Neden benim kocam :(

Bu son sekreterle ilgili de konu açıcam sanırım neden çogunuz sadece durum değerlendirmesi yapıp ne yapmam gerektigini söylemiyor

Bu son sekreterle ilgili de konu açıcam sanırım neden çogunuz sadece durum değerlendirmesi yapıp ne yapmam gerektigini söylemiyor
yapacak bişey yok da ondan.. Bu yapı karakter meselesi çünkü.. Bi insanın karakterini değiştiremeyeceğinize göre.. Ya böyle kendi kendinize sinir olur durursunuz korkular içinde yaşarsınız, ya da kendinize çeki düzen verip eşinize tek beğenilenin kendisi olmadığını gösterirsiniz.. Belki o zaman tarzını değiştirir kendisi.

Sizin sekreterinizin odası nasıl izbe bi yerde ve tek kişilik olabiliyor ya sekreter dediğinizin odası size yakın olmalı degil mi ne işi var izbede? Hikayenizde oturmayan seyler var ben de ama oturmuş gibi yapıp cevaplıyım bu kadar alemicihan kocanıza asılıyorsa yüzü kocanız veriyodur. Siz söylediklerini kafaya takarken adam alıp yürüyodur.

Ergenlik yıllarında bir kız vardı. Tek muhabbeti 'su bana asıldı, bu bana asildi, şu bana aşik'tı. Bizim eve gelirdi 'yolda pimapenci bana baktı, bakkal beni süzdü' falan derdi.
Eşinizi de buna benzettim. Bence anlattıklarının çoğu hayal ürünü . Ya da abartı.
Bazı insanlar boyleler... Mesela bu sene büyük bir organizasyonda görev aldım. Herşeyden sorumlu olan adam beni ortak çalışacağım bir kadınla tanıştırdı. Kadın da yaşça büyük, benim kadar çocuğu var. Ama şuh bir kadın. Bakımlı. Gülüyor, kahkahalar atıyor, küçük iltifatlarda bulunuyor falan. Ama kadının yapısı bu, ve adam bana o kadın hakkında 'bana asılıyor, yüz versem kapacakti' gibi bir şey söyledi. Ki bence asla öyle birşey yok, kadının yapısı bu. Çok insanla çalışıyor ve samimiyetiyle iş bitirmeye çalışıyor.
Aynı patronu insan olarak coook severdim, daha doğrusu patron olarak da çook severdim. Çünkü ondan on basamak altta olmama rağmen beni yüceltir, girdiğimiz toplantıda biri benden çayı için kaşık isteyince sert bir dille 'sen otur yengenccigim, ben getireyim' der kimsenin beni alt kademe görmesine izin vermezdi. Ben de sevgimden mütevellit gece 2lere kadar çalıştigimiz bir günün sabahında evden. Meyve suyu sıkïp getirmiştim, çünkü tüm iyi niyetimle coook yoruluyordu, enerji kazansın istemiştim.
Ama sizin eşiniz gibi 'bana yaziyor' diye düşünmüş olmalı ki iş bitip biz ayrı yerlere dağılınca mesajla resmen bana iş attı!
Oysa ben sadece sıcak kanlı bir insandim.
Bence eşiniz de böyle, etrafındaki insanları yanlış anlayıp anlayıp duruyor.
Ayrıca her olayı gelip size anlatması da hoş değil, bence kendi sizi dolduruyor.
Olaylara az uzaktan bakabilirseniz siz de durumu farkedeceksiniz zaten.
Hem sizin yanınızda, sizin arkadasiniz neden kocaniza asilsin?
Boyle konulari okuyunca geriliyorum cunku Ben de arkadaşlarımın sevgililerine yakın davranıyorum, ortamda muhabbet dışı kalmasınlar diye bazen onlara bakıp anlatıyorum falan. Arkamdan böyle konuşuyorlar mıdır?
Sonuç olarak ya eşiniz megolaman ya da özgüven eksikliği yaşıyor ve kendini bastırdığı için herkes ona hayranmis gibi görüyor

Hayır o kişiler farklı kişiler. Bir tanesi mesaj atan hatun diye bahsettiğim bizden bir tık daha üst düzey bir kişi onun odası biraz izbe bir yerde ve tek kişilik kapısı da kapanıyor. Baş başa orda sohbet edip kahve içmeye çağırıyor hanımefendi.
Benim yeni sekreterim ise kendisiyle çok az çalıştım henüz çünkü doğum iznindeyim, ben olmadığım için eşimin katında danismada görevlendirilmiş. Yeni girdi ise. Onunla neredeyse kanka olmak üzereydim beğenmiştim çalışmasını. Kahvaltı yaparken eşim herkes beni uyarıyor ben de farkettim böyle böyle bir durum var haberin olsun o kızla kanka falan olma dedi. Eşimin bekar ama yaşlı bir arkadaşı söylenip duruyor ben burda bekarım da neden evli çocuklu adama bakıyor bu kız söyleyin ben bekarım diyor. Eşimin arkadaşı da söylemiş yani eşime bu kız sana yicek gibi bakıyor diye. Ay biraz karışık oldu

Bazılarına saçma salak samimi davranıyor bazılarına hiçbir şekilde davranmadigi halde oluyor bu. Bilemiyorum.
Eşinde ara bence hatayı kadınlar zıvanadan çıkmışcasına neden peşinde dolansın ya sende böyle bi algı yaratıyo olağan şeylerden ya da hatasını kapatmak için önce ben söyleyim ihale bana kalmasın foyam ortaya çıkmasın kafasında gibi. Evli olduğunu bilerek yaklaşan kadınlar da var malesef ama çevresindeki bütün kadınlar böyle olamaz. Bizlere de çevremizden iltifat geliyo neden her söyleneni göz koyma olarak algılamıyoruz? Düşündüğün kadar masum değil eşin ya da psikolojik sıkıntıları var gibi görünüyo anlattığın kadarıyla.

Konu okununca hayal ürünü gibi duruyor haklısınız fakat bu davranışlara ben de şahit oluyorum ve hiçbiri yanlış anlaşılma değil. Bir kadın olarak hangi davranış ve sözlerin asılma hangi davranislarin arkadaşça olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorum gözlem yeteneğim iyidir. Düşük zeka seviyesine de sahip değilim çok şükür. Yalnız bu asilmalarin bazısında eşimin hatası olduğunu düşünüyorum. Bazısında gerçekten masum. Gelip bana anlatma sebebi biz aynı iş yerindeyiz ve ben bir miktar farketmiş oluyorum o kişilerin hepsini tanıyorum konuşuyorum. Bana anlatmamasi daha kötü olurdu herhalde. Bir miktar egosu da tatmin oluyordur tabiki

Bazı şeyleri kapatmak istiyor olabilir mi gerçekten? Mesela o pasta börek yapan kızla ileri gitmiş olabilir mi acaba sonra korkuyla gelip bana anlattı bu kız bana söyle söyle davranıyor ben artık ikram ettiği hiçbir şeyi yemiyorum sakin benden bilme problemi demişti.

Özgüveniniz eksik ve çok takıntılı bir kadınsınız maalesef.
Bence siz yanlış yorumluyorsunuz bir olur iki olur ama hep olmaz.
Dip bucak yerde odam var diye iş arkadaşımı kahveye çağırdım diye asılıyor olamam.

O onu tek vukuati değil fakat bence o olmayacak bir iş. Gidip ortalık bir yerde icsinler kahveyi işle ilgili bir paylaşımları olamaz farklı bölümler. Neden kapalı kapılar ardında kahve içiliyor evli bir erkekle?

Muhtemelen gören bilen olmuştur söylerler sıkıntı çıkar diye gelip söylemiştir. Kadınlardan seni uzaklaştırma çabası da var sanki eşini sen bilirsin ne kadar ileri gidebilir ama iş yeri çok kalabalık ve sürekli giriş çıkış var demişsin gittiyse de bunu kapatmak eşin için zor değil. Aklı başında bi insan eşine bana yiyecek gibi bakıyo bu şu da mesaj attı bu yemek getirdi diyeceğine eğer dediği gibi masumsa 3. Kişiye tabiri caizse köpek çeker def eder Doğum iznindeymişsin bir de neden gelip gidip bu saçmalıkları anlatıyo çok garip sana biri askıntı olsa ilk başından atmaya çabalamaz mısın çok ileri bi durum olmadığı sürece eşe söylenmez böyle şeyler.

Ben eşinizin insanları manipüle ettiğini düşünüyorum. Bu kadar çok karşılık alması da bana şaşırtıcı gelmiyor. Zaten kadın/erkek bayılıyoruz böyle entrikalı, ihtiraslı, karmaşık ilişkilere. Birini etkilemek için illa sözlü ifadeye gerek yok. Bi bakış, sıcak gülüş, bi çok kapıyı açık bırakmaya yeter. Belki sizi aldatmaya niyeti yok. Ama bu durum belli ki baya hoşuna gidiyor. Ne güzeller, ne yakışıklı insanlar var yanına bile yaklaşamazsın. Bence eşin sinyali veriyor sonra da kaçıyor. Hatta vicdanını rahatlatmak, kendini aklama için de gelip sana söylüyor. Kendince saçma sapan bi ego oyunu oynuyor yani. İlişkiniz olduğu halde sizle ilgilenen biri muhakkak olmuştur. Her ortamda böyle laubali insanlar illa ki olur. Ama hemen sınır koyar, o enerjiyi keseriz. Eşiniz safa yatıp, anlamamazlıktan geliyor, samimi davranmaya devam ediyor.

Tavsiye istemişsiniz; böyle bi durumda ben suçu eşimde ararım. Bir değil iki değil, ünlü şanlı biri değil. Bi 'hayırdır' derim yani.

Ben eşimle karı koca olmaktan çok dert ortağı gibiyim. O kadar zor zamanlar atlattık ki birlikte... Bundan cesaret alıp her naneyi işyerinde bulduğu toplu iğneyi bile anlatır. Geveze biraz.

Valla canım dünyada tek erkek o mu. Hep mi platonik aşık olurlar. Bulunmaz erkek sanki. Sana şunu soyleyim bir erkek bir yerden alacağım var ve bende değil hep o derse inanma. Iki buyuk yalanlari meşhur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…