- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Kusura bakma canım beynim durdugu icin anlayamadım. Ayrıldığı gibi derken gider gitmez manasında mı?Ayrıldığı gibi soluğu Swarm'da alan ve kızlara yürüyen bir adamdan hayır gelmez iyi ki kurtulmuşsun
Pardon canım ben şimdi bir daha okuyunca anladım. Siz barıştığınız dönemde yazmış bir de değil mi bunuKusura bakma canım beynim durdugu icin anlayamadım. Ayrıldığı gibi derken gider gitmez manasında mı?
Ya ayrıyken başkasıyla olmadım diyen adamın bunu yapması.. Off çok kötüyüm.Cok tehlikeli bir adam bu, hem elin kizlarina sarkintilik yapiyor hem de ben yapmadim diye sizi bastirip üste cikmaya calisiyor..
Boylelerinden cok korkulur !
Bana dön dolaş biz biribirimizin olcaz falan diyordu hep. Ama bunu yapmış olmasına hala inanamıyorum şaka gibi geliyor. Çok aptalmışım yaYa üste çıkmak için böyle triplere girdiğini düşünüyorum ben madem seni hala çok seviyomuş döndüğünde de bir şekilde konuşur seninle diye düşünüyorum
Ona karşı koyamadığım bir çekim var. Anlayamıyorum çok seviyorum hatta aşığım ama bu yaptığı ve beni bastırmasını kabullenemıyorum. Aptal yerine konulmak çok koydu bana. Biz gercekten ciddi düşünen, ilerisi için plan yapan ve hatta harcamalarımızı bile ona göre yapan insanlardık nasıl bunu yapar aklım almıyor.Biz kadınları kandırmanın en iyi yolu "doğacak çocuklarımın anası olmanı istiyorum", bu cümleyi duyduk mu hoppp yelkenler suya. Hiç şaşmaz net.
Bir de ortamlarda bi falsosu yakalandığında "nasılsa inanmıyorsun açıklama yapmaya gerek yok" diyerek kendi kabahatini karşıdakine yükleme yüzsüzlüğü var.
Denenmişi deneyip farklı bir sonuç beklemek boşa çaba.
Üstün bir çaba sarfetmeden şahsı sallamadığınızı göstereceksiniz arkadaşım.
Hayatınıza bakın, o şahıs da sanal ortamda karıya kıza yürümeye devam etsin.
Herkesten darbe yemekten çok sıkıldım. Önceki sevgilimde aldatmıştı. Ama buna güvenmiştim, tatile gitmesi durumunda da aklımda bir soru işareti yoktu ama bu saflığım yüzünden işte basıma gelenler. Çok aptalım gercekten.Bana kalsa güveme. Eger su hayatta birsey ögrendiysem o da böyle kivrak erkelere güvenmemek gerektigi. Delikanli adam laf oyunlari yapmaz. Cevir kazi yanmasi yapmis resmen. yine de istisnalar olabilir ama insan sevdigini birakmaz bana kalsa. Hatta erkek zaten evlenecegim dedigi kadinin pesinde köpek olur. Köpek dediysem asagilayici bir sekilde kastetmedim. Cok düser üzerine yani.
Yav evlendim ama hala erkeklere karsi icimde bir intikam duygusu var. Cok saftim eskiden. Simdi dönüp bakinca erkeklere keske hic güvenmeseydim diyorum.
Ya aklıma bir sürü şey geliyor. Arkadaşları benimle yeniden basladıgını henüz bilmiyorlar, daha dogrusu kimse bilmiyor. Çocukların sevgilileri var diyemi ondan yazdılar dicem ama ne alaka. Benimkinin adı-resmi vs var çok saçma. İnanmamı bekledi ama yok ben boynuzlandım resmen.bi de ben yazmadım demiş
çocukmu kandıracağını sanmış
Ona karşı koyamadığım bir çekim var. Anlayamıyorum çok seviyorum hatta aşığım ama bu yaptığı ve beni bastırmasını kabullenemıyorum. Aptal yerine konulmak çok koydu bana. Biz gercekten ciddi düşünen, ilerisi için plan yapan ve hatta harcamalarımızı bile ona göre yapan insanlardık nasıl bunu yapar aklım almıyor.
böyle bişey olsa insan gibi anlatırdıYa aklıma bir sürü şey geliyor. Arkadaşları benimle yeniden basladıgını henüz bilmiyorlar, daha dogrusu kimse bilmiyor. Çocukların sevgilileri var diyemi ondan yazdılar dicem ama ne alaka. Benimkinin adı-resmi vs var çok saçma. İnanmamı bekledi ama yok ben boynuzlandım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?