Ne yapmam lazımm???

İşte aslında konuşma isteği niye yani gerek varmı ben gerek duymuyorum şahsen başka adamlarla konuşmaya
Başka adam = tezgahtar satış danışmanı
Bir satış danışmanıyla bile muhatap olmayacak kadar ne yaşıyorsunuz ya noluyo karşı cins olunca

Başka adam = tezgahtar satış danışmanı
Bir satış danışmanıyla bile muhatap olmayacak kadar ne yaşıyorsunuz ya noluyo karşı cins olunca
Ya Allah aşkına bazen öyle eleştirmek için yorum yapılıyo gibi hissediyorum bi tezgahtar çalışanımızla tabi ki muhattap oluyorum ama kanka yada harikasın da demiyorum .

Çok şüpheli konuşma, harikaydın derken resmen yanlış anlasın diye yazmış eşinizden pişkin pişkin gülüyor.

Nasıl bu konuşma normal mi yani?

Vallahi normal diyende var ne var ki diyende var yanlış diyende ama bnce çok normalde değil yani
Yapmayın Allah aşkına bunun neresi normal madem normal olarak harikaydın demek istedi neden arkadan belirtiyor yanlış anlama oyun için diye. Diyelim ki eş kişisi oyun için anladı ki sırıtmasına bakarsan gayet cinsel içerikli anlamış, peki adamın öyle anlamasını istemiyorsa niye belirtiyor, gayet kur yapıyor kadın, eş kişiside maşallah ne oluyor demiyor.

İşte bana da normal gelmediği için paylaşmak istedim

Ya Allah aşkına bazen öyle eleştirmek için yorum yapılıyo gibi hissediyorum bi tezgahtar çalışanımızla tabi ki muhattap oluyorum ama kanka yada harikasın da demiyorum .
Hayır eleştirmek için yapmıyorum demin yukarıda gururla eşinizin çalışan kadınla bile muhatap olmadığını sizin muhatap olduğunuzu yazdınız üstüne sorun evet bende erkek olanlarla konuşmuyorum dediniz bu size normal mi geliyor bunu soruyorum

Ben onu ondan öyle şeyler görmediğimi belirtmek için yazdım.

Ne var bu konuşmada ? Bana göre normal
Erkek olarak konuşmuyorum derken konuşuyorum tabi ki 12 yıla yakın özel sektörde çalıştım her tip insanla muhattap oldum.kolay gelsin iyi günler iyi akşamlar tabi ki oluyo ama ben biriyle tanışmak için konuşmuyorum demek istedim

Ya insanlar farklı farklı siz beyazı seversiniz ben beyazı size normal gelen bazı insanlara normal gelmez.. Olabilir saygı duyarım

Umarım öyledir diğer türlüsü neyin içinde bile olduğunuzun farkında değilsinizdir ve korkunç

Dehşet pubg oynuyoruz eşimle. Valorant ı nereden indirdiniz? Steam oyunu mu? Onu da deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…