• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazımm???

İşte evet herşey güzeldi şu ana kadar hiç bir sorunumuz da olmadı ilk defa böyle bisey görüncede şaşırdım yani neden gerek var mıydı diye.
Esiniz kizlarla hic muhatap olmuyor mu? Isyerinde? Okuldan? Ne bileyim kiz arkadaslari hic mi yok?

Ben bu derece sohbetin kisitlanmasini dogru bulmuyorum, bir laf vardır esegin aklina karpuz kacirmak diye. Yine de siz bilirsiniz tabi iliskinizin dinamigi karsi cinsle merhabalasmayi, sohbet etmeyi kaldirmiyorsa bilemeyecegim.

Ben de oyun oynarım, yazışmalarda çok bir şey göremedim açıkçası konu sahibi. Ama mantığınız yanlış geldi onu yazmadan edemeyeceğim. Eğer bir konuşmayla gönlünün kayıp gideceğini düşünüyorsanız evliliğinizde bu sohbetten daha büyük sorunlar var demektir bu bana göre.

Ben özellikle baba nasil olmusum demeden adam kiyafetlerime yorum yapmadigi icin devamli benim ne giydigime bakiyor diye dusunmedim acikcasi nebileyim herkesin kendi aile içi kirici olmamaya çalıstim yanlis kelimelerle yani bana cok garip geliyor sadece. Böyle bir ortaminiz varsa eşinize kizmaniz da normal yapmamasi lazim
Teşekkür ederim🌸.. Aslında ben babamla arkadaş gibiydim kardeşlerim erken evlendi mesela bi ben 28 ime kadar bekledim ,o yüzden babamla annemle daha çok evde kalma fırsatım oldu babamda biraz tutucu ve dindardır aslında ama baskıcı değildi demek istediğini böyle tatlı tatlı dillendirirdi.. Şaka yollu denerdi. Biraz da yaş ilerledikçe bazı pis niyetli insanların salyalarının aktığını gördükçe kendimde biraz değişmek istedim açıkcası şu an yine çok uzun giymiyorum ama bana göre tam ayarında☺ eşime uysam ablam gibi giymemi ister ama taviz vermedim şu ana kadar. Ortamımız da aslında oda biliyo bazı şeylerin yanlış olduğunu çünkü bu tarz olaylarda olay masumane başlasa bile öyle gitmiyo bazen neler duyuyoruz okuyoruz evet yapmaması gerekiyo yukarda bi arkadaşında dediği gibi bir oyuna sebep evliliğinin huzurunu bozmaya gerek yok.

Esiniz kizlarla hic muhatap olmuyor mu? Isyerinde? Okuldan? Ne bileyim kiz arkadaslari hic mi yok?

Ben bu derece sohbetin kisitlanmasini dogru bulmuyorum, bir laf vardır esegin aklina karpuz kacirmak diye. Yine de siz bilirsiniz tabi iliskinizin dinamigi karsi cinsle merhabalasmayi, sohbet etmeyi kaldirmiyorsa bilemeyecegim.
Eşimin iş yeri aşçısına kadar fulk erkek eşim eşim karayollarında çalışıyo kız kadın yok. Ve ben olsada karşı çıkamam biz kadınlar olarak heryerdeyiz zaten toplumun birer parçasıyız. Kısıtlama olarakta inanın şu ana kadar asla kısıtlamadım ölçülü ve kendini bildiğin sürece sıkıntı yok dedim, çünkü benimdr kendime ait alanlarım var. Ama sonuçta biseyi yanlış okarak görüyor ki o alıntıları siliyor öyle değil mi

Ben de oyun oynarım, yazışmalarda çok bir şey göremedim açıkçası konu sahibi. Ama mantığınız yanlış geldi onu yazmadan edemeyeceğim. Eğer bir konuşmayla gönlünün kayıp gideceğini düşünüyorsanız evliliğinizde bu sohbetten daha büyük sorunlar var demektir bu bana göre.
Yo aslında şu ana kadar evliliğimde asla bi sorun yaşamadım ,sadece kendisi bana ben kadın kızlarla muhattap olmam dediği için zamanında ve şu andada böyle biseyi gördüğüm için tuhafıma gitti neden yani.. Hatta bunun boşanma gerekçesi olamiycağınıda yukarda belirttim bu konuşmada aslında bisey yok onu da söyledim. Sadece gerek yok bana saçma geliyo böyle işler

Eşimin iş yeri aşçısına kadar fulk erkek eşim eşim karayollarında çalışıyo kız kadın yok. Ve ben olsada karşı çıkamam biz kadınlar olarak heryerdeyiz zaten toplumun birer parçasıyız. Kısıtlama olarakta inanın şu ana kadar asla kısıtlamadım ölçülü ve kendini bildiğin sürece sıkıntı yok dedim, çünkü benimdr kendime ait alanlarım var. Ama sonuçta biseyi yanlış okarak görüyor ki o alıntıları siliyor öyle değil mi
Siz kızdığınız için siliyor olabilir mi kendisi yanlış görüyor diye değilde

Bide arkadaşlar istediğiniz kadar kısıtlayın o kadar tanıdığım erkek var ki kariları telefonlarını didik didik ediyorlar ama gene kadinlarla konuşmaktan geri kalmiyorlar bu tarz şeyleri engelleyemezsiniz bunu yapacak adam her türlü zaten yapiyor ha adamın bemce yaptığı zaten birşey yok

Siz kızdığınız için siliyor olabilir mi kendisi yanlış görüyor diye değilde
Ama hiç oynadığına şahit olmadım ki daha önce kızıyım. Sadece bir kere yakın arkadaşlarımız oyun için kavga ettiler bende o zmn sohbet ederken demiştim eşime oynuyosa oynuyo ama işi niye sohbet muhabbete getiriyo diye söylemiştim sadecee bunu mu aklında tuttu acaba.

Hayır ben sadece isi bittigi icin sildigini ve cop kutusunu onemsemedigini dusundum.

Ama kod olan ekrandaki resimde kızım adı ve resminin üstünü karalamış o galerisinde duruyo mesela.. Madem yanlış olarak görmüyo niye üstünü karalasın ki
Ee sizin huyunuzu biliyor? Mesela benim esim buna ihtiyac duymaz cunku asla umursamayacagimi bilir.

Yani dedigim gibi siz birbirinizi bu anlamda daha evvel uyardiysaniz, asla karsi cinsle muhatap olunmayacak diye konusup anlastiysaniz o baska.

Ama ben sizin yerinizde olsam niye esime guvenmiyorum diye dusunurum madem boyle bir konu actiniz aklinizda, asil düşünmeniz gerekenin bu oldugunu dusunuyorum.

Ama hiç oynadığına şahit olmadım ki daha önce kızıyım. Sadece bir kere yakın arkadaşlarımız oyun için kavga ettiler bende o zmn sohbet ederken demiştim eşime oynuyosa oynuyo ama işi niye sohbet muhabbete getiriyo diye söylemiştim sadecee bunu mu aklında tuttu acaba.
Tamamda biliyor işte bu durumdan hoşlanmadığını ondan gizliyor bazen yapana degil yaptırana bakmak lazım benim kocam hiç birşeyi silmez mesela yıllık mesajlaşmalar durur muhasebeci olduğu için bir dunya insanla muhattap gayet samimi konusmlarıda var şakalaşmaları cünkü tanışiyor ve ben bunlardan rahatsız olmam

silinen öğeyı geri yükle diyip kendine gönderdikten sonra tekrar silseydın elinde kanıt olurdu kavga çıkartırken inkar eder çünkü yada bunda ne var diyecek kız daha çok tatlanacak of iki ucu boklu değnek

Kıskanç biri değilim, normalde böyle şeylere takılmam ama sırf bunun için hesap sorardım ben. Adamlara bu hakkı niye veriyorsunuz, ne demek kısıtlayıcı? Kusura bakmayın ama ben böyle bir şeyi kabul edemiyorum. Barzolara magandalara insan muamelesi yapıp kibar davranmamak lazım. Onun kabul etmeme hakkı varsa sizin de var. Sorun, hatta hiç nazik kibar olmayın, kendini ne sanıyormuş bir öğrenin.
Vallahi aslında bende o kadar kıskanç dilim ama bu tamamen bana saçma geliyoo çünkü 6 yıldır az çok tanıyosam ben bi erkekle yazışsam kendisi kabul etmez. Ve bende kabul edemesiği şeyi kendinin yapması gıcığıma gidiyo. Ya hadi denk geldin oynadın, oyunun oyna kafanı dağıt ama işi niye konuşmaya götürüyosun ki.

silinen öğeyı geri yükle diyip kendine gönderdikten sonra tekrar silseydın elinde kanıt olurdu kavga çıkartırken inkar eder çünkü yada bunda ne var diyecek kız daha çok tatlanacak of iki ucu boklu değnek
Yok kendime aldım ekran görüntülerini.. Ya aslında varya boş şeyler olduğu için kızıyorum gerek var mı yanii böyle şeylere ya oynuyosan adam gibi oyna geç.

Yok kendime aldım ekran görüntülerini.. Ya aslında varya boş şeyler olduğu için kızıyorum gerek var mı yanii böyle şeylere ya oynuyosan adam gibi oyna geç.
işte erkekler biraz garip o konuda heyecan seviyorlar sonra korkup siliyor yada gereksiz gördü siliyor acaba arkadaşlarına paylaşmak için kaydetip silmiş olmasın gerçi ne önemi var

Tamamda biliyor işte bu durumdan hoşlanmadığını ondan gizliyor bazen yapana degil yaptırana bakmak lazım benim kocam hiç birşeyi silmez mesela yıllık mesajlaşmalar durur muhasebeci olduğu için bir dunya insanla muhattap gayet samimi konusmlarıda var şakalaşmaları cünkü tanışiyor ve ben bunlardan rahatsız olmam
Bu sizin yapınız bisey diyemem.. Yaptırana bakmak lazım derken ben adama diyelim ki hoşlanmadığımı söyledim, yapan o, onun kabahati yokta ben gereksiz boş bulduğum için tepki göstericem diye mi yaptıran oldum yani. Bakın sizin eşiniz muhasebeci evet bir sürü insanla muhattap oluyo müşteri çekmek için yapılan tatlı dile kibarlığa karşı değilim ama iş başka boyutlara giderse çirkinleşebilir bende gerek yol diyorum.

Bu sizin yapınız bisey diyemem.. Yaptırana bakmak lazım derken ben adama diyelim ki hoşlanmadığımı söyledim, yapan o, onun kabahati yokta ben gereksiz boş bulduğum için tepki göstericem diye mi yaptıran oldum yani. Bakın sizin eşiniz muhasebeci evet bir sürü insanla muhattap oluyo müşteri çekmek için yapılan tatlı dile kibarlığa karşı değilim ama iş başka boyutlara giderse çirkinleşebilir bende gerek yol diyorum.
Benim eşimde oyun oynuyor ki yıllarca birlikte de oynadik oyundan bir dünya arkadaş ekledi konuştu etti kadın erkek farketmez mesela benide hep erkek saniyorlardı abi diyorlarda abla diyordum hepsine :) hepimiz birşeyler yapicak olsak oyunlara hiç gerek yok ha dersenki o beni kısıtliyor bende kısıtlicam haklısın ama sadece kendinize eziyet

Ee sizin huyunuzu biliyor? Mesela benim esim buna ihtiyac duymaz cunku asla umursamayacagimi bilir.

Yani dedigim gibi siz birbirinizi bu anlamda daha evvel uyardiysaniz, asla karsi cinsle muhatap olunmayacak diye konusup anlastiysaniz o baska.

Ama ben sizin yerinizde olsam niye esime guvenmiyorum diye dusunurum madem boyle bir konu actiniz aklinizda, asil düşünmeniz gerekenin bu oldugunu dusunuyorum.
Ya aslında şöyle güvenmiyorum değilde daha önce hiç böyle biseye şahit olmadığım için tuhafıma gitti çünkü eşim normalde bi avm ye bi telefon bakmaya bile gitsel karşı cinsle konuşmal istemediği için bni konuşturur mesela kadınlara iyi akşamlar kolay gelsin dışında iletişim kurmaz. Burfa kurunca tuhaf geldi bana da

Back