ne zaman tanıştırmalı

Üniversite 1. Deyim mesela..
Son sınıfta sevgilim olamaz mı veya 3.
Veya 2-3 yaş büyük.

Sübyancı mı oluyor bu durumda.
Saçma..
Hukuk buna karışıyor olamaz.
Yasaları bilmem ama bu evlilik öncesi ilişkilerde özellikle istismar da yoksa buna subyancılık denemez.

aynısını size de aktarayım.
neyseki senin çocuğun değil
yok tabiki

benim gibi düşünen birilerini okumak güzel. sinirden ağlıycam şurda. hala sizin hiç mi yaşta sevgiliniz olmadı, sanki adam 30 yaşında diyen insanlar var. ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ki.

21 yaşında birini neye dayanarak subyancı ilan ettiniz?
hukuğa ve ahlaka göre.

ben bursada oturuyorum o istanbulda sadece telefonla görüşüyoruz beş ayda bir geliyo görüp gidiyo ama bunlar fesat oldukları için kim bilir neler düşünüyolar

üniversite 1 de 18 yaşında oluyorsun o zaman 21 yaşında sevgilin olabilir. burda liseye giden bir öğrenciyle ilişki yaşayan üniversite çağında erkekten bahsediyoruz. ya bazı şeyler hukukta direk belirtilmese de bizi rahatsız eder. bu durum da öyle o kızın 16 yaşında olması beni rahatsız ediyor işte küçük geliyor cinsellik olmasına da gerek yok.

Shapes sorun küçük yaşta birinin yetişkin birini beğenmesi değil. O yaşlarda çok olağan bir şey zaten. Sorun yetişkin bir bireyin reşit olmayan bir çocuğa ilgi duyması. 16 yaş küçük. 21 de ne kadar küçük olursa olsun 16 yaşındaki bir kıza ilişki amacıyla yaklaşmaması gerekecek büyük bir yaş. 21 yaşında üni bitiren insanlar var. Ortaokuldan yeni çıkmış bir çocukla olur mu ya?

aynısını size de aktarayım.
Ben psikoloji öğrencisiyim pedofilinin, parafilinin, normalden sapan cinsel davranışların ne olduğunu iyi biliyorum rahat olun.

Cinsel ilişki yaşamamışlar anladığım kadarıyla. Psikolojik açıdan ise bu tip durumlara karşı koyamazsınız bu devirde. Her anormali tarihsel süreç içinde değişir, esner. Sözgelimi eşcinsellik eskiden hastalık olarak görülüyordu, artık öyle bir durum yok. Şu anki pedofili tanımı da değişiyor ve esniyor. En azından şu an birbirinden hoşlanan iki insana bu bağlamda engel koyamazsınız . Bu mantığa göre 17 yaşında biri ile 18 yaşında biri sevgili olduğunda birinin sübyancı olması lazım. Ben burada 18 yaşındaki kişiye pedofil demem mesela.

Psikoloji, hukuk kadar keskin çizgilere sahip değildir sözün kısası . İyi forumlar size.

Hesaplamalarım tutmadı
17 değil miydik birinci sınıfta
Pekala

hukuğa ve ahlaka göre.

Hukuk benim 17 yaşındayken
ilişki için seçtiğim 21 yaşındaki adama yaptırım uygulayamaz.
Ahlak dediğin şey ise kişinin
kendisinden ibarettir.
Neye göre, kime göre ahlaksız?
Kriteriniz sadece yaş mı..
Öyleyse üzücü..

Birinin bana ahlaksızsın demesiyle ahlaksız olmadığıma göre
sizin ve sizin gibi düşünenlerin
sevgilime subyancı demesiyle o da subyancı olmuş olmuyor.

Saygılar, sevgiler.

Ben de şoktayım kaçıncı yüzyıl kafası anlamadım.

17 yaşında sevgilisi olan 18 yaşında insana da sübyancı diyelim hey allahım ya.

sapıksın işte ne beklenir kible çokta umurumda

buluşamıyoruz bile be neyin kafasındasın

Telefonu sen kapa
hayır sen
hayır ya önce sen

İlişkilerin de ki saçmalıkları burada gülerek anlatan üyeler
demek ki bu ergenlikleri
30 lu yaşlarında yapmaya başlamışlar hahahah
aişfslhfsmgda

Telefonu sen kapa
hayır sen
hayır ya önce sen

İlişkilerin de ki saçmalıkları burada gülerek anlatan üyeler
demek ki bu ergenlikleri
30 yaşlarında yapmaya başlamışlar hahahah
aişfslhfsmgda

Çok tatlısın shapes de, kimse çocukların çocuklarla yaşadığı tatlı ilişkilere bir şey demiyor ki.

Herkes mantık kadını
Maşallahh sizlere hanımlarrr
Durun şuraya bir de nazarlık bırakayım

Ahlak değil de, hukuk öyle bir şey söylemiyor. Sübyancı (cinsel istismar diyelim) olmak için 15 yaşından küçük bir çocuğa cinsel davranışta bulunmak lazım. 15 yasindan sonra bu suç olusmaz.
Iliskide yaş denkliği çok guzel tabi de, kalbini kırmayın kızın. Hukuk filan demissiniz bi de, olmamış, cezayı geçtim medeni kanun bile izin veriyo o yaştaki insanlarin evlenmesine (doğruluğunu tartışmıyorum).

insanım ya hanii beynim var ya öğrenirim kimse kusursuz değil sen evlenirken herşeyi biliyomuydun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…