• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazm. Ltfen Yardmc olun...

şiddet olayına yorum bile yapmak istemiyorum siz bunu sindirmişsiniz zaten.sonuç. ne olursa olsun taşınmayın bence diretin isteğiniz için.ve çocuk yapmayın herşey düzelmeden.
nişanlıyken bu tarz sorunlar yaşayan arkdaşlar bu konuyu iyice okusun.
umarım herşey istediğiniz gibi olur.

bir erkegin eli bir kere alımaya görsün..birkere dayak olduysa bunun devamı gelir..bence senin kayınvalıdenın evıne tasınmandan daha bır cıddı konu var oda dayak meselesı..bence ılk once bunun için yardım istemeli bunun için çaba göstermelisin..öbür olay zamanla aşılacak bir durum..

Alahım. şu çok büyük konuşmayın lafıda pek fazla, söylenir oldu, burada....
ya,konuşurum ben. kendimi bilmiyor muyum. nerede nasıl davranacağımı artık biliyorum. ben çocuk değilim. nereye tepki veririm nereye vermem biliyorum. karakterim oturdu. düşüncelerimde. .lütfen şu lafı ikide bir temcit pilavı gibi önümüze çıkarmayın Allahınızı severseniz..

allahtan dileğim kayınvaldemin bir kızı var biz ne yaşadıysak Allah onlarada yaşatsın aynısını

neden böyle bir beddua ediyorsun..kızdan ne istiyorsun..suçsuz günahsız bir insana beddua ediyorsun..ALLAH döndürür dolaştırır..ettiğin bedduaya seni bulaştırır..bak sende yarın birgün anne olacaksın..hiç hoş degil..:olmaz:

Valla çok büyük konuşmamak lazım. Ben nelerere yapmam dediysem hepsi bir bir başıma geldi...

yani iyi de siz fikir istemişsiniz ben de fikrimi yazdım.
evet bu konuda büyük konuşurum..
siz yapmam deyip yaptıysanız şartlarınız öyle gerektirmiştir.
ama benim hiçbir şartım -bana göre- aşağılanıp dayak yedikten sonra hala evli kalmayı gerektirmez.
bunu kocam da çok çok iyi bilir.
elini kaldırdığı gün beni son görüşü olduğunu bilir.
her daim büyük konuşacağım yegane konudur bu.

neden böyle bir beddua ediyorsun..kızdan ne istiyorsun..suçsuz günahsız bir insana beddua ediyorsun..ALLAH döndürür dolaştırır..ettiğin bedduaya seni bulaştırır..bak sende yarın birgün anne olacaksın..hiç hoş degil..:olmaz:

aynen. katılıyorum.....

Alahım. şu çok büyük konuşmayın lafıda pek fazla, söylenir oldu, burada....
ya,konuşurum ben. kendimi bilmiyor muyum. nerede nasıl davranacağımı artık biliyorum. ben çocuk değilim. nereye tepki veririm nereye vermem biliyorum. karakterim oturdu. düşüncelerimde. .lütfen şu lafı ikide bir temcit pilavı gibi önümüze çıkarmayın Allahınızı severseniz..

beni yanlış anlama ama sen yinede büyük konuşma insan beşer beşerde şaşar malesef

Tabiki simdi ogullarini yanina isterler...eli ekmek tutuyor artik, nede olsa memur olmus...

Bu kadar düsünceli bir aileydiler madem neden ihtiyaciniz oldugu zaman yardimci olmadilarda simdi yardim etmek istiyorlar....Esin bunlari görmez...Annem Babam der...sen kendinide paralasan ona bunu anlatamazsin..:delphin:

Cikis yolu nedir biliyormusun.....biran evvel topuklari yagla ve hem bu adamdan hemde bu aileden kurtul....

Gülsüm sultana katılıyorum madem çocuk yok eğer eşinizinde size destek olmaya niyeti yok bu evliliği bir daha gözden geçir.

eşini çok sevdiğin için ayrılmıcanı sanıyorum.ama böyle bi hayat geçermi onuda düşünmen lazım.onların evine yerleşmen demek herşeyine karışacakları anlamına geliyor.anlattıklarından hiç iyi niyetli görünmüyorlar.bu iş sen istemesen de bi gün boşanmaya gider gibi geliyo.eşin bu denli söz dinliyosa,ailesi seni bırakmasını söyleyince bırakıcaktır.ortada çocuk yokken iyi düşün.ve sakın böyle bi ortamda çocuk yapma.ona yazık olur

yani ben olsam şiddet gösterildiğinde "ama beni seviyor, pişman oldu" demeyeceğim için mi anlamıyorum.
bende neyi anlamadığımı anlamadım..
:delphin:

Çok saygısızlarmış hakkaten.Ya bu erkek aileleri genelde nie bu kadar bencil olur.Bence çocuk işini geciktir çok acele etme.Bide eşine karşı hislerini tekrardan tart.Boşanmak zor kimseye temenni etmem ama köle olmakda zor.Bide eşinin ailesin.Çok zor.Allah yardımcınız olsun.

arkdaşlar kız kayannasından dertli yetmemiş eşinden şiddet görmüş şimdi ev için üzerinde baskı var içi yanmış bide burda tartışma olmasın.sorunları var kendini ifade edimiyordur yada yanlış ifade ediyordur bunlar nomral şeyler bizim biraz daha anlayışlı olmamız gerekmiyormu.

beni yanlış anlama ama sen yinede büyük konuşma insan beşer beşerde şaşar malesef

arkadaşım,beni tanıyor musun. beni biliyormusun. olmazsa olmazlarım var benim. benim bazı konularda siyahlarım ve beyazlarım var. o konularda asla değişmezliklerim var. beşer şaşar değilim.
beni benden iyimi bileceksin .
tekrar söylüyorum BÜYÜK KONUŞURUM. allaalla ya..

arkdaşlar kız kayannasından dertli yetmemiş eşinden şiddet görmüş şimdi ev için üzerinde baskı var içi yanmış bide burda tartışma olmasın.sorunları var kendini ifade edimiyordur yada yanlış ifade ediyordur bunlar nomral şeyler bizim biraz daha anlayışlı olmamız gerekmiyormu.

anlayışın için çok teşk ederim.

Gitme arkadaşım o apartmana, hatta aynı mahallede bile oturma. Eşinin yaptığı saygısızlık da cabası. Kadir kıymet bilmez insanlar demekki.

sen sen ol sakın eşinin dediğini yapma.

Bu evliliğin içinde saygısızlık, kavga gürültü dayak herşey var. Üstünde bir daha düşünülmesi gereken bir evlilik. Karar senin sen sordun ben söyledim. Ben olsam asla gitmezdim o mahalleye. Arada bir gidin görün yeter. Kira verin nolacakki, ama kafanız rahat olsun.:teselli:

arkadaşım,beni tanıyor musun. beni biliyormusun. olmazsa olmazlarım var benim. benim bazı konularda siyahlarım ve beyazlarım var. o konularda asla değişmezliklerim var. beşer şaşar değilim.
beni benden iyimi bileceksin .
tekrar söylüyorum BÜYÜK KONUŞURUM. allaalla ya..

bu ne şiddet ne celal . tartışmak için yazmamıştım zaten benim için yazacaklarınızada cvp vermem artık çünkü konu dağılır sorunu olan arkdaşa haksızlık olur.

aynı şehirde olup hafta sonumu oada geçirmek istemiyorum de,hafta sonu akşam yemeğe gider orada vakit geçiririz evimize döneriz ben çok yoruluyorum ve evimde olmak istiyorum de,seni çok düşünüyorlarsa o evi kiaya versinler kirasınıda sana de.eşinin sana olan sevgisini ve seni korumasını sına gözlemle dedklerini kabul ettir sen kimsenin kölesi değilsin,sevi seven adam zaten mantıklı bulur ve kabul eder etmezsede bebekte yok ortada çek restini ya görür ya görmez..kayınvalidenin oraya gidersen ne hafta sou bilirsin ne iş dönüşü ben sana söyleyim..

Back