Çok haklisiniz.. Öğrendiğimde bebeğim 3 aylikti. Bebekle çekip gidemiyor insan sonra da durumu kabullenmis oluyorEsim beni 2 kere aldati dedigin yerden sonrasini okumadim ..
Sen bile bile lades demissin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eş çocuk kayınvalide... yardım edin lütfen!
- Konu Sahibi eylulll87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mantıklı dusunun bıraz.cahılde degılsınız.bu soylenenler yapılanlar kabullenılır seyler mı sızce.sızı adam yerıne koymayan bı esınız ve kv nız var yarın bıgun cocugunuz buyuyecek ve kendı gozlerıyle gorecek bunları o zman saglıklı pıskolojısı duzgun bı cocuk olacagınımı zannedıyorsunuz.bence yanılıyosunuz.bıraz kendınıze guvenın ve herkese haddını bıldırın
işte burda hata yapmışsınız.. niye bu kadar acele ettiniz ki?Hayır kendimiz tanıştık ama tanışma suresini kısa tuttuk
Bu kadar uzun yazamazdim herhalde olmayan bir şeyi.. İnanın tüm söylenenlere hak veriyorum. Normalde boyle kendimi ezdirecek hakaretlere katlanacak biri de değilimdir. Nitekim bir kaç evi terketme girisimim de oldu ama eşim bi şekilde durdurdu. Hep belki düzelir belki değişir birşeyler diye bekledim. Bir de bebeği olmayan kolay kolay anlayamaz insan yeri geliyor ekmek almaya bile çıkamıyor. Zamanla kendime güvenimi kaybettim pasifize edile edile. Simdi bi taraftan kendime yakistiramiyorum olanlari. Diğer taraftan igrenc bi alismislik hissi var.konunun fake olduguna inanmakkk istiyorummmmm yaaa hangi insn dayanir aldatilmaya kücümsenmeye?!? ben okurken cok sinirlendim kendinize sayginiz olsun lütfee en!
Ayni şeyi ben de hem eşime hem kayinvalideme söyledim ama bu defa da abartiyor oldum. Böyle BASİT şeylerden yuvami yikilirmis. Madem bosanacakmisim o çocuğu karnima koymayacakmisim dedi kv. Sanki ben isteyerek ve oğlunu kandırarak hamile kalmisim.Önce sen kendine saygı duy sonra eşinden bekle bu kadar acıklı hale getirip ezilen kadın olma mesleğinvar az yada çok kazaniyorsun sana da bebegine de yeter bırak onlar da o eve layık olacak kendileri gibi birini bulsunlar
Değerli meslektaşım nedir senin dusuncen bu dünyada çekerim öteki tarafta rahat ederim kafasımi bu?hadi kendinize sayginiz yok bebeğinizedemi yok onu kurtarın lütfen bu evden.kaynanaya zaten diyecek laf yok terbiyesiz kadın. Ay çok sinir oldum yahu sizde bir ananin evladısiniz nolur kendinize kıymet verin azcık ben demeyi öğrenin. Bebek olmasa bunları yazmam ama onun dik duran bir anneye ihtiyacı var.hadsiz insanlara hadlerini bildirin lütfen.
Seni coook iyi anliyorum.. benzer sorunlari ben de yasadim. Ben de ogretmenim ve yazin tatilin cogunu kv de geciriyorum onlar yuzunden esimle aram bozuldu ve bana iftira attilar sonra o memleketten calistgm yere gelnce 3 ay falan daha esimle tartsmalarim devam etti. Sonra cok sukur onlar uzaktayken durulduk.
yani kv deyle arana soguk mesafe koy ve surekli ayni ortamda bulunma isim var diye bahane et .. en guzeli imkan varsa uzak bir ile tasinin..
ve burdaki acimasiz yorumlara kulak asma bebegin var esinle arani cok iyi tutmalisin zamanla o da senin degerini anlar .. esin mutlu ve sakinken tum uzuntulerini ben diliyle suclamadan anlatmalisin.. sonrasi yavas yavas yoluna girer insallah.. Allah evliliginizi bebeginizle saglikli mutlu huzurlu daim etsin insallah...
yani kv deyle arana soguk mesafe koy ve surekli ayni ortamda bulunma isim var diye bahane et .. en guzeli imkan varsa uzak bir ile tasinin..
ve burdaki acimasiz yorumlara kulak asma bebegin var esinle arani cok iyi tutmalisin zamanla o da senin degerini anlar .. esin mutlu ve sakinken tum uzuntulerini ben diliyle suclamadan anlatmalisin.. sonrasi yavas yavas yoluna girer insallah.. Allah evliliginizi bebeginizle saglikli mutlu huzurlu daim etsin insallah...
Canim acimasiz yorumlar demişsin ama bu bayanın derdi sadece kaynanası degilki kendisini bildiği kadariyla iki kere aldatmis sürekli hanımıni asagilayan bir adamdan bahsediyor.bu adam mi başka ile taşınacak? Bana çok utopik geldi. Kimse istemez kadının yuvası Dağılsin ama köle degilki kadincagiz yada köle olmak istiyor o da kişisel tercihi neyapalimki.mutlu olur inşSeni coook iyi anliyorum.. benzer sorunlari ben de yasadim. Ben de ogretmenim ve yazin tatilin cogunu kv de geciriyorum onlar yuzunden esimle aram bozuldu ve bana iftira attilar sonra o memleketten calistgm yere gelnce 3 ay falan daha esimle tartsmalarim devam etti. Sonra cok sukur onlar uzaktayken durulduk.
Kendini ezdirme cnm ya sende insansin sesini çikarmazsan daha çok üstüne gelirler ne bu kadinlarin çektiği yaa bende kaynanamla oturuyom esim anasinin babasinin yanindan ayrilmiyo bir kizim var kayinpederim gondermiyo bizi başka eve torununfan ayri kalamiyor bu kaynanalar varya kendileride gelindi ama yine eziyet ediyolar hiç acimiyolar saf melek görünen şeytanlarHanimlar fazla uzun olacak ama çok bunaldim lütfen okuyun.
Esimle kısa bir tanışma döneminin ardından evlendik ve hamile kaldım. İs nedeniyle farklı sehirlerdeydik. Doğuma yakin ayni şehirlerde yasamaya başladık. Esimle çok farklı karakterlermisiz geç farkettim. Ben kirilgan ayni zamanda insanları kirmaktansa bazı şeylerin içimde kalmasını tercih eden biriyim. Esimse hakli haksiz farketmeden acımasızca eleştiriyor beni ve çevresindeki herkesi. O eleştirince ben istemeden ağlıyorum ama aglamami da eleştiriyor. Sırf bu yüzden boşanmak istedim. Çünkü benim karakterime laf söylüyordu sürekli. Ufacık alakasız şeyleri karakterime mal ediyordu. "Gamsız. Rahat. Tembel. Bencil. Vs vs" ve bunları her gün söylüyordu. Bir daha soylemeyecegine söz verdi ama su an durum yine ayni. Ailemi de eleştirdi hiç biriyle görüşmek istemediğini söyledi. Hic üzerine gitmedim tamam dedim ben kendim gorusurum sen tercihlerinde ozgursun. Dogum yaptim ve bebek bakimi lohusaligimin ilk gününden itibaren benim sorumluluğum oldu. Sözde eşim muhteşem baba olup bebeğe bakacaktı cünkü ben "sorumsuzdum." kayinvalidem bebek 3 aylık olana kadar burada degildi (evlerimiz çok yakin) sonra geldi evimin bütün düzenine yaptığım ise bebek bakımina karıştı o zamana kadar ben bir düzen oturtmustum halbuki. Sonra farkettim ki eşim annesine çekmiş eleştirme konusunda. Kayinvalidem esimden daha patavatsız bi şekilde sürekli eleştiriyor. Bir kez olsun beni onaylamadı. Evlenmeden önce anlayışlı iyi niyetli gibi davranmıştı qaslında. Eşimin ailesinin ekonomik durumu gayet iyi. Evlenmeden önce ev alınmış bütün eşyalar yerleştirilmiş beyaz eşyalar kalmis alınmayan onları da esimle birlikte aldık. Kayinvalidem sürekli yaptıklarını basa kakar. Sen bunlara layik değilsin. Bunlara kimler layıktı. Oğlumun eski sevgilisi evlenmemiş. Boyle sürekli benim sinirlerimi yipratiyor. 34 bedendim hamilelikte çok kilo aldım veremiyorum 38 beden oldum. "Koca g.tlu" der kayinvalidem. Kendi bildiğini yaptırmak için diretir ben düzenimi değiştirmek istemem diye"inatçı" olurum. Düşünmeden sayar da sayar ben "alıngan, kinci" olurum. Daha neler neler. Esim beni bildiğim kadarıyla iki kez aldatti. Özür diledi. Bebeğim var aman daha yeni evliyiz yuvami yikmiyim dedim affettim. Ama hala hicbiseyinin şifresini vermez. O vermedikçe ben suphelendikce cildiriyorum. Ben bisey yapmıyorum kontrol etmen gereken bisey yok diyip kapatır konuyu. Bir de bir seneden fazla oldu memleketime gitmeyeli. Bebek etkilenmesin diye yaza kadar gitmeyi de düşünmüyorum. Ama bazen özledim memleketimi, arkadaslarimi diyince bir keresinde b.ktan hayatini mi özledin? Biraz git kal ordan da sıkılırsın dedi. Çok dokundu bu bana. Annesi ve eşim mutluluğu eşyalarda güzel evlerde arıyorlar hep.. Hep olumsuz bakış açısı hep mutsuzluk yaşadıkları. Yemeğini kendin ye ne istiyorsan yap bana bisey yapma der. Birikim yapalım daha büyük bi ev alalim demiştim ben. Neden senle ortak birikim yapayım senin paran mi var demişti. Herseyimiz ayrı kari koca gibi bi hayati paylastigimizi düşünmüyorum. Ben de mükemmel değilim. Son zamanlarda sinirlerim yiprandikca artik içimde ne varsa söylemeye eşim gibi kırıcı olmaya başladım. Ama ben bu değişimden hic memnun değilim. Öyle biri olmak istemiyorum ama kendime engel de olamiyorum. Bebegimi sağlıklı bi psikolojiyle yetiştirmek istiyorum. Aklima boşanma fikri çok sık geliyor ama çözüm o mu? Bu arada ben öğretmenim hayatımı bi şekilde devam ettirebilirim kendim. Ama eskisi gibi olmasa da seviyorum esimi. Esim dünyanın en kotu kocasi degil ev işlerinde yardim eder, herşeyi benden beklemez kendi de yapar. Bunaldigimda dışarı çıkarır yemeğe vs goturur ama bu yaptıklarını ben ne kadar kaldirabilirim bilmiyorum
Hanimlar fazla uzun olacak ama çok bunaldim lütfen okuyun.
Esimle kısa bir tanışma döneminin ardından evlendik ve hamile kaldım. İs nedeniyle farklı sehirlerdeydik. Doğuma yakin ayni şehirlerde yasamaya başladık. Esimle çok farklı karakterlermisiz geç farkettim. Ben kirilgan ayni zamanda insanları kirmaktansa bazı şeylerin içimde kalmasını tercih eden biriyim. Esimse hakli haksiz farketmeden acımasızca eleştiriyor beni ve çevresindeki herkesi. O eleştirince ben istemeden ağlıyorum ama aglamami da eleştiriyor. Sırf bu yüzden boşanmak istedim. Çünkü benim karakterime laf söylüyordu sürekli. Ufacık alakasız şeyleri karakterime mal ediyordu. "Gamsız. Rahat. Tembel. Bencil. Vs vs" ve bunları her gün söylüyordu. Bir daha soylemeyecegine söz verdi ama su an durum yine ayni. Ailemi de eleştirdi hiç biriyle görüşmek istemediğini söyledi. Hic üzerine gitmedim tamam dedim ben kendim gorusurum sen tercihlerinde ozgursun. Dogum yaptim ve bebek bakimi lohusaligimin ilk gününden itibaren benim sorumluluğum oldu. Sözde eşim muhteşem baba olup bebeğe bakacaktı cünkü ben "sorumsuzdum." kayinvalidem bebek 3 aylık olana kadar burada degildi (evlerimiz çok yakin) sonra geldi evimin bütün düzenine yaptığım ise bebek bakımina karıştı o zamana kadar ben bir düzen oturtmustum halbuki. Sonra farkettim ki eşim annesine çekmiş eleştirme konusunda. Kayinvalidem esimden daha patavatsız bi şekilde sürekli eleştiriyor. Bir kez olsun beni onaylamadı. Evlenmeden önce anlayışlı iyi niyetli gibi davranmıştı qaslında. Eşimin ailesinin ekonomik durumu gayet iyi. Evlenmeden önce ev alınmış bütün eşyalar yerleştirilmiş beyaz eşyalar kalmis alınmayan onları da esimle birlikte aldık. Kayinvalidem sürekli yaptıklarını basa kakar. Sen bunlara layik değilsin. Bunlara kimler layıktı. Oğlumun eski sevgilisi evlenmemiş. Boyle sürekli benim sinirlerimi yipratiyor. 34 bedendim hamilelikte çok kilo aldım veremiyorum 38 beden oldum. "Koca g.tlu" der kayinvalidem. Kendi bildiğini yaptırmak için diretir ben düzenimi değiştirmek istemem diye"inatçı" olurum. Düşünmeden sayar da sayar ben "alıngan, kinci" olurum. Daha neler neler. Esim beni bildiğim kadarıyla iki kez aldatti. Özür diledi. Bebeğim var aman daha yeni evliyiz yuvami yikmiyim dedim affettim. Ama hala hicbiseyinin şifresini vermez. O vermedikçe ben suphelendikce cildiriyorum. Ben bisey yapmıyorum kontrol etmen gereken bisey yok diyip kapatır konuyu. Bir de bir seneden fazla oldu memleketime gitmeyeli. Bebek etkilenmesin diye yaza kadar gitmeyi de düşünmüyorum. Ama bazen özledim memleketimi, arkadaslarimi diyince bir keresinde b.ktan hayatini mi özledin? Biraz git kal ordan da sıkılırsın dedi. Çok dokundu bu bana. Annesi ve eşim mutluluğu eşyalarda güzel evlerde arıyorlar hep.. Hep olumsuz bakış açısı hep mutsuzluk yaşadıkları. Yemeğini kendin ye ne istiyorsan yap bana bisey yapma der. Birikim yapalım daha büyük bi ev alalim demiştim ben. Neden senle ortak birikim yapayım senin paran mi var demişti. Herseyimiz ayrı kari koca gibi bi hayati paylastigimizi düşünmüyorum. Ben de mükemmel değilim. Son zamanlarda sinirlerim yiprandikca artik içimde ne varsa söylemeye eşim gibi kırıcı olmaya başladım. Ama ben bu değişimden hic memnun değilim. Öyle biri olmak istemiyorum ama kendime engel de olamiyorum. Bebegimi sağlıklı bi psikolojiyle yetiştirmek istiyorum. Aklima boşanma fikri çok sık geliyor ama çözüm o mu? Bu arada ben öğretmenim hayatımı bi şekilde devam ettirebilirim kendim. Ama eskisi gibi olmasa da seviyorum esimi. Esim dünyanın en kotu kocasi degil ev işlerinde yardim eder, herşeyi benden beklemez kendi de yapar. Bunaldigimda dışarı çıkarır yemeğe vs goturur ama bu yaptıklarını ben ne kadar kaldirabilirim bilmiyorum
zamanla sen kendini gurursuz ve onursuz bir kadın olarak hissedeceksin ve kendi kendini yiyeceksin. kendine yediremeyeceksin. çocuğunun da sana yapılan hakaretleri duymasını istiyorsan evli kalmaya devam et.
Yani yinede büyük konuşmak gibi olmasında beni aldatan bir adamın yanında bir saniue bile asla durmam nasıl kabullenir insan ki bu durumu sevdiğin adam bir başka kadınla konuşacak görüşecek ve sen bunu kabulleneceksin hadi birincide kabullenmişsinde ikinci ne oluyo yani gerçi ben hiç birini kabul etmezdim zaten ama olucak iş değil ya