kız mı erkek mi bebiş canım?
İnşallah canım Allah razı olsun..İnşallah sabredenlerden olmuşuzdur dediğin gibi...
Sağol canım bebeğimiz yolda inşallah teyzesi 10 gün kadar bi süremiz kaldı gelmesine..Allahım ona uzun sağlıklı ömür versin..
Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. Annesi Babası yanında, eli ayağı düzgün,Sağlıklı, sıhhatli, sizlere bir ömür boyu mutluluk verecek bir evlat olarak dünyaya gözlerini açar inşallah.
daha önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar yazmak geldi içimden. ben sana su kadarını söyliyim. eski püskü eşyalarım olsaydı da allah sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etseydi. bizim cocugumuz olmuyor. hiç olmayacakta büyük ihtimal!!! en basiti salonumun süslerinin hepsi gümüş, şimdi yeni bir model gördüm onu istiyorum. seni kınamıyorum, eleştirmiyorum. çünki insanız. hepimiz herşeyin en güzelini isteriz. kimimiz alır kimimiz bakar. senin evladın sağ saglıklı, belliki eşin ve sen sağlıklısın ki böyle bir konu açmışsın. şimdi bana söyle sen mi daha şanslısın ben mi??????
Merhaba canım kendi durumumu yazmak istedim ki belki daha kötülerini görürsen içinde bulunduğun duruma çok da üzülmezsin.
Ben öğretmenim canım eşim doktor.Maddi hiçbir sorunumuz olmadı şimdiye kadar (çok şükür) çok güzel de bir evimiz var eşyalarımız süper...Sitemizde cafemiz yüzme havuzumuz,tenis basketbol mini golf sahamız bile var...Şimdi içinden diyorsun ki bunların neresi kötü...
Bundan 5 yıl önce elimde olabilseydi bütün servetimi mesleğimi organlarımı hatta elimde olsaydı bütün dünyayı feda edebileceğim masum günahsız minicik oğlumu acılar içinde kıvrandığını göre göre kaybettim..1 yaşındaydı yavrum..Doğduğu günden beri acılar içindeydi...Dünya üzerindeki o sayılı 1 yılı ameliyatlar,enfeksiyonlar,kusmalar vs. vs. içinde geçti..Evet ben de senin gibi kıskandım insanları o zaman.Mesela sağlıklı bebeklerini seven anneleri kıskandım içten içe.Mesela bebekleri mutlu gülen anneleri görünce kıskandım hep...Oğlumu o minicik mezara koyduğumda mezarda yatan insanları kıskandım sonra...Evmiş eşyaymış arabaymış havuzmuş...O kadar komik ki bunlar..yalan dünyanın yalan oyuncakları hepsi...Elimde olabilseydi hepsini bir saniye düşünmeden oğlum için feda ederdim ama olamadı.Seni kınamıyorum kesinlikle canım ben de bunları yaşamadan küçük şeyleri büyütürdüm kafamda elbette..Ama anlamak ya da düşünmek için yaşamak gerekmese keşke..Eşinle ailenle birlikte mutlu geçirdiğin bir anın,sadece bir anın ne kadar değerli olduğunu anlayabilsek keşke...İnşallah sen de kendini daha fazla yıpratmazsın böyle şeyler için..Allah sağlık huzur versin derler ya boşuna söylenmiş bir söz değil bu..Benim hikayem gibi hikayeleri dinlersen faydası olur sanırım canım.Selametle...
önerilerin için çok teşekkürler canımAllah sağlık sıhhat versin yeterki,malda olur mülkte.
Evinizi güzelleştirmek sizin elinizde,burada sizden çok daha kötü durumda biri vardı,2 çocuk kocası ve kendisi ev kirasını veremediklerinden ev sahibi tarafından kapıya konmuşlar,üstelik eşyalarınada kira borcuna karşılık el konmuştu,bir yakınım onlara sahip çıktı önce bir ev tuttu,sonra sağdan soldan eşya,giyim buldu onlara,kocasına iş imkanı sağlandı,kadın o derme çatma evde başkalarının eşyalarını kullanmaya başladı,her gittiğimizde evin başka bir odasını süslenmiş bulduk,elinden dikiş,örgü,dantel geliyordu,parça kumaşlardan masa örtüleri,perdeler dikmiş,koltukların üstüne parça yünlerden koltuk şalları örmüş,sağa sola danteller örüp koymuştu,sizde elinizden gelmiyorsa bile 1 milyonculardan kilimler,örtüler alabilir,perdecilerin kapı önlerine koyduğu parça tüllerden birşeyler yapabilirsiniz,elinden hiç iş gelmeyenin bile rahatça yapabileceği ev dekorasyonları var,yün ponponlardan kapı süsleri,parça kumaşlardan elinizde kenarlarını bastırıp bir iki çiçekle veya kurdeleyle süsleyebileceğiniz koltuk şalları vs. yapabilirsiniz,koza veya sakal iplerden tül yapabilirsiniz,sizin yaratıcılığınıza kalmış,eviniz ve eşyalarınız sizin süslemelerinizle çok daha güzel hale gelebilir,hatta emin olun evinize gelenler sizin el emeklerinizi görünce gıpta ederler,elinizin yatkın olduğu bir el işiyle evinizi şenlendirebilirsiniz
Esim yabanci,Amerikada yasiyoruz, yedigimiz onumuzde yemedigimiz arkadamizda,yeni sifir araba aldik,ikimizde cok cok iyi maaslar aliyoruz.... evimizdeki esyanin haddi hesabi yok ne istesek alabiliyoruz... fakat gel gelelim arkadas mutlu degiliz esimi sevsemde o da beni sevsede bosanma esigindeyiz ikimizinde yaptigi hatalardan dolayi evliligimiz cok yara aldi... goz gore gore bosanacagimiz gune yaklasiyoruz cabaliyorum elimden geleni yapiyorum ama esim seni seviyormuyum bilmiyorum diyo... sogudum artik diyo eskisi gibi sevemiyorum kirildim diyo... birde bunlar var keske bunlarin hic biri olmasa ve biz mutlu olsak .... bosver bunlari bacim gereksiz seyler dogrusu.
Kızımız olacak inşallah teyzesi...(Burdan yazışıyoruz ama konu sahibine ayıp oluyor mudur canım tedirgin oldum şimdi konusunu işgal etmek istemem.)
Merhaba canım kendi durumumu yazmak istedim ki belki daha kötülerini görürsen içinde bulunduğun duruma çok da üzülmezsin.
Ben öğretmenim canım eşim doktor.Maddi hiçbir sorunumuz olmadı şimdiye kadar (çok şükür) çok güzel de bir evimiz var eşyalarımız süper...Sitemizde cafemiz yüzme havuzumuz,tenis basketbol mini golf sahamız bile var...Şimdi içinden diyorsun ki bunların neresi kötü...
Bundan 5 yıl önce elimde olabilseydi bütün servetimi mesleğimi organlarımı hatta elimde olsaydı bütün dünyayı feda edebileceğim masum günahsız minicik oğlumu acılar içinde kıvrandığını göre göre kaybettim..1 yaşındaydı yavrum..Doğduğu günden beri acılar içindeydi...Dünya üzerindeki o sayılı 1 yılı ameliyatlar,enfeksiyonlar,kusmalar vs. vs. içinde geçti..Evet ben de senin gibi kıskandım insanları o zaman.Mesela sağlıklı bebeklerini seven anneleri kıskandım içten içe.Mesela bebekleri mutlu gülen anneleri görünce kıskandım hep...Oğlumu o minicik mezara koyduğumda mezarda yatan insanları kıskandım sonra...Evmiş eşyaymış arabaymış havuzmuş...O kadar komik ki bunlar..yalan dünyanın yalan oyuncakları hepsi...Elimde olabilseydi hepsini bir saniye düşünmeden oğlum için feda ederdim ama olamadı.Seni kınamıyorum kesinlikle canım ben de bunları yaşamadan küçük şeyleri büyütürdüm kafamda elbette..Ama anlamak ya da düşünmek için yaşamak gerekmese keşke..Eşinle ailenle birlikte mutlu geçirdiğin bir anın,sadece bir anın ne kadar değerli olduğunu anlayabilsek keşke...İnşallah sen de kendini daha fazla yıpratmazsın böyle şeyler için..Allah sağlık huzur versin derler ya boşuna söylenmiş bir söz değil bu..Benim hikayem gibi hikayeleri dinlersen faydası olur sanırım canım.Selametle...
canım evinin resimlerini koy bi istersen sana fikir verelim neler yapabilecegine dair..
Ben de eşyalarımı begenmiyordum mesela orta sehpa aldım, kitaplıklar aldım çeşitli şeyler yaparak süsledim evimi..perdelerimi katlayıp boncuklarla süsledim çok güzel oldu yere kadar uzundu çünkü..
sonra perde altım yatak odama ve ortaya bir kilim attım oda çok güzel oldu ...
Kızımın odasına süsler koydum degişiklikler yaptım birkaç şeyde onlar da keza öyle çok güzel oldular...
şu anda tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu Allah sana sabır versin anne olmasaydım acını bukadar iyi anlayamazdım belkide annelik çok başka söylediğin herşeyde çok haklısın konuyu açtım ve öyle hikayeler okudumki kendime kızdım bazen ama yinede iyiki açmışım birbirimizin dertlerini acılarını oaylaşıp ortak oluyoruz bu sayede
Herkes Herşeyin En Güzelini, En Kalitelisini İster, Ama Bazen İmkanlar Buna El Vermez..
Allahü Teala Cümlemize Öcelikle Sağlık Sonra, Ağız Tadı, Mutluluk, ve Huzur Versin..
Eliniz Ayağınız Tutuyor Eşiniz Çalışkan Birisi ki, Kiranızı Ödeyebiliyorsunuz..
Aç Değil, Açıkta Değilsiniz..
Herşey Gönlünüzce Olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?