• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazımm???

Aynen öyle. Harikaydın yazıp bide yanlış anlama demek aşırı aşırı itici. Karşı taraf yumuşak konuşsa yürüyecek direk.
Ve eşinin rahatsız olacağından emin olduğundan silmiş.
Aslında karşı tarafta kızmamış ki hahaha yazmış gülmüş yani buda ondan sonra yanlış anlama oyun oynama anlamında dedim yazmış.

İşte bende bu yüzden takıldım aslında evet konuşmada bisey yok ama gerekte yok oyun bu yani sonunda altın anahtar vermiycekler dimi sana bu çaba bu gayret niye ve yanlış olduğunu veyahut benim rahatsız olacağımı gayet farkında ki gizlemiş ve silmiş bana da söylememiş... Bi oyun için bunlara gerek var mı bende bunu diyorum.
Ya ne gerek var “harikasın” gibi bi övgüye. Hadi denk geldi oynadın geç niye sohbete giriyorsun? Kadın biraz gevşek konuşsa devam edecek konuşma.
Ne kadar emin ki rahatsız olacağından siliyor bunları bi de. Bile bile lades.
Sorun yoksa sen de oyna adamlarla oyun. Adamlar saba harikasın desin ama sonra da yanlış anlama desin tabi.

Peki oyun oynadığınız için size bisey sorayım bu konuşma olabilmesi için takım arkadaşı olarak birbirilerini oyunda eklemeleri gerekiyor mu lobide yorumlaşmak için falan

Benim oynadigim oyunlarda konuşmak icin illa birini eklemek gerekmiyor. Özel ayri bir pencerede konuşmak icin kimisinde eklemek gerekiyor kimisinde o da gerekmiyor.

Bahsettiginiz oyun ne bilemiyorum, ama cok iyi bildigimiz devasa online oyunlardan birinin Tr lideri cok yakin bir kiz arkadasimdi zamaninda, hatta daha sonrasinda ünlü bir oyuncu oldugu icin diyar diyar gezdirilmisligi var ve onlarca erkek oyuncu arkadasi vardi ki bazilari daha sonra twitch/discord yayınları yaparak farkli seylerde denediler ama arkadasim hicbiriyle sevismedi, yakindik yani sevisse bilirdim, illa kotu düşünmeye hic gerek yok.

Neyse sakladigi ekran goruntusu de aleni bi sekilde donanim paylasimiyla alakali yani herhangi bir romans soz konusu dahi degil.

Evliliginiz sahane gidiyormus, masallah, suphanallah🧿 su kadarcik meseleyi buyutup yuvanizin altina dinamit dosemeyin.
İşte evet herşey güzeldi şu ana kadar hiç bir sorunumuz da olmadı ilk defa böyle bisey görüncede şaşırdım yani neden gerek var mıydı diye.

Ya ne gerek var “harikasın” gibi bi övgüye. Hadi denk geldi oynadın geç niye sohbete giriyorsun? Kadın biraz gevşek konuşsa devam edecek konuşma.
Ne kadar emin ki rahatsız olacağından siliyor bunları bi de. Bile bile lades.
Sorun yoksa sen de oyna adamlarla oyun. Adamlar saba harikasın desin ama sonra da yanlış anlama desin tabi.
İşte bende buna kızıyorum. Hadi oynadın diyelim oyun bitti kapat git ne diye konuşuyosun ki birde övüyosun.

Merhabalar ilk defa bi konu açıyorumm ve kafam aşırı karışık . Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemediğim için sizlerden hem öneri alıp hemde anlatıp bi nebze içimi boşaltmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Eşimle severek evlendik 6 yıldır çok güzel giden bi evlliğimiz var birbirimizi bu güne kadar kıracak üzecek bisey yapmadık.. Ama taki birkaç güne kadar. Eşim oyun oynayan birisi ama bağımlı değil haftada 2 3 gün oynar oda erkek bi akrabamızla yada bazen tek ve bu oyun 2 3 saat arası sürer çalıştığı için yorgun olur ve ancak kafasını dağıtmak için oynar sonra kapatır.. Geçen onun telefonundan bi resimi kendime atacakken yanlışlıkla sildim sonra çöp kutusuna geri gidip resmi bulup geri yüklenip ama biseyi farkettim, çöp kutusunda silinmiş bir video ve bir resim bunlar oyuna ait bir ekran kaydı . Orda bi kızla oyun oynamış ve yazışmış yazışmanın başı yok ortadan kayıt almış galiba oyunu.yazışma aynen şöyle.
Kız gelicem yazmış
Eşim: tamam
Sonra oyun bitmiş galiba.
Eşim : harikaydın
Kız : hahaha
Eşim : yanlış anlama oyun bakımından
Kız : teşeklürler
Eşim: iyi oynuyosun silah hiç sekmiyo yazmış ve oyunla ilgili neyle oynuyosun falan yazmış hassasiyet falan sormuş o kadar anlamam ama oyunla ilgili yani.
Kız :16 pro yazmış
Eşim: kanka ben( telefon markası) bununla ama kasıyo falan yazmış.
Neyse sonra kız buna bi kod atmış onunla dene yazmış. Sonra konuşma bitmiş eşimde o kodu almış resimde kırpmış kızın ismini silip fotolara eklemiş.. Kızın attığı kod resminde kız olduğu ve adı göründüğü içinde videoyu ve resimi silmiş.. Bunu görünce öyle şaşırdım ki çünkü eşimden beklemiyodum , bana kızlarla oyun oynamadığını söylemişti çünkü ve böyle biseyi ilk defa gördüm.. Ve eşim benim bu konuda ki fikrimi bilir beni asıl kıran o, daha önce bu konudan evliliği dağılan bi arkadaşım var onlar hakkında sohbet ederken falan bu konudaki fikrimi beyan etmiştim yani işin içine kızla oynamak girdimi işin çirkinleştiğini farklı yerlere gidebileceğini vs. Vs.yani yaptığının bni kızdırıcağını ve kıracağını biliyo aslında hatta o kadar emin ki video ve resimleri silmiş.. Bunu gördüğümden beri hayat enerjim düştü evet konuşmalarda kötü bisey yok ama neden yani neden bunu düşünmekten uyuyamıyorum ona artık nasıl güvenicem bilemiyorum bana söylesin diye saçma sapan itiraf ediyoruz ama yargılamıyoruz oyunu bile oynadım kendi söylesin içimi rahatlatsın diye ama yok.. Ne yapıcam ne düşüncem bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız yada ne düşünürdünüz şimdiden teşekkür ediyorum.
Eşin tehlikeli sularda geziyor, dikkat etsin de boğulmasın ...

İşte bende buna kızıyorum. Hadi oynadın diyelim oyun bitti kapat git ne diye konuşuyosun ki birde övüyosun.
Şimdi burada 2 durum var benim gözümde.
1-oyunu gerçekten oyun diye oynar. Oyuncu gözetmez. Sen de aynı şekilde oyun oynarken kadın erkek ayırt etmeden oynarsın bunu normal karşılar.
2- kendi oynar karşı cinsle bunu saklar. Sana gelince aşırı kısıtlayıcı davranır. Neden? Çünkü kendisi karşı cinse oynarken başka gözle bakar

Şöyle söyliyim sizde oyunu oynuyosunuz bilirsiniz bu kız oyunda takım akadaşı olarak görünüyo yani ilk defa oynamamışlar ve oyun bittikten sonra lobi de yazışmışlar.. Ve şuda var eşim kıskanç ve kısıtlayıcı yani ben yapsam kabul etmez biliyorum.
Aynısını yapın bakalım ne yapacak, kendisine göre yanlış olan birşeyi neden yapıyor o halde ...

Kıyafet kısıtlaması sizin özgür haklarınızdan birine saldırı buna saygı duymanız gerekmez .
Sizi alırken nasıl aldıysa öyle olmalı .ben buna daha çok takıldım şahsen .

benım eşimde oyun oynuyor süreklide bana da Allah aşkına şu oyunu sende oyna takıma destek ver diyip duruyor 🤣🤣
sende indir sende oyna kocanla şüphelerindende kurtulursun .

İsterse 50 kadınla tanışsın oyunda çokta tın
Zaten kapıdan çıktımı binlerce kadınla karşılaşıyor kadın çalışmayan petroller bile kalmayacak bu gidişle o yüzden evde oturan son silinenlerden silme imkanı olan telefonuna rahatça ulaşabildiğiniz adamın aklına karpuz kabuğu sokmayın derim ben

Siz yaparsanız bir şey demez flört değil tanışma değil bir şey değil oyun esnasında bir soru ben oyun oynarken biri soru sorunca cevap bile vermiyorum bırakın daha birine anlık gidip gel senin yanında sorayım vs bunu kimse yapmaz eşinize de böyle yapmaya devam ederseniz sadece yeni yollar bulmasına katkınız olur 1 nazınızı çeker 2 çeker 3. De seninle mi uğraşcam der geçer adamın aklında olmayanı zorla aklına sokmayın
Aynısını yapsın, görsün ona göre tavır alsın...

Şimdi burada 2 durum var benim gözümde.
1-oyunu gerçekten oyun diye oynar. Oyuncu gözetmez. Sen de aynı şekilde oyun oynarken kadın erkek ayırt etmeden oynarsın bunu normal karşılar.
2- kendi oynar karşı cinsle bunu saklar. Sana gelince aşırı kısıtlayıcı davranır. Neden? Çünkü kendisi karşı cinse oynarken başka gözle bakar
Aslında şöyle eşim genelde yanımda oynar ve bi akrabam olan erkekle oynar sesleri genelde de duyarım ve bazı çok iyi oynayan yayıncı erkekler var onlarada yazıyo mesela görüyorum taktik falan istiyoo ama ilk kez bi kızla oynadığını gördüm

Aslında şöyle eşim genelde yanımda oynar ve bi akrabam olan erkekle oynar sesleri genelde de duyarım ve bazı çok iyi oynayan yayıncı erkekler var onlarada yazıyo mesela görüyorum taktik falan istiyoo ama ilk kez bi kızla oynadığını gördüm
Ya işte göster trip at bitsin. Şimdi bundan boşanacak değilsin ama bi göz korkutma iyi gelir. Ayağını da denk alsın.
Yılanın başını küçükken ez derler ya o hesap 😄

Kıyafet kısıtlaması sizin özgür haklarınızdan birine saldırı buna saygı duymanız gerekmez .
Sizi alırken nasıl aldıysa öyle olmalı .ben buna daha çok takıldım şahsen .

benım eşimde oyun oynuyor süreklide bana da Allah aşkına şu oyunu sende oyna takıma destek ver diyip duruyor 🤣🤣
sende indir sende oyna kocanla şüphelerindende kurtulursun .

İsterse 50 kadınla tanışsın oyunda çokta tın
Zaten kapıdan çıktımı binlerce kadınla karşılaşıyor kadın çalışmayan petroller bile kalmayacak bu gidişle o yüzden evde oturan son silinenlerden silme imkanı olan telefonuna rahatça ulaşabildiğiniz adamın aklına karpuz kabuğu sokmayın derim ben
Kıyafet biraz farklı oldu aslında rahmetli babamda çok konuşurdu bnmle güzel kızsın bide böyle giyip baktırma kendine kıskanıyom kızımı derdi şakalaşırdık hatta eşimle tanıştığım sene babamın hasta olduğunu öğrendik aslında o vesile oldu ama kıyafetimi çokta değiştirmedim bel üstüydü belden bi tık aşa yaptım sonra babamın hastalığı tedavi kaybetme derken çok bi değişiklik yapmadığım içinde bana absürt gelmedi kaldı öyle.

Kıyafet biraz farklı oldu aslında rahmetli babamda çok konuşurdu bnmle güzel kızsın bide böyle giyip baktırma kendine kıskanıyom kızımı derdi şakalaşırdık hatta eşimle tanıştığım sene babamın hasta olduğunu öğrendik aslında o vesile oldu ama kıyafetimi çokta değiştirmedim bel üstüydü belden bi tık aşa yaptım sonra babamın hastalığı tedavi kaybetme derken çok bi değişiklik yapmadığım içinde bana absürt gelmedi kaldı öyle.

Esinize tepki gelince babanizi da kattiniz yani rahmetli olmuş bir şey demek istemem ama bu muhabbeti baba yapinca da cok normal degil ki ne alaka babam bana bakacak ve guzelsin kiskaniyorum diyecek ve kiyafetime karisacak. Yani ben babamin karsisina gecip kiyafetim nasil olmus diye sormasam adam bana erkekler nereme bakar diye dusunmez ya. 🙄 sorsam da oyle bir sey demedi tabi. Giydiginiz de alti ustune popo ustune inmeyen üstler.

Babaniz karistigi icin esinizin mudahalesi de normal geliyor haliyle yapacakta bir sey yok bu konuda benim veya baskalarinin yorumu önemsizz aslinda.

Ve şuda var eşim kıskanç ve kısıtlayıcı yani ben yapsam kabul etmez biliyorum.
Kıskanç biri değilim, normalde böyle şeylere takılmam ama sırf bunun için hesap sorardım ben. Adamlara bu hakkı niye veriyorsunuz, ne demek kısıtlayıcı? Kusura bakmayın ama ben böyle bir şeyi kabul edemiyorum. Barzolara magandalara insan muamelesi yapıp kibar davranmamak lazım. Onun kabul etmeme hakkı varsa sizin de var. Sorun, hatta hiç nazik kibar olmayın, kendini ne sanıyormuş bir öğrenin.

Esinize tepki gelince babanizi da kattiniz yani rahmetli olmuş bir şey demek istemem ama bu muhabbeti baba yapinca da cok normal degil ki ne alaka babam bana bakacak ve guzelsin kiskaniyorum diyecek ve kiyafetime karisacak. Yani ben babamin karsisina gecip kiyafetim nasil olmus diye sormasam adam beni inceleyip erkekler nereme bakar diye dusunmez ya. 🙄 Giydiginiz de alti ustune popo ustune inmeyen üstler.
Yoo eşime tepki gelmesini istemesem bu konuyu açmam sadece o kısmı açıklamak istedim .. Babaya kıyafet göstermeye de gerek yok aynı evde yaşıyoruz bi yere giderken gelirken beraber giderken görüyo sonuçta. Ve eşim şu anda giydiğimden daha uzun giyemem konusunda arada nabız yokluyo ablam kardeşlerim kapalı mesela tunik giyiyolar , eşimde bak ne güzel giyiyolar sana da yakışır diyo ama duymuyorum bile

Yoo eşime tepki gelmesini istemesem bu konuyu açmam sadece o kısmı açıklamak istedim .. Babaya kıyafet göstermeye de gerek yok aynı evde yaşıyoruz bi yere giderken gelirken beraber giderken görüyo sonuçta. Ve eşim şu anda giydiğimden daha uzun giyemem konusunda arada nabız yokluyo ablam kardeşlerim kapalı mesela tunik giyiyolar , eşimde bak ne güzel giyiyolar sana da yakışır diyo ama duymuyorum bile

Ben özellikle baba nasil olmusum demeden adam kiyafetlerime yorum yapmadigi icin devamli benim ne giydigime bakiyor diye dusunmedim acikcasi nebileyim herkesin kendi aile içi kirici olmamaya çalıstim yanlis kelimelerle yani bana cok garip geliyor sadece. Böyle bir ortaminiz varsa eşinize kizmaniz da normal yapmamasi lazim

Ben de oyun oynayan biriyim kız oyuncu nadir olur oyunda o kadar erkek varken, o kadar iyi oynayan erkek varken onlara sormayıp gidip kız ile bilgi alışverişi yapması bana pek mantıklı gelmedi
Muhtemelen pubg ve tahmin etmiceniz kadar kadın oyuncu var mesela bizim 4lü grubumuz var oyunda ve cokca birinci oluruz ;) o kadar erkeğin içinde yazışmalarda birşey yok zaten arkadaş büyutuyor

Back