NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ NASIL DAVRANMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM:(

kırmızıyla işaretlediğim yeri ne doğru demişsin affederek kendine etmişsin başkasına değil değer miydi aşkından ölmezdin ya

buda evlenmeden hatalarını yakalayıp affedenlere ibret olsun.

bir dahada affetme tabi ki.

Konuyu sosyal medyaya bağlamayın lütfen. Sosyal medyanın ne ki ? Bak sizde burada PRO üyesiymişsiniz. Pro olduğunuza göre aylarınızı vermiş olmalısınız sanırım buraya. Sosyal medyayı bir kenara bırakalım lütfen.

Bu kişinin karakterine kişiliğine bağlı. Sosyal medya olmadığını düşünsene ? Akıllanacak mı sanıyorsunuz. Mektuplarla devam eder gizli gizli.. her türlü devam eder yani diyeceğim o ki karakter yapısı bu. ''Bozuk.''
Hiç değişmez böyle gelmiş böyle gider. Hayatım boyunca kimseyi affetmediğim için pişmanlıklar içinde yaşamıyorum bu huyumu çok seviyorum. Fakat siz ve sizin gibi insanların durumlarını gördükçe diyorum ki ''İnsanlar doğruları anlayabilmek için yanlış yapmak zorundadır.'' diyorum. Tecrübe kazanmışsınız... Fakat şu an ne yapılır ki ? Değiştirmeye çalışsanız yıllarınız heba olacak tıpkı içinde olduğunuz durum gibi değişmez..
Zamanı geriye alamazsın öyle bir sistem olmadığı için de kimsenin yapabileceği bir şey yok.

sosyal medya değil eşinin karaktersizliği problem.
seni göreceği yere 30 tane kızla yazışan tiple evlenmeseydin keşke.
zararın neresinden dönsen kardır.
yaşın da gençtir, kendine yeni bi hayat kur.

Benim ki de inanmazdı. Bir gün onun telefonunu alıp sibere girdim. Sadece ana sayfa. Öylece telefonu bıraktım. Yemekteyiz, arkadaşta var. Bu telefonu aldı. Bu ne , cam aç, seks, çıplak vs gibi başlıklar varmış ki hiç oraları okumamıştım. Şok geçirdi. Arkadaşımda beni savunuyor tabi. Çok eğlenmiştim. Ama kocacık deli olmuştu. İlla yapacaksın değil yapacağına onu inandır. Zaten senden emin olduğu için heyecan arıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…