Ne yapsam bilemedim? Var mı benim gibisi?

iyiKalpliErendira

astalavista
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
736
1.351
Herkese merhaba.
Kafamı kurcalayan konumu sizinle paylaşmak istiyorum. Karışık yazarsam kusura bakmayın :)
Bundan 6-7 ay önce bi vesileyle karşılaştığım adamın adı öyle hafızama kazınmıştı ki; kendimi instagramda, face de onu ararken buldum. Buldum ama eklemedim. Ara ara resimlerine bakar çıkardım. 2-3 ay sonra hesabını kilitleyince ' aa yeter artık' deyip ekledim instagramdan. Kabul etti ve oda ekledi. İnstagramdır, facedir ekleşmeler derken ben mutlu tabi! Yazmasını bekliyorum ama ne yazıyo ne bi Adım atıyo. Yine bikaç ay böyle geçti gitti. Arkadaşların ısrarıyla yazdım buna ve muhabbet açıldı. O kadar güzel bi sohbetimiz vardıki.. Sonrada buluştuk. Tatile falan gittiğimden ara ara yazıştık tabi ben coolluk yapcam ya illa. Hep onun yazmasını bekledim bi mesafeli falan konuştum. Sonra sohbet kesildi. Bende inadım tabi yazmazsa yazmasın havalarındayım ama içim içimi yiyiyo :) neyse yine bununla karşılaştık tekrar konuşmaya başladık. Buluşmalar, sinema, planlar derken ' tamam olcak kızım bu iş' derken yine sessizlik. Kendimle çelişiyorum artık benmi bilmeden bişey yaptım diye. Doğum günü olduğunda mesaj çekecektim vazgeçtim aradım. Gayet güzel konuştuk hatta uzatmak istedi konuşmayı. Kalakaldım tabi ben. Ama benmi açmak zorundayım muhabbeti yada hep bnmi yazmak zorundayım. Sonrası güzel gelişiyo çok seviyeli, tatlı, komik bi muhabbetimiz var. İlk zamanlarda keşke mesafeli olmasaydım diyorum bazen. Ama bende cilveli, sürekli yazan biri değilimki. Artık ona yazarkende mutsuz oluyorum. Rahatsız ediyormuş gibi. Dün aklıma onun sevdiği bi oyuna fazladan biletim var. Acaba onu mu davet etsem diye geldi? Sonrada ' istese yazar kızım boşver unut geç' dedim. Ama olmuyo işte! Bende kararsızlık had safhada. Bide biri benden uzaklaştıkça onu daha çok istiyorum.
Bu arada ben alkol kullanmıyorum artık acaba o yanında onunla içen birisinimi istiyor diye bile düşünüyorum. Ondan mı uzaklaştı? Sonrada istemese cevap atmaz, soğuk konuşur diyorum. Ama hiç soğuk bi konuşmamızda olmuyor.
Kısaca olayım bu! Çok karışık yazmış olabilirim :) Kısa geçmeye çalıştım ama ne yapacağımı bilemiyorum. Yazsam mı, unutsam mı? Kafamı dağıtacak şeylerlede uğraşıyorum spordur, iştir. Ama kapanmamış yara gibi içim acıyo bazen! Siz olsaydınız ne yapardınız ki? Yada buna benzer bi ilişki yaşayanınız varmı?
Teşekkürler :)

bence duygularınız karşılıksız gibi duruyor. ama hayır deyip sizi de elinden kaçırmak istemiyor gibi duruyor. sevgilisi bişeysi bi takıntısı olmadığından emin misiniz?

Sevdiği oyuna kadar bilmenize gelen konuşma nasıl kesildi bıçak gibi?

Üzgünüm ama sizi arkadaş gibi görüyor olabilir mi?

bence duygularınız karşılıksız gibi duruyor. ama hayır deyip sizi de elinden kaçırmak istemiyor gibi duruyor. sevgilisi bişeysi bi takıntısı olmadığından emin misiniz?
Bende sizin gibi düşündüm acaba cepte mi tutuyor diye bilemedim yani. Ama soğukta olsa bi cevap alsam üzülsemde kapatcam konuyu. Sevgilisi falan yok erkek arkadaşlarıyla takılıyor hep. Hatta sürekli erkek arkadaşlarıyla. Zaten yoğun çalışıyo hafta sonuda geç saatlere kadar erkek arkadaşlarıyla ortamlarda. Tabi belli olmaz belkide yeni şekillenmeye başlamış bi ilişkisi vardır ama öyle olsa yazdıklarıma bu kadar samimi cevap vermez diye düşünüyorum. Yada kendimi kandırıyorum :)

Sevdiği oyuna kadar bilmenize gelen konuşma nasıl kesildi bıçak gibi?

Üzgünüm ama sizi arkadaş gibi görüyor olabilir mi?
İşte onu bende bilsem keşke! Acayip bi durum var aramızda. Yada kendimi kandırıyorum. Yazmasam yazmazda büyük ihtimal. Ama ya varsa bi şeyler cesaret edemiyorsa diye düşünüyorum. Saçmalıyomuyum bilmiyorum?

Ya ben şeyi anlamadım bir araya çok sık geldiniz mi buluştunuz mu yani ona rağmen durum bu mu ?
Evet 3 kere buluştuk, hatta sinemaya gittik. Kendi planlar yapıyordu şöyle yaparız şurays gideriz diye. Bu olaylar 2 ay içinde gerçekleşti. Hergün buluşmuyorduk tabi. 2 hafta arayla falan. Bide başlarda hep o yazardı ilk. Sonraları hep ben yazıyorum o devamını getiriyor işte

Siz yeterince adım atmışsınız şimdi sıra onda. Eğer arkadaşlığınızı begenmiş ise siz ona yazmadıgınız zaman eksik hissediyor ise size mesaj atar veya arar diye düşünüyorum. Mesaj atmayın aramayın da onu. Hisleri varsa yazar zaten o_O

Sinemaya bile gittiniz ama en ufak bi yakınlaşma çabası, omzunuza kolunu atma vs. gibi bir girişimi olmadı mı?
Üzgünüm ama sizi arkadaş olarak görüyor, ya da önceliği olan başka birisi var yedekte tutuyor.

Bence seni arka cepte yedek tutuyor
Siz yeterince adım atmışsınız şimdi sıra onda. Eğer arkadaşlığınızı begenmiş ise siz ona yazmadıgınız zaman eksik hissediyor ise size mesaj atar veya arar diye düşünüyorum. Mesaj atmayın aramayın da onu. Hisleri varsa yazar zaten o_O
Sinemaya bile gittiniz ama en ufak bi yakınlaşma çabası, omzunuza kolunu atma vs. gibi bir girişimi olmadı mı?
Üzgünüm ama sizi arkadaş olarak görüyor, ya da önceliği olan başka birisi var yedekte tutuyor.
Sanırım cepte tutuluyorum burda siz yazınca anladım! İstese yazar heralde..Bende böyle esprili, gayet gülen, sohbeti iyi biriyim. Kendisi daha soğuk, az konuşan biri olsada saatlerce konuştuk, sürekli sorular sordu güldük. Elini, kolunu atma gibi bi girişimi olmadı tabi bende istemezdim hönk diye elimi tutsun. Birazda soğukluğu ben oluşturdum galiba. Hatta bi film daha vardı onada gidelim diye kendi dedi. Bu arada bütün buluşma tekliflerini kendisi yaptı. Ben hiç buluşalım falan da demedim. Acaba bununda etkisi olabilir mi? o_O

İşte onu bende bilsem keşke! Acayip bi durum var aramızda. Yada kendimi kandırıyorum. Yazmasam yazmazda büyük ihtimal. Ama ya varsa bi şeyler cesaret edemiyorsa diye düşünüyorum. Saçmalıyomuyum bilmiyorum?
Emin ol bir şey olsa cesaret eder. Biz bu noktada kendimizi kandırıyoruz. Bir umut ışığı için kendini paralayan erkekler uzaydan gelmiyor ya?

Bence yeterince adım atmışsınız. Biraz sessiz kalmanız belki onun niyetini anlamanız için iyi bir fırsat olacaktır

Emin ol bir şey olsa cesaret eder. Biz bu noktada kendimizi kandırıyoruz. Bir umut ışığı için kendini paralayan erkekler uzaydan gelmiyor ya?

Bence yeterince adım atmışsınız. Biraz sessiz kalmanız belki onun niyetini anlamanız için iyi bir fırsat olacaktır
Haklısın :) kendimi kandırıyorum boş düşüncelerle. Güzel bi kaç vakit geçirdik bitti. Kabullenmem lazım sanırım. Hiç yoktan heyecan yapıyorum. Benim huyum; benden uzaklaşanı istiyorum. Nerde ulaşılmaz, zor, beni yoran varsa orda devreye giriyor duygularım.

o oyuna arkadasimla gider sonra da ona dert yanardim. atkadadiimm cooook skldiii keske oyunu seven biriyle gitseydim derdim. tabi bunlari diyene kadar o o myunu onun sevdigini bildigini caktirmaman lazim. biliyosa da unitmus gibj Yap. sana kendisini daha cok hatirlatsin bi zahmet

Ben de benzer şekilde şeyler yaşadım canım ve tanışmamızın 1.yılının sonunda öyle mesajlaşırken bi anda bana merveye aşık oldum diye mesaj attı ben şok tabi 2013 yılından bu yana da hala aynı kızla sevgili demem o ki arkadaşlık sınırını erkekler belirleyemiyo sanimiyeti fazla ilerletiyolar ve biz de iyice yanlış anlayıp ona kapılıp pembe hayaller kuruyoruz kendini daha fazla kaptırmamalısın hiçbir şekilde de mesaj atmamalısın tabi yine de kendin bilirsin tatlım :)

Ciddi birsey isteyen erkek önce o yazsin diye bakmaz, kendi üstünde durur habire yazar, merak eder napiyon ne ediyon diye. Cekingen veya soguk olmasi farketmez.
Benim esim ilk tanistigimiz zaman okadar cok msjlar atiyoduki, artik ben uyuyorum uyaninca sana yazarim diyordum uyumadigim halde :KK45:
Yani anlicagin sevgili olma derdi olsa duramaz yazardi, iyi bi arkadas olarak görüyor kendine zannimca.

X