• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazm. Ltfen Yardmc olun...

canım sen büyük konuşmayın diye kızıyorsun ama dayak varsa saygı bitmiştir saygı olmayan evlilikten kimseye hayır gelmez
tamam eşin dövdüğüne pişman ama halen aileme hizmet etcen demiyor mu diyor sen istediğin kadar diren yarın öbür gün döve döve istediğini yaptırmaya kalkışmayacağının garantisini veriyor musun o sana pişmanım yapmam bir daha der ama bir daha yapmayacağından sen emin misin

annen seni adamın biri dövsün onun ailesine hizmetçilik et diye mi doğurdu yetiştirdi okuttu

pişmansa madem sana söz versin ailesine ezdirmeyeceğine hafta sonları evinizide geçirceğinize gidip onların yanında yaşamayacağınıza kuru pişmanlık fayda edecek mi sana otur bir düşün güzelce

Eşiniz memuriyeti kazanmış ne güzel. şimdi süz onların evine taşınırsanız sizden kesinlikle yardım isterler. Bizdede var öyle bir sorun. Beklenti içine girerler. Oğullarıda anladığım kadarıyla anneci birisi çok. Etkileniyor annesinden. Birde evlerine taşınırsanız kira ödemezsiniz belki ama para beklentisi içinie girebilirler ve birde bu durum sizin canınızı sıkabilir. Ama balık baştan kokar demişler. Kayınpederinizin evlenmeden önce söylediği sözler çok ağır olmuş. Çok can sıkıcı. Ben olsam evlenmeden önce bin kere daha düşünürdüm. Ama olan olmuş. Eşinizde ailesine hizmet etmenizi istemekle çok ayıp etmiş. Hangi devirde yaşıyıoruz. Herkesin kensi hayatı var. kölemisiniz siz. Araya mesafe koymaya çalışın. sinirlerinizi daha az bozarsınız.

Back