ne yapmalıyım ?

alarm taktırsanız
hani ciyak ciyak öten ve aynı zamanda cep telefonunuza ve polise bilgi verenlerden.

Benim de aklıma geldi alarm ama kadın alarmı duyunca kapıyı çeker, çıkar gider evine.
Polis gelince kimseyi bulamaz.
Komşular da rahatsız olur, polis de meşgul edilmiş olur.

Kadını engellemez bence. Alarm çalsın der, polis gelene kadar ben ışıkları kapatıp kombiyi kısayım der.

kilidi değiştirdiğimizde bir sürü kişi eşimi arayıp yaptığın büyük terbiyesizlik o kadın size ne yaptı vs dedi..
eşim bensiz yukarı çıksın kv hemen al kocanı başımdan diye arar yada çık sende der.
eşim dışarı çıksın arkadaşlarıyla sen niye çıkmadın bırakma yalnız der. yemek yaparken onu sallamaz benim sevdiğm yemekleri yapar eşim bazen aç kalır tost yer.
şimdi kendimi gaza getirmek istemiyorum yada böyle davranarak rol yapıyor bilemiyorum.. ayrılacak olsak kıyameti koparır diye düşünüyorum ama tabi kimsenin içini bilemem..

babası hayatta olsam eşim 1 dakika durmaz bu evde adım gibi eminim artık buna.. bu saatten sonra durmaz ama bu halde de bırakmaz. belki annesini korkutmak için blöf yapar taşınmaya karar verdik diyebilir ama gerçekte taşınmayacağını çok iyi biliyorum. ki ben bile taşınacak olsak en az eşim kadar üzülürüm tam 1 yıldır bu evi bu hale getirmek için çalıştım çünkü..
he hiç bişey sağlımdan önemli değil tabiki ama insan üzülüyor yinede eşyada olsa duvar da olsa bu evin heryerinde benim emeğim var..

taşınmalısınız ama
başka çözümü yok.
bu kadınla başedemeyeceksiniz.

Eşinize ben gidiyorum diye rest çekmeseniz
Sadece "sinirlerim çok bozuk, seni de etkiliyor bu durum, sana sarıyorum bu kez, seni kırmak ve üzmek istemiyorum ama benim biraz uzak kalıp kafamı dinlemeye ihtiyacım var, sakince düşünmem gerek" deseniz ve annenize veya başka bir akrabanıza, arkadaşınıza gidip biraz kafa dinleseniz?

Sakın eşinden ayrılma pembesu şimdi çok öfkelisin ama aradan aylar geçtikten sonra çok özlersin çünkü sizin aranızda yani ikili ilişkinizde bir sorun yok. Pişman olacağın şeyler yapma hazır eşin de sana hak veriyorken sakin kalmayı denemelisin. Ben senin daha önceki konularını da biliyorum sen eşini çok seviyorsun o da bence hiçbir zaman annesine karşı çok pısırık olmadı ben burda ne kocalar okudum. Annesine lafını söylemeyi biliyor o yüzden sen bu işi yine kilit değiştirerek ve hangi yoldan giriyorsa onu engelleyerek çözmeye çalış. ortada bir aldatma yok, şiddet yok, tamamen anneyi tutup sana hak vermeme yok şiddetli geçimsizlik bile yok boşanma diyorum kesinlikle.

Ben konuyu okuduğumda çok sinirlendim. Direk yorum yapmak istemedim. Fevri bir şey diyecektim belki. Yani ben olsam sanırım gemileri yakmıştım ama doğru olan da bu değil. Doğru olan sanırım biraz daha sakinken karar vermek. Benim için de inada binerdi ama. Artık bu iş asıl olayından kopar tamamen inat üzerine ilerlerdi. Siz gene de böyle yapmayın.

Benim nacizane iki tavsiyem olacak:
1. Kap kilidini değiştirin. Mul-t-lock denen bir nane var. Bunun anahtalarını sadece kartı ile çoğalttırabiliyorsunuz. Yani bir şekil bir anahtal elde edince çoğalmıyor. Artık kartını da bankada kasaya mı koyarsınız bilemedim. Bu kadından her şey beklenir.

2. Bebeğiniz olduğunda kendi evinizde değil zor olacak belki ama kayınvalidenin evinde baktırın. Yani aslında bilemedim şimdi bebek için iyi değil belki ama o kadın da o eve bir daha giremesin diye gaza geldim. Gene fevri yorum yaptım. ama cidden sinir oldum.

kv de ne inat varmış maşallah
bu ne yüzsüzlük
ben bile sinir oldum buradan
sanki hepimizin kv si biz işe gidince gelip evi kontrol edip ışığımızı mı kapıyor

ama size birsey soylemek ıstıyorum
eşinize neden bu kadar yüklendiniz
sizin arkanızda durmus sizi savunmuş
ne var canım annem yabancı mı , girse ne olur da diyebilirdi

eşinize yuklenmenıze hıcbır anlam veremedım ben
sakin olun biraz
ya o evden tasının, bakın eşiniz de ne yapabiliriz diye sormus size
ya da kilidi yeniden değiştirin kv de de birdaha gelmek ıstedıgınde kapıda kalsın

iyi niyetli olsa anahtarı almazdı veya vermem diye inat etmezdi. aksine çok iyi bir oyuncu senin kv. size iyi davranıyor ki hep vicdan yapın, oğulcuğu onu terketmesin.
kv yalnız değilmiş ki. madem bir oğlu var, eşin uzağa taşınabilir. hiç bahaneye gerek yok.
mal canın yongası ama huzur her şeyden önemli.

Evinizi degistirin, emek vermissiniz evet ama sizin huzurunuzdan onemli degil, kalma islerini de ayarlarsiniz, yuz vermezsiniz. Ben bosanmak icin bir neden goremedim, arada kalan karisini seven ve sorunlu annesini elinden geleni yapmasina ragmen dizginleyemeyen bir es gordum. Oturun konusun esinizle, o zaten sizi anliyor ama eli kolu baglanmis. Ilk olarak anahtari degistirin, olmadi evi degistirin, uzaklasin.
Kolayliklar diliyorum size, bu kadar yuzsuz insan gormedim. Bahanesi de evi kontrol ediyormus, yangin, su basmasi vay vay vay. Atmaca gibi dolaniyordur evde...

Kaynananin iyi yonleri de varmis arkadaslar biraz idare etmeyi bilin dört dortluk kim var dunyada esini anasi icin silecek misin benim esim de cok iyi biri ama kiz kardeşine soguk dedim diye ne buyuk tartışma yasadim sadece cok soguklar dedim ona ifade ettim sen daha dunun karısısin dedi laf ettirmedi ama senin esin senin yaninda pisman olacak seyler yapma

yok umrunda olmaz bizim gelinin icatları polis bey işinize bakın burası oğlumun evi gelin kahve içelim der.

okadar yani diyorsunuz.
korkulur vallahi bu kadından
bana göre taşınmak son seçenek olmalı ama sende son seçeneğe gelmek üzeresin sanırım
balkon kapısına arkadan sürgü takılıp ana kapının kilidi kopyalanamayan anahtarlarla değiştirmek kalıyor geriye.
birde bunları dene bence
bebek olunca belki işi bırakırım dedin ya ozaman zaten sen evde olacaksın kapıyı çalması gerekecek

Kv konusunda sonuna kadar haklısınız çekilir dert değil, ama neden eşinizle birlikte bir çözüm bulmak yerine adamı da darmadağın ediyorsunuz.Adam demiş zaten annesine ben senin yüzünden eşimle tartışmak istemiyorum arada kaldım diye. Onu da anlayın, size mutluluk verecek insan o birlikte mutluysanız kv yüzünden boşanmak neden?
Kilidi bir daha değiştirin kocanızla rahatınıza bakın bence

Bence kesinlikle evden taşınmak için eşinle konusmalisin tek çözüm bu gibi görünüyor. Eve masraf ettim diyosun ona göre de fiyatını belirler satarsin sıkıntı değil bence bu. Bu durumda boşanmak değil evi taşımak en mantiklisi gibi görünüyor. Zaten evi satışa cikardiginizda kv nin de aklı başına gelir korkar bi daha yapmaya belki o zaman vazgecersiniz de satmaktan. En azından bunu deneyin bence satamam derseniz de blöf yapın ama ciddi olduğunuza inansın herkes

Bunca seyin ustune cocugunuzu kayinvalideye baktirmayi nasil dusunebiliyorsunuz ben en cok ona sasirdim??
Simdi degilse bile cocuk olunca o anahtari vereceksiniz anladigim kadariyla?
E ne anlami kaliyor bu kadar hir gurun?
Olay sadece ben istedigim zaman girecek kavgasina donmemis mi su an?
Cok sinir bozucu ben olsam kale kapisi gibi kilit yaptiririm ama yarin dogurunca al anahtarlari diyeceksem de kendimi hirpalamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…