• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazımm???

Bahsettiğin oyunu anladım silahlı bir oyun olması lazım dimi? Ben de oynuyorum ve erkeklerin kız oyuncu gördüğü zaman ''harikasın'' demesi kadar itici bir şey yok. Sonrasında ''yanlış anlama oyun bakımından'' demesi de NE ALAKA? dedirtir. Kız arkadaş listesinde ekli mi? Belki de masumane bir bilgi öğrenmek istemişte olabilir ama harikaydın gibi bir detaya gerek var mıydı? Erkek oyuncu olsa söylemezdi çünkü bunu :D
İşte bende en çok bu haikaydın ve kanka demesine takıldım ve bana da itici geldi... Arkadaş listesine ekli olmasa takım olabilirler mi o kadar bilgim yok malesef ama kuzenimden bildiğim istek atıp kabul edince takım arkadaşı olabiliyosun galiba

Overwatch ve valorant oynuyorum 3 4 yıl önce de cs go ile rainbow six siege oynuyordum
Overwatch saymıyorum hiç böyle bir oyun oynayan çevremde yok şimdi steam den baktım çoğunlukla olumsuz zaten burda normal kız olmaması
Valorant kadın kaynıyor ne nadiri nasıl denk gelmemiş olabilirsiniz çoğu yeni arkadaşlarımızı buradan edindik buluştuk görüştük kızlar valorantta erkeklerden çok çok daha iyi
Lol e falan gelin bi isterseniz kız oyuncuların çoğunluğunu görün

Rastgele eşleşmiş olabilirler ya da 2-3 oyun oynanmış olabilir ben kendi görüşümü söylüyorum benim için hiç sıkıntı yok ha aynı şekilde siz kısıtlanıyorsanız o zaman eşinize hayırdır demek ki her gördüğün kıza farklı düşünüyorsun diyip olay çıkarın ama ben kimseyi bu şekilde kısıtlamam çünkü benim için erkek kız fark etmez iyi oyuncu olsun yeter ben cinsiyete bakmıyorum bu yüzden karşımdakini kısıtlamak aklıma gelmez
Aslında şöyle ben ondan önce rahat kıyafetler giyen ama abartıya kaçmayan biriydik göbeğim açık gezmesemde kısa giyerdim ve eşim rahatsız olduğu için artk istediğim gibi giyemiyorm. Yani tamam çok uzun giymiyorum kapanmadım ama popo kısmım görinmiycek olacak şekilde onun istediği gibi giyiyorum ben ona saygı duyuyosam ofa duymalı. Bende kısıtlayıcı dilim aslında öyle olsa evlendikten sonra bırak şu oyunu diyebilirdim ama ben ölçülü ve kendini bildiğin sürece sorun yok dedim ama bence bu onun yaptığı yanlış. Sana yapılmasını istemiyceğin şeyi karşındakine yapamazsın.

Aslında şöyle ben ondan önce rahat kıyafetler giyen ama abartıya kaçmayan biriydik göbeğim açık gezmesemde kısa giyerdim ve eşim rahatsız olduğu için artk istediğim gibi giyemiyorm. Yani tamam çok uzun giymiyorum kapanmadım ama popo kısmım görinmiycek olacak şekilde onun istediği gibi giyiyorum ben ona saygı duyuyosam ofa duymalı. Bende kısıtlayıcı dilim aslında öyle olsa evlendikten sonra bırak şu oyunu diyebilirdim ama ben ölçülü ve kendini bildiğin sürece sorun yok dedim ama bence bu onun yaptığı yanlış. Sana yapılmasını istemiyceğin şeyi karşındakine yapamazsın.
Bence değil ama bence benim görüşüme göre hiçbir erkek için giyim değişmemeli bir erkek giydiğim neyden rahatsız oluyorsa dışarıda ağzı açık ona bakıyordur benim için o kadar net

Overwatch saymıyorum hiç böyle bir oyun oynayan çevremde yok şimdi steam den baktım çoğunlukla olumsuz zaten burda normal kız olmaması
Valorant kadın kaynıyor ne nadiri nasıl denk gelmemiş olabilirsiniz çoğu yeni arkadaşlarımızı buradan edindik buluştuk görüştük kızlar valorantta erkeklerden çok çok daha iyi
Lol e falan gelin bi isterseniz kız oyuncuların çoğunluğunu görün
Lolde genelde aram oynuyorum sohbetlere dahil olmuyorum ve fake nickler ile çok fazla kız hesabı açanlar var o yüzden pek skalasını yapamam. Genelde overwatch oynuyorum valorant bende 2 yıl önce kuruluydu sanırım ve evet kız var ben yok demiyorum ama nadir. Rekabetçi girerdim 10 maçtan sadece 1inde kız denk gelirdi. Şu an oyuncu sayısı arttı mı bilmiyorum. Benim mesajda demek istediğim şey yüzde olarak erkek sayısı daha fazla ve iyi oynayan erkeğe denk gelme şansı iyi oynayan kıza denk gelme şansından ve ihtimalinden daha fazla olmasına rağmen (mutlaka o kızdan önce iyi oynayan bir çok erkeğe denk gelmiştir) gidip kız ile bilgi alışverişinde bulunmak istemesi mantıklı gelmedi bana ve değil de zaten ben art niyet ararım bunda

Lolde genelde aram oynuyorum sohbetlere dahil olmuyorum ve fake nickler ile çok fazla kız hesabı açanlar var o yüzden pek skalasını yapamam. Genelde overwatch oynuyorum valorant bende 2 yıl önce kuruluydu sanırım ve evet kız var ben yok demiyorum ama nadir. Rekabetçi girerdim 10 maçtan sadece 1inde kız denk gelirdi. Şu an oyuncu sayısı arttı mı bilmiyorum. Benim mesajda demek istediğim şey yüzde olarak erkek sayısı daha fazla ve iyi oynayan erkeğe denk gelme şansı iyi oynayan kıza denk gelme şansından ve ihtimalinden daha fazla olmasına rağmen (mutlaka o kızdan önce iyi oynayan bir çok erkeğe denk gelmiştir) gidip kız ile bilgi alışverişinde bulunmak istemesi mantıklı gelmedi bana ve değil de zaten ben art niyet ararım bunda
Ben aramam farklı bir kullanım teknik görmüş olabilir sormak istemiş olabilir ben art niyetle kimseye sormadığım için kimseden de art niyet aramam iki yıl önce bende valorant yoktu geçen sene başladık ve gerçekten kız dolu çok iyi oyuncular var hatta pubg oyuncularının hepsi orada çünkü pubg de pc de eşleşmek artık takımın yoksa imkansız hale geldi oyuncular o kadar azaldı bize de ordan kayanlar tavsiye etmişti geçen sene baya cinsiyetler eşite yakındı velev ki olmasın yine de art niyet aramam arayacak kadar kurcalamam çünkü bende oynuyorum aynı şekilde hiçbir erkeğe kurcalatmam bin kişi aynı heroyu kullanır ben birinin tarzını beğenir ona sorarım bin kişi aynı ekipmanı silahı kullanır birinin tarzını o an beğenir ona sorarım bu yüzden art niyet aramam

Bence değil ama bence benim görüşüme göre hiçbir erkek için giyim değişmemeli bir erkek giydiğim neyden rahatsız oluyorsa dışarıda ağzı açık ona bakıyordur benim için o kadar net
Yani içini bilemiyorum hiç şahit olmadım bu tarz biseyine ama aileside biraz o kafada diye bende saygı duydum.. Yani eşimi tanıyorum ben bir oyunda erkekle oynasam hatta yazışsam buna sıcak bakmaz biliyorum ha bisey yapmaz ama uyarır ve kontrol eder. Bende buna takıldım neden kendisinin rahatsız olacağı biseyi bana yaptı diye.

işin açıkçası ne ben bi erkek kısa giyme dedi diye giyimimi değiştiririm
ne de bi erkeğe oyunda kızlarla mesajlaşma derim, bunlar tarzım olan şeyler değil.

Yani içini bilemiyorum hiç şahit olmadım bu tarz biseyine ama aileside biraz o kafada diye bende saygı duydum.. Yani eşimi tanıyorum ben bir oyunda erkekle oynasam hatta yazışsam buna sıcak bakmaz biliyorum ha bisey yapmaz ama uyarır ve kontrol eder. Bende buna takıldım neden kendisinin rahatsız olacağı biseyi bana yaptı diye.
çünkü o erkek...
siz zaten oyun oynamıyosunuz ki öyle bir risk yok
siz ona kısa giyme poponu kapat da demiyorsunuzdur?

kolay yani erkekler için kadınlara "onu yap bunu yapma" demek, alışmışlar, öyle görmüşler vs. ama kendilerine gelince yemiyor, böyle yandan dolanıyorlar...

İşte bende en çok bu haikaydın ve kanka demesine takıldım ve bana da itici geldi... Arkadaş listesine ekli olmasa takım olabilirler mi o kadar bilgim yok malesef ama kuzenimden bildiğim istek atıp kabul edince takım arkadaşı olabiliyosun galiba
Ben farklı düsünüyordum ama istek atılınca takımarkadaşı olunuyormuş deyince yanıldım galiba. Hangi oyun? Ona göre yorum yapayım

Ben aramam farklı bir kullanım teknik görmüş olabilir sormak istemiş olabilir ben art niyetle kimseye sormadığım için kimseden de art niyet aramam iki yıl önce bende valorant yoktu geçen sene başladık ve gerçekten kız dolu çok iyi oyuncular var hatta pubg oyuncularının hepsi orada çünkü pubg de pc de eşleşmek artık takımın yoksa imkansız hale geldi oyuncular o kadar azaldı bize de ordan kayanlar tavsiye etmişti geçen sene baya cinsiyetler eşite yakındı velev ki olmasın yine de art niyet aramam arayacak kadar kurcalamam çünkü bende oynuyorum aynı şekilde hiçbir erkeğe kurcalatmam bin kişi aynı heroyu kullanır ben birinin tarzını beğenir ona sorarım bin kişi aynı ekipmanı silahı kullanır birinin tarzını o an beğenir ona sorarım bu yüzden art niyet aramam
Sen aramazsın ben ararım bu art niyetli olduğum için değil art niyetlilere çok fazla denk geldiğim için ben aynı zamanda moto kuryeyim erkeklerin ciğerini biliyorum

işin açıkçası ne ben bi erkek kısa giyme dedi diye giyimimi değiştiririm
ne de bi erkeğe oyunda kızlarla mesajlaşma derim, bunlar tarzım olan şeyler değil.

çünkü o erkek...
siz zaten oyun oynamıyosunuz ki öyle bir risk yok
siz ona kısa giyme poponu kapat da demiyorsunuzdur?

kolay yani erkekler için kadınlara "onu yap bunu yapma" demek, alışmışlar, öyle görmüşler vs. ama kendilerine gelince yemiyor, böyle yandan dolanıyorlar...
O kadar haklısınız ki aslında evet benim yapmiycamdan emin o yüzdende rahat benim o tarz şeylere ilgi göstermediğimi de biliyoo... Ama nisbeten şeyler yapmak gelmiyo içimden o yüzden yüzleşicem benim derdim aslında mesajlaşma demek değil ki çünkü bu içinde olan bunu her türlü yapar ruhun duymaz benim derdim bana yalan konuşması..
Giyim konusu da aslında söyle oldu benim babamda rahatsızdı bu konuda her defasında benle konuşurdu erkekler pis bakarlar kızım vs diye ve babamın hasta olduğunu öğrendim evlenmeden önce ve onu kırmamak için yavaş yavaş değiştirdim tarzımı zaten babamıda 5 yıl önce kaybettik.

Ben farklı düsünüyordum ama istek atılınca takımarkadaşı olunuyormuş deyince yanıldım galiba. Hangi oyun? Ona göre yorum yapayım

Pubg oynuyo bende tam bilmiyorum istek atılınca takım arkadaşı oluyosunuz galiba yanlış biliyosam aydınlatın

Sizinki biraz misillemeye dönmüş sanki.

Ben de oyun oynarim ve oynarken erkek oyuncu kadin oyuncu diye ayirmam. Konustuklari konuda da bir şey yok normal görünüyor. 🙄
Peki oyun oynadığınız için size bisey sorayım bu konuşma olabilmesi için takım arkadaşı olarak birbirilerini oyunda eklemeleri gerekiyor mu lobide yorumlaşmak için falan

Merhabalar ilk defa bi konu açıyorumm ve kafam aşırı karışık . Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemediğim için sizlerden hem öneri alıp hemde anlatıp bi nebze içimi boşaltmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Eşimle severek evlendik 6 yıldır çok güzel giden bi evlliğimiz var birbirimizi bu güne kadar kıracak üzecek bisey yapmadık.. Ama taki birkaç güne kadar. Eşim oyun oynayan birisi ama bağımlı değil haftada 2 3 gün oynar oda erkek bi akrabamızla yada bazen tek ve bu oyun 2 3 saat arası sürer çalıştığı için yorgun olur ve ancak kafasını dağıtmak için oynar sonra kapatır.. Geçen onun telefonundan bi resimi kendime atacakken yanlışlıkla sildim sonra çöp kutusuna geri gidip resmi bulup geri yüklenip ama biseyi farkettim, çöp kutusunda silinmiş bir video ve bir resim bunlar oyuna ait bir ekran kaydı . Orda bi kızla oyun oynamış ve yazışmış yazışmanın başı yok ortadan kayıt almış galiba oyunu.yazışma aynen şöyle.
Kız gelicem yazmış
Eşim: tamam
Sonra oyun bitmiş galiba.
Eşim : harikaydın
Kız : hahaha
Eşim : yanlış anlama oyun bakımından
Kız : teşeklürler
Eşim: iyi oynuyosun silah hiç sekmiyo yazmış ve oyunla ilgili neyle oynuyosun falan yazmış hassasiyet falan sormuş o kadar anlamam ama oyunla ilgili yani.
Kız :16 pro yazmış
Eşim: kanka ben( telefon markası) bununla ama kasıyo falan yazmış.
Neyse sonra kız buna bi kod atmış onunla dene yazmış. Sonra konuşma bitmiş eşimde o kodu almış resimde kırpmış kızın ismini silip fotolara eklemiş.. Kızın attığı kod resminde kız olduğu ve adı göründüğü içinde videoyu ve resimi silmiş.. Bunu görünce öyle şaşırdım ki çünkü eşimden beklemiyodum , bana kızlarla oyun oynamadığını söylemişti çünkü ve böyle biseyi ilk defa gördüm.. Ve eşim benim bu konuda ki fikrimi bilir beni asıl kıran o, daha önce bu konudan evliliği dağılan bi arkadaşım var onlar hakkında sohbet ederken falan bu konudaki fikrimi beyan etmiştim yani işin içine kızla oynamak girdimi işin çirkinleştiğini farklı yerlere gidebileceğini vs. Vs.yani yaptığının bni kızdırıcağını ve kıracağını biliyo aslında hatta o kadar emin ki video ve resimleri silmiş.. Bunu gördüğümden beri hayat enerjim düştü evet konuşmalarda kötü bisey yok ama neden yani neden bunu düşünmekten uyuyamıyorum ona artık nasıl güvenicem bilemiyorum bana söylesin diye saçma sapan itiraf ediyoruz ama yargılamıyoruz oyunu bile oynadım kendi söylesin içimi rahatlatsın diye ama yok.. Ne yapıcam ne düşüncem bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız yada ne düşünürdünüz şimdiden teşekkür ediyorum.
Şimdilik bir şey yok. Kadın yüz verse olur. Gereksiz işler. Evliliklerini bu kadar kolay riske atmaları çok itici

Şimdilik bir şey yok. Kadın yüz verse olur. Gereksiz işler. Evliliklerini bu kadar kolay riske atmaları çok itici
İşte bende bu yüzden takıldım aslında evet konuşmada bisey yok ama gerekte yok oyun bu yani sonunda altın anahtar vermiycekler dimi sana bu çaba bu gayret niye ve yanlış olduğunu veyahut benim rahatsız olacağımı gayet farkında ki gizlemiş ve silmiş bana da söylememiş... Bi oyun için bunlara gerek var mı bende bunu diyorum.

Bahsettiğin oyunu anladım silahlı bir oyun olması lazım dimi? Ben de oynuyorum ve erkeklerin kız oyuncu gördüğü zaman ''harikasın'' demesi kadar itici bir şey yok. Sonrasında ''yanlış anlama oyun bakımından'' demesi de NE ALAKA? dedirtir. Kız arkadaş listesinde ekli mi? Belki de masumane bir bilgi öğrenmek istemişte olabilir ama harikaydın gibi bir detaya gerek var mıydı? Erkek oyuncu olsa söylemezdi çünkü bunu :D
Aynen öyle. Harikaydın yazıp bide yanlış anlama demek aşırı aşırı itici. Karşı taraf yumuşak konuşsa yürüyecek direk.
Ve eşinin rahatsız olacağından emin olduğundan silmiş.

Bahsettiginiz oyun ne bilemiyorum, ama cok iyi bildigimiz devasa online oyunlardan birinin Tr lideri cok yakin bir kiz arkadasimdi zamaninda, hatta daha sonrasinda ünlü bir oyuncu oldugu icin diyar diyar gezdirilmisligi var ve onlarca erkek oyuncu arkadasi vardi ki bazilari daha sonra twitch/discord yayınları yaparak farkli seylerde denediler ama arkadasim hicbiriyle sevismedi, yakindik yani sevisse bilirdim, illa kotu düşünmeye hic gerek yok.

Neyse sakladigi ekran goruntusu de aleni bi sekilde donanim paylasimiyla alakali yani herhangi bir romans soz konusu dahi degil.

Evliliginiz sahane gidiyormus, masallah, suphanallah🧿 su kadarcik meseleyi buyutup yuvanizin altina dinamit dosemeyin.

Back