ben herkes gibi bosver, yok kesin evin guzeldir sana oyle geliyordur, kendinden kotuleri dusun vs vs demeyecegim. Bana gore bunlar zugurt tesellisidir. Eger esyalarinizi degistirmek istiyorsaniz bir ise girer calisir, parasiyla esya yenilersiniz. Baska yolu yok.
İnşallah canım Allah razı olsun..İnşallah sabredenlerden olmuşuzdur dediğin gibi...
Sağol canım bebeğimiz yolda inşallah teyzesi 10 gün kadar bi süremiz kaldı gelmesine..Allahım ona uzun sağlıklı ömür versin..
Afedersiniz ama bana mı yazdınız pek anlayamadım..Yani çocuk filan demişsiniz bana demişsinizdir diye düşündüm ama yazdıklarınız bana çok saçma geldi..Kusura bakmayın(!)Peygamber efendimiz bile evladını toprağa verirken gözyaşı döktüğünde sahabiler "Sende mi ya Resulallah(s.a.v.)diye sorduklarında "Kalp hüzünlenir göz yaşarır ama ağzımızdan Allahın hoşuna gitmeyecek sözler çıkmaz."diyerek bir babanın acısını dile getirmiş.Haşa peygamberimiz bilmiyor muydu bu yalan dünyanın bir gün bitip evladına kavuşacağını...Her annenin içi yanar evladını kaybettiğinde ama bu sizin zannettiğiniz gibi isyan ettiği anlamına gelmez...Veren Allah alan Allah..Sui-zan ederek asıl siz günaha girmiş oluyorsunuz.Eğer bana yazdıysanız-ki bana yazmamışsınızdır umarım-lütfen akıl vermeye çalışmadan önce biraz düşünün...
Evet teyzesi az kaldı inşallah haftaya geliyor yavrumuz..Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
İnsan hep kendinde olmayana özenir, eviniz güzel olsa daha güzeline heves edersiniz.
Barakalarda gecekondularda oturanları düşün canım üzülme bunlara, haline şükret.
Benim düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim o içimde kaldı. Çok çok güzel bir evim var, ama diyorum ki bi gelinliğim olsaydı da kırık dökük bir evde otursaydım
Arkadasim cok dogru insanoglu cogu zaman sükür etmesini bilmiyor,elindekinin kiymetini bilmiyor,ama daha beterleri var barakasi veya gecekondusu olmayanlar bile var...
bu arada senin adina üzüldüm canim,icinde kalmis Gelinlik giymemek ama yinede canim Allah mutlu etsin
İnsan hep kendinde olmayana özenir, eviniz güzel olsa daha güzeline heves edersiniz.
Barakalarda gecekondularda oturanları düşün canım üzülme bunlara, haline şükret.
Benim düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim o içimde kaldı. Çok çok güzel bir evim var, ama diyorum ki bi gelinliğim olsaydı da kırık dökük bir evde otursaydım
cnm bak seninde gelinlik hasretin varmış çok güzel bir düğünün olsaydı sorunsuzca eskide bir evin olsaydı o zamanda keşke güzel bir evim olsaydı derdin herkes birşeyleri güzel olsun ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?