Neden benim kocam :(

++++++++++

Bebeğiniz uyuyunca güzel bir duş alın mis gibi giyinin ve lütfen kendinize bakin..
Eşinize güveniyorsanız,iyi bir koca ve babaysa isterse o kadınlar adamın karşısında çıplak gezsinler dönüp bakmaz bile..

Ben çok fıtim zaten doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm 50 den düşük kilom. Biraz göbek var eşim de kalsın istiyormuş göbek zengin gösterir diyor
Şu çocuğun uykusunu bı düzene soksam söylediklerini inceleyebilirim teşekkür ederim gerçekten

Bi kadin benim karsimda ciplak gezse bakarim sahsen:))

Mavi boncuk dağıtıyor gibi. ben yanındayken de konuşuyor o kişilerle mesela tam olarak kızacagim şeyler soylemiyoe ama hafif bir rahatsızlık duyuyorum. Bir kız olarak baktığımda karşıdakinde eşime karşı bir his varsa net olarak bu adam bana bakmaz diye düşündürtmuyor. Hislerimi cümlelerle ifade edemiyorum

Arkadaşım, bu işi yapacak olan insanın peşine isterseniz Mit'i takın takip ettirin yine yapar. Aklı ve gözü zaten bu işlerdeyse ... sizin, onun maceralarını takip etmeniz hem sizi hem bebeğinizi çok yıpratacaktır. Bunları sizin anlatmanıza karşılık yazdım. Yok eğer sizin hamilelik sonrası depresif kuruntularınızsa bunlar ... Bu sefer de adamın aklında bir şey yoksa siz yol göstermiş olacaksınız. Şüpheniz de güveniniz de orta yolda olsun ama eşiniz bilmesin. Yüz göz olmak utanma ve sakınma duygusunu kaybettirir.

Eşim terazi burcu
Tanıdığım terazi burcu bi yakınım var.devamlı ona ya laf atıyorlar yada asılıyorlar.üstelik evli bu şahıs .hep bunları anlatır durur.bi tane asılma dediği olayda bende vardım.yani asılmayla alakası yoktu.ama o öyle algılıyordu.ve bundan çokta mutlu oluyordu.bende evliyim bana asılan olsa hakaret olarak algılarım.evli bir kadın olarak.ha evli olduğunu bildikleri halde asılıyorsa sorun karşıda değildir.bence o kişi o ışığı almıştır.bence de eşiniz flörtöz davranıp onlardan ilgi görmekten hoşlanıyor.artı size de anlatıp ego tatmini yapıyor.yani sorun eşinizde.üzgünüm ama konuşsanız bile değişeceğini sanmıyorum.

Yanlış anlamayın ama bence ya siz durumu çok yanlış anlıyor abartıyorsunuz ya da eşiniz abartarak anlatıyor. Yani çokta mümkün olmayan şeyler bahsettiğiniz. Yok kadın kapalıyken açılmış yetmemiş firikik vermiş kocanıza karşı , yok kızın biri kayınvalidenize eşiniz için yaranmaya çalıştı yok öbürü kendini sinemaya davet ettirdi. Sekreteriniz kocanıza asılıyor. Bunların bazısı abartı bazısı da sizin veya eşinizin abartıp yanlış değerlendirmesi gibi geliyor bana. Örneğin , kız, kayınvalidenizi sevmiştir iyi davranmıştır. Buradan eşinize asıldığını nasıl çıkardınız ? Ya da kahve içmeye davet eden arkadaşının eşinize asıldığını nasıl çıkardınız ? Gayet medenice çocuğunuzu kutlamış ve kahve içmeye çağırmış. Lahusa psikolojisi ile sanırım özgüveninizi kaybettiniz biraz ama inanın eşiniz bulunmaz hint kumaşı filan değil. Fazla abartığınıza ya da eşinizin fazla abarttığına inanın ve özgüven kaybı yaşamayın. Eşinize de bunu hissettirmeyin lakin sanırım kendisi yeterince özgüven patlaması yaşıyor :) Sevgiler

Eşim çok iyi bir koca. Henüz bebek cok kucik olduğu için babalığı konusunda bişey diyemicem fakat eve koşarak geliyor. Çıplak olsa kadınlar bakmaz diyemiyorum bdvyi okumaya başladıktan sonra. Önceden derdim

Esin ya çok çok yakışıklı ya da bunlara cesaret verecek birşeyler yapıyor başka sebebi olamaz.evli erkeğe bu kadar kişi gelip asilmaz.hadi bir iki kendini bilmez denk gelebilir bir şekilde ama bir sürü insan garip yani.ama şu var illa aldatıyor anlamına da gelmez.belki sadece böyle olması hoşuna gidiyordur

İşte cevap burda aslında.Ben de tam bunu diyecektim.Hepimiz toplum içinde yaşıyoruz.İnanki bu kadarı normal değil.Sorun eşinin flörtöz tavrında.Bu durumdan hoşlanıyor.

Vayy herkes kocama hasta diyosun:)) kocan sana bunlari soylemese keske..

Isveli cilveli olmak istiyisan ol arkadasim.. giyimine ozen goster bunlari eksik giruyosan kendinde.. anlamadimki bu kadinlara nolmus tek erkek senin kocanmis gibi
Hayır öyle değil tabiki. Özellikle söylüyorum kocam çok yakışıklı değil diye. Herkes kocama hasta diyen kör kadınlardan degilim

Kaybetme korkusundan dolayı ustune gitmeyin esiniz kendi gosteriyor msj uyariyor seni ne guzel esinize guvenin ama guveniyorum diyede kontrolu birakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…