Ne Yapmam Lazım

çocuğunuzla aynı odadayken mi seks yapıyorsunuz?

odamızda hep çocuk oluyor oğlum dedesi babannesi ile yatıyor kızım bizim yanımızda onların odası hemen dibimizde zaten. Ses çıkarıyorum ister istemez sessiz ol napıyorsun öyle deyip azarlıyor.

bence siz aynı boyutta değilsiniz eşinizle. yani nasıl anlatsam?o sizi algılayabilecek düzeyde değilmiş gibi geldi bana.
siz aileniz yüzünden belki küçük yaşta sağlıklı düşünememiş kaderinize razı olmuşsunuz. ama öğretmensiniz. ne bileyim gündemi, güncel hayatı filan takip ediyorsunuzdur herhalde?
eşinizle ilgili, sadece aile işine gelip giden bir esnaf canlanıyor gözümde..
Evet eşim öyle biri, ben mesela kitap okumayı, film izlemeyi çok severim. Ne zaman elimde kitap görse ne çok okuyorsun diyor, bilmiyorum ortak noktamız hiç yok..

peki babaanne dede ile kalan ne alemde

babaanne dedenin seks hayatını izlemek anne babadan daha fenadır sanki

kusura bakmayın hata sizde

çocuğu yaparken bu nerede yatacak demediniz mi

ev iki oda mı

yani apartman dairesi mi müstakil mi

sizin yatak odası kv nin odası bir de oturacak oda mı var sadece

bu evde iki çocuk sığılır mı

8 yıldır ev bitecek diye beklemişsiniz

bekleyin biraz daha

o zaman düzelir umarım ama seks vs konusunda da açık olun

zaman yaratın birbirinize mesela hafta sonu

çocuklar uyanınca babaanne baksın siz ikiniz kalın odada vs vs

açıkça eşinizi yönlendirin ya da olmadı sürpriz deyip siz yönetin ilişkiyi, hatta kraliçe olun vs vs

Yorumlarınıza saygı duyuyorum, bu söylediklerinizi harfiyen katılıyorum ancak inanın içinde bulunduğum şartlar bunu gerektiriyor. Adama elli kez diyorum çocuk görür duyarsa çok kötü olur, ilerideki yaşayacağı sıkıntıları anlatıyorum. Eskiden herkes aynı odada yatıyormuş, onlar ne yapıyordu o zaman diyor.. uyanmaz korkma, bişey olmaz. Ya bi cinnet anında vuracağım ya onu ya kendimi, anlaşılamamak, iletişimsizlik kadar kötü bi şey daha yok. Hepiniz ufak tefek sorunlar dışında mutlusunuz sanırım, daim olsun. İnanın yaşayan bilemez. Nasıl tahammül ettim şaşırıyorum. Pazar günü yatalım biraz diyorum, saat 9u geçince oğlanı yolluyor yanımıza, annen çay koysun kahvaltı yapalım diyormuş kv. O evde önüme geleni hayat diye yaşıyorum.

calısmayı brakma
ayrı ev sart kirada olsa cıkın

zihninin bosaltmassan tatmin olmassın zaten.

esinle konus acıkla ama bu durumu ona hazırla yani sıkınıılarını ve evliliğinizizn kötülüğünü konsantre olamadıgınıda .

bide unutma tek önemli sey saglık düsünüp düsünüp üzülme . sabrt evinde yapılıyormus

bide unutma tek önemli sey saglık düsünüp düsünüp üzülme . sabrt evinde yapılıyormus
teşekkür ediyorum, sağolun. Herşeyin başı sağlık, çürümüşüm zaten öyle diyor şaka yollu, yatıp kalsam yüzüme bakan olmaz..

Siz eşimi seçtim diyorsunuz ama başka bi çareniz yokmuş. Eşiniz başka bi kafa siz ayrı bi dünyasınız. Yatak odası da uymayınca evliliğiniz neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Yani eşiniz ılımlı uyumlu olsa bi eş olarak sizi anlıyor olsa idare edilir.
Maaşınızı nasıl harcıyorsunuz. Siz kendi tasarrufunuzu yapın. Madem 10. ayda eviniz bitiyor dişinizi sıkın. Birden değişmek eşiniz ve ailesi tarafından yanlış yorumlanır belki ama sizde yavaş yavaş değişin. Mesela pazar günü oğlanı gönderse bile kalkmayın yoruldum falan deyin. Hafta sonu çocukları alın sinemaya gidin sonra çocuklarınla başbaşa yemek yiyin. Bi sonraki hafta avm ye gidin. Böyle böyle planlar yapın. Psikolojik olarak ayrı takılın biraz. Emin olun bi iki hır gür alışırlar.
Yatak odası olayını eşinize muhakkak söyleyin. Hiç tatmin olmadım. Zevk almıyorum bu yüzden sevişmek istemiyorum deyin. Net olun bence.
Boşanmak son çare bence evliliğiniz kurtulur

Siz eşinizden tiksiniyor musunuz peki?
Yani yatağa isteyerek mi giriyorsunuz mecburiyetten mi?
Ailenizide anlamak mümkün değil 1 yıl sonra mezun olup kendinize göre biriyle evlenmenizi bekleyememişler.
Zorla kızını birine vermeye çalışmak ne demek bütün hayatınız mahvolmuş.

Siz eşinizden tiksiniyor musunuz peki?
Yani yatağa isteyerek mi giriyorsunuz mecburiyetten mi?
Ailenizide anlamak mümkün değil 1 yıl sonra mezun olup kendinize göre biriyle evlenmenizi bekleyememişler.
Zorla kızını birine vermeye çalışmak ne demek bütün hayatınız mahvolmuş.
Yok ben hiç tiksinmedim, yatakta bi erkek ne severse onu da yapıyorum, ama artık anlaşılamamak zoruma gidiyor, bana dokunmasını istemiyorum. Bunun sonrasında iyice soğuyacağım sanırım

ben en çok aileyle yasamaya takıldım öğretmensin ve kocanın ailesiyle yaşıyorsun yaslilarla oturup kalkarsan genç yaşında yaslanirsin tabi ne yap et ayrı eve çıkart duzelmezse o zaman dusunursun

öncelikle sakın işinizi bırakmayın..
sizin evliliğiniz bence ayrı eve çıkmadan ayrı bir aile olmanın bilincine eşiniz varmadan düzelmez..
eşiniz hala ailesinin güdümünde gibi..
hiç kendi kendinize kalmamışsınız ki..
daha çok gençsiniz, hayatınızın kontrolünü artık kendi elinize alın..

Yorumlarınıza saygı duyuyorum, bu söylediklerinizi harfiyen katılıyorum ancak inanın içinde bulunduğum şartlar bunu gerektiriyor. Adama elli kez diyorum çocuk görür duyarsa çok kötü olur, ilerideki yaşayacağı sıkıntıları anlatıyorum. Eskiden herkes aynı odada yatıyormuş, onlar ne yapıyordu o zaman diyor.. uyanmaz korkma, bişey olmaz. Ya bi cinnet anında vuracağım ya onu ya kendimi, anlaşılamamak, iletişimsizlik kadar kötü bi şey daha yok. Hepiniz ufak tefek sorunlar dışında mutlusunuz sanırım, daim olsun. İnanın yaşayan bilemez. Nasıl tahammül ettim şaşırıyorum. Pazar günü yatalım biraz diyorum, saat 9u geçince oğlanı yolluyor yanımıza, annen çay koysun kahvaltı yapalım diyormuş kv. O evde önüme geleni hayat diye yaşıyorum.
Ya böyle bir hayat olamaz vallahi. ..
Siz anlattikca kendimi sizin yerinize koyuyorum çok zor be..
Bence uzulmekten başka çözüm bulmaliyiz.
Böyle olmaz ya ...
Hayır biteceksede bitsin ya sen insan değil misin acaba ?
Konuş kocanla ve ilk iss ayrı eve çıkın. Anlat tüm derdini ona.
İçime attım bır gün bile sormadin diyin.
Ben sizi hiç uyumlu görmüyorum ya .. Bu adam sizi mutlu falan edemez.
Bide ne bilim ayrılmaz falan diye düşünüp iyice recep ivedige bağlamış baksana.
Sen anlattikca recep geliyo aklıma ama o bile romantik be.
Kendine yapma bunu .
Eğitimli insansın ya.
Konuş bak konuş
Hemen yarın.
Evden başla konuya ve cinselliğe gel.
Ben mutlu değilim de.
Ama sen diliyle değil ben diliyle anlat ki kavga edemesin güzelce anlat.
Yok baktın olmuyo konusturmuyo ayilik yapıyo.
Ciddi ciddi bu şekilde yürümez de.
De ki ciddiligini görsün.
Belki değişir çabalar.
Yasin genç daha .
Çocuğun olabilir ama aynı evin içinde olmaz.
Bu bi evlilik bile deGil yaaa
Oh adam işini görsün hadi yallah. ..
Oldu canım.
Artık harekete geç lütfen

Bir eğitimci olarak bunun farkındayım, eminim çocuğun uyuduğundan, dediğiniz gibi bi ihtimal de var tabi, onun için de söylediğim de saçma tepkiler verecek bi koca değil olaya anlayışla yaklaşacak bi koca lazım, kiraya çıkalım diyorum ailesi izin vermiyor. Oturduğumuz ilde kirada oturmak ayıp sanki. Kendileri de öyle yaşamışlar, alışkın onlar kadının sadece hizmet etmesine sadece erkeğin isteklerinin olmasına. Bi erkek içmiyorsa dövmüyorsa eli ekmek getiriyorsa öpte başına koy..
Çocuk kaç yasinda

Ya böyle bir hayat olamaz vallahi. ..
Siz anlattikca kendimi sizin yerinize koyuyorum çok zor be..
Bence uzulmekten başka çözüm bulmaliyiz.
Böyle olmaz ya ...
Hayır biteceksede bitsin ya sen insan değil misin acaba ?
Konuş kocanla ve ilk iss ayrı eve çıkın. Anlat tüm derdini ona.
İçime attım bır gün bile sormadin diyin.
Ben sizi hiç uyumlu görmüyorum ya .. Bu adam sizi mutlu falan edemez.
Bide ne bilim ayrılmaz falan diye düşünüp iyice recep ivedige bağlamış baksana.
Sen anlattikca recep geliyo aklıma ama o bile romantik be.
Kendine yapma bunu .
Eğitimli insansın ya.
Konuş bak konuş
Hemen yarın.
Evden başla konuya ve cinselliğe gel.
Ben mutlu değilim de.
Ama sen diliyle değil ben diliyle anlat ki kavga edemesin güzelce anlat.
Yok baktın olmuyo konusturmuyo ayilik yapıyo.
Ciddi ciddi bu şekilde yürümez de.
De ki ciddiligini görsün.
Belki değişir çabalar.
Yasin genç daha .
Çocuğun olabilir ama aynı evin içinde olmaz.
Bu bi evlilik bile deGil yaaa
Oh adam işini görsün hadi yallah. ..
Oldu canım.
Artık harekete geç lütfen
Çok teşekkür ederim nazik yorumunuz için, bu dediklerinizi yapmaya çalışacağım, ev meselesini her Allahın günü söylüyorum zaten, yapılıyor işte diyor.. başkası olsa yerimde pılını pırtını toplar hiç ses etmeden giderdi, ah yapamıyorum ben..

Valla bu adamı da boşamak ne zevkli olur ya.

Hem Niye içine atıyorsun? İşin gücün de varmış. Adamda duygu yok, para yok, çocukları boyu kadar olmuş hâlâ anası danasıyla yaşıyor, cinsel olarak mutsuzsun, üstelik sana çürümüşsün diyerek suçu üzerine de yıkmayı biliyor. Hastalıkların baş göstermiş. Kızınızın yanında seks yapacak kadar biçare hallere düşmüşsünüz. Daha neresinden tutup düzeltilebilir? koca adam olmuş. Bir tane ömrünüz var onu da şu sünepe adamlar için harcayabiliyorsunuz ya, çok şaşırıyorum. Mezarda mı mutlu olmayı hayal ediyor Türk Kadınları?

Bu arada kızın o seslerinizi de bilinçaltına itiyor. Büyüdüğünde içten içe size kızacak büyük ihtimal. Anne baba olarak nasıl böyle hatalar yapabiliyorsunuz anlamak mümkün değil. Rol gereği sesler çıkarmanı geçtim, kızım duyar, sarsılır diye de mi düşünmüyorsunuz? Belli ki ikiniz de kendinizi kaybetmiş değilsiniz yaptığınız rol ise.
Şu siteye girdim gireli dünyaya bakışım değişti, insanlardan bıktım insanlığımdan tiksindim ya.

Son düzenleme:
Back