- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
-
- Konu Sahibi Azimlibedevi
Ama sizi beğenmiş sevmiski evlenmiş.. eğer gerçekten size ve ailenize önem veriyorsa kötü birşey yapmaz merak etmeyin.. yaparsada zaten sizi hiç sevmemiştir.Eşim vallahi de çok yakışıklı değil. Sadece çok guleryuzlu çok efendi suratı nurlu eğlenceli biri. Mahallenin sürekli örnek gösterilen çocuğu diyebilirim. Ben cilveli işveli nazli bir kız değilim. Gayet odunsu modadan anlamayan makyaj yapamayan bir varlığım. Bu kızlar karşısında çok geriliyorum
Belkide yorum sahibinin iş yerindeki bulunduğu kariyeri dolaysıyla mevkii i pozisyonu önemlidir çekici olanda bu hedefe kolayca bu sayede ıyı bir yerlere gelmek için araç görülebilir bazı kurnaz paragöz hatunlaraMaşallah herkeste eşine asılmış tom hardy mübarek
Ya allasen herkesin işi bitti bu adama geliyorlar tek bu adam var sanki paralı adam kendini ispatlıyor herkese mavi boncuk dağıtan tipBelkide yorum sahibinin iş yerindeki bulunduğu kariyeri dolaysıyla mevkii i pozisyonu önemlidir çekici olanda bu hedefe kolayca bu sayede ıyı bir yerlere gelmek için araç görülebilir bazı kurnaz paragöz hatunlara
Burada okumuştum komşu kadın oda evli karşımdaki dairede eşimin çıkacağını biliyor kapısını açıp ve özellikle dantelli aşırı açık göğüs dekoltesiyle güya ayakkabıları düzeltme vs tamda eşim yanından geçecekken eğilip birşeyler yapıyor diye buraya konu açmıştı maalesef dengesiz kadın çokİnsanlarda vicdan kalmis mi ki? Ailecek gorusmelere hic sicak bakamiyorum artik. Tasinali 8 ay kadar oldu. Karsi binadaki tam benim hizamdaki aile bir tuhaf bunu az cok sezdim arada kavga falan yapiyorlar. Dun esim evden cikti arabaya dogru gidiyor. Karsidaki kadın sözde çamaşır asacak esimden gözünü ayiramiyor. Ne sövdüm bilemezsin. Evliyiz biliyor, kendiside evli. Daha ne demek gerekir ki
Burada okumuştum komşu kadın karşımdaki dairede eşimin çıkacağını biliyor kapısını açıp ve özellikle dantelli aşırı açık göğüs dekoltesiyle güya ayakkabıları düzeltme vs tamda eşim yanından geçecekken eğilip birşeyler yapıyor
Haram tatlı geliyor işteHayret bisey ya ben anlamiyorum :/
Nasıl fark ediyorsunuz bunu ya?Eşinizin arkasından bakıyorsunuz onu anladık da bir de karşı balkona mu bakıyorsunuz? Ben de böyle boş zaman istiyorum ya mi desem yoksa yok ya böyle iyi mi desem bilemedim.İnsanlarda vicdan kalmis mi ki? Ailecek gorusmelere hic sicak bakamiyorum artik. Tasinali 8 ay kadar oldu. Karsi binadaki tam benim hizamdaki aile bir tuhaf bunu az cok sezdim arada kavga falan yapiyorlar. Dun esim evden cikti arabaya dogru gidiyor. Karsidaki kadın sözde çamaşır asacak esimden gözünü ayiramiyor. Ne sövdüm bilemezsin. Evliyiz biliyor, kendiside evli. Daha ne demek gerekir ki
Evet Brad pit sette ünlü bi kadınla yakınlasti adını hatirlamiyorumAngelina aldatıldı mı yahu
Neden hayret ettiniz kocasını yolcu ederken camdan dikkatini çekmiştir her seferinde aynı binadaki kadın o saatlerde balkonda çamaşır asması tesadüf değildir hem kadınlar hissederler bir yamukluk varsa tee 10 km uzaklıkta olsun anlar olayı konu eşi olursa ..Nasıl fark ediyorsunuz bunu ya?Eşinizin arkasından bakıyorsunuz onu anladık da bir de karşı balkona mu bakıyorsunuz? Ben de böyle boş zaman istiyorum ya mi desem yoksa yok ya böyle iyi mi desem bilemedim.
Ama genelde o saatte balkonda dememiş ya da daha önce fark ettim de dememiş, bir kerelik bir şeymiş gibi anlatmış. Bazı insanlarda gelen geçen insanı izlemek huyu var mesela, o da hastalık gibi bir şey. Belki de öylesine bakıyor, tee karşı taraftan gözlerinin nasıl baktığı da görünmez zaten. Kadınlar anlar diye bir şey de yok .Hastalık derecesinde kıskanç olan kadınlar da var. Burda da okuyoruz zaten. Sizin dediğiniz gibi bir şeyse haklı o ayrı.Neden hayret ettiniz kocasını yolcu ederken camdan dikkatini çekmiştir her seferinde aynı binadaki kadın o saatlerde balkonda çamaşır asması tesadüf değildir hem kadınlar hissederler bir yamukluk varsa tese 10 km uzaklıkta olsun isterse konu eşi olursa
Şimdide bazı kendini bilmez kadınlar asılıyor evli erkeklere taktik biraz değişik tabiiki önce abim diye sonra sevgili Allah korusun evli kardeşlerimin yuvasını bu tür Dişi Şeytanlardan aminbence kadın kadının enbüyük düşmanı. vallahi yollarda bile hişt pişt hanımefendi tanışabilir miyiz ?
gibi abuk subuk şeyler söyleyen erkekler oluyor. ama duymaz yada görmez olursanız hiç bir halt yapamıyorlar.
kadında iş biter. kadın dediğin biraz kendine hakim olacak.
ne bu ya valla evlenemeyeceğiz korkudan.
Olabilme olasılıklı var tabiki bende bilmiyorum işin iç yüzünü ama varsa böyle bir durum anlaşılması zor olmaz adamı takip eder gibi ortaya çıkmalar artık bunu yorumunu yazdığımız arkads bilirAma genelde o saatte balkonda dememiş ya da daha önce fark ettim de dememiş, bir kerelik bir şeymiş gibi anlatmış. Bazı insanlarda gelen geçen insanı izlemek huyu var mesela, o da hastalık gibi bir şey. Belki de öylesine bakıyor, tee karşı taraftan gözlerinin nasıl baktığı da görünmez zaten. Kadınlar anlar diye bir şey de yok .Hastalık derecesinde kıskanç olan kadınlar da var. Burda da okuyoruz zaten. Sizin dediğiniz gibi bir şeyse haklı o ayrı.
Evet var. Öyle mi çıkmış bilmiyoruz. Ben şahsen sabah işe giderken güzel giyinmiş saçını başını yapmış kadın veya erkek gördüğümde bakıyorum şöyle bı. Vay ne diyorum insanlarda enerji var. Böyle dikkatimi çeken de ayda bir veya iki defa oluyordur.Olabilme olasılıklı var tabiki bende bilmiyorum işin iç yüzünü ama varsa böyle bir durum anlaşılması zor olmaz adamı takip eder gibi ortaya çıkmalar artık bunu yorumunu yazdığımız arkads bilir
cnm bir gün başbaşa bir yemeğe filan çıkın. al karşına adam gibi konuş. bu durumlardan rahatsız olduğunu belirt.Arkadaşlar biz yaklaşık bin kişilik bir binada çalışıyoruz 5-6 kişilik ofisleri düşünmeyin. Sekreterler sürekli ise alınıp çıkarılıyor sirkülasyon da var yani.
Sorunun büyük kaynağının eşim olduğunun farkındayım peki fakat nasıl davranacağımi bilmiyorum