Neden benim kocam :(

Ama ben işe baslicam bu kızla calisicam nasıl sakin kalayım. Nasıl arkamı emanet edeyim. İşime mı yoğunlasayim yoksa içimden kıza kin mı kusayim

Yani adam bir direnir iki direnir sonra pes eder eğer iradesı zayif biriyse. Konu sahibi de bundan korkuyor sanirim

Yani adam bir direnir iki direnir sonra pes eder eğer iradesı zayif biriyse. Konu sahibi de bundan korkuyor sanirim
Evet bundan korkuyorum ve özguvenim yok. Okumaktan çalışmaktan ne moda bilirim ne makyaj. Düğünde topuklu giydim leklek gibi yürüdüm bilmediğim için. Şuanda da bebeğim olduğu için eşime çok vakit ayıramiyorum. Bu adamın aklı kayar yani düşününce...

Senin kociş narsist mi?
Sürekli kendine asılanları sana fısıldamış.
Bazılarını ben tahmin Edip ağzını yokluyorum şu kişi sana nasıl davranıyor diye, bir iki kıvranıp doğruyu anlatıyor sonra. Bazen direk kendisi gelip anlatıyor. Sonuncu sekreteri soylemeyecekti fakat baktı ki ben sekreterimi çok beğendim arkadaş olma yoluna girdim o da uyardı beni arkadaş olacağın kişi bana böyle davranıyor iş yerinde herkes farkında diye

Kocani cok merak ettim.

Asilmayan kadin kalmamis resmen.

Kocana soyle mesafeli dursun kadinlara karsi.

.............Bir kadin kocana..odama gel de kahve icelim ben gelemem vs yaziyorsa kocandan yuz bulmustur da yazmistir kusurabakma...........

Bu arada kusmuklu tisort balik kokaan eller yirtik toka vs nedir yahu?

Dogurdun diye dunyanin sonu mu geldi?

Topla kendini.

Bebeğe odaklı bi hayat yaşamayın. Bebek küçükken pek mümkün olmuyor ama evde dahi tarzınız olsun eşofman bile giyseniz şık olsun. Bunlarin hicbirini yapmayip paspal dolassaniz bile eşinizin ihanet etmesine asla bahane olamaz ama sizin ozguveninizi geri getirir ve daha iyi hissedeşiniz. Sonucta Angelina Jolie ve Adrian lima bile aldatildi

Allah Allah konuyu okuyunca şaştım kaldım benim çevremdeki erkeklerin hepsi çok iyi niyetli temiz yüzlü kariyerli insanlar, eşim yada yakın dostlarımın eşleri, ama hiç kimse kimseye asılmıyor yanlış anlama ama kardeşim yeni doğum yapmışsın moralini de bozma ama eşin çevreye yüz veriyor gibime geldi dikkat et en çok da eşinin hal ve hareketini sessiz sedasız izle derim..

Kendini salma şekerim salıvermede eşin yakışıklı olmayabilir ama işi gücü itibarı yerinde terbiyesiz seviyesiz sınırsızlar için bunlar yeterli bekarları evlilige ikna edemeyince evlilerin yuvasına göz koyuyorlar. Sakın meydanı boş bırakma bunun gibilere. Toparlan bende yeni dogum yaptım 6 ay oldu. Ama bakımı mı giyimimi makyajımı süsümü bırakmam asla. Eşin şuan yapmıyo degildir ama erkek sonuçta seni evde pasaklı görüp o kızları orda bakımlı parfümlü süslü gördükten sonra sabredemeyebilir üzülme sakın ama gerçekler sahne şuan senin şovunu yap giyin süslen püslen topuklu falan git eşinin yerine bebişinizide al mutlu aile tablosunu göster onlara ki pes etsinler. Ayrıca isteyerek bebek yapmışsınız eşiniz çalışıyo severek evlenmişsiniz benim durumlarım daha farklı ama ben yinede bırakmam eşini geçtim insan kendisi için güzel olmalı aynaya baktımı beyenmeli kendini hem çalışırsın yakında yoluna girer herşey 6 ay da toparlanırsın yırtıcı bi kuş ol ve akbabaları yuvandan uzak tut ha sen elinden geleni yap eşin yinede kapılırsa birine merak etme donuna kadar al etrafında kimse kalmaz zaten bide sana heray ödemesi gereken nafakası da olunca pek alıcısı olmaz o salak kızlar bunları düşünmüyo

Valla bebek daha çok küçük kolikti yeni düzeldi uğraşıp duruyorum. Onun ihtiyaçları benimkilerden önde geliyor. Düzelmek istiyorum ama düzelmiş halim de çok iç açıcı değil

Bence etrafınızdaki kadınlar sizi eşinize yakıştırmıyor - ki sizde kendinizi güzel bulmuyor gibisiniz- eşinizin sevimli, sıcak kanlı, pozitif kişiliği onlara çekici geliyor. Hatta belki eşiniz farkında olarak ya da olmayarak flörtöz bir bakış, tavır sergiliyor ancak iş ciddileşince sadece ilgi görmenin, talep edilen erkek olmanın hazzını yaşıyor. Yani bi insanın etrafındaki bütün kadınlar mı böyle hafif kadın olur. Bilemedim eşinizde bi sıkıntı var. Kadınları davet edici bir şey yapıyor gibi, eşinizi iyi gözlemleyin. Bu kadınlara ne yapacağınıza gelince kendinizi çekici hissetmezseniz maalesef hiçbir şey yapamaz kıskanç çirkef kadın durumuna düşersiniz anca. Öncelikle hamilelikte kilo aldıysanız spora başlayın. Örnek kocanız baksın bebeğinize gidin spora ya da aile büyükleri, bakıcı gibi biri. Alışverişe çıkın zevkli arkadaşlarınızdan fikir alın ya da vitrinde kombinlenmiş ürünleri topluca alın. iyi bir kuaföre saçlarınızı yaptırın kestirin, boyatın, ördürün ne bilim yüzünüze ve yeni tarzınıza ne gidiyorsa... cilt bakımınızı ihmal etmeyin, egzersiz yapın her fırdatta, arada makyajlı bakımlı olun, ev içinde gündelik salaş ama şık pijamalar oluyor onlardan alın. öyle kusmuklu, yemek lekeleri içinde, saç baş dağınık gezinmeyin. özgüven kazanınca takmayacaksınız onları hatta yanlarında eşinizle ne kadar iyi anlaşan bir çift olduğunuzu gösterince umutlarını kaybedeceklerdir. Bebeğinizle keyifli vakit geçirmeyi de unutmayın. Allah yuvanızı daim etsin evladınızla çok mutlu olun inşallah. üzmeyin kendinizi siz eşinize o da size sahip.

Ama ben işe baslicam bu kızla calisicam nasıl sakin kalayım. Nasıl arkamı emanet edeyim. İşime mı yoğunlasayim yoksa içimden kıza kin mı kusayim

Kızı gözaltına al bak bakalım kocan doğru mu söylüyor. Doğru söylüyorsa kıza yalan söylüyorsa kocana ayarı verirsin. Yine söylüyorum senin kocan diliyle çapkınlık yapıyor olabilir. Diğer türlü anlattıkların akla mantığa uymuyor.

Allah mutlulugunuzu daim ersin fakat ben dürüstçe içimden geçeni söylemek istiyorum. Önyargılı olmak yada Eşinizin günahını almak değil amacım ama bence eşiniz kötü bir niyeti olmasada gereksiz bir samimiyet kuruyor kadınlarla tamam ilk başta kadınlar ilgileniyor eşiniz onların gözüne harika görünüyor olabilir ama sonrasında eşiniz net tepkili davranmiyor ve kadınlar yüz buluyor. MesEla ben evli bir adam olsam ve kadının biri az önce örnek gösterdiğiniz gibi bir mesaj atsa ben ilgisini bile bile Eşinizin yazdığı gibi bir cevap yazmam. Soğuk ve mesafeli bir cevap yazarım ama eşiniz öyle yazmamis. Bence eşinize net tavır koyun .bu durumun kiskancliktan öte size saygısızlık olduğunu ve bu konuların size gelmeden eşinizin net tavır koymasını söyleyin. Çünkü benim iç sesim Eşinizin çokta seviyeli davrandığını söylemiyor .amacım içinize kurt düşürmek değil ama daha başka açıdan bakmanizi sağlamak. Mutlulugunuz daim olsun .umarım kendimi yanlış ifade etmemişimdir.

Yahu benim de upuzun bir çalışma hayatım oldu. Kahve de içtik, Yeri geldi öğle yemeklerini dışarda yedik, evden kek, börek getirince ikram da ettik. Hep yanlış mı anlaşılmışız yani?

Sizin kocanız anlattığınız kadarıyla “wooow” bir erkek tipi de değil. Adam acaba bu yüzden, kendini ispatlamak için mi herkesin ona karşı aşk beslediğini sanıyor? Bu kadar yapmayın pes vallahi. Ben sizden çok kocanızın bu saçmalıklarına şaşırdım..

Tüm sayfaları okuyamadım ama okuduğum “eşim de flörtöz” kısmı yetti. Yani eşiniz bilerek bunu yapıyor. Evet çok sempatik ve güler yüzlü olabilir ama flörtöz davranmak başka bir olay. Kadınlara sürekli iltifat edince bir süre sonra takibine alanlar olabilir -ki karşı taraf evliyse bu kesinlikle yanlış, savunuyorum gibi bir anlam çıksın istemem- açıkçası mesele önce eşinizden kaynaklanıyor. Anladığım kadarıyla gayet de hoşuna gidiyor bu durumlar. Allah yardımcınız olsun çünkü bir süre sonra siz kıskanç kadına, o da masum (?) ama sempatik kocaya (!) evrileceksiniz.

Angelina aldatıldı mı yahu

Eşiniz dünya güzeli bile olsa o buna izin vermeden kimse kimseye asılamaz. Hele ki evli bi erkeğe. Binde bir yüzsüz ve pişkin insanlar elbette ki olur ama binde bir diyorum. Eşiniz isteyerek veya istemeyerek buna zemin hazırlıyor belli ki. Madem kendi de farkında rahatsız oluyor karşı cinsle iletişimini ona göre ayarlayacak.

Size bi örnek vereyim: evlenmeden önce dış çekim yaptırmayı çok istemiştim ama Eşim zaten fotoğraf çekilmeyi hiç sevmez gereksiz dedi ve biz yaptırmadık. İlk evlendiğimizde içimde ukte kaldı bu durum. Ve arkadaşlarla konuşurken de saklayamıyorduk bu durumu hatta bi keresinde hafiften tartışmışlığımız oldu. Hareketlerini ve samimiyetini sevmediğim eşimin arkadaşının eşi(bayan) habire dış çekim konusunu açmaya başladı her buluştuğumuzda. Hiç unutmam Biz tartışmaya başladığımızda da zevkle gülmüştü açık açık. Baktım habire konuyu açıp beni kuşkırtmaya çalışıyor önemsemiyorum diyip geçiştirdim konuyu. Eşim de şakayla benim tersime gidiyordu onların yanında ama karşı taraf bunun şaka olduğunu anlamayıp gaz vermeye çalışınca eşimi de uyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…