Neden benim kocam :(

Etrafınızdaki tüm kadınlar sizin eşinize mi aşık? Üniversite de bir arkadaşım vardı maşallah uçan kuşun bile ona aşık olduğunu iddia ederdi, yoldan geçen bana baktı, şu bana bunu ima etmeye çalıştı, heh bu bana günaydın dedi falan diye yanına yaklaşan yaklaşmayan her erkeğin kendisinden hoşlandığını düşünürdü, herkes mi sana aşık arkadaş diyesim gelirdi bazen, anlattıklarınızdan sonra aklıma o kız geldi nedense :) Demem o ki kafanızı o kadar yormayın, eşinizi de Kıvanç Tatlıtuğ falan değilse gözünüzde o kadar büyütmeyin de havaya girmesin :)

He bir de sekreterim eşime asılıyor, arkadaşım da asılıyor onun bilmem nesi de asılmıştı falan yazmışsın ya. Benim ne arkadaşım ne sekreterim eşime asılamaz, farzedelim ki onlar şuursuz yaptılar böyle bir halt, artık ne sekreter ne arkadaş sıfatında kalırlar. Kendi kendime dert edinip cool takınayım derdinde olmam, oturup eşimi izleyen gözlerini oyarım, hadi oymadım kovarım arkadaş ya. Sizde bir garipsiniz yani. Aklım almadı konuyu.

Allah iyiliğinizi versin çok güldüm.

Eşin buz gibi olsun bayanlara yüz bulamazsalar Peşinde dolaşmazlar arayış içinde olanlara bu taktik Uygulasın sende kendine çeki düzen ver değer ver ki acıkıpda dışarıdan yemeye alışmasın. Yuvanızda mutluluklar dilerim

Bence eşiniz fazla güleryüzlü.Evli olduğunu karşı tarafa hissettiremiyor olmalı ki bunlar oluyor.
Tamam güleryüz iyi bir sey ama evli bir kişinin özellikle bekar kişilere karşı samimi hissettirmemesi gerek diye düşünüyorum.
Bir sınır çizmeli insanlara.Yoksa bu iyi niyeti başınıza iş açacak Allah korusun.

Peki ben napiyim bu mavi boncuk konusunda
Gercekten mavi boncuk dagitiyo
mu sencede?

Bak ben rahat biriyimdir kadin erkek konusurum aklina gelebilecek bi cok konuda, ama birisinden boyle bi sarkintilik gorsem evli oldugumu bildigi halde ciddi olurum. Esin nasil bu durumda? Bi ciddiyet geliyo mu adama yoksa aynisi devam ediyo mu?

Kurumda kovma gibi bir hakkım yok. Elimde herkesin şahit olduğu net olaylar bilgiler olursa yoneticiyle konuşurum o karar verir. Bunu da sadece bir kız sağladı gonderttim onu. Üniversitedeki arkadaşlarıma evet mesafe koydum. Ama şu yeni sekretere ne yapacağım nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum gerçekten.

Bana olayı anlatırken gülümsüyor kıskanmam hoşuna gidiyor. E şöyle söyleseydin böyle cevap verseydin ona mesafe koymus olurdun yanlış anlamayı bırakırdı diye akıl vermeye çalışıyorum serin kanlilikla. Hep bir savunması var ayıp olur öyle söylenir mi ne düşünür kimbilir, seni kiskaniyorlar hayatım. Yok artık açık açık asiliyor dediğimiz durumlarda korkup tepkime bakıyo ne soylersem onu yapiyo itiraz etmeden

cnm kardeşim hayatınıza girecek olan bütün kadınları bu şekilde bertaraf etmen çok güç. bence iş kocanda biter.
bu arada kocanı koç yada boğa erkeği sanmıştım. onlar da da var bu flört durumları.
aslında hanımlar kabul etmek lazım bu devirde evlilik hatta hatta ilişkileri yürütmek çok ama çok zor.
sürekli rekabet sözkonusu.
ama finalde bu iş kocanızda biter.

Peki kiskanmiyo gibi yapsan nasil olur?

ya bizim işyerinde(bu arada kamudayım) mühendis dul bir adam vardı. adam öyle uyanıktı ki işlerini başkalarına yıkmak için bütün kızlara dul kadınlara ve hatta evli olup müsait olanlara bile kur yaprdı.
böylece hem işyerinde arkasını kollayacak birileri olurdu. hem de kendi işlerini bile birilerine yıkardı.
sakın seninki de böyle olmasın

Bir an Başak Dizer konu açtı sandım. Sonra içim rahatladı.
Eşinizden yüz bulmasalar bu kadınlar bu kadar cesaretli olamaz...
Hadi bi asıldı, iki asıldı üç asıldı da... Artık eşinize çeki düzen verin.
Valla eşim gayet yakışıklı, konumlu, bilgi birikimi olan, kibar bi adam eşime hiç bir bayan asılmadı. Neden acaba?
Geçen yabancı dili ile ilgili eşim gerekti işi dışında bı konu valla kadın kaynıyor ve ne kadınlar ne kadınlar eşim tercüman tutun dedi. Başka erkek olsa balıklama atlardı.

Şuanda eşim karşımda sanki buraları okumuş gibi diyor ki
Bundan sonra hiçbir kızla şakalaşma konuşma selamlaşma asla yok. Bıktım hakikaten ama senin sekreterinle hiç konuşmamıştim bile o nerden çıktı hiç anlamadım. Senin söylediğin gibi kadın kadının düşmanıymis.

Peki kiskanmiyo gibi yapsan nasil olur?
Öyle yapmaya çalışıyorum olay cikartmiyorum ki anlatmaya devam etsin diye. Fakat bu sonuncu çileden çıkardı cidden yüzüm düştü. Kızla kanka olduk nerdeyse eşimle hiç konuşmadan sürekli karşısına çıkmaya çalışıyormus ve odasına gidip su evrak sizde olabilir mi bu sizin dolapta olabilir mi bı baksaniz. Eşiniz napiyo iyi mi diye saçma sapan konuşmaya çalışıyormuş. Bu kiz daha iki hafta önce ucumuzu birlikte gördü bebeğim ben kocam. Diğer konularda kocamda bir miktar suc olabilir fakat bu sonuncu ya çok üzüldüm.

Bu tipler icin eger kizin niyeti kotuyse evli olmasi birsey degstrmezki. Onlar icin tek gecelik iliski bile kar gibidir. Esinle acikca konus ben dayanamazdim zaten konusurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…