Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medem paranız yok niye nişan yapıyorsunuz bu 1
900 tl ayaykkabı kötü olmuş , bende çok sinirleniridim ama iyi taraflarıda var. babasının niyetini görmüş oldun ayrıca oğluda niyetini öğrenir ona göre davranırsın .seni ilgilendir tabiiki siz bi yola girmişsisniz sende babama alacağım de , almasanda alağım de :)
Paramız varda 900 TL ayakkabı alacak kadar da yok. Zaten nişanı benim ailem karşılıyor. Nasıl davranmam gerekiyor o zaman da senin ailen benim ailem olur yarışa döner ilişki iyice kötü olurmedem paranız yok niye nişan yapıyorsunuz bu 1
900 tl ayaykkabı kötü olmuş , bende çok sinirleniridim ama iyi taraflarıda var. babasının niyetini görmüş oldun ayrıca oğluda niyetini öğrenir ona göre davranırsın .seni ilgilendir tabiiki siz bi yola girmişsisniz sende babama alacağım de , almasanda alağım de :)
Bende biz aile olucaz senin benim yapmayalım dedim iyi niyetli olalım dedim ama işte böyle pişman ediyorlar sonundaYanlış anlamayın kesinlikle benim de eşim borcluydu nişan düğün zamanı çok pişmanım. Bütün altinlarim borçlarına gitti. Keşke nişan ve düğünü 1-2 sene erteleseydim de borçlu evlenmeseydim. Benden önce olan borçlarını neden ben ödedim ki salaklık işte.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamazmış.Aynen öyle bunları yaşadım yaşıyorum yaşayacağım
Ergen gibi geldi bana o fiyatta ayakkabı istiyorum diye tutturan bir baba900 lira ayakkabı için çok değil mi?
Çok mu fakirim ben ayol?
Bu kadar rahat para harcayan bir adamla sevgili olmazdım.
Evet fakirim galiba.
Lütfen bana mantıklı bi akıl verin. Ne yapmalıyım tam şuan. Çok seviyorum sevgilimi oda beni çok seviyo ailesi onlarda hayır diyemiyor ayrılık mı diyorsunuz çözümİnsanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamazmış.
Ömür boyu kredi borcu ödeyip, erkek arkadaşınızın ailesinin maddi beklentilerini karşılayacaksınız yani. Peki![]()
Kendi adıma konuşayım böyle biriyle asla evlenmezdim.Lütfen bana mantıklı bi akıl verin. Ne yapmalıyım tam şuan. Çok seviyorum sevgilimi oda beni çok seviyo ailesi onlarda hayır diyemiyor ayrılık mı diyorsunuz çözüm
Hay Allah razı olsun sonunda birisi çıktı içimi aklımı okuyan. Konuşmalı mıyım açıkça aslında rahatsız olduğumu biliyor gayet iyi anlıyo daha önce ki konuda konuşmuştuk çünkü. Açıkça söylemeye utanıyorum aslında karışma hakkını bulamıyorum kendimde.Fedakarlık yapan hep siz olursanız ömür boyunca nazı sadece size geçer..
Nasıl olsa kırılmaz, nasıl olsa beklemez, nasıl olsa idare eder diyip durur.
Borcu olan adam bi hediyeye o kadar para verirse bu adam hesabını kitabını bilmiyor herhalde diye düşünürüm, yoksa isterse babasının altına araba çeksin, tabi parası varsa borç ödemekten iflahı kurumadıysa.
Şimdi nişan düğün bi kere olacak, babalar günü ise her sene var,
bu sene öncelik sizin nişan ve düğün masraflarınız olmalı. Sonra durumlar toparlanınca çifter çifter ayakkabı alınır anneye babaya.
Bu konuları konuşabilmelisiniz, usulünce kırmadan asıl meselenin hediyeye verilen paradan ziyade zamanlamanın uygunsuz olduğundan dem vurarak konuşun. Konuşmazsanız hep böyle gider, sizden hep fedakarlık ve anlayış beklenir.
Evet evet çok ilginç.Ergen gibi geldi bana o fiyatta ayakkabı istiyorum diye tutturan bir baba
Hani evleneceğiz ya içinde kalacak bir şeyler var mıAçıkça mı konuşmalıyım yanlış olmaz mı aileme aldıklarıma mı karışıyorsun demez
Kesinlikle pişmanım. Nisan kiyafetimi de kuaför parasını da ben vermiştim. İlk zamanlar fedakarlık yaptım aman eksik olsun dedim bir süre sonra fedakarlık görev gibi görülüyor minnet de edilmiyor. Ben pişmanım şimdiki aklım olsa borçlu evlenmezdim, kesinlikle altinlarimla onun benden önceki borçlarını odemezdim. Şimdi ev alacak peşinat parası yok asla da birikmezBende biz aile olucaz senin benim yapmayalım dedim iyi niyetli olalım dedim ama işte böyle pişman ediyorlar sonunda
Amin canım, duygulandım sadece bir an. Babalar günüde olunca haliyle.Üzülmeyin lütfen Allah mekânını cennet etsin. Para nedir ki siz babanıza sevginizi saygınızı eksik etmediğinize mutlu olun, sevinin Allah hayırlı ölümler nasip etsin hepimiz bir gün ölüp gidicez
Hay Allah razı olsun sonunda birisi çıktı içimi aklımı okuyan. Konuşmalı mıyım açıkça aslında rahatsız olduğumu biliyor gayet iyi anlıyo daha önce ki konuda konuşmuştuk çünkü. Açıkça söylemeye utanıyorum aslında karışma hakkını bulamıyorum kendimde.
Nişanlısı yüksek gelir grubu ileri yaşta bir adam olsa amenna hayırlı evlat olsun baksın ailesine, dualarını alsın (gerçi 900 tl ayakkabı yine fazla, o paraya anne babasına hem ayakkabı hem bot alabilir) ama yolun başında az maaşlı bir genç...İnsanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamazmış.
Ömür boyu kredi borcu ödeyip, erkek arkadaşınızın ailesinin maddi beklentilerini karşılayacaksınız yani. Peki![]()
Katılıyorum. Para yönetimini hiç bilmiyorNişanlısı yüksek gelir grubu ileri yaşta bir adam olsa amenna hayırlı evlat olsun baksın ailesine, dualarını alsın (gerçi 900 tl ayakkabı yine fazla, o paraya anne babasına hem ayakkabı hem bot alabilir) ama yolun başında az maaşlı bir genç...