- Konu Sahibi sahipsizada
canımmm öncelikle seni çk iyi anlayabiliyorum..sana söyleyeceğim sakın gitme..dayak ve zorlama dışında yaşadıklarına benzer olayları bende yaşadım...düğün hazırlıkları sırasında eşimin ailesi ve benim ailem arasında bir sürü sorun yaşandı hem işime yakın hemde bebeğe annem bakıcak diye anneme yakın oturdum bunun yüzünden ilk 1 sene her hafta sonu kayınvalideme gittim ve her hafta sonu orda kaldım..evimde kocamla kahvaltı bile yapamıyorduk..biraz geç git söylenmeler falan ben çalıştığım halde hiç anlayış yoktu eşimde çok katıydı hiç taviz vermiyordu...baktım olucak gibi değil çok zorlanıyorum malum ev iş herşey anca hafta sonuna kalıyordu..bunun için eşimle çok kavgalar ettik..hatta eşimin akrabaları bile çıkışıyordu hanımınla yanlız kal yeni evlisiniz gezin tozun falan...yok değişmiyordu..sonra ben hamile kaldım ve çok zor bir hamileik geçirdim bu zor zamanlarımda kayınvalidem bir kere olsun bana gelip sıcak bir çorba yapmadı..ayrıca hamilelik öncesi ne zaman evime gelse kavga kıyamet kopardı..ama ben düşündüm gerekiyorsa ayrılalım ama ben artık gitmiycem dedim..bend einsanım benimde özelim ailem var arkadaşlarım var dedim gitmedim..çocuk olunca eşim çk değişti şimdi oğlum 10 aylık toplasan 3 kere gittim gitmemde. oise ben çalıştığım halde bir kere bile oğluma bakmamıştır..bir arada işten ayrılıp oraya taşınalım dedim malum kiradan dolayı..yok anacım yok asla olmaz paran az olsun ama huzurun olsun..kesinlikle gitme güzelim..sana şimdiden böyle yapan oraya gidince seni bir kullanırki bak en basitinden misafirmi geldi hop çık kaynana hizmeti bulaşığı ıvırı zıvırı biri gelsin hop sana getirir..ben yapılmaz demiyorum tabikide yapacaksın..ama sen çalışıyorsun..ancak evine ve eşine zaman ayırabilirsin..sende gençsin özelin var evinde geceliğinle geziyorsun en basitinden şortunla ama onların yanında körleneceksin sen gelinsin..gelinin dili kısa olur..gelin hizmet eder çok bocalıyacaksın..bence eşinle konuş gideceği yere kadar....senin yaşadıklarını anladığım için söylüyorum kendini ezdirme senin annen seni bir kere doğurmuş bir daha dünyaya gelmiyceksin..birde seni dövmüş be güzelimm..şimdiden annesinin sözünü uzaktan tutan yanına gidince ne yapar sen düşün sorumluluk kesinlikle olmıycak..nede olsa ordasın..yemek falan hep orda olcaksın.aklıma gelenler bunlar gerisinide sen düşün....