- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Son cümlenize bittim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin ikinci evliliğimiydi hak verdim şimdi başta bilmiyordumBence öyle değil çünkü bir yıldan fazla zamandır asla düğün istemediğini,hatta bu uğurda konsolosluk istediğini falan yazıyordu. Hatta burada basit bir nikah bile istemiyor, komple herkesten uzakta evlenmek istiyordu.
İkinci evliliği, çok fazla duyulsun istemiyor.
Salak bir akrabanin densiz bir laf edip huzurunu kaçırmasını istemiyor.
Kendi akrabalarının çoğunu sevmiyor, yakın akrabalarından konuşmadığı insanlar var. Düğün olsa tonlarca kişi erkek tarafından gelmişken kendisinin üç beş insan getirmesinin stresini, insanların 'kiz tarafı niye gelmemiş, ailesi istemiyor mu, kız onlarla konuşmuyor mu, neden???' diye dedikodu yapmasını istemiyor.
Bir sürü şey var yani aklında.
Ben istememesine hak verdim, ama bu kadar pasif kalan adamla evlenmeyi hala istemesine hak veremedim.
Evet daha önceden, hatta evlilik teklifi bile almadan önce sebepleriyle söylüyordu kesinlikle değil düğün,çekirdek ailenin geldiği nikah bile istemedigini.Konu sahibinin ikinci evliliğimiydi hak verdim şimdi başta bilmiyordum
Evet daha önceden, hatta evlilik teklifi bile almadan önce sebepleriyle söylüyordu kesinlikle değil düğün,çekirdek ailenin geldiği nikah bile istemedigini.
Esas sebep ailesiyle arasının bozuk olması/ densiz saçma sapan akrablara sahip olması ve
Düğün olursa kalabalık erkek grubuna karşı kendisinin kimsesiz gibi kalması ve herkesin bu durumu konuşacak olması , diye hatırlıyorum ben.
Böyle bakınca istememek hakkı.
Evet ben de anlamadım,.milletin parası bitmesin falan diyene kadar esas sebebi yazsaydi herkes ona hak verirdi.Ben bilmiyordum bunlari. 5252525 tane anlamsiz bahane yazinca birakmiştim yorumlamayi, garip gelmişti bu kadar kaçmasi.
Durum böyleyse hakliymiş.![]()
Bence öyle değil çünkü bir yıldan fazla zamandır asla düğün istemediğini,hatta bu uğurda konsolosluk istediğini falan yazıyordu. Hatta burada basit bir nikah bile istemiyor, komple herkesten uzakta evlenmek istiyordu.
İkinci evliliği, çok fazla duyulsun istemiyor.
Salak bir akrabanin densiz bir laf edip huzurunu kaçırmasını istemiyor.
Kendi akrabalarının çoğunu sevmiyor, yakın akrabalarından konuşmadığı insanlar var. Düğün olsa tonlarca kişi erkek tarafından gelmişken kendisinin üç beş insan getirmesinin stresini, insanların 'kiz tarafı niye gelmemiş, ailesi istemiyor mu, kız onlarla konuşmuyor mu, neden???' diye dedikodu yapmasını istemiyor.
Bir sürü şey var yani aklında.
Ben istememesine hak verdim, ama bu kadar pasif kalan adamla evlenmeyi hala istemesine hak veremedim.
Evet ben de anlamadım,.milletin parası bitmesin falan diyene kadar esas sebebi yazsaydi herkes ona hak verirdi.
Ya da esas sebebi bizimle paylaşmak istemiyorsa yeni üyelik alsaydı,öyle bu konuyu acsaydi...
Düğün istemiyorum.
Buraya yıllar önce bu başlıkla konu açmıştım sağolsun herkes destek olmuştu. Tek basıma ceketimi alıp çıktım o ve sevgilisi iki yıl eşyalarımla yaşadılar. Sadece kendi eşyalarımı aldım mobilyaları almadım. Kız takılarımı taktı bornoz takımıma kadar kullanmış. Kişisel eşyalarımı bijuteri küpe...www.kadinlarkulubu.com
Bir düğün meselesi daha
Düğün meselesi ama arkadaşla ilgili bu sefer. Bi arkadaşın gelecek ay düğünü var şehir dışında. Bu kişiyle bi süre aynı yerde çalıştık. Sonra kurumu değişti. Beni iş yerinden arkadaş edinilmez mottosunu kazandıran bi kızdır. Çok hayal kırıklığına uğrattı. İnanılmaz politik biri. Burda yüzüme...www.kadinlarkulubu.com
yurt dışında nikah
Arkadaşlar aranızda benim gibi yapan vardır yada bir yakını yapmıstır. Ben günlerdir araştırıyorum ama bi bilgi bulamadım. Erkek arkadaşımla yurt dışında sadece nikah kıymak istiyoruz ama ne dil var ne de oralarda işlemleri halledecek bilgimiz. Nişan kına vs hiçbir şey olmayacak Yurt dışında...www.kadinlarkulubu.com
Ben bilmiyordum bunlari. 5252525 tane anlamsiz bahane yazinca birakmiştim yorumlamayi, garip gelmişti bu kadar kaçmasi.
Durum böyleyse hakliymiş.![]()
Oooo bunlar daha fragman. 3 saatlik dugun ne ki, koskoca evliligin yaninda?
Ben de dugun nisan kina istemiyordum.
Dugun ve nisan yapmadik. Nikah ve yemek verdik kır bahcesinde.
Kinayi ise kayinvalidemler yapmak istediler.
Ben de toren seklinde olmamasini soyledim. Eger istiyorlarsa evimize gelip yaksinlar kina dedim.
O sekilde bize geldiler bikac akraba, elime kina yakildi, al atildi ve bitti.
Ortak noktada bulusabilirsiniz.
Bugün buna hayır diyemeyen yarın başka şeylere hiç hayır diyemezİstemiyor ve hayır diyemiyor.
Kına gecesi geleneklere göre gelin ve ailesinin insiyatifindedir zaten. Olup olmamasına onlar karışamaz. Madem düğünü hatır için kabul ettiniz, kına için laf bile söyletmeyin.Kına düğünden de zor geliyor bana. Onun konusu bile açılmadı. Bi çözüm bulamadım maalesef. 3 4 saat katlanıcaz mecburen.
Artık densiz akrabanin boş konuşma kısmını çıkarsak da senin düğüne karşı bir antipatinin olması, sizin taraftan çok kisinin gelmeyecek olması yine güncel sorunlar.Yengeç öyle tüm detayları yazmak istesem yazardım. Benim ikinci evliliğime laf edilmesi gibi derdim yok Şuan. Aştım o konuları. Burda tek derdim düğün istemiyorum o hengâme o kuaför o gelinlik. Konu bundan ibaret.
Para benden çıkmayacak diye neden sorun olmasın ki40 bin lira düğün için uygun bir fiyat şu dönemde. Abartılacak bir fiyat değil. Siz ödemiyorsanız sorun yok. Yalnız pavyon ışıklı değil de daha şık, kır düğünü tarzı, kokteylli bir şey organize edebilirdiniz, onu da siz yapmamışsınız. İsteklerinizi ciddiye alıp ailesine bir kere bile sesini çıkaramamış adam için iki saatliğine çiftetelli oynamaya da katlanırsınız artık.
Artık densiz akrabanin boş konuşma kısmını çıkarsak da senin düğüne karşı bir antipatinin olması, sizin taraftan çok kisinin gelmeyecek olması yine güncel sorunlar.
Kimse istemez kendi tarafindan otuz kişiyi zor toplarken kalabalık düğün yapmak. Deplasmanda maç yapar gibi..yani insan sevdiği kişileri görür,mutlu olur düğününde. Bir salon dolusu hiç tanımadığı insanla ne kadar keyif alabilir ki.
Kaldı ki akrabalarını sevmiyorsan sevmediğin insanlarla dolu bayram gezmesine bile zor katlaniyorsan neden en mutlu gününde akrabalarla çevrili olmak isteyesin ki?
Ha dersen ki 'onlar da umrumda degil, sadece kuaför, gelinlik , salon istemiyorum' , o zaman da bunu iş olarak düşünmeye çalis. Sonuçta o kadar insanin dörtte biri gram altın taksa yine sen kârdasin
Farzet ki çok sıkıcı bir iş var ama bitiminde yüz bin verecekler, öyle idare etmeye çalis.
İnsanların maddi gücü var demek ki yahu. Size niye dert olsun ki? Siz sevmediğiniz ortama, insanlara maruz kalacak olmanızı sorun edin.Para benden çıkmayacak diye neden sorun olmasın ki
İnsanların maddi gücü var demek ki yahu. Size niye dert olsun ki? Siz sevmediğiniz ortama, insanlara maruz kalacak olmanızı sorun edin.
Kına gecesi geleneklere göre gelin ve ailesinin insiyatifindedir zaten. Olup olmamasına onlar karışamaz. Madem düğünü hatır için kabul ettiniz, kına için laf bile söyletmeyin.