Ne yapmaya çalışıyor

Yalan söylüyor sizi garanti olarak görüp yanında başkalarını tavlamaya çalışıyor bu kadar net.Açık saçma sapan kız pozları demişsiniz adam cinsel amaçlı özellikle seçiyordur belki. Yerinizde olsam yol verirdim içinize o şüphe düştüyse haklısınızdır.Erkekler hiç bir zaman gerçeği söylemez gözünüzle mesajı da görseniz yanlış gördün der inkar eder.

Akli uckurunda. Oyle kizlarin orasina burasina bakmak,giyimleri hosuna gidiyor cunku
Cunku sevgilisi(siz) oyle degil
Ha oyle olsaniz cinayet cikar orasi ayri.
Ama adam gözunu dolduruyor bence.
Bugun gozunu gönlunu dolduran yarin yatağıni doldurur.
Vazgec bu adamdan( sıfat bile bulamadim suan ona)
Boyle insanlar aldatiyor iste. Bir de sizi suçlu ilan ediyor hatasini bastirmak icin. Yarin obur gun e sende oyle giyinseydin yanimda, oyle baksaydin bende kimseye bakmazdim der... bahane mi yok

Adam da kisilik bozuklugu var, bağlanamiyor,arayişta... ayrangönüllu. Elindekine sahip cikmali, degilse de oylesiyle sevgili olsun. !!
Defet gitsin,yaptigi saçmalik. Siz de hata goremiyorum

Ayrica ben isyerimden,baska subelerden,egitimlerden olan duzgun arkadaslarimi bile eklemiyorum ins.ta ya . Ki eşim de pek sicak bakmiyor buna. Baksan duzgun insanlar yani. Boyle olsa hadi anlarim da, açık seçik kizlari bilmem nerelerini izlemek icin ekliyor ve bundan zevk aliyor. Ve de size kiziyor nolmuski diye. Seven insan ikiletmez, peki der ve bir daha yapmaz.. ama sizinki icin bu kacinci olmus, adam hala ayni davraniyor. Kesinlikle uzaklas bu sapık adamdan

Son düzenleme:
Sizi bir abla tavsiyesi, hayatınıza dedektifçilik oynamayacak güveni veren adamlarla beraber olursanız daha mutlu olursunuz. İlişkide özel alan önemlidir ama özel alan adı altında sosyal medyadan başka kızları ekleyip, tüm fotoğraflarını beğenip kendini gösterme çabasına girecek kadar çapsız erkekle beraber olmak pek mantıklı değil. Özel alanın olması böyle birşey değil. Bakın daha flört ederken bile sağa solda aranan erkekle olmaz. Ömür törpüsü. Vurun tekmeyi gitsin, öyle kavga ederek kimsenin karakterini düzeltemezsiniz.

Vazgeçilmez değil aslında ama yalan söylediğini ortaya çıkarıp yüzüne vurmak istiyorum ama suçlu ben cikiyorum nasıl oluyosa

Bazen bende ergence diye düşünüyorum ama takip etmekten kendimi alamiyorum .o da devam edince zoruma gidiyo
Ben takip ettin beğendin muhabbetini ergen konusu olarak düşünüyorum. Bir kere konuşulur ve kapanır. Fark etmeden beğenen adam rahatsız olduğunuzu söyledikten sonra buna dikkat ederdi herhalde. Adam zeytinyağı. Siz ekleyin beğenin bakalım üstü çıplak baklavalarını gösteren adamları o zaman ne diyor. Bence aranıyor, bırakın kalp ata ata aranmaya devam etsin.

Yorumlarınız çok güzel tesekkur ederim

İğrenc bir ergen .Sen bole bır ılıskı haketmıosun .Sen degerlısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…