- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Bu adamı vazgeçilmez yapan nedir sizin için?Merhaba kk üyeleri , konuya başlayayım .bi sevgilim var 3 -4 aylık bir süredir birlikteyiz. Arada Instagram takipcilerine takip ettiklerine flan bakıyorum ,kontrol ediyorum. Yeni birileri eklenince dikkatimi çekiyor. Kizlari ekliyor ,onu geri takip edenler kalıyor ,etmiyorlarsa ertesi gün onu siliyor. Ve bu kişiler hep açık saçık saçma sapan pozları olan kizlar oluyor.bi kere farkettim sordum birşeyler uydurdu sen takintilisin ama yapcak birşey yok tamam çıkarayım dedi çıkardı. 2.kez yine aynı şeyi yaptı kim dedim .bilmem nerden tanıştım tanıdığım biri dedi büyük kavga ettik.bana guvenmiyorsun dedi üste çıktı .bende bağırdım yüzüne kapattım .aradı sonra konustuk. sonunda tatlıya baglandi ikimizde dikkat edicez dedik. Kendi kendime karar aldım eklese bile onemsemicem diye.yoksa gözünde sizofren olcam diye dusundum.uzerinden bi sure geçti yine devam etti. En son birini eklemiş bende kendi hesabımdan ekledim ki eklendiğinden beri hep beğenmiş kizin resimleri.sonra benm ekledigimi farketti niye ekledin dedi.sen niye ekledin o kim dedim.bilmem x abinin eski sevgilisi .kız x abiyi engellediği için benden eklettirdi dedi.ne alaka senin sifren x abide mi var dedim yok ama hergun konusuyoruz x abiyle dedi.hep böyle mi olcaksin böyle devam etcekse etmesin flan dedi .özel alanina çok karışıyormuşum bi sürü şey soyledi .bende bağırdım o da bana bağırdı üste çıktı guvenmiyorsun dedi .sonunda biraz yumuşatarak kapattık telwfonu. Bana kızı engelle bende şimdi engellicem x abiye dedim sevgilimle aramda sıkıntı oldu dedim ,dedi. Sonuç şu an buz gibiyiz sizin yorumlarinizi merak ettim ne yapmam gerek.suclu çıkarıyor üste cikiyor nasıl yapıyor bilmiyorum. Bana ne yapmamı önerirsiniz veya onun amacı nedir
Bende aynı şeyi düşündüm benim o kıza mesaj atıp ogrenmemi engellemek için mi yaptırdı diye.bi erkek niye eski sevgilisini bi erkeğe eklettirir kiX abi olayının yalan olduğunu düşünüyorum. Niye inatla senin o kızı engellemeni istiyor? Acaba kıza mesaj falan mı attı.
Vazgeçilmez değil aslında ama yalan söylediğini ortaya çıkarıp yüzüne vurmak istiyorum ama suçlu ben cikiyorum nasıl oluyosaBu adamı vazgeçilmez yapan nedir sizin için?
Bırakın gitsin. Düşünmeye, kafaya yormaya değmez.
Bende öyle düşünüyorum evet ,artık zaten son raddeye getirdi salicamAmacı burdan bakınca boş bulduğu kızlara yürüyor alenen. Anlamışsınız işte, salın gitsin.
Bazen bende ergence diye düşünüyorum ama takip etmekten kendimi alamiyorum .o da devam edince zoruma gidiyoİkinizin de davranışları ergence.. Seven insan arayışta olmaz. Ayrılın.
O kadar haklısın ki.. telde konuşurken kendimi ifade edemiyorum laflar düğümleniyor sanki. Şu an farklı bi sehirdeyiz gelcek yakında.yuzyuzeyken herşeyi soyleyecgmNe gerek var böyle kavgalara. Daha doğrusu böyle erkeğe ne gerek var hayatında..
İnan yüzyüze gelince öyle şebeklikler yapıp kandırıyorlar ki.. Bu yaptığı zaten güvensizlikten başka birşey değil. Sana değer verseydi seni böyle konularla muhattap etmezdi. Üzülmeni istemem yol yakınken dön derim..O kadar haklısın ki.. telde konuşurken kendimi ifade edemiyorum laflar düğümleniyor sanki. Şu an farklı bi sehirdeyiz gelcek yakında.yuzyuzeyken herşeyi soyleyecgm
Doğru diyorsun yüzyüze gelince de kandirmalari daha basitİnan yüzyüze gelince öyle şebeklikler yapıp kandırıyorlar ki.. Bu yaptığı zaten güvensizlikten başka birşey değil. Sana değer verseydi seni böyle konularla muhattap etmezdi. Üzülmeni istemem yol yakınken dön derim..
Bununla uğraşmaya bile değmez , ortaya çıkarmak için harcadığınız zamana emeğe çabaya yazıkVazgeçilmez değil aslında ama yalan söylediğini ortaya çıkarıp yüzüne vurmak istiyorum ama suçlu ben cikiyorum nasıl oluyosa
Çünkü sınırlarınızı hiç koruyamamissiniz. Sizin icin olurlar ve olmazlar olmali ve bu konuda net olmalısınız. O istedigi yalanla o sinirlardan iceri giriyor, siz de onun söylediği herhangi bir bahaneye inanmayi seciyorsunuz. Yüz yüze ya da defalarca telefonda anlatarak ikna etmeye çalışacaksınız faydası olmayacak, onemli olan net davranislardir.Zamanla tekrarlanan sozler anlamini yitirir. Şunu fark edin ki; ortada bir gercek var ve ikna olmasi gereken sizsiniz. Onsuz da değerlisiniz, kimseye bu konuda birsey kanitlamaya calismaniza gerek yokVazgeçilmez değil aslında ama yalan söylediğini ortaya çıkarıp yüzüne vurmak istiyorum ama suçlu ben cikiyorum nasıl oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?