Ne yapmaya çalışıyor

Peki ne yapmam gerekir yani net ol derken ben böyleyim begenmiyorsan kapı orda mı demeliyim

Evet zaten durup dururken olmadı guvensizlik verdi bana .biz kizlar deli değiliz ki durup dururken bakıp da kendimizi uzelim .

Acilen yol verin,gitsin.Okurken bile sinirlerim bozuldu.

ıkınızde ergensınız sanırım sevgılınızde abaza
bosuna vakıt kaybedıyorsunuz zorlamayın bence

Ben sizin tepkinizi haklı buldum sizde bir sürü kaslı yakışıklı erkek takip edin bakalım ne hissedecek. Bence bu da DM’dem yazmasa bile sanal aldatmaya giriyor. Ve zaten bir sonraki adımı da hikayelere alev atma, DM’den yürüme falan oluyor, çok çektim eski ilişkimde bu kız ekleme davasından, ona bu durumun sizi kötü hissettirdiğini açıkça söylediyseniz ve bunu yapmaya devam ediyorsa zaten size değer vermiyor demektir.

Açıkça söyledim hepsine bi bahane buluyor ,benim ona guvenmedigimi özel alanını işgal ettiğini soyluyor sürekli. İnsanı öyle yoruyor ki bu durum.

Peki ilişkiniz bu yüzden mi bitti

Niye uğraşıyorsunuz ki? Ne olduğu belli zaten ayrılın.

Güven probleminiz var 1 dk bile beklemeyin derim

Açıkça söyledim hepsine bi bahane buluyor ,benim ona guvenmedigimi özel alanını işgal ettiğini soyluyor sürekli. İnsanı öyle yoruyor ki bu durum.
Tüm ilişkilerde özel alan kavramı vardır elbette ama tutup sevgilisi olan adamın aranması, türlü türlü kızlar ekleyip fotolarını likelaması hayatındaki insana büyük saygısızlık,değer vermemezlik oluyor. Ve ortada güvenmeme durumu olması çok normal değil mi? Hani olur ya arkadaşıdır, iş arkadaşıdır muhabbetin tanışıklığın vardır eklersin ama hiç tanımadığın bi kızı eklemek bal gibi de aranmaktır. Madem özel alan vs diye zırvalıyor sizde o tarz erkekleri ekleyin fotolarını beğenin bakalım ne yapacak

Bunu düşündüm ama kendi kisiligime ters geldi, şikayet ettigim şeyi kendim yapmam ne kadar doğru olur bilemedim

Faydasız karaktere sahip bir erkek arkadaşın var. Sevgili iken aldatmaya meyleden evlenirse neler neler yapar. Ne güzel rengini erkenden belli ediyor. Manyak olursunuz böyle her adımı takip ederek. Akli dengenizin ve hayatınızın kıymeti yok mu da böyle bir insanın ucuz ucuz yalanlarına göz yumuyorsunuz.

kaç yasındasınız? Takip etti etmedi olayları bıraz 17-18 yasın konusu. Çok rajatsız oluyorsanız oğlanı ınstadan takıp etmeyebılırsınız

Kızı engelletmeye çalışıyorsa mevzu X abi değil buna emin olabilirsiniz..
Ayrıca bu şahıs henüz karakteri oturmamış, sizi el altında tutan ama diğer yandan hala arayışta olan biri..
3-4 aylık ilişkiniz varmış çok yeni yol yakınken dönün ve kendinize yazık etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…