Babasına onu alabiliyorsa sanada istediğin yüzükleri eminim alırdı. Sen fazla ince düşünüp maddi anlamda zorlamak istememissin. Biz eşimle nisanlanacakken yüzük almaya gittik istediğini beğen dedi ben 8 yıl önce aldığım yüzük 1000tlydi eşimin beğendiği 350tl nasılsa altın takmam falan dedi snra eve gidince ablası ve annesi beğenmemiş çok ince demişler bilmem ne ben aldirmadimki kendi beğendiMerhaba, 27 yaşındayım 1 yıldır birlikte olduğum sevgilim var 1 ay sonra nişanımız var.
Sevgilim mühendis 5 bin kadar maaşı var bende çalışıyorum. Ama çok fazla kredi borcu var maaşının tamamı neredeyse. Ekonomik durumları olmadığı için nişan bu kadar geç kaldı ve düğün seneye kaldı.
Benim düşüncelerime göre düğün nişan vs. Süreçleri erkek yapmak zorunda değilde elimizden ne geliyorsa onu yaparız şeklinde. Örneğin, 1.5 TL ye nişan kıyafeti beğendim erkek arkadaşıma bunu ben ödeyeyim diye ısrar ediyorum aynı zamanda kuaför paramı , ayakkabıımı vs daha bi kaç şeyi ben veririm diyorum hayır diyo müsade etmiyor ben yaparım diyo öyle desede ben yinede seçim yaparken uygun şeyler seçiyorum.
Asıl soruna gelirsek daha önce de buna benzer bu konum olmuştu ama şimdi direk bunun hakkında konuşmak istiyorum dağılmasın konu diye.
Sorun şu; erkek arkadaşımla babalar günü hediyesi aldık babasına 190 TL ye tişört. Ertesi gün sevgilim tekrar bi hediye daha aldı adidasın bi modeli 900 TL ayakkabı.
Şimdil diyeceksiniz ki sanane kızım babasına bir hediye almasın mı evet tabiki alsın asla böyle bir şeye karışmam evli bile olsak. Ama 1 ay sonra nişanı olacak erkek ailesi yapması gereken büyük masrafları olan çocuğuna bu fiyatta bir hediye aldırması ondan istemesi beni şok etti arkadaşlar.
Ve dünden beri çok kafama takıyorum heves falan kalmadı henüz bi alyans bi tek taş aldı bana ikiside hiç istediğim gibi değil sadece ucuz olsun diyerek aldığımız şeyler. Lütfen bana bi akıl verin ben haksızsam aklımı başıma getirin çok ihtiyacım var şuan yolun çok başındayım korkuyorum bu işlerden. Teşekkürler