Ne yapmam lazımm???

Masum değil zaten bende onun farkındayım. Kanka da demil kıza , harikasın demeden önce, ilk kanka ben şu cihazla şu şekilde oynuyom demiş. Güya bunu kız onı küçük sansın diye demiş. Sonra da harikasın demiş kız gülünce oyun anlamında yanlış anlama demiş ... Tabi ki samimi değil . Bende dedim ki seni küçük olarak algılasın istiyosan abla deseydin , fotın yok nasılsa cevap: haklısın düşünemedim aklıma gelmedi.
Madem oyunu güzel oynadı , güzel oynuyosunuz sadece yazsaydın cevap: evet haklısın düşünemedim. E siz ne düşünüyosunuz yaniii tabi ki samimi mi değil.

Çok bilemiyorum ama istek atılıyo yanılmıyosam eşleşme için.
Online okey oynuyordum bir zamanlar tabi böyle sesli sohbet ya da görüntü yoktu ama eşleme bazen otomatik oluyordu bazen de masayı biz kurup davet yolluyorduk. İcine atacagina eşine sorsana ?

Online okey oynuyordum bir zamanlar tabi böyle sesli sohbet ya da görüntü yoktu ama eşleme bazen otomatik oluyordu bazen de masayı biz kurup davet yolluyorduk. İcine atacagina eşine sorsana ?
İstek atınca oluyo diye biliyorum... Vallahi o kadar saçma konuştu ki daha fazla konuşturup tahrik olmak istemedim , kuzenim de oynuyo bunu yarın ona sorarım diye düşündüm. Online okey bende bi ara oynadım orası öyle evet eğer siz eşleşmeli olarak bi masaya oturmazsanız sistem sizi otomatik olarak bi masaya atıyodu. Pubc yi yarın kuzenime sorcam.

Böyle tipler erkeklerin hepsini kendileri gibi zannettikleri için eşlerini kısıtlıyorlar zaten kendileri de iyi pabuç değil

Silmesi için ne diyor asıl önemli olan o

Silmesi için ne diyor asıl önemli olan o
Önemsiz diye sildiğini söylüyoo güya hassasiyet kodunu aldıktan sonra bi önemi kalmamış sildiği resimlerin. Ama bence dil kod olan resmin üstündeki kızın adını karalamış galerisindr duruyo madem önemsiz niye karaladın tesadüfen görsem sorsam bu kadar sorun olmazdı diyorum, karaladım öylesine diyo ne saçma dimi . Yani bu kadar gizliliğe dökünce işi tuhaf oluyo yani. Ama gelde anlat bidr büyütülecek bisey değil diyoo

Eşim : harikaydın
Kız : hahaha
Eşim : yanlış anlama oyun bakımından
Kız : teşeklürler
Kızlarla oynayabilir, oyunla ilgili de yazışabilir de, şu ifade midemi bulandırdı. Yanlış anlama oyun bakımından diyor, bunun altında yatan ifade hoş değil

Ben anında oyunu indirir oynamaya başlarım. Kanka kanka takiliriz.

Eşinizi tenzih ediyorum bu erkekler kız görmesin bayılıyor konuşmaya. Arkadaşım boşandı etti yazan yazana çoğu evli tanıdıklarımız adamın yeni çpcuğu olmuş akşamına millete mesaj atıyor eşim annesi gilde görüntülü konuşalım vallahi benm erkek milletine olsn güvenim 0 eşinize gelecek olursak umarım bu ona ders olur bir daha böyle düşüncesiz davranmaz.. Mutluluklar

Online oyun üzerinden aldatan kadın ve erkek çok. Ben de oynuyorum oyun ama dota tarzı değil mmorpg oyunları oynuyorum. 1 hafta önce evli arkadaşıma, başka bir evli asıldı resmen oyunda. Arkadaşım çıkışı gösterdi tabi.
Her oyun oynayan aldatacak değil tabi ama sizin yazdığınız diyalogda şu sıkıntı.
- yanlış anlama oyun bakımından ‘’

Bunu böyle belirtmeye ne gerek var. Harikasın der geçersin, sonrasında bu uyarısı kıl edici. Ben huylandım yalan değil. Direkt aldatma tabi değil ama sanki bir kadınla oynamanın verdiği cıvıma, erime gibi.

Ben anında oyunu indirir oynamaya başlarım. Kanka kanka takiliriz.
Oda öyle söyledi aslında yanlış bisey yapmadığını iddia ediyo dün açtı oyun listesini gösterdi hep arkadaşları olan erkekler. Ben aslında böyle şeyler de istemiyorum yani sürekli kontrol falan kimse kimsenin annesi değil yani. Ben olayı yalana dökmeye çalışmasına ve gizlemesine kızdım açıkçası şefaf olsaydı böyle olmazdı zaten. Oyunu beraberboynayalım falan dedi. bundan sonra biriyle konuşmak zorunda da olsam haberin olur dedi şu an yalan söylediği için taviz vermiyorum yalana zıtım çünkü. Hele dr doğrusunu bildiğim yalanların.

Kızlarla oynayabilir, oyunla ilgili de yazışabilir de, şu ifade midemi bulandırdı. Yanlış anlama oyun bakımından diyor, bunun altında yatan ifade hoş değil
Aynen mesela konuşma tarzı vardır. Bende 12 yıl çalıştım erkeklerle de muhattap oldu tabi ki insanız karşılıklı konuştuk ama konuşma tarzıma hep dikkat etmişimdir kimsenin aklında bisey kalmasın diye buna kendisi de çok iyi bilir... Bende dedim ki harikasın demek yerine güzel oyun oynuyosunuz diyebilirdin dimi diyorum, aklıma gelmedi diyo sonradan zaten yanlış anlamasın diye belirttim diyo. Bende dedim ki sen ona harikasın yazdın , odasana gülücük yerine sende öylesin falan filan yazsa konuşma nereye gider, bana diyo ki ben konuşmayı öylr yerlere giderse uzatmam. Bende dedim ki buna bana şeffaf olsaydın inanırdım ama şu an çok zor. En son yalvardı yeminler etti( ki ben bunları istemiyorum) artık kimle oynarsa ben bilecekmişim hatta dinleyebilirmişim falan filan ama buda bni yorar ya sürekli çocuğummuş gibi kulağım onda mı olacak. Ona da dedim eşşek kadar adamsın çocuk bakmak istesem doğururum yani.

Aynen neler gördük bu ülkede bende kimseye gözü kapalı güvenmiyorum. Asla da eşim bile olsa yapmaz diyemiyorum insanız yani. Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için vallahi gönlü geçinmek olan mutlu olmak olan olur ya bende biraz düşünsün istiyorum bi oyun için bu kadarına değer mi yani. Oyna geç gerek varmı bu kadat kod uğruna. Şu anlık konuşmuyorum evet hayır dışında taviz de vermiyorm bakalım nolur hayırlısı.

Ha ağzınıza sağlık ne güzel dediniz evet bu cıvıma erime gibi bisey yaniii. Var ya tabi ki benim erkek kuzenim oynuyo bunu kendini kız yapmış , neden yaptın diyorum erkeklerden faydalanmak için bazı erkekler kız görünce yardımcı oluyolar diyo. Hiç hoş değil ya oyunu zevk alıp kafa dağıtmak için oynarsın özellikle evliysen kadın olsun erkek olsun karşı cinsle iletişim olsun diye oynuyosan bu başka biseye giriyor yani.

Ne yapmiş adamda beklemiyordun?
Dişarda hiç mi bir başka kadinla konuşmuyor?
İster avme ister iş yeri .
Evlendik diye zindana atilmadik

Ne yapmiş adamda beklemiyordun?
Dişarda hiç mi bir başka kadinla konuşmuyor?
İster avme ister iş yeri .
Evlendik diye zindana atilmadik
Artık konuşuyo markette çalışan arkadaşa kolay gelsin iyi günler vs diyo mesela. Kimse kimseyü zindana atmadı yazıklarımı okursanız ben eşimi zaten bugüne kadar kısıtlayan bi insan değilim . Ama o bni bazı konularda kısıtlıyooo.. Ben mesela karşı cinste birine harikasın desem bunu istemez biliyorum kendisi istemiyceği şeyleri bana da yapmasın diyorum. Bakın konuşmasın falan demedim yukarda da belittim, denk geldin oynadın geç mesela yada harikasın yerine güzel oynadınız de mesela... Hele de işin içine yalan karıştırma. Bu sizin görüşünüz buda benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…