ne zaman tanıştırmalı

Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.

bu söyledikleriniz nerden baksak elimizde kalıyor. kız daha 16 yaşındayken 21 yaşında sevgilisi varmış temiz kız bulmak için böyle yaptıysa zaten daha beter. neye göre temiz kime göre temiz yine mi bekaret ?

sen 18, sevgilin 23, ilişki 1,5 senelik.

yani başladığında sen 16,5 sevgilin 21,5

tebrikler. nur topu gibi bi sübyancımız var.
Ne alaka?

O yaşta evlenmemiş sonuçta sevgilisi olmuş. Sizin 16 yaşında sevgiliniz olmadı mı?

Konu sahibi, ne bu acele? Baban haklı çocuk bi askerden gelsin.

Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.

İnanamıyorum nasıl bir düşünce bu? Temiz ne demek? E bir gün 16 yaşındakiler içinde de temiz(!) kalmazsa ne olacak? 13 yaşındakilere mi yönelecekler? Tam olarak bana sübyancılığın tanımını yapabilir misiniz? Ya da açın bir tanımını okuyun isterseniz.

şuan benim ki sübyancı değil dediğine göre artık 18 yaşındayım şimdi artık yazmayabilirsin.

Ne alaka?

O yaşta evlenmemiş sonuçta sevgilisi olmuş. Sizin 16 yaşında sevgiliniz olmadı mı?

16 yaşındaki insanların yaşıtları ile sevgililikleri olabilir. Ama yetişkin bir erkekle olmaz. Kendi kızınızdan empati yapabilir misiniz? Kızınız yoksa benim de yok ama 16 yaşındaki hayali kızımın yanında 21 yaşında bir erkek düşünmek bile istemiyorum.

Arkadaşım bu tür konuları geç evlenmiş, iyi eğitim sahibi kadınlarımız da açmıyor mu, hiç mi denk gelmedin?

e tamam o zaman demek ki geç de evlensek ekonomik özgürlüğümüz de olsa bu tarz sorunlar yaşıyoruz diye erkenden evliliğe sıcak mı bakalım?

Ne alaka?

16 yaşında sevgilimiz olur da o da 16 yaşında olur hadi olsun 17! 21 yaşındaki birinin 16 yaşında kıza bakması sübyancılıktır yapmayın yahu bunun neyini tartışıyoruz.

Ne alaka?

zaten öyle düşünüyorum şuan da onun sana vereceği cevabıda söyleyeyim 16 yaşında olabilir ama yaşıtlarıyla vs vss boş boş laflar

Ne alaka?

sübyancılık sadece 18den küçükken evlenince mi oluyo? benim 16 yaşında sevgilim oldu mu hatırlamıyorum lisede oldu evet ama hepsi beninim yaşımdaydı. 16 yaşındayken gidip 21lik erkeklerle sevgili olmadım.

Yaşadığımız devirde çok normalleşti bu işler, 18 yaşında üniversitenin kapısından giren çocuklar 30-35 lik adamlarla takılıyor, eskiye bakarsak büyüklerimizin hepsi çocuk gelin, bu tabi olmamalı, yanlıştır ama insanlara vaayy sübyancı diye saldırmakta bana yanlış geliyor, bu çirkin üsluplar, hitaplar, hatta kızı ülkeden kovmaya kalkmalar... Bunlar eleştiri değil, fikir telattisi değil , bunlar bu çocuğu sadece inatlaşmaya, yaptığı hatayı devam ettirmeye iter, bizler daha daha tecrubeli yaşlardayız, doğruya sevk etmek yerine ayrışmaya gidiyorsak bu işte bir hata var. Bu konuya yapılan yorumlarda bariz bir dışlama, ötekileştirilme gödrüğüm için yorum yazdım. Herkesin inancı, yaşam şekli kendinedir, bu ülkede hepimiz yaşıyoruz, bizden farklı diye onu kovmaya, eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur, ağırıma giden bu taraf oldu, yoksa tabi ki yanlış yaştalar

Benim için sorun olmazdı. 40 yaşında değil çocuk abartmayın, bence o bile çocukmuş daha.

ilişki sne reşit değilken başlamış ve karşındaki kişi reşitmiş. bu durumda o adam sübyancıdır. ben demiyorum hukuk diyor.
sen 18, sevgilin 23, ilişki 1,5 senelik.

yani başladığında sen 16,5 sevgilin 21,5

tebrikler. nur topu gibi bi sübyancımız var.

ne alaka?
bu kız 17 yaşındayken, adam 30-35 miymişte sübyancı olmuş.

sizin hiç mi 16-17 yaşlarında sevgilileriniz olmadı..
hadi olmadı diyelim
birini begenmemişte olamazsınız..

Çok şaşırtıcı yaklaşımın.

16. yaşında bir kızın 21 yaşında biri ile konuşmasına sübyancı denilmesi abartı olmuş,benim için cinsellik olursa sübyancılık olur .dağlar kadar yaş farkı yok 21 yaşında ki erkek yetişkin sayılmaz sübyancı denilmesi için .ama söylediklerim cinsel birliktelik yoksa saf sevgi varsa.

Yahu 40 yaşında sanki çocuk ne abarttınız ya. İlişkinin başında o bile çocukmuş daha.

işte beyinleri böyle çalışıyo

Kadınlar hakkında yazdıkların o kadar iğrençki. Daha önce 3 konuda kadınlar hakkında saçma sapan şeyler yazdığın şeyler gördüm bu sefer yazmadan duramicam.

Oldu olcak yaşça temiz kız bulamadıklari için 13'lük kızı kendine sevgili yapsın. Zihniyete bak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…