- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Çok iyi niyetlisiniz. O çift terapisinden falan iki taraf da istekliyse verim alınıyor. Benim ne boşanan arkadaşım da ne de kuzenim de işe yaramadı.
Çünkü iki tarafta da koca anlamak dinlemek istemedi.
Pembesu eve girilmesinden rahatsızım diyecekti adam yine kaldığı yerden ama o eve masraf yaptık, annem bu napayım atayım mı, babama söz verdim, sen eskiden merhametliydin eve girmesine kızmazdın girsin işte sen büyütürsün diyecekti.
Ben hiç bu zaman kadar çift terapisinden mutlu ayrılan duymadım.
Zaten burada terapiye ihtiyacı olan çift değildi koca ve kayımvalideydi.
Vallahi bunun bir kaç tık ilerisi evdeyken anahtarla eve girmesi, yatak odasına girmesi, hata daha da ileri gidip özel durumlar varken içeri dalmasıydı. Rahmetli babaannem anneme yapmış da oradan biliyorum. Annem bana bakacak kimse olmadığı için biraz da fazla pasif bir kadın olduğundan katlanmış ben katlanmazdım.
Annenin muhakkak tedaviye ihtiyacı var. Digerleri ciin bisey diyemiycem.
Sadece cift olarak da tedaviye ihtiyacları var. Birbirlerini anlayamıyorlar tam olarak.
pembesu
İnan çok üzüldüm, eşinin huzurunuz için evi taşımayı kabul edeceğini düşünüyordum ama evliliğinize yazık etmiş... Ayrılırken de herşeyi sana yüklemiş
Ağvada kendi başına kalıp hem sana hem kendine düşünme fırsatı verse herşey çok farklı olacaktı eminim.
Ben ailenin yanına bir süre kafa dinlemeye gitmiş farzetmeni istiyorum, eminim eşin de bu süreçte yalnız kalınca hakverecektir sana. Bir mutfak dolabının iki parça eşyanın senden daha değerli olmadığını anlayacak eşin. Bu safhaya bile gelmezdi bu olay ama işte...
eve tadilat yaptırdım da bırakmak istemiyorum yazmış bi yerde
dam gibi yerde bile otururum huzurum olsun da
isterse boğaza nazır yalı olsun gözüm görmez ya
zaten boşanmayı göze almış
bu son çaresi bence
bi şans tanısın kocasına
kocası da anlattıgı kadar seviyorsa gelir yolunu bulup
sattırmamasının nedeni aile apartmanı oduğu için olabilir.Bizimde aile apartmanımız olsa bende istemem satmayı.Kiracı olayı geçiçi diye düşünüyor olabilir ama apartmanda aileden başka birinin söz sahibi olmasını istemiyor olabilir.Ve bende bir evin içine ev alacak kadar masraf yapsaydım bende kiraya verilmesini istemezdim bu çok normal.Kiracı senin gibi evini korumuyor.
Gerçekten de öyle. İşi niye bırakıyor orasını hiç anlamadımTek hatasi isini ve sehri terketmesi. Ben olsam ayni sehirde isime devam eder, kucuk bir ev tutar, hayatima devam ederdim,. Belki zamanla koca da gelirdi yanina. Bu yastan sonra anneyle babayla ugrasmaya ne gerek var? Yalniz da yasayabiliriz...
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş ona iyi bir imansız lazım.Yalnız eğer evi bırakıp giderseniz kayınvalideden sonsuza kadar kurtulursunuz.
Sizden sonra gelen kiracının evine de gireceği için hooop haneye tecavüz sorgulaması.
Onları da gözlemeyle kandıramaz ya.
Noel babapembesu sizinki gerçekten çekilecek dert değil, insanüstü bir sabır gösterdiğinizi düşünüyorum.
Çok severek evlendiğiniz için aklıma gelen son çareyi söylemek istedim; annesi sizin daireye taşınsa ve terapiye gitmeyi kabul etse, siz de onun yukarıdaki evine belki ileride başka bir eve taşınmak üzere geçici süreliğine geçseniz? Yeni kilit yaptırırsınız, yine hiçbir şekilde anahtar vermezsiniz, hem bu sefer noel baba gibi farklı yollarla girmeye çalışmaz? Evinizi çok beğenmeseniz de en azından biraz daha huzurlu olursunuz, duruma göre de kesin boşanma kararını verirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?