Neden benim kocam :(

bu konudaki kiskanclik hikayelerinden aklima uniden bir arkadasim geldi. cocuk evet cok karizmatikti cunki cok bilgili nazik kojusmasini bilen kendini gelistirmis biriydi. sinifta genel olarak sevilirdi. sohbet etmeyi cok severdik onunla. sadece ben degil cogu arkadasimiz. agir da engeli vardi.hem tekerlekli sandalyede hemde kaslarinda falan baya sıkıntısı vardi. neyse uni bitiminde bir guzel hos bir kizla evlendi. kizin ailesi istememisti tabi cocugun durumundan dolayi. ama evlendiler bir nevi kacarak gibi oldu. bizim kiz arkadaşlarımizdan biri de kendi isyerinde ik da calisiyordu. kiza is ayarliyor. daha doğrusu kiz oraya başvurumus ama yer olarak ters bir yere vermisler birden fazla sube var. kiz olan arkadasimizda eve yakin yeri ayarlamaya calisiyor. ve irtibat icinde hep erkek olan arkadasimizi ariyor. evlendigi kizla bir samimiyetimiz yoktu cunku . bir ara iki ara 3. de karisi acmis telefonu. bizim arkadasa cirlamis sen benim kocami ne durmadan ariyorsun diye. arkadasim da asla oyle bir insan da değildir. insanlari fiziki durumlariyla da yargilamaz ama kiz demek zorunda kaldi en son. kocasi saglikli olsa birde neler yapacakti dedi.normalde o arkadaşımızla konusurdum bende arar gorusurdum napiyorsun vs diye. ama diger kiz arkadasimizin basina gelenden sonra aramaya korktum hic aramadim.

bazilari gercekten kiskanligi cok abartıyor. herkesin gozu sizin kocanizda olamaz biraz sakin olun.

İkinizde tedavi olun bu nettt eşinizde sizin zayıf noktanizi öğrenmiş elinden geleni yapıyor sizi kuskulandirmak için bütün suç eşinizde bence

Tedavilik bir durum yok yahu bu asilmalari sadece eşim görmedi. Ben de farkediyorum bazen ondan önce bazen ondan sonra. Bu sonuncu kızı eşimin arkadaşları söylemiş seni yiyecek gibi bakıyor diye. Eşim de farketmiş. Eşimin sekreteri de bu niye gelip duruyor koridordaki masasından sürekli buraya bakıyor demiş bu kız için. Yani ikimiz hastayız diyelim bu insanlar da mı hasta? Ben bir miktar kıskancım evet fakat neden eşimin sürekli birlikte olduğu sekreteri değil bayan oda arkadasini değil de bir kaç seçilmiş kişiyi kıskanıyorum? Bu son sekreter güzel ve çekici değil mesela

Mesela o abla dediğim bayan ona en ufak saygisizligim olmamasına rağmen eşimi her gördüğünde yanına gider dibine girmeye çalışıp, açıkçası vücut mesafesini bir miktar ihlal ediyor eşim geri adım atiyor, beni hiç sormadan sohbet ediyor benim adımı hiç gecirmiyor. Normalde konuşma şeklinden çok daha cilveli işveli konuşuyor eşimle gözümün önünde. Konular işle ilgili olduğu için sen nasıl konuşuyorsun diyemiyorum fakat kadınlar hisseder arkadaşlar vücut dili bariz flört etmek ister sekilde. Sonra ben doğumdan sonra odasına uğradım ilk defa ne bir sarılma ne bişey yarım yamalak hoşgeldin... Bebeğimiz eşime benziyor dedim fotosunu gösterdim çok net bozuldu kadın.

Konu çok uzun olmasın diye asılma kısımlarını ayrintilamadim fakat bu şekilde de istediğim cevapları değil de siz hastasiniz cevapları aliyorum

Acaba diyorum eşinizin guler yuzlu ve Cana yakin yapisi yanlis anlasiliyor olabilir mi .Veya kadinlar da ayni yakinlikla yaklastigi icin siz yanlis anlıyor olabilir misiniz ? Eşimin de is yerinde bayan arkadaşlari var,esime borek corek getirirler, espri yaparlar, Arar sorarlar. Ne bileyim hic aklima böyle birşey gelmedi. Bikac tanesi asiliyor olsa bile hepsi olamaz. Arada bir yanlis anlasilma var bence

Bu zamanda sirf nur yuzlu komik diye kimse bu kadar asilmaz bi erkege.kotu seyler soylemek istemem siz esinizi daha iyi tanirsiniz ama bu kadari fazla degil mi.neden surekli ortamdaki her kiz onunla olmak istiyor bence bunu bi dusunun

Bence si kendinizi hiç bozmayın eşiniz belliki sizi çok seviyor ve sadık

Bu tarz insanlar içim ne kendinizi ne de eşinizi yıpratmayın evet hak veriyorum insan deli olur ama o size ait bunu ona ancak mutlu ona daha çok sarılarak gösterebilir ve elde tutabilirsiniz kıskançlığınız şakın belli etmeyin eşinize de hiç yüklenmeyin onun bi suçu yok aksini yaparsanız etrafındakiler nasılsa aç kurt misali adamı onlara itmiş olursunuz

Hepsi değil ki çok kalabalık bir yerdeyim çok büyük bir bina çok çalışan var. Bircoguyla herhangi bir problemim yok

Kendinizi de düşündünüz mü hiç
Eşiniz dünya yakışıklısı olsa bu kadar asılan kadın olması normal değil ya siz kıskançlıktan abartıyorsunuz ya da eşinizde davranışsal bir sıkıntı var
Mesela acaba eşinizin işyerindeki kadınlara karşı suratsız olabilirmisiniz (hayır demeden önce iyice düşünün tarafsızca) sizin kocanızın arzulanan erkek olması herkesin asılması falan bana çok normal gelmedi yani erkekler kadınlara asılır da kadınların aleni şekilde bir erkeğe asılması hayal ürünü gibi geldi bana. Ya da eşinizin işyerine ahlaksız kadınların hepsini toplamışlar eşinizle de imtihan ediyorlar
Siz eşinizi de sorgulayın, neden sen de başkalarının kocaları değil diye!

Sorguluyorum evet. Ben eşim kadar hoşsohbet değilim fakat hickimseyi kırmam kiramam oldukça pasifim. Bu yüzden ona yakıştırılmadigimi düşünüyorum. Eşimse seni kıskanıyor ikisi çünkü sen çok genç yaşta onların başaramayacağı kadar çok şey başardın ve mutlu bir hayatın seni seven kocan var diyor.
Biz eşimle aynı iş yerindeyiz aynı meslekteyiz bu arada

Yok valla değil bebek sallayip kusmuk temizliyorum şuanda deneyl ugrasabilecek hiç vaktim yok

Cevabı kendiniz burda vermişsiniz bence. Birçok kız bu flörtez yapısını ve iltifatları yanlış anlıyor olabilir. Yani eşinizden kaynaklı yaşanılan sıkıntılarınız. Eşiniz Aslan burcu nu çok merak ettim hoş burçlara çok takılmam da ne biliyim. Birde farkettiyseniz eşiniz bu durumu anlatarak sanki ego tatmini yapıyor gibi geldi bana

Ben sosyal deney yaptiginizi yada hasta olduğunuzu düşünmüyorum.eşiniz Dün akşam size mesela bundan sonra kimseyle konusmicam falan demiş siz bozulunca. Bence eşiniz kendi tavrindaki hataların farkında ve artık size ulaşmaya başladığı için huzursuz oldu. Haklısınız bazı kadınlar gerçekten çok ahlaksız ama eşiniz belliki vermesi gerek tepkiyi vermiyor. Size çok samimi olarak soruyorum eşinizin bu olaylarda çok Masum seviyeli olduğuna inanıyor musunuz ? Sizi kuruntuya sokmak değil amacım ama bence bu da bir bakış açısı

Sizi kıskandıkları için mi eşinize sarkıyorlar
Yakıştırılmamak ile sarkılması birbirinden farklı şeyler

eşin çok yakışıklı bir adam olsa yada karizmatik tamma da kendin söyledin kibarlığından başka ilgi çeken yanı olmayan adamı kim ne yapsın , bence siz abartıyorsunuz, eşinzinde bu ilgi alaka hoşuna gidiyordur içten içe o nedenle hemen size aksettiriyordur mevzuları...belkide logusalık depresyonu sizinki.. eşiniz kendine bakmış fiziki anlamda ileriye gitmiş, siz doğum vs derken geriye gidince kendi içinizde bir güvensizlik başlamış bence..

Burası Kadınlar Kulübü olmasa eşinizin acccayip seksi bir hatun olduğunu düşünürdüm. Bu ne yahu, bence çok çok çok anormal bir durum söz konusu. Eşinizin davranışları kışkırtıyor olmasın bunca kadını. Derler ya, çuvaldızı kendine diye. Ben olsam diğer Kadınlar yerine eşimi sorgulardım, kuyruk mu sallıyorsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…