- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
İlginç bir bakış açısı.Birşey soracağım, annen baban ailen sana diğer şahıslar yanında saygı duyarcasina davranıyor mu? Zira bana göre annesinin babasının ailesinin saygı duymadığı kişiye kimse saygı da duymuyor...
Annem beni teyzler yanında çok ezmiştir onların dolduruşuna gelip onların yanında bağırıp çağırmıştır ama onların hiç biri çocuklarını ezdirmez aksine haklı olsa dahi karşı taraf siz haksızsınız derlerBirşey soracağım, annen baban ailen sana diğer şahıslar yanında saygı duyarcasina davranıyor mu? Zira bana göre annesinin babasının ailesinin saygı duymadığı kişiye kimse saygı da duymuyor...
Ne bileyim bazen özeniyorumAkraba nedir yani?
Kocamın sülalesi çok geniş,benim 0.
Hiç kimseye ihtiyacımız yok Allaha şükür.
Düğünlerde,cenazelerde "ah merhaba,ah çok özledim,ah görüşelim'den" öteye gitmez muhabbetler.
Annem beni teyzler yanında çok ezmiştir onların dolduruşuna gelip onların yanında bağırıp çağırmıştır ama onların hiç biri çocuklarını ezdirmez aksine haklı olsa dahi karşı taraf siz haksızsınız derler
Bende aynı durumu yaşadım ve fark ettim ki aile faktörü insanı etrafında değerli yapan en önemli faktör malesefİlginç bir bakış açısı.
Manktıklı olabilir.
Ailede beni de sallamazlar nitekim yalnızım.
Kocam el üstünde tutulur,çevresi çok geniştir.
Haklısınız benimde ara ara aklıma geliyor hatta anneme de çok söyledim ne bileyim kızım cahillik diyor ama artık olan oldu zatenİnanın bunun çok önemi var, bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve sebebiyse inanin bu, annelerimiz özellikle böyle davranınca, herkes de böyle davranma hakkını buluyor kendinde
Doğrudur.Ne bileyim bazen özeniyorum
Doğru ama salsamda kimsenin umrunda değilim zaten :) tabii ki dert değil ama birde şu aklıma gelme durumlarından kurtulsamAllah aşkına sizce 'neden ben' diye isyan edilecek bir konu mu bu? Dermansız hastalık değil, birşey değil. Altı üstü akrabalar sizi el üstünde tutmuyor.
Onun nedenini de ben söyleyeyim. Bu kadar önemsediğiniz, hayatınızın merkezine koyup oturup ağladığınız için. Azıcık salsanız, olsa da olur olmasa da olur mesafesinde durup, beklentisiz ama saygılı olsanız ilişkileriniz düzelir. Boşuna demiyorlar çok muhabbet tez ayrılık diye.
Evet yapacm bunu teşekkür ederimÇok basit aslında ıvır zıvır günlerinde arama. Toplandığınızda suratlarına bakma. İşi düştüklerinde bahane bul. Bak nasıl kıymetini bilirler.
Bence sebebi bu,cesaret buluyorlar.Annem beni teyzler yanında çok ezmiştir onların dolduruşuna gelip onların yanında bağırıp çağırmıştır ama onların hiç biri çocuklarını ezdirmez aksine haklı olsa dahi karşı taraf siz haksızsınız derler
İnşallah öyle olurÜç kişi dışında kimseyle görüşmem. Arayıp sormayınca daha kıymetli oluyorsunuz. Boşverin gitsin.
KesinlikleBence sebebi bu,cesaret buluyorlar.
Yok dert değil demiyorum elbette dert. Ama başlığı görünce ben başınıza gerçekten çok kötü ve çözümsüz birşey geldi sandım. Halbuki akrabalarla samimi olup problem yaşamayan insan nadirdir.Doğru ama salsamda kimsenin umrunda değilim zaten :) tabii ki dert değil ama birde şu aklıma gelme durumlarından kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?