- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi geveze2015
-
neyseki senin çocuğun değilaynısını size de aktarayım.
yok tabiki16. yaşında bir kızın 21 yaşında biri ile konuşmasına sübyancı denilmesi abartı olmuş,benim için cinsellik olursa sübyancılık olur .dağlar kadar yaş farkı yok 21 yaşında ki erkek yetişkin sayılmaz sübyancı denilmesi için .ama söylediklerim cinsel birliktelik yoksa saf sevgi varsa.
konu sahibi çocuk daha hadi ona anlatamıyoruz . ama aklı başında kadınlarımıza bile anlatamıyosak neden bu hallerde olduğumuz bellidir. benim 21 yaşında erkek kardeşim var 16 yaşında liseliyle çıktığını duysam delirirdim herhalde.
Bol bol kibledim seni konu sahibi, once bunu belirteyim.
Sevgilini de babanla tanistirma, muhtemelen askere gidip geldikten sonra seni fazla buyumus bulup yeni bir 16 lik bulacak. Hani 16 yaşındakiler temiz, daha buyukler kirliymis ya, neden 21 yaşında kirli bir kadinla evlensin ki 16 lik tertemiz citir dururken...
hukuğa ve ahlaka göre.21 yaşında birini neye dayanarak subyancı ilan ettiniz?
ben bursada oturuyorum o istanbulda sadece telefonla görüşüyoruz beş ayda bir geliyo görüp gidiyo ama bunlar fesat oldukları için kim bilir neler düşünüyolarHayır nereden biliyorsunuz bu insanların
ilişki dinamiğini..
Çocuk yatağa mı atmaya çalışmış..
Öyle bir şey varsa bende evet niyeti iyi değil uzak dur
amacı başka diyeyim..
Belki el ele bile tutuşmadılar
Belki iletişimleri sadece telefonda
birbirlerine şarkı dinletmekten ibaret...
Ne biliyorsunuz da yerden yere vurmuşsunuz.
21 yaşında birini neye dayanarak subyancı ilan ettiniz?
Kafalar 15000
Üniversite 1. Deyim mesela..
Son sınıfta sevgilim olamaz mı veya 3.
Veya 2-3 yaş büyük.
Sübyancı mı oluyor bu durumda.
Saçma..
Hukuk buna karışıyor olamaz.
Yasaları bilmem ama bu evlilik öncesi ilişkilerde özellikle istismar da yoksa buna subyancılık denemez.
ne alaka?
bu kız 17 yaşındayken, adam 30-35 miymişte sübyancı olmuş.
sizin hiç mi 16-17 yaşlarında sevgilileriniz olmadı..
hadi olmadı diyelim
birini begenmemişte olamazsınız..
Çok şaşırtıcı yaklaşımın.
Ben psikoloji öğrencisiyim pedofilinin, parafilinin, normalden sapan cinsel davranışların ne olduğunu iyi biliyorum rahat olun.aynısını size de aktarayım.
Hesaplamalarım tutmadıüniversite 1 de 18 yaşında oluyorsun o zaman 21 yaşında sevgilin olabilir. burda liseye giden bir öğrenciyle ilişki yaşayan üniversite çağında erkekten bahsediyoruz. ya bazı şeyler hukukta direk belirtilmese de bizi rahatsız eder. bu durum da öyle o kızın 16 yaşında olması beni rahatsız ediyor işte küçük geliyor cinsellik olmasına da gerek yok.
hukuğa ve ahlaka göre.
Kimse kimseyi 3 sene beklemez kuzum , bi bakmışsın en geç 1 sene içinde evlenmişsin bırakmazlarsanki hemen evlenip beş çocuk yapıcam diyorum 21 yaşın da evlenmeyi düşünüyorum
Ben de şoktayım kaçıncı yüzyıl kafası anlamadım.Hayır nereden biliyorsunuz bu insanların
ilişki dinamiğini..
Çocuk yatağa mı atmaya çalışmış..
Öyle bir şey varsa bende evet niyeti iyi değil uzak dur
amacı başka diyeyim..
Belki el ele bile tutuşmadılar
Belki iletişimleri sadece telefonda
birbirlerine şarkı dinletmekten ibaret...
Ne biliyorsunuz da yerden yere vurmuşsunuz.
21 yaşında birini neye dayanarak subyancı ilan ettiniz?
Kafalar 15000
benim gibi düşünen birilerini okumak güzel. sinirden ağlıycam şurda. hala sizin hiç mi yaşta sevgiliniz olmadı, sanki adam 30 yaşında diyen insanlar var. ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ki. sa
hukuğa ve ahlaka göre.
sapıksın işte ne beklenir kible çokta umurumdaBol bol kibledim seni konu sahibi, once bunu belirteyim.
Sevgilini de babanla tanistirma, muhtemelen askere gidip geldikten sonra seni fazla buyumus bulup yeni bir 16 lik bulacak. Hani 16 yaşındakiler temiz, daha buyukler kirliymis ya, neden 21 yaşında kirli bir kadinla evlensin ki 16 lik tertemiz citir dururken...
buluşamıyoruz bile be neyin kafasındasınbenim 17 yaşındaki kızım 20 yaşındaki birinin yanında dolaşsa höst derim. neden? biri reşit biri dğil. bakın bu psikolojik bi sınırdır. 20 yaşındaki erkek de evet çocuk sayılabilecek yaştadır ama kesinlikle 17 yaşındaki bir kız çocuğu ile fiziken ve zihnen bir değildir.
evlilikte 18 yaş şart ilişkide değil demişsiniz. aralarında ne yaşanıyor biliyor muyuz? şu halde 21 yaşındaki erkek ile 16-17 yaşındaki kızın cinsel birlikteliği 'istismar' olarak değerlendiriliyor. yanlış mıyım? bnunu ben uydurmuyorum.
Telefonu sen kapa
hayır sen
hayır ya önce sen
İlişkilerin de ki saçmalıkları burada gülerek anlatan üyeler
demek ki bu ergenlikleri
30 yaşlarında yapmaya başlamışlar hahahah
aişfslhfsmgda
benim gibi düşünen birilerini okumak güzel. sinirden ağlıycam şurda. hala sizin hiç mi yaşta sevgiliniz olmadı, sanki adam 30 yaşında diyen insanlar var. ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ki.
hukuğa ve ahlaka göre.
insanım ya hanii beynim var ya öğrenirim kimse kusursuz değil sen evlenirken herşeyi biliyomuydun sankiDaha tanışmak isteyen sevgilinin ayağına babanı götürtecek kadar cahilsin! Çünkü daha 18 yaşındasın. Okulun nedir, eğitimin nedir, işin gücün nedir, ne olmak istiyorsun? Daha bu yaşta evlenmeyi kim soktu senin aklına? Evlenince ne olacağını sanıyorsun?
Bir de demişsin ki hemen evlenip 5 çocuk doğurmayacağım herhalde! Daha 21 yaşında evlenen kızdan 5 çocuk da beklenir, herşey de beklenir canım, gerçekleri benden duy. Aileleriniz, çevreniz sizden hemen bebek isteyecek. Baskı yapacaklar. Madem doğurmayacaktın niye evlendin daha 21 yaşında derler. Dedikodu çıkarırlar. Koştura koştura evlendi zaten derler. Hizmet bekleyecekler, hürmet bekleyecekler. Temizliğin, yemeğin, çamaşırın, ütün, misafirin, çoluğun çocuğun. Bir evin hanımı olabilir misin? Nerede ne konuşulur biliyor musun? Ne alınır, ne satılır, kime ne hediye verilir, kime ne zaman gidilir/gidilmez haberin var mı? O sevgilinin işi gücü var mı? Hangi okulu bitirmiş? Nereliler, nasıl bir aile? Ohoooo. Evlen bakalım. Yaşıtların nelerle uğraşıyor, sen koca derdindesin. Çoluk çocuğun eline oyuncak oldu zaten evlilik.
sapıksın işte ne beklenir kible çokta umurumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?