Ne yapmam lazımm???

Bu durumu degistirir iste, kendisi sizden hicbir erkekle muhatap olmamanizi bekliyorsa o da muhatap olmayacak kadinlarla. Bu iki yüzlülük zira.

Abartıyorsunuz bence. Oyunda denk gelmiş, gel yanıma beraber soralım çok ergence kusura bakmayın. Daha önce bir şeyini mi yakaladınız?

Harikasın lafı gereksiz olmuş sadece o kadar

Son düzenleme:
Bu normal mi peki ben bu tarz durumlardan aslında çok rahatsız olurum amaç ne?

İstemediğinden değil sizden korkusuna kadın tezgahtarla bile konuşamıyor amaaaannn hiç normal değilsiniz

Bende eşim varken kimseyle muhattap olmayı tercih etmem neden mi çünkü insan sevmiyorum kadin erkek farketmeksizin yanlızkende kulaklikla dolaşırim hep çok kısıtlı şeyler konuşurum sevmiyorum herkesle vır vır vır konuşan insanları

Erkek arkadaş konusunda kısıtladı evet .. Sevgiliyken üni ve lise arkadaşlarım instagramda ekliydi bende bana sil diyemedi tepki veririm diye, nişanlanınca ortak kullanalım instagramı diyerek yeni hesap açtı ve sadece aile ve akrabaları birde sen kız ben erkek arkadaşlarımı ekliyelim diye de belirtti. Bende o yüzden diyorum ki ben yapsam kabullenecek bir kişiliği yok ben niye kabullrniyim li neyi göz ardı edeyim. Şöyle ederdim adam gibi denk geldin oynadın öldün bitti işi niye konuşmaya etkileşime götürüyon buna takılıyorum aslında.

İstemediğinden değil sizden korkusuna kadın tezgahtarla bile konuşamıyor amaaaannn hiç normal değilsiniz
Komiksiniz gerçekten beni tanımadan böyle bi tanı koymanız aslında hiç normal değil☺ size biseyleri anlatmak için uğraşmiycam çünkü tanımadığım insana kendimi ne kadar anlatabilirim ben diyorum ki ben o kadar aman amannn sizin dediğiniz kadar korkunç olsam bu adam oyunda oynayamaz 6 yıllık evliliğimizde ben ne ondan kendi zevklerinden vazgeç dedim nede başka bisey. Ben diyorum ki oynadın geç ne diyo yok harikasın yok kanka ayağına giriyosun ben bi erkekle yazışsam kabul eder mi acaba

Ay aynı bennn yemin ederim bende 1 2 tane arkadaşım vardır onlarında çoluk çocuk sık görüşemeyiz zaten, kendi halimde takılmayı çok severim evdeyken bile kulaklıkla şarkı dinlemeyi kitap okumayı filmler falan ...sahilde tek başıma müzik dinleye dinleye yürümeyi çok severim.. Bazen kalabalık aile akraba topluluklarında bile bitsede sakin evime gitsem diyorum insan 2 kişi olunca zamanla yanlızlık seviyo galiba☺

Tabii sırf kadın diye kimseyle konuşmaması çok normal haklısınız...

İkiniz de birbirinizi kısıtlamışsınız işte bi kamyon laf saymadan önce kabullenseydiniz herkesin işi kolaylaşırdı.

Adama gösterin madem niye böyle söyledin diye, ne yapılacağı belli değil mi?

Online oyunlar oynamayı sevmem genelde bilgi ,kelime oyunları oynarım. Eşiniz sizin rahatsız olacağınızı bildiği için ss i silmiş kullanıcı ismini de kırpmış. Ortada aldatmaya dair bir detay kanıt yok fakat harikaydinnn, yanlış anlama oyun bakımından demesi bana erkeklerin bir zirto olduğunu hatırlattı yine

Ben onu kısıtlamadım instagram konusunu da kensi istedi ben değil ben hala kısıtlamıyorum diyorum ki olur oynayabilir oynasın banane ama böyle etkileşimlere gerek var mı diyorum boş geliyo bana çünkü. bir kamyon laf saymak derken vallahi ben sizi anlayamadım k. Bakmayın tavsiyeniz için teşekkür ediyorum adam akıllı konuşcam zaten ben yine kısıtlama taraftarı değilim oyunu sil falan filan bunlara girmiycem sadece gerwk yok boş boş işler yani bunlara kafa patlatana kadar daha faydalı işler yapabilir.. Ha yada oyna geç yani kafana yazık ne uğraşıyosun sanki pubg nin altın anahtarını alacaklar☺

İşte bana da o saçma ve itici geldi ama bazı insanlar anlayamıyo yok senden korktu falan filan ya benden o kadar korksa harikasın yazabilir miydi☺

şu yazınıza kadar sizden çekindiği için yapmış vs diyecektim ama bu mesajınızdan sonra kusura bakmasın
kendi kısıtlıyorsa sorun hesabını çat çat
çöp kutunu boşaltmayı unutmuşsun ben yapsam aynını acaba ne olurdu diyin direkt

İşte bana da o saçma ve itici geldi ama bazı insanlar anlayamıyo yok senden korktu falan filan ya benden o kadar korksa harikasın yazabilir miydi☺
Şimdi günahını almiyim sen takip et bakalım, sana karşı tavırları, cinsellik nasıl mesela, sevgi ilgi gösteriyor mu bunlara bak, oyun oynadıktan sonra büyük ihtimalle artık konuşmaz eğer ki eşine bu kimdi diye sorduysan bundan sonra belli etmez. Erkekler öyle bir zeki oyuncu oluyor ki bazen aklın şaşar. Aldatmak isteyen oyun dışında da her türlü aldatıyor. Bu karaktersizlik meselesi. Ama eşin kesinlikle seni aldatıyor gibi bir şey diyemem. Sana baskı kurup erkeklerle konuşmanı oyun oynamanıı istemeyen, giyimine müdahale eden kısıtlayıcı biriyse kendisi de aynı şeyi yapmamalı o halde.

Benim gıcığıma gidende o. burda bazı arkadaşlar diyolar ki kısıtlayıcısın o yüzden . Aslında kısıtlayıcı olan o ben aynı şeyi yapsam asla istemez ve kabul etmez biliyorum bende diyorum ki bana günah olan şey sana sevap mı

Vallahi bana karşı tavırları ilk evlendiğimizde de çok iyi şimdi de iyi, eşim ev ortamını seven bi insan aslında eve gelir yemek faslı biter sohbet muhabbet çay kahve bazen kendi der film gecesi yapalım yada dışarı çıkalım diye zaten bnmle ilgili olduğu için haftada 2 3 gün oynadığı 3 saatlik oyuna takılmıyorum bende cinsel hayatımızda iyi yani onda da bi sorun yok. Aldattğını kesinlikle düşünmüyorum yukardada belirttim zaten, erkek yayıncılara da mesaj atıyo eşim taktik istiyo falan ama bana saçma gelen oynadın geç, ne diye konuşuyosun ve ben eşimi tanıyosam kendisine yapılsa asla istemez böyle biseyi bende diyorum ki bana günahsa sanada günah.

Şahsi fikrim oyun oynayan erkekten koca olmaz, evli erkeğin derdi işi karısı çocukları olur. Zaten 10 11 saat işte eve gelecek bir de 3 saat oyun sonra uyku karısıyla bir paylaşım kalmıyor. Adama oyun oynarken meyve soyup getirmek kolasını, cipsini getirmek için mi evlendiniz. Benim başıma bir kere geldi bir daha da Allah korusun. Bir de sizi giyim konusunda kısıtlayıp oynamıyorum dediği halde hassasiyetinizi bildiği halde kadınlarla oynaması. Nerden tutsan elinde kalıyor adam. O mesajlar neden silindi madem bir problem olmayacağını düşünüyorsa? Aldatmak sadece yatakta basınca mı oluyor yalan söylemek de aldatmanın başlangıcı, benim de güvenim kırılırdı. Hatta büyük olay çıkarırdım böyle bir durumda.

Evet demek istediğini çok iyi anladım. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi o da yapmasın istiyorsun doğal olarak.

Bir kişi karşı tarafı kısıtlıyorsa o da aynı şeyi kendisi yaptığı içindir misal sana uzun giy diyorsa dışarda diğer kadınların poposuna bakıyor demek, senin erkeklerle oynamana da kızacağını söylüyorsun o da işte kendisi yaparken farklı niyetlerde olduğunu bildiği için.

Şimdi şöyle bunu her gün yapsaydı beni boşlasaydı sabaha kadar oyun oynasaydı doğrudur, ama hergün oynayan biri değil diyelim pazartsi akşamı bnmle ilgilendi salı günü dışarı çıktık eğlendik çarşamda günü yemekten sonra diyo işte benimle işin varmı akraba olam x kişi yazdı girip biraz oynasammı diye bende tolere edebiliyorum sonuçta 7 de oyun oyniycak 10 da kapatıcak biliyorum artık o yüzden bni boşlamadığı taktirde bende saygı duyuyorum.. Ve inanın meyve tabaklarını genelde o yapar bana getiri bu yüzden hafta da 2 gün 3 saat oynadığı oyun bni rahatsız etmiyo aksine bende kendi alanla ilgileniyorum.. Beni rahatsız eden iletişim olması. Oynasın geç ne diye konuşuyosun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…