- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Sizin nasıl hissettiğinizi anlaması için ideal bir yolBunu düşündüm ama kendi kisiligime ters geldi, şikayet ettigim şeyi kendim yapmam ne kadar doğru olur bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin nasıl hissettiğinizi anlaması için ideal bir yolBunu düşündüm ama kendi kisiligime ters geldi, şikayet ettigim şeyi kendim yapmam ne kadar doğru olur bilemedim
kesin kızla da arasında bir şey var iki sevgilisini birbirine engelletiyo birbirlerini fark etmesinler diye uyanıkX abi olayının yalan olduğunu düşünüyorum. Niye inatla senin o kızı engellemeni istiyor? Acaba kıza mesaj falan mı attı.
Yalan söylüyor sizi garanti olarak görüp yanında başkalarını tavlamaya çalışıyor bu kadar net.Açık saçma sapan kız pozları demişsiniz adam cinsel amaçlı özellikle seçiyordur belki. Yerinizde olsam yol verirdim içinize o şüphe düştüyse haklısınızdır.Erkekler hiç bir zaman gerçeği söylemez gözünüzle mesajı da görseniz yanlış gördün der inkar eder.Merhaba kk üyeleri , konuya başlayayım .bi sevgilim var 3 -4 aylık bir süredir birlikteyiz. Arada Instagram takipcilerine takip ettiklerine flan bakıyorum ,kontrol ediyorum. Yeni birileri eklenince dikkatimi çekiyor. Kizlari ekliyor ,onu geri takip edenler kalıyor ,etmiyorlarsa ertesi gün onu siliyor. Ve bu kişiler hep açık saçık saçma sapan pozları olan kizlar oluyor.bi kere farkettim sordum birşeyler uydurdu sen takintilisin ama yapcak birşey yok tamam çıkarayım dedi çıkardı. 2.kez yine aynı şeyi yaptı kim dedim .bilmem nerden tanıştım tanıdığım biri dedi büyük kavga ettik.bana guvenmiyorsun dedi üste çıktı .bende bağırdım yüzüne kapattım .aradı sonra konustuk. sonunda tatlıya baglandi ikimizde dikkat edicez dedik. Kendi kendime karar aldım eklese bile onemsemicem diye.yoksa gözünde sizofren olcam diye dusundum.uzerinden bi sure geçti yine devam etti. En son birini eklemiş bende kendi hesabımdan ekledim ki eklendiğinden beri hep beğenmiş kizin resimleri.sonra benm ekledigimi farketti niye ekledin dedi.sen niye ekledin o kim dedim.bilmem x abinin eski sevgilisi .kız x abiyi engellediği için benden eklettirdi dedi.ne alaka senin sifren x abide mi var dedim yok ama hergun konusuyoruz x abiyle dedi.hep böyle mi olcaksin böyle devam etcekse etmesin flan dedi .özel alanina çok karışıyormuşum bi sürü şey soyledi .bende bağırdım o da bana bağırdı üste çıktı guvenmiyorsun dedi .sonunda biraz yumuşatarak kapattık telwfonu. Bana kızı engelle bende şimdi engellicem x abiye dedim sevgilimle aramda sıkıntı oldu dedim ,dedi. Sonuç şu an buz gibiyiz sizin yorumlarinizi merak ettim ne yapmam gerek.suclu çıkarıyor üste cikiyor nasıl yapıyor bilmiyorum. Bana ne yapmamı önerirsiniz veya onun amacı nedir
Neden onu bu kadar önemseyip kurgu oluşturuyorsunuz. Yaptıklarına bakılırsa uğraşmaya değecek biri değil ki.Vazgeçilmez değil aslında ama yalan söylediğini ortaya çıkarıp yüzüne vurmak istiyorum ama suçlu ben cikiyorum nasıl oluyosa
Akli uckurunda. Oyle kizlarin orasina burasina bakmak,giyimleri hosuna gidiyor cunkuMerhaba kk üyeleri , konuya başlayayım .bi sevgilim var 3 -4 aylık bir süredir birlikteyiz. Arada Instagram takipcilerine takip ettiklerine flan bakıyorum ,kontrol ediyorum. Yeni birileri eklenince dikkatimi çekiyor. Kizlari ekliyor ,onu geri takip edenler kalıyor ,etmiyorlarsa ertesi gün onu siliyor. Ve bu kişiler hep açık saçık saçma sapan pozları olan kizlar oluyor.bi kere farkettim sordum birşeyler uydurdu sen takintilisin ama yapcak birşey yok tamam çıkarayım dedi çıkardı. 2.kez yine aynı şeyi yaptı kim dedim .bilmem nerden tanıştım tanıdığım biri dedi büyük kavga ettik.bana guvenmiyorsun dedi üste çıktı .bende bağırdım yüzüne kapattım .aradı sonra konustuk. sonunda tatlıya baglandi ikimizde dikkat edicez dedik. Kendi kendime karar aldım eklese bile onemsemicem diye.yoksa gözünde sizofren olcam diye dusundum.uzerinden bi sure geçti yine devam etti. En son birini eklemiş bende kendi hesabımdan ekledim ki eklendiğinden beri hep beğenmiş kizin resimleri.sonra benm ekledigimi farketti niye ekledin dedi.sen niye ekledin o kim dedim.bilmem x abinin eski sevgilisi .kız x abiyi engellediği için benden eklettirdi dedi.ne alaka senin sifren x abide mi var dedim yok ama hergun konusuyoruz x abiyle dedi.hep böyle mi olcaksin böyle devam etcekse etmesin flan dedi .özel alanina çok karışıyormuşum bi sürü şey soyledi .bende bağırdım o da bana bağırdı üste çıktı guvenmiyorsun dedi .sonunda biraz yumuşatarak kapattık telwfonu. Bana kızı engelle bende şimdi engellicem x abiye dedim sevgilimle aramda sıkıntı oldu dedim ,dedi. Sonuç şu an buz gibiyiz sizin yorumlarinizi merak ettim ne yapmam gerek.suclu çıkarıyor üste cikiyor nasıl yapıyor bilmiyorum. Bana ne yapmamı önerirsiniz veya onun amacı nedir
uğraşmaya değer mi?Vazgeçilmez değil aslında ama yalan söylediğini ortaya çıkarıp yüzüne vurmak istiyorum ama suçlu ben cikiyorum nasıl oluyosa
Vazgeçilmez değil aslında ama yalan söylediğini ortaya çıkarıp yüzüne vurmak istiyorum ama suçlu ben cikiyorum nasıl oluyosa
Ben takip ettin beğendin muhabbetini ergen konusu olarak düşünüyorum. Bir kere konuşulur ve kapanır. Fark etmeden beğenen adam rahatsız olduğunuzu söyledikten sonra buna dikkat ederdi herhalde. Adam zeytinyağı. Siz ekleyin beğenin bakalım üstü çıplak baklavalarını gösteren adamları o zaman ne diyor. Bence aranıyor, bırakın kalp ata ata aranmaya devam etsin.Bazen bende ergence diye düşünüyorum ama takip etmekten kendimi alamiyorum .o da devam edince zoruma gidiyo
Zeytinyağı yorumuma çakalı da ekliyorum.Açıkça söyledim hepsine bi bahane buluyor ,benim ona guvenmedigimi özel alanını işgal ettiğini soyluyor sürekli. İnsanı öyle yoruyor ki bu durum.
Yorumlarınız çok güzel tesekkur ederimAkli uckurunda. Oyle kizlarin orasina burasina bakmak,giyimleri hosuna gidiyor cunku
Cunku sevgilisi(siz) oyle degil
Ha oyle olsaniz cinayet cikar orasi ayri.
Ama adam gözunu dolduruyor bence.
Bugun gozunu gönlunu dolduran yarin yatağıni doldurur.
Vazgec bu adamdan( sıfat bile bulamadim suan ona)
Boyle insanlar aldatiyor iste. Bir de sizi suçlu ilan ediyor hatasini bastirmak icin. Yarin obur gun e sende oyle giyinseydin yanimda, oyle baksaydin bende kimseye bakmazdim der... bahane mi yok
Adam da kisilik bozuklugu var, bağlanamiyor,arayişta... ayrangönüllu. Elindekine sahip cikmali, degilse de oylesiyle sevgili olsun. !!
Defet gitsin,yaptigi saçmalik. Siz de hata goremiyorum
Ayrica ben isyerimden,baska subelerden,egitimlerden olan duzgun arkadaslarimi bile eklemiyorum ins.ta ya . Ki eşim de pek sicak bakmiyor buna. Baksan duzgun insanlar yani. Boyle olsa hadi anlarim da, açık seçik kizlari bilmem nerelerini izlemek icin ekliyor ve bundan zevk aliyor. Ve de size kiziyor nolmuski diye. Seven insan ikiletmez, peki der ve bir daha yapmaz.. ama sizinki icin bu kacinci olmus, adam hala ayni davraniyor. Kesinlikle uzaklas bu sapık adamdan
İğrenc bir ergen .Sen bole bır ılıskı haketmıosun .Sen degerlısın .Merhaba kk üyeleri , konuya başlayayım .bi sevgilim var 3 -4 aylık bir süredir birlikteyiz. Arada Instagram takipcilerine takip ettiklerine flan bakıyorum ,kontrol ediyorum. Yeni birileri eklenince dikkatimi çekiyor. Kizlari ekliyor ,onu geri takip edenler kalıyor ,etmiyorlarsa ertesi gün onu siliyor. Ve bu kişiler hep açık saçık saçma sapan pozları olan kizlar oluyor.bi kere farkettim sordum birşeyler uydurdu sen takintilisin ama yapcak birşey yok tamam çıkarayım dedi çıkardı. 2.kez yine aynı şeyi yaptı kim dedim .bilmem nerden tanıştım tanıdığım biri dedi büyük kavga ettik.bana guvenmiyorsun dedi üste çıktı .bende bağırdım yüzüne kapattım .aradı sonra konustuk. sonunda tatlıya baglandi ikimizde dikkat edicez dedik. Kendi kendime karar aldım eklese bile onemsemicem diye.yoksa gözünde sizofren olcam diye dusundum.uzerinden bi sure geçti yine devam etti. En son birini eklemiş bende kendi hesabımdan ekledim ki eklendiğinden beri hep beğenmiş kizin resimleri.sonra benm ekledigimi farketti niye ekledin dedi.sen niye ekledin o kim dedim.bilmem x abinin eski sevgilisi .kız x abiyi engellediği için benden eklettirdi dedi.ne alaka senin sifren x abide mi var dedim yok ama hergun konusuyoruz x abiyle dedi.hep böyle mi olcaksin böyle devam etcekse etmesin flan dedi .özel alanina çok karışıyormuşum bi sürü şey soyledi .bende bağırdım o da bana bağırdı üste çıktı guvenmiyorsun dedi .sonunda biraz yumuşatarak kapattık telwfonu. Bana kızı engelle bende şimdi engellicem x abiye dedim sevgilimle aramda sıkıntı oldu dedim ,dedi. Sonuç şu an buz gibiyiz sizin yorumlarinizi merak ettim ne yapmam gerek.suclu çıkarıyor üste cikiyor nasıl yapıyor bilmiyorum. Bana ne yapmamı önerirsiniz veya onun amacı nedir
bu arada siz de yakışıklı taş gibi erkekleri ekleyin sonra da ne olmuş ki diyinYorumlarınız çok güzel tesekkur ederim