Merhaba arkadaşlar, ben 30 yaşında 8 yıllık evli, iki çocuk annesi bi öğretmenim. Hikayeye en başından başlayayım, sabır gösterip okuyanlar haklarını helal etsinler. 16 yaşındaydım anne babam ayrıldığında, bir daha babam görmek görüşmek istemedi. Bende o zamandan sonra biraz çalıştım biraz okuma gayretiyle üniversite kazandım okuluma giderken aile ısrarı üzerine görücü kabul etmeye başladım. Annemde korku vardı hep, babasından dolayı güven duymayacak erkeklere evlenmeyecek diye. O zaman daa dayımın yanında kalıyorduk annemle ikimiz. Neyse baktım her gelene bi düşün bu iyi bundan iyisi olmaz gibilerinden ısrar oluyor. Baktım olmayacak, dedim seç bari sana en iyi geleni. Eşimi seçtim, bir yıl üniversiteyi bitirmek için bekleyip evlendik. O bir yılda tabi çok fazla bi araya gelemedik birbirimizi evlendikten sonra tanımaya başladık. Kendisi önlisans mezunu, esnaf. Ailesiyle beraber yaşıyoruz ilk günden beri. İnsanlık olarak çok iyi biri. Alkol yok kadın ayağı yok şiddet yok çocuklarına çok iyi bi baba. Ama hiç özel günde özel bi kutlama yapmaz, tatil nedir hiç bilmiyoruz, bağ evimiz var hafta sonu yine hep beraber oraya gidiyoruz. Eve sürekli misafir gelir, çat kapı çoğu zaman, büyükler bizde olduğu için. Ben ilk zamanlar çocuklar olsun, kendini toplalasın diye çalışmadım. Şimdi 3 yıldır çalışıyorum, o kadar kıskanç ki başımın etini yiyor çık işten diye. Bunu derken de benim sağlık sorunlarımı gösteriyor gerekçe olarak, hastaymışım ben kaldıramıyorsun diyor. Neyse bende dedim al evimi çalışmayayım yatır sigortamı ver maaşımı otururum evimde. Ama bugüne kadar beraber oturuyoruz diye harcadı da harcadı beş kuruş birikim olmadı kredi üstüne kredi kafayı yemek üzere.. birde affınıza sığınarak söylüyorum, yatakta ben sadece rol yapıyorum, evlendiğin günden beri hiç tatmin olmamışımdır. Bunu söyleyemiyorum, çok sığ fikirli biri, bu durumu desem hemen yanlış anlayıp karşı savunmaya geçecek. Örneğin çok işveli cilveli bi hatunum, azıcık öpse sevse hemen hazır hale geliyorum. Bikaç kez eliyle denedi eli ıslandı haliyle o sıvıdan rahtsız oluyor, okşuyor gibi yapıp bacağıma sürüyor. Bu durum beni uzaklaştırıyor. Bende bugüne kadar hep kendimi tatmin ediyorum, evli bi kadının bunu yapması çok kötü, onur kırıcı.. odamızda hep çocuk oluyor oğlum dedesi babannesi ile yatıyor kızım bizim yanımızda onların odası hemen dibimizde zaten. Ses çıkarıyorum ister istemez sessiz ol napıyorsun öyle deyip azarlıyor. Ya bilmiyorum konudan konuya atladım sanırım. Ama velhasıl ben soğudum, ortada iki evlat var çıkıp gidilmiyor. Zihin olarak bitmiş bi evliliğim var, karşı tarafa göre hiç sorun yok. Atılacak her adım aileye soruluyor, benim bi annem var zaten ona gidecekken bile sorun çıkıyor mutlaka ağlatıyor beni ya giderken ya geldiğimde.. içime ata ata dert sahibi oldum, göğüslerimde kitleler var, astım hastası oldum. Şu yaşta ihtiyar kadınlar gibiyim yaşam enerjim yok... sabır gösterip okursanız birde sağduyulu olarak yorum yaparsanız minnettar kalırım. Rabbime emanet olun
herkes ne kadar cabuk bosan - bosanmalisin - annenin evine gitmelisin diyor anlayamiyorum ya.. yuvalar kolay kurulmuyor, savasmayi önermek yerine, cözümler önermek yerine hemen bosan demeyin insanlara yagercekten cok üzülüyorum bunlari okudukca..
Kizinizla ayni odadayken mi beraber oluyorsunuz anlamadim?Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ayrı eve çıkma fikri başta eşimde yoktu, bende illa isterim diyemedim, o zaman anneme de iş düşüyordu, alması gerekenler vardı ve bi geliri yoktu babamdan nafaka alıyor o zaman 250 tl gibi bişeydi. Ses edemedim başta, şimdi o da istiyor ama önümüzdeki yılın 10. Ayında bitecek evimiz yapılıyor. Ya yan odada birileri varken veya odada bi çocuk varken ben konsantre olamıyorum, 8 yıllık ilişkide doyum yaşamamak ne demek. Etrafımda arkadaşlarım var gözlerinin içine kadar gülüyorlar ben yaşama sevincimi kaybettim resmen bitse de gitsek havasındayım. Akşam olacakta bana elini sürecek diye tedirgin oluyorum..
Nasıl savaşsın?
Kocasina sevişmeyi öğretecek değil... yani şeyini şöyle kullan diye adami yönetemez demi...? Ten uyumu diye birşey vardir...
Adam sorumsuz. Kira yok diye paralari savurmuş. Kredi borcu gırtlakda. Bu kadin adami zorlami ADAM yapsin.
Hadi diyelim başardı. Adam yatakda sex profisi oldu... para biriktirip sonunda çıkdı ayri eve...
Kadinin yillari geri gelecekmi?
Kizinizla ayni odadayken mi beraber oluyorsunuz anlamadim?
Uyudugundan emin misiniz? Belki duyuyo. Korkmuyor musunuz cocugunuzda travma yaratma olasılığından? Ben bu konularda pek bilgi sahibi degilim ama sonuçları kötü olabilir bu yaptığınızınEvet, çünkü kızımın beşiği odamızda, başka yer yok kalabileceği, o uyuyor bizde koştur koştur o işe girişiyoruz..
Çok yanlış yapıyosunuz, benim annem-babamda yapardı ben küçükken, hepsini hatırlıyorum, uyuyor numarası filan yapardım ama kendimi çok iğrenç hissederdim.Evet, çünkü kızımın beşiği odamızda, başka yer yok kalabileceği, o uyuyor bizde koştur koştur o işe girişiyoruz..
Uyudugundan emin misiniz? Belki duyuyo. Korkmuyor musunuz cocugunuzda travma yaratma olasılığından? Ben bu konularda pek bilgi sahibi degilim ama sonuçları kötü olabilir bu yaptığınızın
bence gayet de kari koca birbirinden beklentilerini söylemeliler yatakta.. neyi nasil istediklerini, neyi istemediklerini.. bosayinca daha mi mutlu olacak saniyorsun? düsünce farki, saygi duyuyorum.. ama bosaninca da baska dertler cikiyor meydana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?