Merhaba arkadaşlar,
Anlatmaya nereden başlanır bilmiyorum ama 5 yıllık evliyim. Hatta burda kk'da pro üyeliğim dahi var. Bir aralar okadar çok yazıyordum ki şimdi o sayfamdan paylaşmak istemedim yeni bir hesap açtım ve burdan devam edeceğim artık.. Çünkü herkes beni çok mutlu zannediyor ama değilim.. Yardımınıza ihtiyacım var..
5 yıllık evliyim ve 3 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Eşimle 8 senedir tanışıyoruz. Birbirimizi çok severek evlendik ama sevgililik nişanlılık dönemimde olduğu gibi evlilik hayatımda da bir çok kez boşanma noktasına geldik. Sebebiyse SOSYAL MEDYA ....
Nişanlıydık askere gitti ben ağla ağla kendime gelemedim uzun bir süre .. Gidip ben bıraktım onu askeriyeye aradan bir hafta geçmesine rağmen ağlamam hala durmamıştı ailemden gizli gece yarısı kaçtım gittim tekrar sırf onu bir saat olsun göreyim diye.. Gördüm dünyanın en mutlu insanı da oldum. Bir sonraki hafta o gelecek diye gün geçiremedim.. Zaman artık akmıyor sanıyordum.. O gün geldi sabah çıkınca askeriyeden arayacak gidip havaalanından alıcam diye bütün gece uyuyamadım sabah 7 8 9 10 11 derken öğleni geçti saat haber yok.. Saat 3 de beni aradı ben evdeyim birazdan yanına gelicem diye kızdım çok kızdım hatta nasıl beni haberdar etmezsin yanıma gelmezsin diye.. Ama onu görünce bütün kızgınlığım gitti. Bir hafta sonra askeriyeye döndü ve ben annesine gittiğimde bilgisayardaki fotoğraflarımıza bakmak için bilgisayarı açtım bir dosyaya girdim ve gördüm ki o askerden geldiği gün 30 kızla yazışmış beni arayacağına ilk hesabına girip milletle konuşmaya başlamış. Ama neler neler neden mektup yollamadın neden yanıma gelmedin duşa giricem sende gelsene gibi saçmasapan şeylerrrrr... Bunun üzerine herşey bitti öldüm öldüm dirildim ölmek istedim nfes almak dahi acıtıyordu içimi..
Sonra ailelerin baskısı onun özür dilemeleri pişman oluşu.. 1 senenin üzerine affettim ve evlendik.. Tabi başka bir sürü şey de cabasıydı.. Evlendikten sonra bir kaç kez yine yakaladım boşanma eşiklerinden döndük hep.. Ama ben hep affettim .. AFFETMEK ERDEMLİKMİŞ koca bir YALANNN.. Affetmek APTALLIKTIR..
Son konumuza gelince 1 hafta önce iş telefonundan gizli bir face hesabı açtığını gördüm ama gizli olduğu için hiçbiryerden göremiyorum.. Şifresi olmadığı içinde giremiyorum.. Bunu sorduğumda hemen beni bastırmak için güvenmiyormusun sen bana güvenmiyorsan neden hala evlisin demeye başladı. Şifresini gir içinde ne olduğunu görmek istiyorum dememe rağmen girmedi göstermedi ve direk hesabı sildi. Daha öncelerde instagram ve face için kavgalar etmiştik her gün bir kaç fotoğraf yüklüyor sadece kendi fotosu ya da oğlumun fotoğrafını altına bir sürü etiketler yapıyor birileri beğensin görsün diye.. Sanki hayatında hiç ben yokmuşum gibi benden utanırmış gibi.. Öyle zoruma gidiyor ki tarif edilmez bir duygu.. 1 haftadır ayrı yatıyoruz ve ben her gece ağlamaktan usandım. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Ama biz ne yaşarsak yaşayalım vazgeçmiyor internetten sosyal medyadan. İnsanların beğenmesine yorum yapmasına aşık resmen.. Vazgeçmiyor hiç bir zaman vazgeçmedi ne sevgiliyken ne nişanlıyken ne de evliyken.. Gece yattığımızda bile yanımda telefonunu elinden düşürmüyor telefonuna dokundurtmuyor kafayı yicem...