- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
- Konu Sahibi geveze2015
-
Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.
Ne alaka?sen 18, sevgilin 23, ilişki 1,5 senelik.
yani başladığında sen 16,5 sevgilin 21,5
tebrikler. nur topu gibi bi sübyancımız var.
Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.
şuan benim ki sübyancı değil dediğine göre artık 18 yaşındayım şimdi artık yazmayabilirsin.arkadaş son kez açıklıyorum. kişinin niyeti veya şu anki yaş durumundan bağımsız olarak 16,5-21,5 ilişkisinde erkek sübyancıdır. kendinden yaşça küçük reşit olmayan bi kızla birlikte olan/sevgili olan erkek sübyancıdır. bunu ben uydurmuyorum. hukuk bunu söylüyor. nesine saygı duyuyosun. sen ister miydin küçük kızın kocaman adamla birlikte olsun, adam da gelip ya temiz kız bulamıyorum kendi yaşımda, ondan sizinkini seçtim desin. lütfen dikkat. ayrıca temiz kız nedir? kirli kız nedir?
Ne alaka?
O yaşta evlenmemiş sonuçta sevgilisi olmuş. Sizin 16 yaşında sevgiliniz olmadı mı?
Konu sahibi, ne bu acele? Baban haklı çocuk bi askerden gelsin.
Arkadaşım bu tür konuları geç evlenmiş, iyi eğitim sahibi kadınlarımız da açmıyor mu, hiç mi denk gelmedin?
şuan benim ki sübyancı değil dediğine göre artık 18 yaşındayım şimdi artık yazmayabilirsin.
Ne alaka?
O yaşta evlenmemiş sonuçta sevgilisi olmuş. Sizin 16 yaşında sevgiliniz olmadı mı?
zaten öyle düşünüyorum şuan da onun sana vereceği cevabıda söyleyeyim 16 yaşında olabilir ama yaşıtlarıyla vs vss boş boş laflarNe alaka?
Ne alaka?
Attrante haklısın ama 16 yaşında bir kızla 21 yaşında erkek olmaz ki. Yani lisedeki çocuklar kendi yaşıtları ile bir takım şeyler yapıyor olabilirler ama bizde de vardı lise önlerinde bekleyen yetişkin erkekler. Çok çirkin değil mi? Anne değilim ama 16 yaşındaki kızımın yanında 21 yaşında bir erkek görsem dünyam başıma yıkılır gibi geliyor.
Benim için sorun olmazdı. 40 yaşında değil çocuk abartmayın, bence o bile çocukmuş daha.16 yaşındaki insanların yaşıtları ile sevgililikleri olabilir. Ama yetişkin bir erkekle olmaz. Kendi kızınızdan empati yapabilir misiniz? Kızınız yoksa benim de yok ama 16 yaşındaki hayali kızımın yanında 21 yaşında bir erkek düşünmek bile istemiyorum.
tartışma o zaman16 yaşında sevgilimiz olur da o da 16 yaşında olur hadi olsun 17! 21 yaşındaki birinin 16 yaşında kıza bakması sübyancılıktır yapmayın yahu bunun neyini tartışıyoruz.
ilişki sne reşit değilken başlamış ve karşındaki kişi reşitmiş. bu durumda o adam sübyancıdır. ben demiyorum hukuk diyor.
sen 18, sevgilin 23, ilişki 1,5 senelik.
yani başladığında sen 16,5 sevgilin 21,5
tebrikler. nur topu gibi bi sübyancımız var.
niye hala sübyancı 18 yaşındayımilişki başladığında 1,5 sene sübyancıymış. kaldı ki şu an hala öyle. mantık böyle işlemiyo kusura bakma.
Yahu 40 yaşında sanki çocuk ne abarttınız ya. İlişkinin başında o bile çocukmuş daha.sübyancılık sadece 18den küçükken evlenince mi oluyo? benim 16 yaşında sevgilim oldu mu hatırlamıyorum lisede oldu evet ama hepsi beninim yaşımdaydı. 16 yaşındayken gidip 21lik erkeklerle sevgili olmadım.
işte beyinleri böyle çalışıyone alaka?
bu kız 17 yaşındayken, adam 30-35 miymişte sübyancı olmuş.
sizin hiç mi 16-17 yaşlarında sevgilileriniz olmadı..
hadi olmadı diyelim
birini begenmemişte olamazsınız..
Çok şaşırtıcı yaklaşımın.
niye hala sübyancı 18 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?