- Konu Sahibi Azimlibedevi
Dünya ahret kardeşim olsunda ,valla merak.ettim neymiş bu adam böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu mu sosyal deney? Çok mu anormal duruyor? Ben ne kadar kendimi sıkıp normallestirmisim demek kiikiside aynı yerde çalışıyor. Mümkün mü? Mantıklı mı? Yine sosyal deney kesin...
Benim için de sorun ki ruyalarima giriyor depresyondayim artikBu bir sorundur benim için.
Hayır öyle değil şirket çok büyük. Bir çok kız çalışan var. Çok samimi arkadaşlarımız var çoğuyla sorunumuz yok. Eşim çok normal bir insan ve bu anlattıklarım inanın gerçek abartmiyorum ve kesinlikle yanlış anlamıyorum maalesef kiAklıma Tarkan'ın o meşhur klibi geldi, hani Tarkan arabaya biniyor da kızlar zombi sürüsü gibi camlara yapışıp saldırıyor ya Tarkan'a bu kadar ilgi anca gelmiştir herhalde zaten.
Şirkette dişi sinek bile eşinize ilgi duyuyor maşallah.
Sizin özgüven niye yerlerde onu çözemedim. Adam sizinle evlenmiş, sizin yanınızda neticede.
Eh aman boş verin siz de, herkesin hayallerindeki adam benim deyin. Sizin kocanız o.Hayır öyle değil şirket çok büyük. Bir çok kız çalışan var. Çok samimi arkadaşlarımız var çoğuyla sorunumuz yok. Eşim çok normal bir insan ve bu anlattıklarım inanın gerçek abartmiyorum ve kesinlikle yanlış anlamıyorum maalesef ki
Eşimin hatası sanırım şu; çok hoş sohbet ve kötü niyetli olmasa da biraz flörtöz. Karşısındakini över. Ne kadar güzel giyinmissin der mesela. Karşıdaki buna asilmaya başlayınca da net bir tepki vermiyor. Galiba begenilmek içten içe hoşuna gidip yine de karşılık vermiyor bu kızlara.
Benim için de sorun ki ruyalarima giriyor depresyondayim artik
Aylık 8 bin civarı. 4 buçuk + performans maaşı. Evet karizmatik bir sektordeyiz. Eşim de şirkette daha bir karizmatik konumda diyebilirim becerikli epeyBir garip olmuş konu :)
Herkes eşinize asılıyor, herkes ona hayran...
Aylık ne kadar kazanıyor? Yada kadınları meşhur eden bir sektörde mi çalışıyorsunuz?
Yani çok da yakışıklı olmayan, normal, işinde gücünde, evli ve çocuklu adama kaç kadın asılır?
1-2? Bilemedin 3.
bu para olunca tehlike büyük. ben size söyleyeyim. millet bu paraya ooooooo.Aylık 8 bin civarı. 4 buçuk + performans maaşı. Evet karizmatik bir sektordeyiz.
Aylık 8 bin civarı. 4 buçuk + performans maaşı. Evet karizmatik bir sektordeyiz.
Deşifre olmak istemiyorum o yüzden sektörü soylemeyeyim. Türkiye'de herkesin maaşını çok daha fazla sandığı bir sektör diyeyim. Sekreterler bunun üç katını sanıyor olabilir.Aman da aman bir maaş değilmiş ki...
para değildir şu durumda.
Sektör karizmatik olabilir de kişiye fayda sağlar mı?
Mesela pilotluk da karizmatik bir sektördür ama pilotun yanındaki kadına sadece para getirir.
Ama reklamcılık, yayıncılık, ajans işleri, sinema sektörü gibi işlerde çalışıyorsanız bir ihtimal bir spikerlik falan kapar alır yürürüm kafasındaki kadınlar eşinize yaklaşabilir.
Yada gerçekten karı-koca biraz abartıyorsunuz.
Hangisi olursa olsun sizin kötü hissedeceğiniz bir şey Yok ortada. Kocaman adamı kandıracak değiller.