- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
- Konu Sahibi sahipsizada
-
allahtan dileğim kayınvaldemin bir kızı var biz ne yaşadıysak Allah onlarada yaşatsın aynısını
Valla çok büyük konuşmamak lazım. Ben nelerere yapmam dediysem hepsi bir bir başıma geldi...
neden böyle bir beddua ediyorsun..kızdan ne istiyorsun..suçsuz günahsız bir insana beddua ediyorsun..ALLAH döndürür dolaştırır..ettiğin bedduaya seni bulaştırır..bak sende yarın birgün anne olacaksın..hiç hoş degil..lmaz:
siz anlamıyorsunuz sanırım beni neyse canım çok saolun yardımlarınız için
Alahım. şu çok büyük konuşmayın lafıda pek fazla, söylenir oldu, burada....
ya,konuşurum ben. kendimi bilmiyor muyum. nerede nasıl davranacağımı artık biliyorum. ben çocuk değilim. nereye tepki veririm nereye vermem biliyorum. karakterim oturdu. düşüncelerimde. .lütfen şu lafı ikide bir temcit pilavı gibi önümüze çıkarmayın Allahınızı severseniz..
Tabiki simdi ogullarini yanina isterler...eli ekmek tutuyor artik, nede olsa memur olmus...
Bu kadar düsünceli bir aileydiler madem neden ihtiyaciniz oldugu zaman yardimci olmadilarda simdi yardim etmek istiyorlar....Esin bunlari görmez...Annem Babam der...sen kendinide paralasan ona bunu anlatamazsin..
Cikis yolu nedir biliyormusun.....biran evvel topuklari yagla ve hem bu adamdan hemde bu aileden kurtul....
beni yanlış anlama ama sen yinede büyük konuşma insan beşer beşerde şaşar malesef
arkdaşlar kız kayannasından dertli yetmemiş eşinden şiddet görmüş şimdi ev için üzerinde baskı var içi yanmış bide burda tartışma olmasın.sorunları var kendini ifade edimiyordur yada yanlış ifade ediyordur bunlar nomral şeyler bizim biraz daha anlayışlı olmamız gerekmiyormu.
arkadaşım,beni tanıyor musun. beni biliyormusun. olmazsa olmazlarım var benim. benim bazı konularda siyahlarım ve beyazlarım var. o konularda asla değişmezliklerim var. beşer şaşar değilim.
beni benden iyimi bileceksin .
tekrar söylüyorum BÜYÜK KONUŞURUM. allaalla ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?