• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazımm???

Evet demek istediğini çok iyi anladım. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi o da yapmasın istiyorsun doğal olarak.
Aynen öyle günahsa sana da günah yani yapamazsın.. Bende kabullenemiyceğin şeyi sende yapmamalısın bnm derdim o yoksa aldatıldığımı falan zaten düşünmüyorum. Ama bana yoksa sana da yok

Bir kişi karşı tarafı kısıtlıyorsa o da aynı şeyi kendisi yaptığı içindir misal sana uzun giy diyorsa dışarda diğer kadınların poposuna bakıyor demek, senin erkeklerle oynamana da kızacağını söylüyorsun o da işte kendisi yaparken farklı niyetlerde olduğunu bildiği için.
Olabilir vallahi insanız beşer şaşar yani.

Şimdi şöyle bunu her gün yapsaydı beni boşlasaydı sabaha kadar oyun oynasaydı doğrudur, ama hergün oynayan biri değil diyelim pazartsi akşamı bnmle ilgilendi salı günü dışarı çıktık eğlendik çarşamda günü yemekten sonra diyo işte benimle işin varmı akraba olam x kişi yazdı girip biraz oynasammı diye bende tolere edebiliyorum sonuçta 7 de oyun oyniycak 10 da kapatıcak biliyorum artık o yüzden bni boşlamadığı taktirde bende saygı duyuyorum.. Ve inanın meyve tabaklarını genelde o yapar bana getiri bu yüzden hafta da 2 gün 3 saat oynadığı oyun bni rahatsız etmiyo aksine bende kendi alanla ilgileniyorum.. Beni rahatsız eden iletişim olması. Oynasın geç ne diye konuşuyosun yani
Başlarda öyle olur git gide artar bu online oyunlar bağımlılık gibi erkekler hırs yapıyor özellikle pubgde seviye atlama olayını ben olsam ileri gitmeden bırakmasını isterdim. Gerekirse o akrabayla da konuşmasın sizin mutluluğunuz bir oyundan akrabadan önemli mi? Bu kadar az oynuyorsa oynamasa da olur demek ki. Arkadaşlarıyla halı saha yapsın ya da başka aktivite bulsun çok istiyorsa. Pubgde zaten oyuncuların yarısı kadın nerdeyse kadın denk gelmemsi imkansız gibi bir şey. Bugün mesaj atar, takım arkadaşı olur yarın insta wp ister. Resmini bile doğru düzgün görmediği bir kıza eşimin harikasın demesi beni acayip sinirlenirir ve soğuturdu.

Başlarda öyle olur git gide artar bu online oyunlar bağımlılık gibi erkekler hırs yapıyor özellikle pubgde seviye atlama olayını ben olsam ileri gitmeden bırakmasını isterdim. Gerekirse o akrabayla da konuşmasın sizin mutluluğunuz bir oyundan akrabadan önemli mi? Bu kadar az oynuyorsa oynamasa da olur demek ki. Arkadaşlarıyla halı saha yapsın ya da başka aktivite bulsun çok istiyorsa. Pubgde zaten oyuncuların yarısı kadın nerdeyse kadın denk gelmemsi imkansız gibi bir şey. Bugün mesaj atar, takım arkadaşı olur yarın insta wp ister. Resmini bile doğru düzgün görmediği bir kıza eşimin harikasın demesi beni acayip sinirlenirir ve soğuturdu.
Evet haklısınız aslında normalde eşim halı sahaya maça giderdi ama bi sakatlık yaşadı orda çapraz bağlarını kopardı o yüzden ona gidemiyo ... 6 yıldır oyun oynaması ilerlemediği için bende müdahale etmedim açıkcası ... Ama evet kızdığım nokta harikasın demesi. Kız ona gülüncede yanlış anlama oyun oynama anlamında yazması bunu açıklamasını istiycem çünkü gerek yoktu yani böyle biseye

kızla oynamasında ve konuşmalarında bir şey yok. garip olan tek şey kızı telefodan silmesi. ama siz de böyle karşı cinsle en ufak sohbeti sorun eden bir tipseniz onu yapması da normal. sizinle uğraşmak istememiştir. he yok öyle bir insan da değilseniz o zaman kızla bu konuştuklarına değil, telefondan özellikle silmesine takılırdım

kızla oynamasında ve konuşmalarında bir şey yok. garip olan tek şey kızı telefodan silmesi. ama siz de böyle karşı cinsle en ufak sohbeti sorun eden bir tipseniz onu yapması da normal. sizinle uğraşmak istememiştir. he yok öyle bir insan da değilseniz o zaman kızla bu konuştuklarına değil, telefondan özellikle silmesine takılırdım
Öyle korkutucu bi insan olduğumu düşünmüyorum çünkü bu konularda hiç tartışmışlığımız yoktur . bu bana da garip geldiği için konu açtım zaten niye sildin ve kodun üstündeki ismi niye karaladın tuhafıma gitti yani.. Daha önce böyle bisey olsa veya ben sorun eden bi tip olsam erkekler bu konularda yakalanınca çok zekileşiyolar bence çöp kutusunu da temizlerdi.

Mesela en başta da dedim bu izin almak değil, ben onun eşiyim sonuçta bana karşıda bi sorumluluğu var bu adamın, bana gelip ben oyun için biriyle konuşcam dese ulu orta yapsa bu kadar takılmazdım mesela.. Mesele bisey gizlememek dürüstlük aslında

Mesela en başta da dedim bu izin almak değil, ben onun eşiyim sonuçta bana karşıda bi sorumluluğu var bu adamın, bana gelip ben oyun için biriyle konuşcam dese ulu orta yapsa bu kadar takılmazdım mesela.. Mesele bisey gizlememek dürüstlük aslında
Oyun ici biriyle konusmayi haber vermek mi? Bu cok bunaltici yok artik

Ben şöyle açıkliyim her insanın artıları eksileri vardır eşiminde var tamam her konuda anlayışlıdır hatta kendisi der bana tıkılma eve çık gez dolaş tabi ki bu karşılıklı oluyo bende ona diyorum ark. Buluş vakit geçir kafa dağıt diye insanın ihtiyacı oluyo gerçekten. Ama kendisi benim karşı cinsle konuşmamı yazışmamı istemez bunu çok net biliyorum. Kendi rahatsız olduğu bir şeyi bana da yapmasın diyorum.. O kısıtlanmaktan bunalır da ben bunalamaz mıyım

Evet oyunda harikasın yazmış ben kk için bir örnek değillim beni pas geçin bence bi sorun yok çunkü
Peki şöyle söyliyim tamaö konuştu evet oyun için konuştu ,daha önce hiç bu konularda sorun yaşamamışken niye sildi ve gizledi... Sizin eşiniz muhasebeci dimi bir sürü insanla muhattap oluyoo ama siz farkediyosunuz ki bi kadının mesajlarını sizlik bi konu yokken bile temizlemiş , eşinize sormaz mısınız hayatım niye sildin ki diye

Peki şöyle söyliyim tamaö konuştu evet oyun için konuştu ,daha önce hiç bu konularda sorun yaşamamışken niye sildi ve gizledi... Sizin eşiniz muhasebeci dimi bir sürü insanla muhattap oluyoo ama siz farkediyosunuz ki bi kadının mesajlarını sizlik bi konu yokken bile temizlemiş , eşinize sormaz mısınız hayatım niye sildin ki diye
Ama ben bunu görmem ki çünkü bakmam lazım onun için zaten dediğim gibi hiç birseyi silmez hele galerisi bazen girer soylenirim bune diye

Bu normal mi peki ben bu tarz durumlardan aslında çok rahatsız olurum amaç ne?
Ayy eşim bu şekil kadınlara hiç konuşmayacak kadar set çekiyorsa bu gerçekten sıkıntıdır yani sen konuşurken bile nasıl konuşuyorsun aklından neler geçiyor ki benim yanımda konuşmayarak kendini ıspatlıyorsun çok saçma

Ayy eşim bu şekil kadınlara hiç konuşmayacak kadar set çekiyorsa bu gerçekten sıkıntıdır yani sen konuşurken bile nasıl konuşuyorsun aklından neler geçiyor ki benim yanımda konuşmayarak kendini ıspatlıyorsun çok saçma
İşte aslında konuşma isteği niye yani gerek varmı ben gerek duymuyorum şahsen başka adamlarla konuşmaya

Back