- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam haklı çok zor bi durum evde yalnızmıs falan da ee tedavi olsun o zaman ay ne tedavisi canım abartmayın oldu bitti diyor.
sonra bazen anlatıyor çocuga zarar verecek sandım bana tecavuz edecek sandım tm bileziklerimi aldı gitti yüzü hala aklımda falan diyor bende korkuyorum o öyle anlattıkça ama aradan geçmiş 20-23 yıl hem ben bizim eve de hırsız için girdiğini düşünmüyorum..
gündüz hırsız mı girer eve hem girdi diyelim karşılaştı ne yaapcak yani ?
onun arkasına sığınıyor sadece.
Ben olsam eşyalarımı alır anneme giderdim.
Eşime de ayrı ev açacaksan dönerim, yoksa o eve hayatta dönmem derdim.
Pembesu kardeş, hayata bir kez geliyoruz. Tamam eşini seviyorsun, o da seni seviyor ama sinir hastası olmaya değer mi?
Taşının. Hatta bence hemen bugün git olay sıcağı sıcağına iken. Evi yaptırdığın paradan kat kat fazlasını yarın doktorlara verirsin.
Bu arada çocuk baktırma işini hayatta en son düşüneceğiniz kişi kayınvalide olsun. Çocuk işini erteleyin olmazsa biraz.
Kocanız böyle arada kala kala korkarım ki ciddi bir hastalık sahibi olacak. Çünkü annesi laf dinlemiyor, karısı da cok fevri.
Yeniden degistirin kilidi siz de tartışacaģınıza. Hatta kartla giris vs ne varsa yaptırın.
Ama su durunda esinize bu kadar yüklenmeniz cidden cok buyuk bi hata. Adam daha ne yapsın? Evden niye taşınsn. Hic aklınız kocanızda kalmıyor mu bu kadar stres yaşıyor bu adam kalbine bisey olacak, damarına pıhtı atacak ya da ne biliyim tansiyonh yükselip kanaması olacak.. bakın bu söylediklerim cok uç noktalar değil. Kv'ye kızsanız da esinize merhametli olun, adam cidden uğraşıyor çünkü ve onun bu yaptıklarını cogu erkek de yapamazdı.
ayrıca anahtarı kimden almış? eşiniz huyuna gider gibi konuşsun öğrensin.
Ya ben size baya üzüldüm ama eşine ayrı içim acıdı çok anlayışlı,annesi bi tarafta eşi bi tarafta yazık valla![]()
O anahtarı nasıl almış olabilir biliyor musun?
O çilingiri biliyordur o kadın ya da sizi takip etmiştir. Ne yaptı etti, bu anahtarın aynısını oradan temin etti o kadın.
Başka yolu yok pembesu.
Bir dahaki sefere, başka yerden yaptır bari anahtarı. Takip edilmediğinden de emin ol. Off sanki mafya dizi çekiyoruz.![]()
anahtarı nereden almış çözemedim yedek anahtar koydgum yerde duruyor. belli oradan alınmamıs e bendeki çantada ytada kapı ustunde.. eşiminki hep arabada. bilmiyorum. ben balkon anahtarı oldugunu oradn girdiğini düşünüyorum.
ama yerinde olsam utanırım yani düşünsene bi komşu görse ne yapıyorsun hergün hergun demez mi insan hiç mi utanmaz öyle bi durumdan.. çözemedim..
benim anlamadığım bu kadar lafa istenmemesine rağmen ısrarla bişey yapmıyorum ki demesi. Ya başkası olsa al evini ne halin varsa gör der ve daha girmez yani. Bu arada anahtarı nereden bulmuş olabilir fikrin var mı?kime ne diyim anne onun annesi benim annem böyle şeyler yapamaz yapsa bile önünü keserim he evet görüyorum elinden geleni yaptığını ama öyle öfkeleniyorum ki nasıl kimden çıkaracağımı bilemiyorum.
eşimde söyledi kamera koyalım istiyorsan izle tüm gün dedi ama izlesem ne olacak kv kendi de diyor koy kamera bak bakalım evine ne yapıyorum bakıyorum çıkıyorum akşam da bir kez bakıyorum sadece kontrol ediyorum ne var bunda diyor.
hani artık ben bu işi farklı düşünmeye başladım sanki sen mi güçlüsün ben mi durumu oldu aramızda..
kilide değişirim ama değiş yine girerim dedi dün gece laf arasında nasıl buldu nerden aldı ben anlamıyorum. çözemedim. biz yokken açık camdan giriyor desem oda çok mümkün değil üsten açıyoruz camları gerçekten aklımı oynatmak üzereyim.
çıkıp gidesim var işte benimde bunun için yuva yıkılmaz da benim dayanacak gücüm kalmadı psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim, hani çocuk işini daha düne kadar erteleme niyetim yoktu zaten deniyoruz olmuyor onun ayrı bi stresi vardı ona baktırır mıyım artık hiç bilmiyorum belki kendim bakarım işten çıkarım.. yani bu iş nasıl böyle devam eder çocuk olunca herşey daha mı kötü olur bilmiyorum..
bir süre sonra eşimin sabrı iyice tükenir ee benim zaten sınırlarda nasıl yaşanır böyle hiç bilmiyorum.
ya korkmaz olur muyum gece bile salonda yatıyor ama beli ağıryodu acaba yollamsa mıydım diye geçiriyorum içimden ama öfkem daha ağır basıyor en başta bana güvenip evet annemin eve girmesi yanlış diyecekti hayır ben annemle konuşamam ona böyle bişey diyemem kalbi kırılır diyen de kendiydi.. ne kadar saçma ve gereksiz oldugunu yeni gördü ve iş çoktan sarpa sarmıştı bile.. o yüzden ona çok kızıyorum..
arıyor işe gittiğinden beri hatta deli gibi korkuyor izin alıp eve gelcem diyor.bende bi yere gitmiyorum gelme boşuna falan dedim de eğer gideceksem o gelmeden gitcem gelirse gitmeme izin vermez asla.
Yani kendini acındırıp adamdan anahtarı daha sonra koparmış olabilir.güldüm![]()
yok o günü çok net hatırlıyorum çilingir şoklar içinde kalmıştı apartmanda ağlıyordu çünkü.. adam benim yüzüme bakıp zavallı diye geçirmiştir içinden yada zalim gelin demiştir bakışları bana haklısın der gibiydi ama bilemedim..
vallahi tam dizi kıvamında hayat.
Önce sakin ol eşinizle konuşun ne yapabilirz diye sonra kayınvalidenizle konuşun artık huzurumuzu bozma diye ama hala inat ediyorsa eşinize Ayrılmak istemiyorum ama katlanamam daha fazla deyin ya size gelsin ya karar onun ama yatak ayırdıkça insan soğuyor kızdığımda Bende salonda yattım öfkemi kontrol edeceğim için kavga etmemek için çok zor ya sakin hareket et oldu oldu olmadı eşin karar vereceköyle demeyin
kimi yorumları okuyorum al işte haklısın bas git diyorum bi yandan bilet bakıyorum kimide okuyunca sakın gitme diyorum..
eşim iyi bi insan biliyorum ama onda çok fazla öfke var içimde.. taa en başta böyle olsaydı bugün bu kadar yıpranmazdık.
hayır kv ile yaşayan bir oğlu daha var ama etkisiz eleman gibi çocuk bütün gece oturuyor annesi uyandıgında yatıyor.
gece balkonda falan oturuyor sebebi de hırsız girer biri ayakta dursun diye..
çocuk bi ara işe başlamıştı kv o zamanda gece belli saatlerde kalkıp kendi bakıyordu şimdi işten çıktı okul başlayana kadar böyle gece ayakta gündüz yatıyor.. neredeyse hiç görmüyorum bile çocuğu.