Seçe seçe bu adamı mı seçtiniz koca diye yahu.Ben çok üzüldüm en güzel yillariniz heder olmuş resmen.Boşanın diyemem ama ben yerinizde olsam on kere boşanmıştım çok sabırlı bi kadınsınız
üzüldüm ya
Nasıl savaşsın?
Kocasina sevişmeyi öğretecek değil... yani şeyini şöyle kullan diye adami yönetemez demi...? Ten uyumu diye birşey vardir...
Adam sorumsuz. Kira yok diye paralari savurmuş. Kredi borcu gırtlakda. Bu kadin adami zorlami ADAM yapsin.
Hadi diyelim başardı. Adam yatakda sex profisi oldu... para biriktirip sonunda çıkdı ayri eve...
Kadinin yillari geri gelecekmi?
Kadrolu öğretmenmisiniz? Öyleyse sakın işinizi bırakmayın.
Merhaba lütfen işi direk boşanmaya getirmekten önce eşinizi karşınıza alın ve konuşun adam akıllı .
Hatta hemen.
Seninle çok ciddi bişey konuscam diyon ve güzel dille bunları ona diyin.
Yok adam gibi cvp vermezse çözüm yolu olmazsa ya da seni anlamaya calismazsa o zaman biter bu evlilik.
Ne güzel işin var .
Onsuzda olur yani mutsuz olmaktansa ayrılırsin.
Ama herseyden önce çabala konuş emek ver.
Belki adam düzelecek
Allah yardimcin olsun canim okurken uzuldumEvet, haklısınız, konuşmakta yarar var. Yine de işe yarayacağını sanmıyorum. Örneğin dün gece annesigil bi yere gitti bu da hemen iş görecek ya, çocukları uyuttu falan beni yatağa çağırdı, neyse tam başladık aşağıdan zil çaldı, boşver duyma diyor, ben zaten tedirginim çocuklar uyanacak diye, sen beni boşver konsantrasyonunum bozuldu zaten, sen bitir işini dedim, kendi işini bitirdi ben öyle kaldım. Ben demeden anlasın bazı şeyleri istiyorum. Ondan sonra durup durup senin canın mı sıkkın diyor. Dedim ki ya bi işe başladık ben yarım kaldım sen bitirdin bu yetmez mi canımın sıkkın olmasına. Tamam haklısın demiyor, ona göre bu durum erkeklere has. Bi evliliğin yatak odası mutlu değilse tamamı mutlu olmuyormuş onu anladım..
Bi an gelecek ki o cesareti bulacağım, hiç dillendirmemiştim bunları yıllardır, artık öyle değil, şimdi bi adım ötesi ciddi bi hamle yapmaya geldi..Allah yardimcin olsun canim okurken uzuldumyasin daha cok genc. Mesleginde var. Ozguvenli ol, isteklerini dile getir. Anlamiyorsada yani yapicak birsey yok. Kendine yeni yol cizeceksin. Baskalari catir catir yaptiriyo vallahi. Umarim seninde isine yarar burda yazilanlar. Toobe toobe heryerini suruyor, elini suruncemi tiksiniyor, senin kocada komik
sonuc olarak neymis ?herseyin basi kendine guvenmek ve biraz cesaret.Takdir ettim kendisini :)herşeyin başı cesaret
komşunun kızı elti aldı elti ben herşey de problem çıkaran ailenle bir de aynı kese daha fazla oturamam deyip gitti (evlenip gidilen yer ilçe şehir değil elti okumuş değil) gidip geldiler kadın çocuk olmasına rağmen gelmedi
sonunda adam ev düzdü bütçeyi de ayırdı kadın öyle geldi eve (ben gelirsem olmaz dediklerinizi yapmazsınız boşuna çağırmayın gelmem demiş ilkokul mezunu he bunu yapan)
bizim lise mezunu cesaret edemeyip aynı apartmanda bir bütçeyle ki sadece mecburi ihtiyaçları karşılanarak otuuyor köyden ilçeye gelen kız akıllı çıktı
ilçeden merkeze ile taşındı
bunu anlattım
cesaret toplayın ve olmadan geri adım atmayın diye
Ya hepsine aile çok baskı yaptı, bende baktım kurtuluş yok o arada ilk geleni seçtim.Okadar kisi gelip gitmiş eleme filan yapmişsiniz en iyisi boyle miydi yani? Hayir çok asıktim gozum gormedi desen onu bile anlayacagim şu durumda ama mantik evliliginde mantiksizlik yapmak?
Istedigi kadar iyi insan olabilir anne, bsba yaninda evlilik olmaz, sadece iyi bir insan olmak evlilik yurutmek icin yeterli degildir. Iyi koca, iyi baba, iyi insan farkli şeylerdir.
Çekip gidemiyorsan kalır çekersin.
Çocuklarini dusunursen bu evlilik bitmez ama onlar buyudukce baska sorunlar cikicak kendi mutlulugun adina bosannak en mantiklisi fakat esinle sıkı bir konusma yapmalisin isteklerini dile getirmelisin yapmiyorsa son çare..ama duzenini bozsbilir misin bilemiyorun oda bir cesarettir.
Cocuklarin saglikli bir ortamda buyuyemez eger bu soyledigin olaylar olduysa .. her seyin bir kolayi vardir rabbim buyuk bence yeterli miktarda para biriktirirsen ayril cocuklarinida alirsin onlara soruyorlar kimi istiyorsun diye ..kanunlar var ortada ama sürdurursen bu evliligi hicbiriniz mutlu olmazsinzİnanın bende bilemiyorum. Ben şimdi yola çıksam ayrılalım diye çocukları kullanmaya kalkarlar, geçen bi kavgamız oldu, hiç bu şekilde olmamıştı. Küfürler, üzerime yürümeler, defol git istemiyorum seni, çocuklarımı bırak defol git dedi. Onları vermek istemez, doldururlar bana karşı, iki taraflı berbat bi durum Rabbim kimseyi böyle durum ıçinde bırakmasın..
Çok haklısınız, Rabbim yardımcımız olsunCocuklarin saglikli bir ortamda buyuyemez eger bu soyledigin olaylar olduysa .. her seyin bir kolayi vardir rabbim buyuk bence yeterli miktarda para biriktirirsen ayril cocuklarinida alirsin onlara soruyorlar kimi istiyorsun diye ..kanunlar var ortada ama sürdurursen bu evliligi hicbiriniz mutlu olmazsinz
Teşekkür ederim, öyle olacak gibi, sağolun tekrardan..10. Ay da ev bitiyor dediniz,bir süre dişinizi sıkın ve ayri eve gecince şart koşun,cinsellikle ilgili Aile terapistine gidebilirsiniz...Bu konu da ki mutsuzlugunuzu gormesi lazim ama kararli olun...Duzelmeyecek bir durum göremiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?