- 29 Mayıs 2021
- 3.357
- 14.247
-
- Konu Sahibi yagmurcicegii
Yalancı kocana ses çıkaramayıp hırsını niye eski eşten çıkarıyorsunki ne bu nefret dikkat ette bu beddua dönüp seni bulmasın. İnanmak istiyorsun dimi kocanın melek olduğuna o kötülük yapamaz onu o kadın kandırmıştır diye. Bence bir uğraş bul kendine takıntı iyi birşey değil. hasta edersin kendini hiç eski eşi suçlama ne yapıyorsan kendine sen yaparsın birde o eşin.Allah belasını versin zaten
Aynen, ayni kadınla tatile gidip, beraber sıkça vakit geçiren kocaya doğru düzgün laf yok, evlilik hamilelikle birlikte devam ediyor, ona güvenimde sıkıntı yok deniyor gayet ama kadının Allah belasını versinmis.
Bela okuyacaksan sen ayrılık acısıyla bir deri bir kemiğe dönüştüğün zamanlarda eski eşiyle gününü gün eden kocana edeceksin asıl.
Kaç tane üyeye yazdım. Cocuga hiçbir zaman kötü davranmadım davranamam ben vicdansız bir insan değilim.
Erkek 10 yasında
Ayda bir gelmesinin sebebi annesi. Biz değiliz.Kendin yazmışsın artık eve gelmesini istemiyorum diye. Ayıp ya gerçekten, el kadar çocuk bunlar. Kocandan alamadığın hırsı, çocuktan almaya çalışıyorsun. Ayda bir bile gelmesi fiyasko, adam çocuğuna kendi yeni kurduğu hayatta yer verememiş düzen oturtamamış.
Eğer çocuğu olan biriyle evleniyorsan, bu çocuğun evliliğin sürdüğü süre boyunca hayatının parçası olacağını bilirsin. İyi halini kötü halini göreceksin demektir bu. Ne kadar ayıp ve kötü bir niyet öyle babasının yaşadığı eve gelmemesini istemek. Karnında da bu çocuğun kardeşi var.
Ayda bir gelmesinin sebebi annesi. Biz değiliz.
ee ondan bile rahatsızsın ama onu napıcaz.Ayda bir gelmesinin sebebi annesi. Biz değiliz.
Ayda bir bizde kalıyor sadece diğer türlü görüşüp aktivite yapıyorlarAyda bir görüşmek dışında bu çocukla babası hiç aynı eve girmiyor mu zaman geçirmiyorlar mı? Ayrılmış anne babaların çocuklarının imkan varsa hem anne hem baba evinde odası, kendisine ait alanı olması gerek. Ne kadar beceriksiz bir adam senin kocan. Birde onda suç bulmuyorsun. Hayret verici.
Gerçekten eski eşin sıkıntılı olduğu durumlarda olabilir ama buradaki koca eski eşle tatil yapmış, beraber vakit geçirmiş, samimi pozlar vermiş gayet. Adam soluğu ilk fırsatta bu sorunlu denen kadının yanında almış.Ya simdi 2.eslerden muhtemelen linc yiyecegim ama benim lafim bundan rahatsiz olanlara. Madem bu kadar rahatsizlar neden evleniyorlar ben onuda cozemiyorum. Adamlar mukemmel eski esleri daima sorunlu. Neden evlendiniz dedim ama cevap kadin sıkıntılı.
Bakın cocuga kötü davranmam hakkım değil gelmesin de diyemem benim demek istediğim şuydu hani eşim çocuk için diye bir bahane uydurmuş ya kendince acaba o yüzden böyle travma gibi mi cocuk bize geldiğinde o anlar aklıms geliyor demek istedimee ondan bile rahatsızsın ama onu napıcaz.
Yok ben mesajları kendim gördüm kadın çok değişik. Şu am kendi Evli olmasına rağmen hala biseyler yapmaya calısıyor
İşte yalanı duyduğun anda rest çekip boşanabilseydin bu travmayı yaşamazdın. Eşini gördüğün zamanda travma yaşaman lazım yalanı o söyledi onun yüzüne nasıl bakıyorsun?Bakın cocuga kötü davranmam hakkım değil gelmesin de diyemem benim demek istediğim şuydu hani eşim çocuk için diye bir bahane uydurmuş ya kendince acaba o yüzden böyle travma gibi mi cocuk bize geldiğinde o anlar aklıms geliyor demek istedim
Oluyor zaten merak etmeyin.İşte yalanı duyduğun anda rest çekip boşanabilseydin bu travmayı yaşamazdın. Eşini gördüğün zamanda travma yaşaman lazım yalanı o söyledi onun yüzüne nasıl bakıyorsun?
Tek fark eski eş asya kadar karakterli değilmis yılışık bişey belli ki mikropHer şey Ali için diyen bir Volkan daha.
Aynen çocuğu için beraber tatile gitmişlerdir, aynı odada kalmışlardır ve dahası...
Birlikte sürekli ve samimi vakit geçirme sebepleri de çocuk. Kadının hastalıklı gibi görünme sebebi de kocanız kusura bakmayın. Kim bilir nasıl davranıyor kadına da sizin evliliğinizi yok gibi görmesine sebep oluyordu.
Kocaniza gerekli tepki göstermeyip günah keçisi olarak çocuğunu seçmeniz de diyecek bir şey bulamadım. En isinize gelen yolu secmişsiniz
Peki boşanmak için ikinci yalanı mı bekliyorsunuz?Oluyor zaten merak etmeyin.
Sizi kandıran,aldatan kocayla evliliğe devam edip,çocuk yaparken travma falan yaşamıyorsunuz ama çocuk gelince tetiklenip ağlıyorsunuz demek. Ah yazık.Bakın cocuga kötü davranmam hakkım değil gelmesin de diyemem benim demek istediğim şuydu hani eşim çocuk için diye bir bahane uydurmuş ya kendince acaba o yüzden böyle travma gibi mi cocuk bize geldiğinde o anlar aklıms geliyor demek istedim
Ayda bir bizde kalıyor sadece diğer türlü görüşüp aktivite yapıyorlar
Ben eşime güveniyorum onda sorun yok ki zaten.