- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi geveze2015
-
yanlış yaşta değiliz 5 yaş var 20 falan değilYaşadığımız devirde çok normalleşti bu işler, 18 yaşında üniversitenin kapısından giren çocuklar 30-35 lik adamlarla takılıyor, eskiye bakarsak büyüklerimizin hepsi çocuk gelin, bu tabi olmamalı, yanlıştır ama insanlara vaayy sübyancı diye saldırmakta bana yanlış geliyor, bu çirkin üsluplar, hitaplar, hatta kızı ülkeden kovmaya kalkmalar... Bunlar eleştiri değil, fikir telattisi değil , bunlar bu çocuğu sadece inatlaşmaya, yaptığı hatayı devam ettirmeye iter, bizler daha daha tecrubeli yaşlardayız, doğruya sevk etmek yerine ayrışmaya gidiyorsak bu işte bir hata var. Bu konuya yapılan yorumlarda bariz bir dışlama, ötekileştirilme gödrüğüm için yorum yazdım. Herkesin inancı, yaşam şekli kendinedir, bu ülkede hepimiz yaşıyoruz, bizden farklı diye onu kovmaya, eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur, ağırıma giden bu taraf oldu, yoksa tabi ki yanlış yaştalar
ne alaka?
bu kız 17 yaşındayken, adam 30-35 miymişte sübyancı olmuş.
sizin hiç mi 16-17 yaşlarında sevgilileriniz olmadı..
hadi olmadı diyelim
birini begenmemişte olamazsınız..
Çok şaşırtıcı yaklaşımın.
yanlış yaşta değiliz 5 yaş var 20 falan değil
Yaşadığımız devirde çok normalleşti bu işler, 18 yaşında üniversitenin kapısından giren çocuklar 30-35 lik adamlarla takılıyor, eskiye bakarsak büyüklerimizin hepsi çocuk gelin, bu tabi olmamalı, yanlıştır ama insanlara vaayy sübyancı diye saldırmakta bana yanlış geliyor, bu çirkin üsluplar, hitaplar, hatta kızı ülkeden kovmaya kalkmalar... Bunlar eleştiri değil, fikir telattisi değil , bunlar bu çocuğu sadece inatlaşmaya, yaptığı hatayı devam ettirmeye iter, bizler daha daha tecrubeli yaşlardayız, doğruya sevk etmek yerine ayrışmaya gidiyorsak bu işte bir hata var. Bu konuya yapılan yorumlarda bariz bir dışlama, ötekileştirilme gödrüğüm için yorum yazdım. Herkesin inancı, yaşam şekli kendinedir, bu ülkede hepimiz yaşıyoruz, bizden farklı diye onu kovmaya, eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur, ağırıma giden bu taraf oldu, yoksa tabi ki yanlış yaştalar
yorum da bulun benim hayatımı saygısızca eleştirmezsin yanlış yazmışım hızlı yazarken suç mu bu sorum da yanlış mı yazmışım arkadaşlar dinim doğrumu sevgilimle yaşlarımız yanlış mı diye sormadım.Neye burnumu sokup sokmayacağım seni ilgilendirmez.
Açık platforma bir konu açıyorsan herkes istediğini yazmakta özgürdür.
Çağırma kelimesini düzgün yazamayıp laborantlık okuyan birinden ders çalışma emri almama gerek yok zaten.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Pedofili
şuradaki ilk cümle.
Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları[1][2] veya ergenliğe yeni girmişleri[1] cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık
arkadaşlar mantık düz. neyini uzatıyosunuz.
şurda hepimiz kadınız. çoğunuz annesiniz veya anne olacaksınız. sizin 16 yaşındaki kızınız 21 yaşında bi erkekle sevgili olsa hmm okey mi diyeceksiniz?
yani adama sübyancı diyebilmek için illa 30 yaşında mı olması lazım? sizin sınırınız nedir? 16 yaşındakı kız çocuğu 29 yaşına kadar olan erkeklerle birlikte olabilir mi diyosunuz?
Yahu 40 yaşında sanki çocuk ne abarttınız ya. İlişkinin başında o bile çocukmuş daha.
değiştiriyo buna sen mi karar veriyosuncanım bak şimdi. senin şu an 18inde olman ilişkinin başında reşit olmadığın gerçeğini değiştirmiyor..
değiştiriyo buna sen mi karar veriyosun
şuradaki ilk cümle.
Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları[1][2] veya ergenliğe yeni girmişleri[1] cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlık
şurda hepimiz kadınız. çoğunuz annesiniz veya anne olacaksınız. sizin 16 yaşındaki kızınız 21 yaşında bi erkekle sevgili olsa hmm okey mi diyeceksiniz?
yani adama sübyancı diyebilmek için illa 30 yaşında mı olması lazım? sizin sınırınız nedir? 16 yaşındakı kız çocuğu 29 yaşına kadar olan erkeklerle birlikte olabilir mi diyosunuz?
Hayır sıcak bakalım demiyorum. Sadece ısrarla bu kadar üstüne gitmeni anlayamadım.e tamam o zaman demek ki geç de evlensek ekonomik özgürlüğümüz de olsa bu tarz sorunlar yaşıyoruz diye erkenden evliliğe sıcak mı bakalım?
Benim için sorun olmazdı. 40 yaşında değil çocuk abartmayın, bence o bile çocukmuş daha.
şuradaki ilk cümle.
ben 17 yaşındayken 20 yaşında sevgilim oldu
bunu da gayet makul buluyorum.
İlişki başlamadan önce reşit olma zorunluluğunu
öne sürüyor olman tamamen senin uydurman..
Hukuk böyle bir şey söylemiyor..
Evlilikte reşitlik şarttır.
İlişki yaşanırken değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?