ne yapmalıyım ?

pembesu böyle olmayacak, profil fotosu yap sen en iyisi,
10 dakika kalsın,
sonra yine eskisine dönersin.
o arada gören görsün, yazık yahu sana

ama zaten gözüken belli bariz bi yer yok yani normal ev :D inşaattaki mutfak hali var bide yaşamaya başladıktan sonra eşimle bizim oldgumuz ev hali zaten daha kimse istemez :D
profile koysam anlaşılmaz :D

ama zaten gözüken belli bariz bi yer yok yani normal ev :KK70: inşaattaki mutfak hali var bide yaşamaya başladıktan sonra eşimle bizim oldgumuz ev hali zaten daha kimse istemez :KK70:
profile koysam anlaşılmaz :KK70:

Ay pembesu valla merak ettik özelden mözelden dm den yürü bize bebeyims :D

cok tesekkurler zahmet oldu esinle birbirinize benziyorsunuz cok tatlisiniz Allah mutlulugunuzu bozmasin..birde kendi evinize gecin rahatliyalim artik insallah.

Mutfak dolaplariniza bayildim. Bi yali olmasada kendim her ayrintisini secip begenip yaptorsam benimde aklim kalirdi orada sanirim. Masallah size yakisiyosunuz:nazar:

günaydın
işten yazıyorum.
çünkü gitmedim valizim hazır şekilde eşimin işten gelmesini bekledim saat 8 gibi evden çıktık arabaya bindim hiç bişey söylemeden valizimi koydum bagaja..

eşimde hiç konuşmadı arabayı sürmeye başladı terminal yoluna değil iş yerimizin yoluna girdi napıyorsun falan dedim araba terminale girmeyecekmiş yoldan alacakmış seni dedi inandım bende mal gibi sürüyor iş yerlerimize yakın küçük bi ilçe var araçla 10 dk işe oraya girdi buranın yazzanesinden alacaklar seni diye..
sonra bi apartmanın önünde durdu.
emin misin gitmek istediğine dedi evet eminim dedim.bırakacaksın yani beni dedi bende ben seni bırakmak senden ayrılmak istemiyorum üniversitdeki gibi yaşamak sadece seninle yaşamak istiyorum buda artık mümkün değil 3 kişilik bi evlilik yaşayacagıma yalnız kalırım daha iyi dedim..
saat 8 buçuğa geliyor nerede otobus dedim terminalden buraya 20 dk ya gelir falan dedi.
bekliyoruz.
arabada elime bi kağıt verdi ne bu dedim boşanmak için neler gerekiyormuş onları çıkarttım uğraşma bide oralarda dedi.
açtım bi baktım kira kontratı ilk başta anlamadım ne bu ya falan dedim baktım eliyle beni kendine çekti nasıl yani falan derken salya sümük nasıl ağlıdım nasıl ağladım baktım o da ağlıyor meğer dün apart topar ev aramış bulmuş.kimseye de annesiyle ilgili sorun yaşadıgımızı söylememek için iş yüzünden taşındık diyecekmiş bütün gün iş yeri civarında ev bakmış aynı zamanda beni de gerçekten gidip gitmeyeceğimi ölçmüş.. verdiği tepkiler bu yüzdenmiş.

ee bizim ev ne olacak dedim boş kalacak dedi kiraya vermeye kıyamıyorum belki bi gün yeniden döneriz sana kalmış o ev senin seni bekleyecek dedi.
dönmem sakın böyle bi beklentin olmasın dedi dönme sen bilirsin ama ne kiraya vercem ne de satcam camları kapıları kapatcaz öyle beklicek dedi tamam dedim.
haftasonu taşınıyoruz inşallah...

annesine de dün aramış söylemiş ev bakıyorum taşınırken bi rezillik çıkarma çevremizdekilere teyzelrrime bile pembe yol yüzünden çok yoruluyor bi süre yakın bi yerde oturacaklar de bu olay böyle kapansın demiş.. kv de gidin bi daha bişey demicem asla söz veriyorum bende tedavi olcam belki dönersiniz sonra falan demiş ama umrumda bile değil ne söylediği...

asla beklemiyordum böyle bişeyi hayatımda hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum hemde bu sefer mutluluktan inanamadım resmen..
anahtarı da almış girdik hemen baktım eve saçma bi ev aslında ama umrumda değil eşimin onca lafından sonra nasıl böyle bişey yaptıgını aklım hala almıyor.
he kendisi zaten normal olaylarımızda bile saçma bişey yapıyor gibi gözüküp hep istediğim şeyin fazlasını verirdi bana ama gerçekten bu sefer beklemiyordum.

sabaha kadar yatakta döndüm durdum gerçekten gidiyor muyuz diye bin kez sordum adama.
o da hadi yine iyisin sabah 20 dk fazla uyucan artık diye makara yaptı benle..
sonra neden beni kırdıgını sordum neden ben senin için bunları kabul ettim diye yüzüme vurdun dedim çünkü sen yaptıklarımı görmüyorsun ben hala annemin eve girmesini dert etmiyorum sadece camlardan girmesi girme dediğimiz halde girmesi salakça geliyor ama hiç bu kavgalar olmasaydı normal bi şekilde girseydi iyi bari arkamızdan bakan eve sahip çıkan biri var falan derdim ama baktım sen iyice uçtun bende sinirlendim bu kadar beni bırakacak kadar ne var diye düşündüm dedi sonra babanı düşündüm benim arabama ben yokken binse hiç bişey yapmasa sırf merakında gelip hergün otursa öyle mal mal oturma dediğim halde yine otursa napardım dedim ve en iyisi taşınalım biz belki bi gün yeniden döneriz diye kalktım ev tuttum dedi.
canını acıtmak istedim belki yenik düşer gitmezsin diye özür dilerim kalbini kırdıysam ama bende seni sevdiğim için bi çok şeye katlanıyorum bunu bil dedi...
sonuç olarak hala mutluluktan ağlıyorum..
sabahta işe gelmeyecektim müdürüme bi süre ankaradayım demiştim zaman belirtmemiştim çünkü hala içimde bi yerlerde bi gün dönerim gibi geliyordu.. sabah gördü beni hayrıdır kısa sürmüş dedi adamın boynuna atlayasım geldi.gitmiyorum vazgeçtim hallettik dedim ne mutlu sana o zaman dedi :)
anca yazabildim size de gece hiç girmemedim ama okudum hepsini sağolun..
dualarını eksik etmeyen herkesten binlerce kez razı olsun :KK200:
düşünüp yorum yapan elleriniz dert görmesin hepiniz iyiki varsınız

Çok sevindim yaa. Dün çok üzülmüştüm, bugün çok sevindim. Her şey daha da güzel olsun, tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah.

Kızlar toplaşın spoiler veriyorum :halay:Mutfak şahane ama pembesu ve eşine ba-yıl-dım :KK200: Allah nazardan saklasın pek yakışan bir çift. Kaynana yüzünden bitseydi bu evlilik gerçekten de yazık olurmuş :110:

ayyy çok teşekkür ederim yaa utandım iyice :oops:
Allah razı olsun hepinizden :KK200:

canim benim dedigin gibi kutu gibi ama cok guzelmis ama siz daha guzelsiniz masaallah size :nazar::nazar::nazar: orda agiz tadiyla oturmak nasip olmadi ama bunda snra kafan rahat bi sekilde hayat sureceksin mutlulugunuz daim olsun :KK200::KK200:

Maşallah:) Çok güzelsiniz. Ev gerçekten çok hoş, çok zarif detaylar ama sizden güzel olamaz:KK12: Allah sizi birbirinize bağışlasın güzel güzel haberlerinizi alalım artık:dua:

canim benim dedigin gibi kutu gibi ama cok guzelmis ama siz daha guzelsiniz masaallah size :nazar::nazar::nazar: orda agiz tadiyla oturmak nasip olmadi ama bunda snra kafan rahat bi sekilde hayat sureceksin mutlulugunuz daim olsun :KK200::KK200:
Maşallah:) Çok güzelsiniz. Ev gerçekten çok hoş, çok zarif detaylar ama sizden güzel olamaz:KK12: Allah sizi birbirinize bağışlasın güzel güzel haberlerinizi alalım artık:dua:

amin amin amiiin :KK200::KK200::KK200:

Back
X