Ne yapmam lazım nolur bir akıl verin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben seyi merak ettim bu kadar rahatsizsaniz neden evlendiniz? Rahatsiz olmakta haksizsiniz demiyorum ama bu adam bir evlilik gecirmis ve ortada bir cocuk var, illa ki bir araya gelecekler cocuk icin konusacaklar vs. Neden hic evlilik yapmamis ve cocugu olmayan birini tercih etmediniz? Ayrica bu tarz konularda dikkatimi ceken ne hikmetse hep eski esler bu adamlari seviyor hemen hemen bu tip konularin hepsinin ortak noktasi bu. Adamlar paylasilamayan adam.

Neyde sorun var o zaman ?
Çocuğun varlığında mi?
Bu olaya rağmen güvenip çocuk yapabiliyorsunuz, ayda bir evine gelen çocukta batmasın gözünüze.
Hayır. Neden bu kadar sert çıkışıyorsunuz ki? Ben çocugun bize gelmesin demem asla yavruya kötüde davranmam. O suçsuz. Sadece bu olayı nasıl unutabilirim ve çevremde anlatabileceğim kimsem yok. İçimde tutmak yerine burada paylaşmak istedim.

Bu olay bir kaç sonra iki yıl önce yaşanmış olacak. Biz eşimle barışalı bir seneyi aştı.

Adamla barışmış, üstüne çocuk yapmışsınız. Şu an bu konuları yeniden açma sebebiniz ne peki ? Sindiremiyorsanız, öğrendiğiniz an bitirebilirdiniz ilişkinizi.

Tabii bi araya gelecekler ama tatile gitmek için ve fotoğraf çekilmek için değil. Ben kadının yaptıklarını birebir bildiğim ve yazdığı mesajları gördüğüm için kadının sıkıntılı olduğunu biliyorum.

Çocugu ayda bir bize gelir kalır ama gelmesini istemiyorum.
Çocuklu bir adamla evlendiysen ona saygı duyacaksın istememe gibi bir lüksün yok ki ayda bir geliyor zaten. Yazılması gerekenleri yazmışlar zaten diğer üyeler. Eşin ikili oynuyor. Sıkıntı eşinde madem güvenmiyorsun ee yalanda söylüyor boşan.

Kocama güveniyorum onda sorun yok diyorsunuz neyde sorun var o zaman diyorum, sert çıkmak değil ki bu.
Kocaya güveniyorsanız olayı da unutursunuz. Unutmasınız, bugün hamile de olmazdınız. İnsan böyle asamadigi bir meseleye rağmen çocuk yapmaz diye düşünüyorum.
İşin ucu çocuğa dayanıyor gibi duruyor buradan.

Adamla barışmış, üstüne çocuk yapmışsınız. Şu an bu konuları yeniden açma sebebiniz ne peki ? Sindiremiyorsanız, öğrendiğiniz an bitirebilirdiniz ilişkinizi.
Evet eşimle barıştım ama bu olayı bilmeden barıştım. İlk başta sindirir gibi oldum ama sonra hem eskiden yaşadığım sıkıntılardan dolayı olan psikolojik problemlerden üstünede hamile kalıp hormonlar değişince sanırım depreşiyor bilmiyorum

Bak mutluyum demek istiyor. durumları sona al.

Bu bosanmis adamlarin yeni eslerine gore eski esleri daima sıkıntılı oluyor nedense bilemedim.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.. ANLATACAK KİMSEM OLMADIĞI İÇİN İÇİMDE TUTAMADIM VE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. PSİKOLOJİK DESTEK ALACAĞIM SANIRIM. ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR

Bu bosanmis adamlarin yeni eslerine gore eski esleri daima sıkıntılı oluyor nedense bilemedim.
Aynen, ayni kadınla tatile gidip, beraber sıkça vakit geçiren kocaya doğru düzgün laf yok, evlilik hamilelikle birlikte devam ediyor, ona güvenimde sıkıntı yok deniyor gayet ama kadının Allah belasını versinmis.
Bela okuyacaksan sen ayrılık acısıyla bir deri bir kemiğe dönüştüğün zamanlarda eski eşiyle gününü gün eden kocana edeceksin asıl.

Bu olay bir kaç sonra iki yıl önce yaşanmış olacak. Biz eşimle barışalı bir seneyi aştı.

Bir karar verin. Barıştıktan sonra olayı öğrendiğiniz anda, ilişkinizi bitirebilirdiniz. Siz evliliğinize devam etmeyi ve çocuk sahibi olmayı seçmişsiniz.

Ne kadarlık hamilesiniz ? Eşinizin çocuğu kaç yaşında ?

Eşinizin çocuğu, WhatsApp durumuna ister kendisini, isterse de annesiyle kendisini koyar. Bu sizi ilgilendirmez. Cep telefonu kullanan bir çocuk, kendi durumuna ne koyacağını da kendisi seçebilir.

Çocugu ayda bir bize gelir kalır ama gelmesini istemiyorum. Onun bize geldiği gün bu olay sanki gün yüzüne bi daha cıkıyor. Ağlıyorum kötü oluyorum.

Bile isteye, iki yüzlü, sana saygı duymayan ve sevmeyen bir adamla evliliğine devam etmişsin.

Ama hiçbir suçu olmayan çocuğun ne suçu var? Niye evlendiğin adamın çocuğuna karşı böyle merhametsiz ve vicdansızca şeyler düşünüyorsun? Zaten ayda bir gelip kalması bile fiyasko. Şimdi hiç gelmesin? Böyle öz evladına baba olamayan adamları adam diye nikahınıza alıp, üstüne birde bundan çocuk yapmanız çok hayret verici.

Boşanmayacaksan bu düzeni kabul edip, bu çocuğa da merhametli, vicdanlı davran konu sahibi.

Hamileliğim ilerledi baya ve hayır çocuğun kendi isteğiyle koyduğunu sanmıyorum. Attıklarını hiçbir çocuk atmaz.

Kaç tane üyeye yazdım. Cocuga hiçbir zaman kötü davranmadım davranamam ben vicdansız bir insan değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…