canım ben de bir şey ekleyeyim ben sağlık nedenleriyle çalışamıyorum bir yıldır eşimin işi de serbest meslek ve son zamanlarda çok kötü gidiyor işleri biz de en son geçen yıl eşimin eviine taşındık hem hiç alışkın olmadığım bir semt hem ev kotta ve bahçe katı ayrıca odalardan ikisinin penceresi yerden yüksek bodrum yani bir çeşit üstelik o evi eşimin ailesi yıllarca depo gibi kullanıp herap etmiş zar zor bir kısmını yaptırdık kapılar kaldı mesela salon kapım çivi izleri içinde camlar o kadar eski ki silsem de izleri çıkmıyor ve benim arkadaşlarımın evlerini durumlarını görsen en kötü durumda olanın evinde iki araba bir ev var hem de ne evler haa bir de cabası ev kayınvalidemle aynı partmanda hiç anlaşamadığım görümcemse yan apartmanda
ben de üzüldüm başta ama eşim öyle gözümün içine bakar ki ben onu o kadar çok seviyorum ki umrum değil en basiti annesine bağırdığımda eşim sen de insansın olur hayatım dedi ve ben görüşmek istemediğim için sen bilirsin diyor ama o arkadaşlarımdan biri bırak bağırmayı sadece kayınvalidesinin ettiği lafa cevap verdi diye kocası senden ve çocuğumdan geçerim ama ailemden geçmem özür dileyeceksin diye tutturdu üstelik de söylediği şey ne saygısızca ne bişi sadece cevap vermesi kabahati işte

(
bir de hani geçen gün arkadaşım evime laf etti dedin ya geçen bana da oldu eşim bu ara pazarları çalışmıyor evde çok sıkılıyorum ben diye biraz da iş yok zaten en azından dinleneyim diyor ama geçen pazar çalışmaya gitti arkadaşımla konuşuyordum ayy gene işe mi gitti sıkılmıyor musun bilmem ne ama onların bir çocuğu var ve arkadaşımın eşi her pazar öğleden sonra gider arkadaşlarıyla top oynar seninki de gene topta mı diyecektim de zor tuttum kendimi kırılmasın diye benimki en azından çalışıyor yahu
demem o ki insanların hangisinin hangi lafı niye ettiğini bir düşün çoğunluğu sizin başka bir şeyinizi kıskanıp en zayıf gördükleri yerinizden vurmaya çalışıyor bizim şu anki evimiz berbat ama benim arkadaşlarım siz halen ne kadar mutlu huzurlusunuz imreniyoruz diyorlar onların çifter çifter arabaları evleri var ama huzurları yok çünkü
ha bir de ben bu kötü evde de mutluyum çünkü bahçemiz var mesela ben hergün kedileri besliyorum onlarla konuşuyorum :)) kendini mutlu edecek bir şey illa ki bulursun canım şöyle bir düşün bakalım