- 26 Aralık 2020
- 430
- 291
- 53
- Konu Sahibi NehirPerisi
-
Masum değil zaten bende onun farkındayım. Kanka da demil kıza , harikasın demeden önce, ilk kanka ben şu cihazla şu şekilde oynuyom demiş. Güya bunu kız onı küçük sansın diye demiş. Sonra da harikasın demiş kız gülünce oyun anlamında yanlış anlama demiş ... Tabi ki samimi değil . Bende dedim ki seni küçük olarak algılasın istiyosan abla deseydin , fotın yok nasılsa cevap: haklısın düşünemedim aklıma gelmedi.Eşiniz masum değil kusura bakmayın iç rahatlatacak bir şey yok. Kardeşim kanka bro birader vb bir şeyler hitap etmesi gerekiyordu evli sonuçta. Çok iyi oynadığını söylemesi iltifattır erkekler birbirlerini övmekten çok sövüyorlar dost da olsalar. Mesajları takip etmeye çalışın
Online okey oynuyordum bir zamanlar tabi böyle sesli sohbet ya da görüntü yoktu ama eşleme bazen otomatik oluyordu bazen de masayı biz kurup davet yolluyorduk. İcine atacagina eşine sorsana ?Çok bilemiyorum ama istek atılıyo yanılmıyosam eşleşme için.
İstek atınca oluyo diye biliyorum... Vallahi o kadar saçma konuştu ki daha fazla konuşturup tahrik olmak istemedim , kuzenim de oynuyo bunu yarın ona sorarım diye düşündüm. Online okey bende bi ara oynadım orası öyle evet eğer siz eşleşmeli olarak bi masaya oturmazsanız sistem sizi otomatik olarak bi masaya atıyodu. Pubc yi yarın kuzenime sorcam.Online okey oynuyordum bir zamanlar tabi böyle sesli sohbet ya da görüntü yoktu ama eşleme bazen otomatik oluyordu bazen de masayı biz kurup davet yolluyorduk. İcine atacagina eşine sorsana ?
Böyle tipler erkeklerin hepsini kendileri gibi zannettikleri için eşlerini kısıtlıyorlar zaten kendileri de iyi pabuç değilEşiniz hiç sağlam ayakkabı değil.
Normalde şu muhabbette bir şey yok. Ben böyle bir şey görsem umurumda olmaz. Ama işte eşiniz benim gibi biri değil.
Sizin kıyafetlerinize, lise üniversite arkadaşlarınızla takipleşmenize karışan, kadın satış danışmanı görünce muhatap olmayacak derecede karşı cinsten uzak duran ve eşini de erkeklerden uzak tutmaya çalışan biri şöyle bir konuşma yapıyorsa hiç de masum değildir.
E hani konuşmuyorduk karşı cinsle? Hani arkadaşlarımızı bile takipten çıkarıyorduk? Normali buydu hani?
E bu ne ne o zaman şimdi?
Zaten hiç şaşmaz, eşini kısıtlayan erkeklerin tamamına yakını eşi yanında yokken kadınlara gayet güleryüzlü davranır, kakara kikiri yapar.
Amaçları aldatmak demiyorum ama gayet özgür takılıyorlar yani. Eşine yaptığı kısıtlamalara kendisi uyan 1 tane erkek görmedim ben henüz.
O yüzden hak verdim ben size.
Dediğim gibi, ben eşimin telefonunda böyle bir konuşma görsem umurumda olmaz ama sizin yerinizde olsam hesap sorardım.
Rainbow hariç bahsettiğiniz tüm oyunları oynuyorum. Hepsi de kız doluOverwatch ve valorant oynuyorum 3 4 yıl önce de cs go ile rainbow six siege oynuyordum
Kocam yapmaz diyorsunuz ama her şey ortadaEşim : harikaydın
Kız : hahaha
Eşim : yanlış anlama oyun bakımından
Silmesi için ne diyor asıl önemli olan oMasum değil zaten bende onun farkındayım. Kanka da demil kıza , harikasın demeden önce, ilk kanka ben şu cihazla şu şekilde oynuyom demiş. Güya bunu kız onı küçük sansın diye demiş. Sonra da harikasın demiş kız gülünce oyun anlamında yanlış anlama demiş ... Tabi ki samimi değil . Bende dedim ki seni küçük olarak algılasın istiyosan abla deseydin , fotın yok nasılsa cevap: haklısın düşünemedim aklıma gelmedi.
Madem oyunu güzel oynadı , güzel oynuyosunuz sadece yazsaydın cevap: evet haklısın düşünemedim. E siz ne düşünüyosunuz yaniii tabi ki samimi mi değil.
Önemsiz diye sildiğini söylüyoo güya hassasiyet kodunu aldıktan sonra bi önemi kalmamış sildiği resimlerin. Ama bence dil kod olan resmin üstündeki kızın adını karalamış galerisindr duruyo madem önemsiz niye karaladın tesadüfen görsem sorsam bu kadar sorun olmazdı diyorum, karaladım öylesine diyo ne saçma dimi . Yani bu kadar gizliliğe dökünce işi tuhaf oluyo yani. Ama gelde anlat bidr büyütülecek bisey değil diyooSilmesi için ne diyor asıl önemli olan o
Kocam yapmaz demiyorum ki bu olay benim mantığıma uymadığı için konu açtım zaten. Bu hayatta kimse için asla yapmaz demem ben neler gördük bu ülkede.Kocam yapmaz diyorsunuz ama her şey ortada
Kızlarla oynayabilir, oyunla ilgili de yazışabilir de, şu ifade midemi bulandırdı. Yanlış anlama oyun bakımından diyor, bunun altında yatan ifade hoş değilEşim : harikaydın
Kız : teşeklürler
Yani içini bilemiyorum hiç şahit olmadım bu tarz biseyine ama aileside biraz o kafada diye bende saygı duydum.. Yani eşimi tanıyorum ben bir oyunda erkekle oynasam hatta yazışsam buna sıcak bakmaz biliyorum ha bisey yapmaz ama uyarır ve kontrol eder. Bende buna takıldım neden kendisinin rahatsız olacağı biseyi bana yaptı diye.
Oda öyle söyledi aslında yanlış bisey yapmadığını iddia ediyo dün açtı oyun listesini gösterdi hep arkadaşları olan erkekler. Ben aslında böyle şeyler de istemiyorum yani sürekli kontrol falan kimse kimsenin annesi değil yani. Ben olayı yalana dökmeye çalışmasına ve gizlemesine kızdım açıkçası şefaf olsaydı böyle olmazdı zaten. Oyunu beraberboynayalım falan dedi. bundan sonra biriyle konuşmak zorunda da olsam haberin olur dedi şu an yalan söylediği için taviz vermiyorum yalana zıtım çünkü. Hele dr doğrusunu bildiğim yalanların.Ben anında oyunu indirir oynamaya başlarım. Kanka kanka takiliriz.
Aynen mesela konuşma tarzı vardır. Bende 12 yıl çalıştım erkeklerle de muhattap oldu tabi ki insanız karşılıklı konuştuk ama konuşma tarzıma hep dikkat etmişimdir kimsenin aklında bisey kalmasın diye buna kendisi de çok iyi bilir... Bende dedim ki harikasın demek yerine güzel oyun oynuyosunuz diyebilirdin dimi diyorum, aklıma gelmedi diyo sonradan zaten yanlış anlamasın diye belirttim diyo. Bende dedim ki sen ona harikasın yazdın , odasana gülücük yerine sende öylesin falan filan yazsa konuşma nereye gider, bana diyo ki ben konuşmayı öylr yerlere giderse uzatmam. Bende dedim ki buna bana şeffaf olsaydın inanırdım ama şu an çok zor. En son yalvardı yeminler etti( ki ben bunları istemiyorum) artık kimle oynarsa ben bilecekmişim hatta dinleyebilirmişim falan filan ama buda bni yorar ya sürekli çocuğummuş gibi kulağım onda mı olacak. Ona da dedim eşşek kadar adamsın çocuk bakmak istesem doğururum yani.Kızlarla oynayabilir, oyunla ilgili de yazışabilir de, şu ifade midemi bulandırdı. Yanlış anlama oyun bakımından diyor, bunun altında yatan ifade hoş değil
Aynen neler gördük bu ülkede bende kimseye gözü kapalı güvenmiyorum. Asla da eşim bile olsa yapmaz diyemiyorum insanız yani. Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için vallahi gönlü geçinmek olan mutlu olmak olan olur ya bende biraz düşünsün istiyorum bi oyun için bu kadarına değer mi yani. Oyna geç gerek varmı bu kadat kod uğruna. Şu anlık konuşmuyorum evet hayır dışında taviz de vermiyorm bakalım nolur hayırlısı.Eşinizi tenzih ediyorum bu erkekler kız görmesin bayılıyor konuşmaya. Arkadaşım boşandı etti yazan yazana çoğu evli tanıdıklarımız adamın yeni çpcuğu olmuş akşamına millete mesaj atıyor eşim annesi gilde görüntülü konuşalımvallahi benm erkek milletine olsn güvenim 0 eşinize gelecek olursak umarım bu ona ders olur bir daha böyle düşüncesiz davranmaz.. Mutluluklar
Ha ağzınıza sağlık ne güzel dediniz evet bu cıvıma erime gibi bisey yaniii. Var ya tabi ki benim erkek kuzenim oynuyo bunu kendini kız yapmış , neden yaptın diyorum erkeklerden faydalanmak için bazı erkekler kız görünce yardımcı oluyolar diyo. Hiç hoş değil ya oyunu zevk alıp kafa dağıtmak için oynarsın özellikle evliysen kadın olsun erkek olsun karşı cinsle iletişim olsun diye oynuyosan bu başka biseye giriyor yani.Online oyun üzerinden aldatan kadın ve erkek çok. Ben de oynuyorum oyun ama dota tarzı değil mmorpg oyunları oynuyorum. 1 hafta önce evli arkadaşıma, başka bir evli asıldı resmen oyunda. Arkadaşım çıkışı gösterdi tabi.
Her oyun oynayan aldatacak değil tabi ama sizin yazdığınız diyalogda şu sıkıntı.
- yanlış anlama oyun bakımından ‘’
Bunu böyle belirtmeye ne gerek var. Harikasın der geçersin, sonrasında bu uyarısı kıl edici. Ben huylandım yalan değil. Direkt aldatma tabi değil ama sanki bir kadınla oynamanın verdiği cıvıma, erime gibi.
Ne yapmiş adamda beklemiyordun?Merhabalar ilk defa bi konu açıyorumm ve kafam aşırı karışık . Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemediğim için sizlerden hem öneri alıp hemde anlatıp bi nebze içimi boşaltmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Eşimle severek evlendik 6 yıldır çok güzel giden bi evlliğimiz var birbirimizi bu güne kadar kıracak üzecek bisey yapmadık.. Ama taki birkaç güne kadar. Eşim oyun oynayan birisi ama bağımlı değil haftada 2 3 gün oynar oda erkek bi akrabamızla yada bazen tek ve bu oyun 2 3 saat arası sürer çalıştığı için yorgun olur ve ancak kafasını dağıtmak için oynar sonra kapatır.. Geçen onun telefonundan bi resimi kendime atacakken yanlışlıkla sildim sonra çöp kutusuna geri gidip resmi bulup geri yüklenip ama biseyi farkettim, çöp kutusunda silinmiş bir video ve bir resim bunlar oyuna ait bir ekran kaydı . Orda bi kızla oyun oynamış ve yazışmış yazışmanın başı yok ortadan kayıt almış galiba oyunu.yazışma aynen şöyle.
Kız gelicem yazmış
Eşim: tamam
Sonra oyun bitmiş galiba.
Eşim : harikaydın
Kız : teşeklürler
Eşim: iyi oynuyosun silah hiç sekmiyo yazmış ve oyunla ilgili neyle oynuyosun falan yazmış hassasiyet falan sormuş o kadar anlamam ama oyunla ilgili yani.
Kız :16 pro yazmış
Eşim: kanka ben( telefon markası) bununla ama kasıyo falan yazmış.
Neyse sonra kız buna bi kod atmış onunla dene yazmış. Sonra konuşma bitmiş eşimde o kodu almış resimde kırpmış kızın ismini silip fotolara eklemiş.. Kızın attığı kod resminde kız olduğu ve adı göründüğü içinde videoyu ve resimi silmiş.. Bunu görünce öyle şaşırdım ki çünkü eşimden beklemiyodum , bana kızlarla oyun oynamadığını söylemişti çünkü ve böyle biseyi ilk defa gördüm.. Ve eşim benim bu konuda ki fikrimi bilir beni asıl kıran o, daha önce bu konudan evliliği dağılan bi arkadaşım var onlar hakkında sohbet ederken falan bu konudaki fikrimi beyan etmiştim yani işin içine kızla oynamak girdimi işin çirkinleştiğini farklı yerlere gidebileceğini vs. Vs.yani yaptığının bni kızdırıcağını ve kıracağını biliyo aslında hatta o kadar emin ki video ve resimleri silmiş.. Bunu gördüğümden beri hayat enerjim düştü evet konuşmalarda kötü bisey yok ama neden yani neden bunu düşünmekten uyuyamıyorum ona artık nasıl güvenicem bilemiyorum bana söylesin diye saçma sapan itiraf ediyoruz ama yargılamıyoruz oyunu bile oynadım kendi söylesin içimi rahatlatsın diye ama yok.. Ne yapıcam ne düşüncem bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız yada ne düşünürdünüz şimdiden teşekkür ediyorum.
Artık konuşuyo markette çalışan arkadaşa kolay gelsin iyi günler vs diyo mesela. Kimse kimseyü zindana atmadı yazıklarımı okursanız ben eşimi zaten bugüne kadar kısıtlayan bi insan değilim . Ama o bni bazı konularda kısıtlıyooo.. Ben mesela karşı cinste birine harikasın desem bunu istemez biliyorum kendisi istemiyceği şeyleri bana da yapmasın diyorum. Bakın konuşmasın falan demedim yukarda da belittim, denk geldin oynadın geç mesela yada harikasın yerine güzel oynadınız de mesela... Hele de işin içine yalan karıştırma. Bu sizin görüşünüz buda benim.Ne yapmiş adamda beklemiyordun?
Dişarda hiç mi bir başka kadinla konuşmuyor?
İster avme ister iş yeri .
Evlendik diye zindana atilmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?