• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman "anne, baba" dedi

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Kizlarrrrrrr.....Esiniz, sevgiliniz, nisanliniz....ne zaman "anne, baba" demeye basladi? Sozunuz verildiginde mi, Nisan takildiginda mi, evlendikten sonra mi? (vs....) :nazar:

canım biz aileleri tanıştırmıştık ilk önce,ardından yine aile arasında bi nişan yapılmıştı,nişandan sonra söylemeye başladık...ama hatırlamıyorum kim önce söyledi,gerci aramızda böyle bişeyin konusu olmadı acıkcası o da bende hemen söyledik....:)

valla ben sözlüyken dmedim cok cekınmıştım ama eşim sozluyken dedı.bu da aılemın cok hosuna gıtmıstı.

bizim aramızda nisan yoktu, annemı anneler gununde aramıstı telefonla
annecım anneler gunun kutlu olsun demıs:asigim:, annem de cok sewınmıs oglu yok ya :emir_bebek:

eşim sözden ben nişandan sonra dedim
eşim hemen söyledi hiç zorlanmadı ben ilk başlarda biraz utanmıştım
annemin çok hoşuna gitmişti hemen anne dediği için
ama babam hiç hoşlanmamıştı
zaten beni verdiği için adamın içi kan ağliyordu bide eşim ozamanlar baba diyor diye nasil sinir oluyordu içten içe kızıyordu
hata anneme diyormuş niye bana baba diyor bu diye
tabii şimdi aliştı artık

benim nişanlım nişandan sonraki ilk gelişinde dedi. ben de ondan sonra demeye başladım. ama bizim isteme ve nişan aynı anda oldu zaten. söz olayına girmedik. uzatmadık yani kısa kestik.

benim esim anne baba demez yenge amca der
manyak adam:roflol:
ben derim ama anne baba diye
bende her zaman esime sunu soylerim
deme senin degerinde okadar olur diye
ama eden bulurmus benim babamda annemin annesine babasina hala dayi dermis ne ilgin

benim esim anne baba demez yenge amca der
manyak adam:roflol:
ben derim ama anne baba diye
bende her zaman esime sunu soylerim
deme senin degerinde okadar olur diye
ama eden bulurmus benim babamda annemin annesine babasina hala dayi dermis ne ilgin

gerçekten ilginçmiş.sırnaşık şey

valla biz 4 yıldır birlikteyiz, sözleneli 5 ay, nişanlanalı 4 ay oldu hiç ne o benimkilere ne ben onunkilere demedik..
Bence çok saçma annem ya da babam değilki onlar, benimkiler de onun değil..
dolayısı ile gerek yok

ben nişanın hemen ertesi gün dedim..ama tamamen annemin telkinleriyle, çünkü hemen söyleyemezsem birdaha hiç diyemezmişim...ağzımdan zorla anne günaydın çıktı..nişanlım anneme hemen anne dedi, babası yıllar önce vefat ettiğinden babama hep efendim derdi ama o da işte nişandan sonraki ilk telefon görüşmelerin de baba da dedi.şimdi o çok rahat söylüyor ama ben hala zorlanıyorum anne derken

benimki söz kesildigi gün demeye basladi..bende aynen öyle.:)biz cikmaya baslarkende diyoduk anne baba diye yani kendi aramizda büyüklere demiyorduk :roflol:

sevgilim annemle 2.konuşmasında demeye başladı halad diyor.ben demiyorum onun ailesine.sadece bi kere annesine anneler gününde demiştim bi o yani

bız komsuyuz ben hep amca teyze demeye alıstım suan nişanlıyım hıc demedım yaza evlenıyorum bılmem nasıl soyluycem cok zor gelıyo

biz sözlüyüz o daha sözün ilk günü demeye başladı:icecream:
ben hala tam olarak söyleyemedim. bayramdan ağzımdan çıktı galiba ama duyulmadı sanırım.tatlicadiarzu:tomato:
utanıyorum ama ne yapayım:utangac:
oda sanki bana inat yapıyo. kendi anne babasına benimkilere dedeği kadar anne baba dememiştir.fisfisfistatlicadiarzu

sözlendigimiz aksam demeye basladi hemen
bende sadece 1 kere dedim daha oda tlfonda cok hizli bi sekilde oldu

BENDE SADECE 2 DEFA SÖLEDIM TLFNDA AMA ODA PEK DUYULMUYCAK SEKILDE UTANIORUM CUNKU ODA DIYEMIOR UTANIOR :):) AMAN TEYZE DESEM OLURMU :p

istemeye geldikleri akşam apar topar çağrılmıştı babacım tarafından, annem hiç görmemişti çünkü damatçığını (bizim burda istemeye gelmez damat, ayıptır :roflol: ) çocukceğiz şok oldu zati, geldiği gibi dedi ama hoşgeldin deyince hoşbulduk anne dedi (: yavrum benim yaaaa (:

eşim sözlendikten sonra hemen demeye başladı...
bende evlendikten sonra ama hala alışamıyorum zorla söylüyorum...
ne bilim biraz tuhafıma geliyo başkalarına anne baba demek
.... lülülülülülü

Back