- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Öyle olacm o sözü anladım ben :)O zaman demek ki siz de diğerleri gibi olacaksınız.Bununla ilgili bir atasözümüz var ama yazarsam banlanirim.Sevgiyle kalın...
Sürekli sevilme onaylanma değil de en azından gerektiği zamanlarda sevilme ve onaylanma desek daha doğru olur aynı ortamdayken diğer kuzenler muhatap alınıp konusulurken beni de dahil edip yüzüme bakarak konussalar ya da konustuğumda dinleseler bence gayet insani isteklerSürekli sevilme ve onaylanma ihtiyacı, pek sağlıklı bulmadım durumunuzu
Beni umursamayan insanı ben de umursamam, hiç takma canım bence. Hayat mottom buSürekli sevilme onaylanma değil de en azından gerektiği zamanlarda sevilme ve onaylanma desek daha doğru olur aynı ortamdayken diğer kuzenler muhatap alınıp konusulurken beni de dahil edip yüzüme bakarak konussalar ya da konustuğumda dinleseler bence gayet insani istekler
Aksine sessiz sakin diye tabir edilirim çevremdeBide çok mu konusuyosunuz acaba, çok konusan insanlar çok dikkate alınmıyor Bi süre sonra
Bundan sonra benimde motto buBeni umursamayan insanı ben de umursamam, hiç takma canım bence. Hayat mottom bu
Sadece akrabalarda durum buysa kıskançlık vb seyler olabilir. Arkadas çevresinde de aynıysa sorun sizdedir.Aksine sessiz sakin diye tabir edilirim çevremde
Sadece akraba uzak yakın farketmeksizin akrabalaaaar ahhhSadece akrabalarda durum buysa kıskançlık vb seyler olabilir. Arkadas çevresinde de aynıysa sorun sizdedir.
Kıskançlarrr bu akrabalar düşmandan beterSadece akraba uzak yakın farketmeksizin akrabalaaaar ahhh
ondan mı oluyor lale buİlginç bir bakış açısı.
Manktıklı olabilir.
Ailede beni de sallamazlar nitekim yalnızım.
Kocam el üstünde tutulur,çevresi çok geniştir.
Bilmem ki canım benim.ondan mı oluyor lale bu
beni büyüte aile içinde bede pek sallanmam ve nerdeyse hiç arkadaşım yok
kocam değerlidir ailesi içerisinde onun da görüştüğü kişi benden fazladır nerdeyse
Bence fazla akraba iyi değil hatta derttir. İnsan sorunsuz olmaz. Kendi insiyatifimizde görüşüp tanıştığımız insanlar bence daha değerli.Akraba nedir yani?
Kocamın sülalesi çok geniş,benim 0.
Hiç kimseye ihtiyacımız yok Allaha şükür.
Düğünlerde,cenazelerde "ah merhaba,ah çok özledim,ah görüşelim'den" öteye gitmez muhabbetler.
Aynen valla şans bazen diyorum acaba tipim mi gıcık :)
Akrabalarla iki tarafla da kendimi bildim bileli cenaze ve düğünlerde görüşürüm farklı şehirde çoğu beni hep aykırı rahat entel dantel biri gördüler çok dindar baba tarafım özellikle kötü de davranmadılar ama tasvip etmedikleirni biliyorum ailenin gözbebeği kadın kuzenim geçenlerde eşini aldattığı için boşandıki namus timsaliydi biriydi onlara göre bir kuxenim yine kadın 3 cü eşiyle evlendi oda aşırı hanım bilinir çatır çatır boşanıyorlar ben yerimde sabit duruyom sevinmiyorum tabi ki ama ilahi adalet diye birşey var kimsenin ahı kimsede kalmaz bunu unutmayın uzak durun onlar sizi sevse ne olur sevmese ne olur boşverin gitsinSevgili hanımlar herkese merhaba
Bu dert mi bilemem ama ara gerçekten fazlasıyla aklımı kurcalayan bir konu oturup ağlamışlığım bile var hatta bu konu hakkında . Arkadaş çevresinde komşu çevresinde çok şükür ki sevilen sıcak kanlı bulunan bir insanım ama gelin görün ki akraba çevresinde tam tersi diğer kuzenler kimseyi aramazlar sormazlar ama hep el üstündeler sevilir sayılırlar ama ben it muamelesi görüyorum desem yeridir kendim gibi oldum olmadı tabiri caizse yalakaları oldum olmadı tüm bunlara karşı haliylr sinirlenip kötü oldum o hiç olmadı eş ailesini geçiyorum zaten onlar iki saat görüp beni sevmediklerine ikna olmuş insanlar yani uzun oldu ama sonuç olarak herkesi bayram seyran anneler günü vs arıyorum güler yüzlü davranıyorum ama en ufak bir lafımda ya bana küsüyorlar ya kavga ediyorlar annemde de aynı problem bizim iyi olmamızı asla istemiyorlar biz anca onların işine koşalım ama biz iyi günlerimizde de kötü günlerimizde de hep tek başımızaydık biraz iç dökme gibi oldu ama yine de tavsiyelere açığım ve ihtiyacım var sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl davranmalıyım sizlerde yaşıyor musunuz bu tarz durumlar herkese şimdiden teşekkür ederim
Olabilir bende öyle düşünmeye başladım artık sonucta evleniyorum diye bana tavır almıs insanlaryok canım yaaa bu tiple alakalı değil ,
enejimiz yuksek o yüzden çekemiyorlar bizi , ben öyle düşünüyorum
Aynen çok sevdikleriyle otursunlar bu tarz güven sarsma olayı değil de aralarının kötü olmasını ara ara istemiyor değilim yaniAkrabalarla iki tarafla da kendimi bildim bileli cenaze ve düğünlerde görüşürüm farklı şehirde çoğu beni hep aykırı rahat entel dantel biri gördüler çok dindar baba tarafım özellikle kötü de davranmadılar ama tasvip etmedikleirni biliyorum ailenin gözbebeği kadın kuzenim geçenlerde eşini aldattığı için boşandıki namus timsaliydi biriydi onlara göre bir kuxenim yine kadın 3 cü eşiyle evlendi oda aşırı hanım bilinir çatır çatır boşanıyorlar ben yerimde sabit duruyom sevinmiyorum tabi ki ama ilahi adalet diye birşey var kimsenin ahı kimsede kalmaz bunu unutmayın uzak durun onlar sizi sevse ne olur sevmese ne olur boşverin gitsin
Kuzen teyzeler falan onlar hep birarda benim neyim eksik diye düşünüyorumanne,baba,kardeşle aranız iyise gerisi dış kapının mandalı dert etmeye değmez.kuzen nedir yani?zorunlu görüşmeniz gereken çekirdek aileden bir insan bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?