Neden benim kocam :(

Cevabı kendiniz burda vermişsiniz bence. Birçok kız bu flörtez yapısını ve iltifatları yanlış anlıyor olabilir. Yani eşinizden kaynaklı yaşanılan sıkıntılarınız. Eşiniz Aslan burcu nu çok merak ettim hoş burçlara çok takılmam da ne biliyim. Birde farkettiyseniz eşiniz bu durumu anlatarak sanki ego tatmini yapıyor gibi geldi bana
Eşim terazi burcu. Peki ben ne yapayım bu durum karşısında

Hepsi değil ki çok kalabalık bir yerdeyim çok büyük bir bina çok çalışan var. Bircoguyla herhangi bir problemim yok
Bahsettiginiz kisilerin hepsini kastetmistim . Borek getirsen belki eşinizi arkadas olarak cok seviyordur o yuzden borek getiriyordur. Ya da odasina kahveye cagiran da o sekildedir. Eşinizin sohbetini seviyordur. Calistigim yerde erkek arkadaşlar var. Yeri geliyor cinsiyet ayrimi yapmadan daha yakin davranabiliyoruz. Umarim benim dedigim gibidir. Toplumun bu kadar kötü olduguna inanmak istemiyorum acikcasi

Ben sosyal deney yaptiginizi yada hasta olduğunuzu düşünmüyorum.eşiniz Dün akşam size mesela bundan sonra kimseyle konusmicam falan demiş siz bozulunca. Bence eşiniz kendi tavrindaki hataların farkında ve artık size ulaşmaya başladığı için huzursuz oldu. Haklısınız bazı kadınlar gerçekten çok ahlaksız ama eşiniz belliki vermesi gerek tepkiyi vermiyor. Size çok samimi olarak soruyorum eşinizin bu olaylarda çok Masum seviyeli olduğuna inanıyor musunuz ? Sizi kuruntuya sokmak değil amacım ama bence bu da bir bakış açısı
Seviyesiz sohbetlere girmediginden eminim fakat her gördüğüne selam verir durup sohbet eder. En ufak değişimleri fark eder mesela karşıdaki saçını boyattiysa fark eder bunu mutlaka. Yeni bir elbise aldıysa ooo çok fiyakaliymis der. Beni öldür farketmem böyle şeyleri. Anne babasını sorar hal hatirlarini falan... Sürekli espiri yapar saçma olsa da herkesin ağzı kocaman açılır.

Burası Kadınlar Kulübü olmasa eşinizin acccayip seksi bir hatun olduğunu düşünürdüm. Bu ne yahu, bence çok çok çok anormal bir durum söz konusu. Eşinizin davranışları kışkırtıyor olmasın bunca kadını. Derler ya, çuvaldızı kendine diye. Ben olsam diğer Kadınlar yerine eşimi sorgulardım, kuyruk mu sallıyorsun diye.
Tam olarak diğer kadınları değil de durumu sorguluyorum. Onlarda mi esimde mi bende mi hata yoksa toptan mı hataliyiz

Bahsettiginiz kisilerin hepsini kastetmistim . Borek getirsen belki eşinizi arkadas olarak cok seviyordur o yuzden borek getiriyordur. Ya da odasina kahveye cagiran da o sekildedir. Eşinizin sohbetini seviyordur. Calistigim yerde erkek arkadaşlar var. Yeri geliyor cinsiyet ayrimi yapmadan daha yakin davranabiliyoruz. Umarim benim dedigim gibidir. Toplumun bu kadar kötü olduguna inanmak istemiyorum acikcasi
O pasta börek getiren kız bunu eşime özel yapıyordu eşimin neler sevdiğini ağzından almış normalde hiçbir şey yapıp getirmeyen kız o günden sonra her gün esimin sevdiği tarz şeyler getirmeye başladı. Başkaları isteyince de az kaldı şöyle oldu böyle oldu x beye saklıyorum diye gecistiriyormus. Sonra da gece nöbetlerinde eşime eşlik etmek için nöbetçi sekreterle yer değiştirmek için sürekli ricalara başlamış. Eşim işten izin aldığında önceden biliyorsa o da izinlerini o gün kullanmaya başlamış. O günlerde eşim yanımda oluyor buluştuklarını düşünmeyin de durum böyle. Bir keresinde de yaptığı yemeği tepsiyle zorla eşime vermeye calismis, x bey bunu eve götürün evinizde yemek yoktur canınız çeker demiş. Evli bu adam nasıl evinde yemek olmasın? Bu davranışlarına başkaları da şahit olduğu için elimde kanıt olduğu için yoneticiyle konuşup gonderttim

Ay benim sevgilime de asılıyorlar açık açık numarasını isteyen mi dersin, göz kırpıp dudağını yalayan mı dersin, sırf dikkat çekmek için dükkana çeşitli yalanlarla 3-4 kere girip çıkan mı dersin heeepsi var. Ne yapalım yani adamın alnına sevgilisi var yazdıramayacağıma göre :halay: hiç kafaya takılacak şey değil bence ki size de anlatıyormuş. Anlatmasa sıkıntı.

bence eşinizin beğenilmek hoşuna gidiyor. aklında aldatmak yok ama beğenilmek ilgi görmek hoşuna gidiyor. iş asılmaya gelene kadar karşı tarafı idare ediyor. emin olduğu anda egosu tatmin oluyor. size şikaytet ediyor. bak beni yine biri beğendi yaaaaaaaaaa diye. çok saçma. kendi kendine durup oturan adama kimse kuyruk sallamaz.

Eşim terazi burcu. Peki ben ne yapayım bu durum karşısında
Üzgünüm ama bu eşinizin karakteri kişiliği ne yaparsanız yapın vazgeçmesi çok zor bu yapısından kızsanız saklar daha da ters tepebilir. Olmadı çift terapisi alın dicem ama ne kadar işe yarar bilemiyorum
Eşiniz sanırım geçmişte çok mu ezilmiş küçümsenmiş kızlar tarafından kendini ezik mi hissetti hani şimdide sanki o yılların acısını çıkartıyor gibi geliyor bana birde hepsi için değil ama kısa boylu erkekler de genelde bi aşağılık kompleksi oluşuyor sonra böyle ego tatminleri yaşamak istiyorlar

Seviyesiz sohbetlere girmediginden eminim fakat her gördüğüne selam verir durup sohbet eder. En ufak değişimleri fark eder mesela karşıdaki saçını boyattiysa fark eder bunu mutlaka. Yeni bir elbise aldıysa ooo çok fiyakaliymis der. Beni öldür farketmem böyle şeyleri. Anne babasını sorar hal hatirlarini falan... Sürekli espiri yapar saçma olsa da herkesin ağzı kocaman açılır.
Bence sorunuzun cevabı çok belli.
Kızların bir suçu yok .Kivanc tatlıtuğ bile evli gayet eşine sadık olabiliyorsa sorun eşinizde bence.
Belki kendisi arkadaşca yaklaşıyor ama demek ki insanlar bunu farklı algılıyor.

Eşinizi alın karşınıza konuşun herkesle arana bi mesafe çizmeni bekliyorum senden bu şekilde sağlıklı bir evlilik olmuyor çünkü deyin.
Bir de çok boşboğaz bi adam bence geçmişinin tüm detaylarını anlatmasına gerek yok.
Kendisine gelip asılan her kadını anlatması da çok densizce bence sizin ruh sağlığınızı bozmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü.

bence eşinizin beğenilmek hoşuna gidiyor. aklında aldatmak yok ama beğenilmek ilgi görmek hoşuna gidiyor. iş asılmaya gelene kadar karşı tarafı idare ediyor. emin olduğu anda egosu tatmin oluyor. size şikaytet ediyor. bak beni yine biri beğendi yaaaaaaaaaa diye. çok saçma. kendi kendine durup oturan adama kimse kuyruk sallamaz.
Kesinlikle her kelimesine katılıyorum.
Bence en doğru yorum bu olmuş .
Konu sahibi dikkate al bence bu yorumu.

Üzgünüm ama bu eşinizin karakteri kişiliği ne yaparsanız yapın vazgeçmesi çok zor bu yapısından kızsanız saklar daha da ters tepebilir. Olmadı çift terapisi alın dicem ama ne kadar işe yarar bilemiyorum
Eşiniz sanırım geçmişte çok mu ezilmiş küçümsenmiş kızlar tarafından kendini ezik mi hissetti hani şimdide sanki o yılların acısını çıkartıyor gibi geliyor bana birde hepsi için değil ama kısa boylu erkekler de genelde bi aşağılık kompleksi oluşuyor sonra böyle ego tatminleri yaşamak istiyorlar
Eşim lise yıllarında çok kiloluymus ve kimsenin ondan hoslanmayacagini düşünüyormuş. Sonra kilo verdi spora gitti kas yaptı. Boyuyla ilgili hiçbir takintisi yok siritmiyor zaten orantılı bir vücudu var. Tek çözüm benim ozguvenimi yükseltip seni beğenen varsa beni beğenen de var savaşına girmek mmi? Bu çok yıpratmaz mi evliligi

Lohusa depresyonuna girmişsiniz ikinizde bence. Kocam Kenan İmirzalıoğluna benzer o bu kadar teklif almamıştır hayatında:KK70: paranoyak olmuşsunuz bence ikinizde

O pasta börek getiren kız bunu eşime özel yapıyordu eşimin neler sevdiğini ağzından almış normalde hiçbir şey yapıp getirmeyen kız o günden sonra her gün esimin sevdiği tarz şeyler getirmeye başladı. Başkaları isteyince de az kaldı şöyle oldu böyle oldu x beye saklıyorum diye gecistiriyormus. Sonra da gece nöbetlerinde eşime eşlik etmek için nöbetçi sekreterle yer değiştirmek için sürekli ricalara başlamış. Eşim işten izin aldığında önceden biliyorsa o da izinlerini o gün kullanmaya başlamış. O günlerde eşim yanımda oluyor buluştuklarını düşünmeyin de durum böyle. Bir keresinde de yaptığı yemeği tepsiyle zorla eşime vermeye calismis, x bey bunu eve götürün evinizde yemek yoktur canınız çeker demiş. Evli bu adam nasıl evinde yemek olmasın? Bu davranışlarına başkaları da şahit olduğu için elimde kanıt olduğu için yoneticiyle konuşup gonderttim
Ne demek evinizde yemek yoktur. Ona mi kalmis bunu dusunmek. Ay cok sinir oldum. Bu ne densizlik hadsizlik. Cok Haklisiniz ama lutfen kendinizi yipratmayin. Eşinize güveniniz varsa gulun gecin.

Eşim lise yıllarında çok kiloluymus ve kimsenin ondan hoslanmayacagini düşünüyormuş. Sonra kilo verdi spora gitti kas yaptı. Boyuyla ilgili hiçbir takintisi yok siritmiyor zaten orantılı bir vücudu var. Tek çözüm benim ozguvenimi yükseltip seni beğenen varsa beni beğenen de var savaşına girmek mmi? Bu çok yıpratmaz mi evliligi
eşiniz zaten heryere mavi boncuk dağıtarak yeterince yıpratmıyo mu bu evliliği?

İki tanesinin bana soğuk davranma sebebi olarak bunu gösteriyor.
Ama bu kocanıza sarkma nedeni değil
sizi beğenmemiş olabilirler hatta negatif enerji almışlardır konuşmazlar sonuçta işyerinde bunlar oluyor
Bizde de var eşi ile uyuştuğumux ama kendisini sevmediğimiz biz kocalarına sarkmıyoruz

Bunca sayfa ne yazilmis hic okumadım ancak esinizin bilerek ya da bilmeyerek bu asilmalara firsat verdigini dusundum. Hossohbet ve flortoz bir yapisi oldugunu varsayiyorum bu durumda yanlis anlasilmalara mahal veriyordur. Bir de her seyi size gelip yetistirmesi de abes. Bazi durumlari kendi idare edip ustesinden gelmeli bence. Kadinlara karsi net bi tavri olmasi gerek.

X