Ne zaman güzel bir eve gitsem üzülüyorum..

canım benim seni çok iyi anlıyorum elbetteki anne olduğum için Allaha binlerce kez şükrediyorum çünkü oğlum benim için herşeyden ve herkesten kıymetli inşallah Allah sanada bu duyguyu yaşatır hiçumudunu yitirme ,benim tanıdığım tedavi görüp yıllarca çocuğu olmayan sonra umudunu yitirip tedaviden vazgeçen birgün mide şikayetiyle doktora gidip hamile olduğunu öğrenen insanlar var Rabbim yardımcın olsun

şu anda tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu Allah sana sabır versin anne olmasaydım acını bukadar iyi anlayamazdım belkide annelik çok başka söylediğin herşeyde çok haklısın konuyu açtım ve öyle hikayeler okudumki kendime kızdım bazen ama yinede iyiki açmışım birbirimizin dertlerini acılarını oaylaşıp ortak oluyoruz bu sayede

önerilerin için çok teşekkürler canım

umarım eşinle aranız düzelir canım durumunuzun çok iyi olduğunu söylemişsin bi aile terapistinden falan yardım alsanız çünkü ortada çok ciddi bir sorun yok anladığım kadarıyla eşinin tutumuda belki psikolojiktir ve atlatır bu durumu

Kızımız olacak inşallah teyzesi...(Burdan yazışıyoruz ama konu sahibine ayıp oluyor mudur canım tedirgin oldum şimdi konusunu işgal etmek istemem.)

asla canım elbetteki yazışıcaz içimizi dökücez Allah bebişine sağ salimm kavuştursun inşallah

canım evinin resimlerini koy bi istersen sana fikir verelim neler yapabilecegine dair..

Ben de eşyalarımı begenmiyordum mesela orta sehpa aldım, kitaplıklar aldım çeşitli şeyler yaparak süsledim evimi..perdelerimi katlayıp boncuklarla süsledim çok güzel oldu yere kadar uzundu çünkü..

sonra perde altım yatak odama ve ortaya bir kilim attım oda çok güzel oldu ...

Kızımın odasına süsler koydum degişiklikler yaptım birkaç şeyde onlar da keza öyle çok güzel oldular...

Allah'ım sabır versin canım tüylerim diken diken oldu,meleğinle cennette kavuşursun inşallah.
Bu arkadaşa yardımcı olmak adına bunları paylaşman da ne kadar güzel gönlünün olduğunu gösteriyo...

daha önce buraya hiç resimm koymadım ama deniycem umarım koyabilirim bu arada perdeleri nasıl süsledin boncuklarla bende kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum mesela kışın milyoncularda satılan yapışkanlardan almıştım mutfak dolaplarını pembe ve beyaza boyamıştık taşınırken yağlı boyayla oyüzden pembe çiçekler aldım fayansa ve dolaba onu yapıştırdım banyoda klozet takımım kalpli oyüzden orayada kalpli şeylerden yapıştırdım uyum sağlasın diye salonuma şu boncuklu takımlardan almayı düşünüyorum burda izmirde kemeraltı çarşısı var çok uygunmuş fiyatlar koridordaki halılarım açık renk ve su damlasa belli oluyor oraya yeni çıkan ince yolluklar var halı gibi ama daha ince onlardan almak istiyorum elimiz biraz rahatlayınca benim orta sehpamıda oğlum çizdi heryeri çizik çizik aslında onuda alabilirim ama bunlar için zaman lazım maddi olarak yani yavaş yavaş artık

Evet ya ben bu kadınlar kulübünü çok beğeniyorum hatta çok seviyorum...ne zaman sıkışsam burası bana ışık oluyor...Bazen aşırı eleştirmeyi konu sahibi arkadaşları yerden yere vurmayı marifet sayanlar da yok değil ama genel olarak burada gerçekten hepimiz birbirimize destek olmak için çırpınıyoruz,hepimiz diğerinin derdiyle dertleniyoruz...Bu anlamda böyle bir siteyi açıp yönetenlere teşekkürü borç bilirim...İyi ki varsınız

benim gbi başka bu durumu yaşayan varmı diye düşünüyordum varmış eşimin annesi yok üvey annede babayı engellediğinden evlenirken hiçbir yardım etmediler eşiminde sadece bir arabası var 17 bin tllk onu sattı düğün yaptık ev tuttuk eşya aldık yetiştirmeye çalıştığımzdan herşeyin en uygun fiyatlısını evin en uygun fiyatlısını tutalım dedik o da istanbulda olduğumuzdan 700 tl kira ve ev gerçekten çok eski 30 yıllık ev hiç tadilat olmamış sadece pencere değiştrmişler mobilyam uygun fiyatlı ama güzel sadece tek sorunum ev bütün arkadşlarının evlerine gidiyoruz hepsinin mutfağı banyosu halıları perdeleri en lüxünden o evleri görüp kendi evimize geldiğimde her zaman hıçkıra hıçkıra ağlıorum saçma sapan bir bahane buluorum ağlamak içn evden dolayı olduğunu söyleyemiorum eşime
ve gerçekten psikolojim bozuluyor benm annemin evi bile sıfır Adan Zye kendi annemin evini bile kıskanır hale geldim çok kötü bir durum şu an maddi durumumz iyi eşim son 5 aydır 3500 tl maaş alıyor ama onunda yeni ev gbi bir takıntısı olmadığından beni anlamıyor ve uğraşamam ev taşımakla nesi var evin diyor ve çıldırıorum

Son düzenleme:
canim seni cok iy anliyorum bazi sayfalari okudum ama hepsini degil.
Eminim elindekilere sukrediyorsun ama gonul bu istiyor.
benim baba evimde cok kotuydu arkadaslarimi getirmeye bile utanirdim. sonra biraz tadilat filan yaptilar
ehh duzeldi biraz. sonra evlnmek istedim ve esiminde durumu pek yoktu ailesininde.
hep oyle denk gelir zaten sende yoksa kimsede olmaz. gittim en ucuzundan aldim herseyi, herseyi derken
oyle esya filan zannetme :) nikah icin gerekli bohca filan. dugun yapamadik maalesef,
salonumda plastik sandalyeli plastik bir masa takimi vardi. ev cok eski oldugu icin gommeli vitrin gibi birsey yapmislar camsiz
yani gommeli raf gibi dusun. yatak odasi takimimiz yoktu iki tane tekli yatagi birlestirip yatak yaptik ben ikide bir
araya dusuyordum :)
esimin kendi kredi borclarida varmis ben onlari bilmiyordum bilsem zaten beklerdim.
neyse iste mutfagimda bit kadardi zaten 9 ay kaldm orda. bende ozeniyordum yeni gelin evi gibi degildi.
sonra esime is teklifi geldi. neyse iste yeni ev tuttu esyalari biraz duzelttik oyle super olmadi ama
eskisinden iyiydi. ama dogru durust oturamadik cunku biz suan yurtdisindayiz 2-3 yil gecince yani 3 ay once ev aldik
esyalari oraya yigdik ve geldik. evinde tadilata ihtiyaci var ama bizde kalmadi birsey haliyle.
suandada oturdugum evi gorsen salonum 8m2, 2 kanepe zor sigdi.
diger odam biraz daha genis oradada anca masa ve yatak odasi var birde mutfak ev bu kadar bitti.
yani ozetle 4 yillik evliyim ve adam gibi duzen kurup istedigim gibi doseyip icine oturup yasayamadim.
ne zamanda yasarim bilmiyorum. burada gecen yillarda cok guzel evlerdede kaldim ama benim degildi geciciydi neticede. gonul istiyorbende hayal ediyorum. ama birgun olucak insallah diyorum.
Ama bunun icinde kendimi yipratmiyorum once agiz tadimiz olsunda. cunku o olmayinca hicbirseyin onemi kalmiyor
zaten bunun bilincindesin sende. Allahtan dileyip sabirla bekliyecegiz Allah kalbleri hep yoklarmis.
ben buna cok inaniyoum ve dileklerimizde birgun olacagini dusunuyorum
bize dusen sadece sabretmek.

Herkes Herşeyin En Güzelini, En Kalitelisini İster, Ama Bazen İmkanlar Buna El Vermez..

Allahü Teala Cümlemize Öcelikle Sağlık Sonra, Ağız Tadı, Mutluluk, ve Huzur Versin..
Eliniz Ayağınız Tutuyor Eşiniz Çalışkan Birisi ki, Kiranızı Ödeyebiliyorsunuz..
Aç Değil, Açıkta Değilsiniz..

Herşey Gönlünüzce Olsun..

(( sizi gerçekten çok iyi anlıyorum her kadında vardır bu duygu ama hep böyle mi olucak diye düşünmeyin bence evi çok güzel insanlarda dünyanın en mutlu insanı sorunsuz ya da sorunsuz değiller emin olun neyseki sizin ssıkıntınız bu. ya cok güzel bi evde sevmediğiniz biriyle yaşamak zorunda olsaydınız.. bence evim çirkin düşüncesini atın kafanızdan siz sahiplendikçe eviniz güzelleşir gözünüzde kimse beğenmesin sizin eviniz sizin anılarınız mutluluklarınız var zaten onun içinde..

valla kocaman saray gibi evde mutsuz olacagımaa küçücük evimde mutlu olmayı tercih ederim ayrıca o evi güzelleştirmek şirinleştirmek senin elinde pahalı eşyalara gerek de yok biraz renklendir evini zevk parayla deil yaa

Haklisin... Tamamen katiliyorum. Allah ilk once can sagligi versin hepimize.

benim babam emekli memur astsubaydı 20 tane evden eve taşındık bir sürü şehir dolaştık bizde kiradayız ve aaa siz kiracımsınız ama askerler çok para alıyor aaaaaaaaaaa demelerinden nefret geldi

cnm seni çok iyi anlıyorum. ben de ilk evlendiğimde(7 yıl önce) tam tarif ettiğin gibi bi evde oturdum. tam 6 yıl..1 yıl oldu kendi evimize taşındık. bende çalışıyorum,eşimin işleri de düzeldi.. hiç kimseden destek almadan krediyle ev aldık. eşimin maaşı baya iyileşti tabii ki öyle birikim yapabildik. ama aynı senin durumuna düştük ilk evlendiğimizde. eşimin ailesi saolsun düğün borçlarını bıraktılar, bende her ay takılarımı yemiştim. çok üzülüyodum. bılaşık makinasını bile kurdurmamıştım, mutfağı beğenmediğim için düşün artık.. ama allaha şükür allah bana bu günleri nasip etti. çok dua ettim kendi evim olsun diye..
evt insan bazen isyan edebiliyo ki çevren biraz elit takımsa.. benim ne yazıkki öyle ama hiç aşırya kaçmadım.. hep şükrettim,allah büyük dedim... şu an benim evim tam istediğim gibi eliyüzü düzgün.. ama o şaşalı evlerden değil. ama eşim tam destek bana 4 yıl kaldı krediye bnu satar daha iyisini alırız diyo... evt bunu başarabildiysek,ve tabii ki nasipse(en önemlisi) daha iyisinide alırız...
sende şu an senin bulunduğuneve bile muhtaç olanları düşün, sağlıklıysan huzurun yerindeyse ev mevzusunu kafana takma... bilmiyorumama çalışıyomusun, sende çalış ,eşine destek ol biraz birikim yapın..krediyle bir ev alabilirsiniz. ama yeter ki iste.. bence bndan sonra geceleri uykun NASIL EV ALABİLİRİZ,NASIL BİRİKİM YAPABİLİRİZ diye kaçarsa belki daha yapıcı olusun ve bi emelin olur.. çok dua et önümüz ramazan ,inan edilen hiç bir dua geri çevrilmez ramazanda.. sabaha karşı edilen bir dua hem sana huzur verir...kendini daha ii hissedersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…