- 23 Eylül 2018
- 170
- 27
- 32
-
- Konu Sahibi Azimlibedevi
Ama ben işe baslicam bu kızla calisicam nasıl sakin kalayım. Nasıl arkamı emanet edeyim. İşime mı yoğunlasayim yoksa içimden kıza kin mı kusayimSekretere bir şey yapma. Ne yapacaksan eşine yap. Bana eşin çapkın, aynı yerde çalıştığınız için senden saklayamadığından seninle paylaşıyor gibi geldi. Bütün yazdıklarını okuyunca bu kanıya vardım.
Yani adam bir direnir iki direnir sonra pes eder eğer iradesı zayif biriyse. Konu sahibi de bundan korkuyor sanirimAklıma Tarkan'ın o meşhur klibi geldi, hani Tarkan arabaya biniyor da kızlar zombi sürüsü gibi camlara yapışıp saldırıyor yaTarkan'a bu kadar ilgi anca gelmiştir herhalde zaten.
Şirkette dişi sinek bile eşinize ilgi duyuyor maşallah.
Sizin özgüven niye yerlerde onu çözemedim. Adam sizinle evlenmiş, sizin yanınızda neticede.
Evet bundan korkuyorum ve özguvenim yok. Okumaktan çalışmaktan ne moda bilirim ne makyaj. Düğünde topuklu giydim leklek gibi yürüdüm bilmediğim için. Şuanda da bebeğim olduğu için eşime çok vakit ayıramiyorum. Bu adamın aklı kayar yani düşününce...Yani adam bir direnir iki direnir sonra pes eder eğer iradesı zayif biriyse. Konu sahibi de bundan korkuyor sanirim
Böyle endişeleriniz olmaması için evlenmeyin madem. Bu şüpheyle ömür mü geçer ya? Valla gün geçtikçe evlilikten daha da soğuyorum.Yani adam bir direnir iki direnir sonra pes eder eğer iradesı zayif biriyse. Konu sahibi de bundan korkuyor sanirim
Bazılarını ben tahmin Edip ağzını yokluyorum şu kişi sana nasıl davranıyor diye, bir iki kıvranıp doğruyu anlatıyor sonra. Bazen direk kendisi gelip anlatıyor. Sonuncu sekreteri soylemeyecekti fakat baktı ki ben sekreterimi çok beğendim arkadaş olma yoluna girdim o da uyardı beni arkadaş olacağın kişi bana böyle davranıyor iş yerinde herkes farkında diyeSenin kociş narsist mi?
Sürekli kendine asılanları sana fısıldamış.
Bebeğe odaklı bi hayat yaşamayın. Bebek küçükken pek mümkün olmuyor ama evde dahi tarzınız olsun eşofman bile giyseniz şık olsun. Bunlarin hicbirini yapmayip paspal dolassaniz bile eşinizin ihanet etmesine asla bahane olamaz ama sizin ozguveninizi geri getirir ve daha iyi hissedeşiniz. Sonucta Angelina Jolie ve Adrian lima bile aldatildiEvet bundan korkuyorum ve özguvenim yok. Okumaktan çalışmaktan ne moda bilirim ne makyaj. Düğünde topuklu giydim leklek gibi yürüdüm bilmediğim için. Şuanda da bebeğim olduğu için eşime çok vakit ayıramiyorum. Bu adamın aklı kayar yani düşününce...
Kendini salma şekerim salıvermede eşin yakışıklı olmayabilir ama işi gücü itibarı yerinde terbiyesiz seviyesiz sınırsızlar için bunlar yeterli bekarları evlilige ikna edemeyince evlilerin yuvasına göz koyuyorlar. Sakın meydanı boş bırakma bunun gibilere. Toparlan bende yeni dogum yaptım 6 ay oldu. Ama bakımı mı giyimimi makyajımı süsümü bırakmam asla. Eşin şuan yapmıyo degildir ama erkek sonuçta seni evde pasaklı görüp o kızları orda bakımlı parfümlü süslü gördükten sonra sabredemeyebilir üzülme sakın ama gerçekler sahne şuan senin şovunu yap giyin süslen püslen topuklu falan git eşinin yerine bebişinizide al mutlu aile tablosunu göster onlara ki pes etsinler. Ayrıca isteyerek bebek yapmışsınız eşiniz çalışıyo severek evlenmişsiniz benim durumlarım daha farklı ama ben yinede bırakmam eşini geçtim insan kendisi için güzel olmalı aynaya baktımı beyenmeli kendini hem çalışırsın yakında yoluna girer herşey 6 ay da toparlanırsın yırtıcı bi kuş ol ve akbabaları yuvandan uzak tut ha sen elinden geleni yap eşin yinede kapılırsa birine merak etme donuna kadar al etrafında kimse kalmaz zaten bide sana heray ödemesi gereken nafakası da olunca pek alıcısı olmaz o salak kızlar bunları düşünmüyoEşim vallahi de çok yakışıklı değil. Sadece çok guleryuzlu çok efendi suratı nurlu eğlenceli biri. Mahallenin sürekli örnek gösterilen çocuğu diyebilirim. Ben cilveli işveli nazli bir kız değilim. Gayet odunsu modadan anlamayan makyaj yapamayan bir varlığım. Bu kızlar karşısında çok geriliyorum
Valla bebek daha çok küçük kolikti yeni düzeldi uğraşıp duruyorum. Onun ihtiyaçları benimkilerden önde geliyor. Düzelmek istiyorum ama düzelmiş halim de çok iç açıcı değilKocani cok merak ettim.
Asilmayan kadin kalmamis resmen.
Kocana soyle mesafeli dursun kadinlara karsi.
.............Bir kadin kocana..odama gel de kahve icelim ben gelemem vs yaziyorsa kocandan yuz bulmustur da yazmistir kusurabakma...........
Bu arada kusmuklu tisort balik kokaan eller yirtik toka vs nedir yahu?
Dogurdun diye dunyanin sonu mu geldi?
Topla kendini.
Ama ben işe baslicam bu kızla calisicam nasıl sakin kalayım. Nasıl arkamı emanet edeyim. İşime mı yoğunlasayim yoksa içimden kıza kin mı kusayim
Bebeğe odaklı bi hayat yaşamayın. Bebek küçükken pek mümkün olmuyor ama evde dahi tarzınız olsun eşofman bile giyseniz şık olsun. Bunlarin hicbirini yapmayip paspal dolassaniz bile eşinizin ihanet etmesine asla bahane olamaz ama sizin ozguveninizi geri getirir ve daha iyi hissedeşiniz. Sonucta Angelina Jolie ve Adrian lima bile aldatildi