Ne zaman bu hayatım düzelecek? Lütfen okuyun akıl verin..

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Bunu yazarken bana göstereceğiniz tepkileri de göz önünde bulunduruyorum ama lütfen çok ağır şeyler yazmayın moralim oldukca bozuk.
Kızlar bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum. Ablamın bir türlü vazgeçemediği o laf sokma huyu yüzünden onunla da konuşamıyorum. Bu yüzden sizlere içimi dökmek istiyorum.
Bilenler vardır belki. Ben sevgilimle aynı ofiste çalışıyordum daha sonra işten cıktım ve sevgilimle ayrılmıştık. 6-7 ay kadar ayrı kaldık. Sonra işler bir şekilde döndü dolaştı patronumun beni çağırması üzerine ben bu firmaya yeniden işe başladım (kabul etmemeyi düşünüyordum fakat o ara çok ihtiyacım olduğu için işi kabul etmem gerekti).
İşe girmeden birkaç ay öncesinde sevgilim benle barışma çabaları içerisindeydi, işe başladıktan sonrada kahretsinki öyle özlemişimki o kararlı tutumumdan eser kalmadı. İşe başladıktan sonra birkaç gün sürekli bana evlilik mevzusu açtı, kıyafetlerimi kıskandı, beni kıskandı vs. En son çocuk mevzusu açıp çocuğum annesi sen olcaksına getrdi konuyu. Neyse uzatmadan biz bir akşam oturduk konuştuk ve yeniden başlamaya karar verdik. Ben artık eskisi kadar kıskanç olmadığımı düşünüyordum. Sıkmıyordum onu ve sadece gün içerisinde bana nerede olduğu söyle yeter diye uyarıda bulunduktan sonra kendisinede pek karışmamaya başladım. Şimdi gelelim asıl meseleye...
Bu hafta başında yıllık iznini kullanıp tatile gitti arkadaşlarıyla. Muğla'ya..
Bu kısıma kızabilirsiniz ama şu an iyi ki de yapmışım diyorum.. Biz birbirimizi sildiğimizden beri hiçbir sosyal ağda ekli değiliz.. Bende acaba şifresi değiştimi diye Swarm 'ına giriş yapmayı denedim ve değiştirmemiş hesap açıldı. Baktım 2 kız eklenmiş. 2 sine de mesaj atılmış benimkinin hesabından. Birine "Selam, biraz yürüyüş yapmaya ne dersin?" yazıyordu diger kızada "Terminalde check in yapmışsın, gidiyorsun sanırım. - Yerli misin? - nerede okuyorsun." gibi konuşmalar olmuş. İşin garibi kendi okumadığı okulu ve bölümü okumuş gibi tanıtmş. Ama isim vs hicbir şey yazmamış. Hemen ekran görüntülerini aldım ve buna mesaj attım. "Yazıklar olsun, madem arkamdan uzaklaşır uzaklaşmaz bunları yapcaktın ne diye 1 şans daha istedin benden. Başımdan aşağı kaynar suları döktün yazık sana verdim degere, emege" gibi nefret dolu şeyler yazdım. Başta "Ne saçmaladığını bilmiyorum ama şimdi uğraşamıcam" tarzında birşey yazdı, bende "uğraşma bitti artık". dedim ve aldığım ekran görüntülerini attım al belki şimdi kafana dank eder yazdım. "Kızım bunları ben yazmadımki bana ait değil" yazdı sonunada gülücük koydu. Bende babammı yazdı senın hesabın bu dedim ve güvensizlik ve yargısız infazla suçlandım. Madem öyle bitti diyosun bitti yazdı ve tek bir açıklama yapmadı. Sordum üstüne basa basa "madem öyle kime ait bu ne işi var sende" dedim ama "bitti dedin neye yarar açıklama, insan gibi sorsaydın. Evet ben yazdım seninde dediğin gibi" dedi. Bende "Sen olsan napıcaktın çok normal bir durummuş gibi konuşma" dedim. "Ben senin gibi yargısız infaz yapmazdım, güven girer devreye direk sana sorardım" dedi. "Ama tamam sen haklısın hıhı ben yaptım" dedi. Bende o sinirle "eger bunu bana yaşattıysan hakkımı helal etmıyorum sana" dedim. o ise "asıl benı boyle yargıladığın için ben helal etmıyorum" dedi. Böyle bitti..
Pazartesi izinden dönecek ve yine başa sarmış olacağız. Yine yabancıymışız gibi davranıcaz. Kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama beni böyle aptal yerine koyması canımı yakıyor. Birde hala şifresini değiştirmemiş. Ne düşüneceğimi şaşırdım.
Bu arada dipnot olarak şunu ekleyim. Barışırken sormuştum, ayrıyken olmuş olabilir ama biriyle birlikte oldunmu, her anlamda hem sevgili hem öylesine biriyle diye sorduğumda seni içimden atamadımki ben kimseyi almadım hayatıma demişti.. Bunu diyen adam neden arayış içine giriyor.
Çok uzun olmuş vakit ayıranlara ayrıca teşekkür ederim.

Bana kalsa güveme. Eger su hayatta birsey ögrendiysem o da böyle kivrak erkelere güvenmemek gerektigi. Delikanli adam laf oyunlari yapmaz. Cevir kazi yanmasi yapmis resmen. yine de istisnalar olabilir ama insan sevdigini birakmaz bana kalsa. Hatta erkek zaten evlenecegim dedigi kadinin pesinde köpek olur. Köpek dediysem asagilayici bir sekilde kastetmedim. Cok düser üzerine yani.
Yav evlendim ama hala erkeklere karsi icimde bir intikam duygusu var. Cok saftim eskiden. Simdi dönüp bakinca erkeklere keske hic güvenmeseydim diyorum.

Biz kadınları kandırmanın en iyi yolu "doğacak çocuklarımın anası olmanı istiyorum", bu cümleyi duyduk mu hoppp yelkenler suya. Hiç şaşmaz net.
Bir de ortamlarda bi falsosu yakalandığında "nasılsa inanmıyorsun açıklama yapmaya gerek yok" diyerek kendi kabahatini karşıdakine yükleme yüzsüzlüğü var.

Denenmişi deneyip farklı bir sonuç beklemek boşa çaba.

Üstün bir çaba sarfetmeden şahsı sallamadığınızı göstereceksiniz arkadaşım.

Hayatınıza bakın, o şahıs da sanal ortamda karıya kıza yürümeye devam etsin.

Ya üste çıkmak için böyle triplere girdiğini düşünüyorum ben madem seni hala çok seviyomuş döndüğünde de bir şekilde konuşur seninle diye düşünüyorum

Cok tehlikeli bir adam bu, hem elin kizlarina sarkintilik yapiyor hem de ben yapmadim diye sizi bastirip üste cikmaya calisiyor..
Boylelerinden cok korkulur !
Ya ayrıyken başkasıyla olmadım diyen adamın bunu yapması.. Off çok kötüyüm.

Ya üste çıkmak için böyle triplere girdiğini düşünüyorum ben madem seni hala çok seviyomuş döndüğünde de bir şekilde konuşur seninle diye düşünüyorum
Bana dön dolaş biz biribirimizin olcaz falan diyordu hep. Ama bunu yapmış olmasına hala inanamıyorum şaka gibi geliyor. Çok aptalmışım ya

Ona karşı koyamadığım bir çekim var. Anlayamıyorum çok seviyorum hatta aşığım ama bu yaptığı ve beni bastırmasını kabullenemıyorum. Aptal yerine konulmak çok koydu bana. Biz gercekten ciddi düşünen, ilerisi için plan yapan ve hatta harcamalarımızı bile ona göre yapan insanlardık nasıl bunu yapar aklım almıyor.

Herkesten darbe yemekten çok sıkıldım. Önceki sevgilimde aldatmıştı. Ama buna güvenmiştim, tatile gitmesi durumunda da aklımda bir soru işareti yoktu ama bu saflığım yüzünden işte basıma gelenler. Çok aptalım gercekten.

bi de ben yazmadım demiş
çocukmu kandıracağını sanmış
Ya aklıma bir sürü şey geliyor. Arkadaşları benimle yeniden basladıgını henüz bilmiyorlar, daha dogrusu kimse bilmiyor. Çocukların sevgilileri var diyemi ondan yazdılar dicem ama ne alaka. Benimkinin adı-resmi vs var çok saçma. İnanmamı bekledi ama yok ben boynuzlandım resmen.

Güven tek kullanımlıktır bana göre.
2. kez yapılmış hatanın geri dönüşü olmaz.
Bu adam tabiri caizse kaypak.
Önüne bak.

Yaşadıklarını özel olarak alıp kendini yıpratma sakın, böylelerinin sürekli izlediği yol bu.
İnsan en çok haklı olduğu halde suçluymuş gb muamele görmeyi hazmedemiyor, çok iyi anlıyorum seni, emin ol burdaki hatunların çoğunun hayatından buna benzer yüzsüz bir tipleme geçmiştir zamanında. Şükür ki erken farkettin. Yoksa evli olup aynı iğrenç duruma düşmek de vardı...

Tatilden döndüğünde büyük ihtimal sen ortamda yokmuşsun gb davranıp görmezden gelerek suç bastırmaya devam edecek. Kadınlar böyle şeylere dayanamaz. Asıl tehlikeli olan ne biliyor musun bu herif gb,"kadınları çözümlemiş " olan erkekler. Sakın yüz verme, açıklama yapmasını isteme ki açıklama ya arkadaşı girmiştir hesabına ya kuzeni girmiştir onun haberi yoktur...hiç şaşmaz!

Bu arada zaten arkadaş yada kuzeni sizi ikna etmek için çoktan bağlamıştır. Hey yavrum hey!
Oyuna gelme bacım o kadar diyorum sana.

Cem YILMAZ bir gösterisinde şöyle demişti:
Erkek bu durumlarda mala yatar. Masasında don yakala, bu kimin de sana aynen don mu ya ne donu şu içimize giyilen mi? Diye sorar sanki donun icadından haberi yok herifin.
Okuyunca aklıma geldi.
Ben yazmadım he kim yazdı peki. Bir de tipik zeytinyağı olma durumu. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hikayesi.
Pazartesi ne yapacaksınız suratına bile bakmayıp burnunuzu dikip dolaşacaksınız.üzüldüğünüzü göstermeyin.

böyle bişey olsa insan gibi anlatırdı
nasıl olsa suçluyorsun tamam öyle havalarına girmezdi
beyfendi suçunu bastırmaya çalışmış, azcık yüzü kızarsaydı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…