- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
ay gözlerim ağrıdı. konuyu biyere kadar okumuştum neler olmuş böyle. birincisi arkadaşlar kv masum değil. böyle insanları iyi tanırım. aşırı iyi davranışlar sergilerek ( yemek, temizlik vs) karşı tarafta minnet uyandırıp evin kontrolünü eline geçirerek istediğini yaparlar. bi sorun olduğunda da ben onlara neler neler yaptım diye anlatıp pembesuyu kendi anne babasına bile şımarık imajı çizdirir bunlar. eve de kontrol ettiğini sanmıyorum. maksat hakimiyet kurmak ben kazandım demek. bahane de hazır yani. konrol ettim temizledim falan. sanki isteyen oldu. ikincisi bu olay için boşanılmaz. ancak pembesu senin eşinin burnunu sağlam sürtmen lazım. o evde kalamazsın. eşine seni kaybetme korkusu hissettirmek zorundasın. mesleğin ne. olmadı tayin iste. eşin nasıl davranacak o zaman belli olur. ayrıca kv nin söylediklerine de inanma. yok ayrılmasınlarmış yok mutluluklarını istiyomuş. nefret ederim karı kocanın hayatına karışanlardan. söylediklerinin hepsi yalan. pembesu sen ayrılmadan o ilden ayrılmanın yollarına bak. böyle hayat sürmez
zaten evi kontrol etmek nedir ki, kaçımızın evi kontrol ediliyor bu şekilde, kimin evinde yangın çıkmış su basmış.
elbette olur bu tarz olaylar da binde bir...