Ne Yapmam Lazım

Yorumlarınıza saygı duyuyorum, bu söylediklerinizi harfiyen katılıyorum ancak inanın içinde bulunduğum şartlar bunu gerektiriyor. Adama elli kez diyorum çocuk görür duyarsa çok kötü olur, ilerideki yaşayacağı sıkıntıları anlatıyorum. Eskiden herkes aynı odada yatıyormuş, onlar ne yapıyordu o zaman diyor.. uyanmaz korkma, bişey olmaz. Ya bi cinnet anında vuracağım ya onu ya kendimi, anlaşılamamak, iletişimsizlik kadar kötü bi şey daha yok. Hepiniz ufak tefek sorunlar dışında mutlusunuz sanırım, daim olsun. İnanın yaşayan bilemez. Nasıl tahammül ettim şaşırıyorum. Pazar günü yatalım biraz diyorum, saat 9u geçince oğlanı yolluyor yanımıza, annen çay koysun kahvaltı yapalım diyormuş kv. O evde önüme geleni hayat diye yaşıyorum.
Eviniz kaç oda salon yok mu varsa çocuklarınız için oraya yatak yapın derim.

Yorumlarınıza saygı duyuyorum, bu söylediklerinizi harfiyen katılıyorum ancak inanın içinde bulunduğum şartlar bunu gerektiriyor. Adama elli kez diyorum çocuk görür duyarsa çok kötü olur, ilerideki yaşayacağı sıkıntıları anlatıyorum. Eskiden herkes aynı odada yatıyormuş, onlar ne yapıyordu o zaman diyor.. uyanmaz korkma, bişey olmaz. Ya bi cinnet anında vuracağım ya onu ya kendimi, anlaşılamamak, iletişimsizlik kadar kötü bi şey daha yok. Hepiniz ufak tefek sorunlar dışında mutlusunuz sanırım, daim olsun. İnanın yaşayan bilemez. Nasıl tahammül ettim şaşırıyorum. Pazar günü yatalım biraz diyorum, saat 9u geçince oğlanı yolluyor yanımıza, annen çay koysun kahvaltı yapalım diyormuş kv. O evde önüme geleni hayat diye yaşıyorum.

ama kalkıp koyuyorsunuz değil mi

yıllardır da koydunuz

ilk bunu dediğinde kalkmasaydınız bunlar olmazdı

en fazla o zaman kavga çıkar ya herru ya merru olur olay çözülürdü

bosanin cekilmez.
beni düsünmeyen adamla bir ömür zor.
cinsellik önemli bana göre.

Annemde korku vardı hep, babasından dolayı güven duymayacak erkeklere evlenmeyecek diye
Böyle bir korku olamaz sevgili konu sahibesi.
Annen toplum baskısı korkusundan başında babası yok bu kötü yola düşecek diye düşünürler diye korkmuş seni habire biriyle evlendirmeye çalışıp bu durumdan böyle düşüncenin oluşmasından kurtulmaya çalışmış.
Tek başına çocuk büyütmek zor olur ama kendinizden emin olduğunuzda kimseyi takmamak gerekir.
Annenin korkusu bu olmuş yani laf söz gelir diye, oturup erkeklere güvenip güvenmeyeceğini düşünmemiştir bile.

Bir erkek, bir kadinin vajinasindan nasil tiksinir bu cok garip. 1.si ya kendisi saf ayagina yatiyor yada sizi saf goruyor. ! Bu tur tiplemelerde erken bosalma sorunu da vardir allah bilir. Soyle ya kocana her zaman ben senin isini goruyorum 1 kerede sen beni mutlu et de 8 yil oldu daha iliski icinde tatmin olmak nasil birsey goremedim de! Olacak sey var olmayacak sey var bacagina dokunuyormus birde sanki kadin anlamicak nereye dokundugunu hay mal hay :D tovbe yarebbim cok sinirlendim simdi.

Valla bu adamı da boşamak ne zevkli olur ya.

Hem Niye içine atıyorsun? İşin gücün de varmış. Adamda duygu yok, para yok, çocukları boyu kadar olmuş hâlâ anası danasıyla yaşıyor, cinsel olarak mutsuzsun, üstelik sana çürümüşsün diyerek suçu üzerine de yıkmayı biliyor. Hastalıkların baş göstermiş. Kızınızın yanında seks yapacak kadar biçare hallere düşmüşsünüz. Daha neresinden tutup düzeltilebilir? koca adam olmuş. Bir tane ömrünüz var onu da şu sünepe adamlar için harcayabiliyorsunuz ya, çok şaşırıyorum. Mezarda mı mutlu olmayı hayal ediyor Türk Kadınları?

Bu arada kızın o seslerinizi de bilinçaltına itiyor. Büyüdüğünde içten içe size kızacak büyük ihtimal. Anne baba olarak nasıl böyle hatalar yapabiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Rol gereği sesler çıkarmanı geçtim, kızım duyar, sarsılır diye de mi düşünmüyorsunuz? Belli ki ikiniz de kendinizi kaybetmiş değilsiniz yaptığınız rol ise.
Şu siteye girdim gireli dünyaya bakışım değişti, insanlardan bıktım insanlığımdan tiksindim ya.
bunların hepsini anlattım, sesleri duyması bile sakıncalı diye, yazları bağ evinde oluyorlar hepsi, biz evde yalnız kalıyoruz o zaman haliyle zevk hali insanda ses çıkıyor, ama kızım varken hiç ses çıkarmam, ya ben çıkarmasam nolcak, o iş tabiatıyla sesli bi iş zaten.. iyiki yazmışım buraya, hepinizin söyledikleri bana güç veriyor, inşllah düzene koymaya çalışacağım

Ah canım benim..Herşeyi geçtimde tek taraflı birlikte olmanıza çok uzuldum.ne demek ıslak filan diye dokunmamak.Ne demek rol yapmak.tabiiki sogursun.Ama bunlar düzelmeyecek şeyler değil düzelir zamanla esininde gayretiyle. Annenizede çok.kizdim catladiydi sanki.Okuyan kızı evlendirme derdine dusmus

Böyle bir korku olamaz sevgili konu sahibesi.
Annen toplum baskısı korkusundan başında babası yok bu kötü yola düşecek diye düşünürler diye korkmuş seni habire biriyle evlendirmeye çalışıp bu durumdan böyle düşüncenin oluşmasından kurtulmaya çalışmış.
Tek başına çocuk büyütmek zor olur ama kendinizden emin olduğunuzda kimseyi takmamak gerekir.
Annenin korkusu bu olmuş yani laf söz gelir diye, oturup erkeklere güvenip güvenmeyeceğini düşünmemiştir bile.
Büyük ihtimalle oydu korkusu, o olacak oldu, tek başıma kalırım perişan olurum korkusu yok, çocukları vermek istemez, arada çocuklar ziyan olur diye korkuyorum

Ah canım benim..Herşeyi geçtimde tek taraflı birlikte olmanıza çok uzuldum.ne demek ıslak filan diye dokunmamak.Ne demek rol yapmak.tabiiki sogursun.Ama bunlar düzelmeyecek şeyler değil düzelir zamanla esininde gayretiyle. Annenizede çok.kizdim catladiydi sanki.Okuyan kızı evlendirme derdine dusmus
Dayının yanında kalınca öyle olmak zorunda kaldı, elde avuçta para yok, baba denen müsvvetteden sürekli tehdit, nafakayı ödemez, ah şimdiki aklı olacak insanın...

Yok ben hiç tiksinmedim, yatakta bi erkek ne severse onu da yapıyorum, ama artık anlaşılamamak zoruma gidiyor, bana dokunmasını istemiyorum. Bunun sonrasında iyice soğuyacağım sanırım
Bence sizde yatakta onun sevdiği şeyleri yapmayın neden o zevk alsın diye kendinizi zorlayacaksınız?
Siz onun tek gecelik bir şey yaşadığı biri değil eşisiniz ne demek yani vajinanıza dokunmaması.
Valla eşinizden tiksinmeden iyi sabretmişsiniz yıllarca. Ben olsaydım bu adamla aynı yatağa bile girmezdim.
Siz onun için herşeyi yapıyorsunuz adamın sizin zevk almanız için hiçbir çabası yok.

Evet var, üstlerini çok açıyorlar diye istemiyor kv, kp salonda yatıyor. Kızım yine bizimle
Eger ayrı oda varsa ayırın o zaman derim çocuk bu elbette üstlerin açılır saat kurup takip edersiniz.

Bence sizde yatakta onun sevdiği şeyleri yapmayın neden o zevk alsın diye kendinizi zorlayacaksınız?
Siz onun tek gecelik bir şey yaşadığı biri değil eşisiniz ne demek yani vajinanıza dokunmaması.
Valla eşinizden tiksinmeden iyi sabretmişsiniz yıllarca. Ben olsaydım bu adamla aynı yatağa bile girmezdim.
Siz onun için herşeyi yapıyorsunuz adamın sizin zevk almanız için hiçbir çabası yok.
Bu devirde bu işleri bilmeyen yoktur herhalde, bizde de tecrübe yok ama okuyoruz öğreniyoruz. Konuşmayı düşünüyorum oldu oldu, olmadı, sen sağ ben selamet...

Tek çare ayrı eve çıkmak. Maaşınız var tutun ev ve deyin ya gelirsin ya kalırsın. Alıp çocukları çıkın.
Bir oturmak kadar iğrenç bir şey yok. Tüm bu sorunlarınız da hep aile içinde yaşamaktan, yoksa çözülmeyecek şeyler değil.

Tek çare ayrı eve çıkmak. Maaşınız var tutun ev ve deyin ya gelirsin ya kalırsın. Alıp çocukları çıkın.
Bir oturmak kadar iğrenç bir şey yok. Tüm bu sorunlarınız da hep aile içinde yaşamaktan, yoksa çözülmeyecek şeyler değil.
Kesinlikle haklısınız, umarım bu soğukluğum ayrı eve çıktığımda düzelir..

Evet var, üstlerini çok açıyorlar diye istemiyor kv, kp salonda yatıyor. Kızım yine bizimle
Kızınız artik her seyi anlayacak yaşta,onlar bunun farkında olmaya bilirler cahillikten,ama siz bi ogretmensiniz,bir annesiniz siz ya,korkmuyor musunuz cocuga bi travma yasatmaya?psikolojisini bozmaya?ne demek kv istemiyor salonda uyumasini,ne demek eşim bosver bise duymaz diyor?kendiniz için bazi seylere katlanıp susabilirsiniz de,kizin için evladiniz icin niye susuyorsunuz?Çok rahatsiniz ya,yazik o cocuga..kavga edebilirsiniz eşinizle,odaları degistire bilirsinz kv mesela sizin oda daha buyukse gelsin iki cocukla da uyusun,veya salonda uyusunlar kp ile siz de arada kalkip üstünü kapatin,zaten sizinle uyuyunca sanki ustu acilmiyor ayni sey degil mi?gerekirse bag eve gidin orda yapin isinizi,veya hic olmadi tuvallete yapin ne bilim ya istiyen bin care bulur,bence hepsi bahane,rahatlığınizi bozmak istemiyorsunuz sadece...

Back